43023
  • bardocz
    Nem nézem a topikját. Csak egy két versenybe néztem bele véletlenül szinte.
  • Dietrich
    Tavaly már jeleztem a topicjában, hogy idén összevonják a két szériát.
    De lehet tavaly előtt jelentették már be?
  • Screenracer #8370
    http://www.radicalsonline.com/stefano-casillo-kunos/
  • lac coo
    I'm italian, since seems like no one translated this, I'm going to.
    Summing up, I can canfirm Marco said multyplayer should come before the end of March, because they want to test it further in order to prevent people from just complaining but to give useful feedback.
    For the next update: McLaren GT3, various bugfixes and general optimization.
    Apart from this, Marco said they are understanding how and how much Steam Workshop can be used, multyplayer and damage may arrive nearly on the same update, or anyway with a slightly delay between the 2, and also the possibility of booking the place in a multyplayer lobby, so for example you can reserve yourself a place in a server, do some practice, and after let's say 10 minutes the race starts and you're already in.
    Hope it's clear enough, done my best to translate it
  • bardocz
    A második időhöz írd magad, ott az első idő full irreális...A második kap 8sec-et.
  • Zero Hero
    Köszi. Én pont a bal szélsőre tippeltem volna: ő a legszigorúbb tekintetű.
  • lac coo
    Kunos lehet, mert ő sütit is kapott, többieknek csak pia járt ! :)
  • Alexease
    Elvileg Kunos (jobb szelen a kopasz:P), mivel az o neven van a ceg es o a programozo. Vagy Marco (jobbrol a masodik) aki a licenszeket intezi;)
  • Zero Hero
    Melyik a góré?
  • Jackal
    Valaki nem td jó setupot f599-hez monzában?
    Valami rohadt hihetetlen, hogy 15mp-el előttem van az első. Kb repülővel mehet körbe a pályán...
  • lac coo
    Hát warez miatt van esély ilyesmire, sajnos ...
  • BooMiller
    Jááájjj:) remélem simán is lehet creálni akkor nyugalom van:D
  • Alexease
    Kunos Simulazioni
  • Alexease
    En is remelem:)
  • hezi
    Remélem, hogy az online részt nem jól dekódoltad :)
  • bardocz
    Hát túl sok formula nincsen, szóval mindkettő annyi esély van mint elefántra az ablak előtt :D
  • Alexease
    Megvakultam:) Foleg hogy olaszok, igy egyszerre beszelnek, az angol felirat ossze-vissza keveredik, a magyar termeszetesen hasznalhatatlan vagy vicces:D

Nem sokat szurtem ki belole, de elobb utobb ugy is lesz valahol rendes szoveges forditas is.
    Ami nekem lejott belole. Az online marciusban (ezt eddig is tudtuk), majd ha stabil lesz. Lesz ismet uj tartalom, ugy nez ki a McLaren GT3, es valami nagyobb formulat ertettem (classic Lotus 98T vagy az uj Lotus Exos?!).

Az online-rol mintha az jott volna le, hogy hasonlo lesz (legalabhis a teszt verzioban) mint az SRW-ben: fix eventek; belepesnel indul; ha jonnek meg emberek es inditanak es/vagy megtelik akkor Start; rovid versenyek; szerver a cliens gepen.

Ezt ne vegyetek tutira, varjuk meg a rendes infokat:D
  • Alexease
    Marco interju, online, konzol es McLaren GT3

• Hegyipapa
    Köszi
  • barcalaci84
    Fanaled programot kell letölteni és működik g27-en is AC-ban is
  • lac coo
    Nem .Az még nincs, vagy nem is lesz, nem tudom . :)
  • Hegyipapa
    Nektek Logitech G27 kormányon működik Assetto alatt a Led-es fordulatszám visszajelző ??
  • Tyuki80
    Nem tudom mit javítottak a live hotlapon,de sikerült végre valahára működésre bírni,egész nap próbálgattam,most is mindent úgy csináltam mint eddig és MŰKÖDIK!
    Sikerült is egy szépet menni:
    http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rank&track=5&car=11&rank_type=all&tyre_type=all&controller_type=all
  • pedobear

• lac coo
    Ez a pilóta neve a kocsi felett nem ? Legalább is ez most is nulla ...

Szerk, de megvan, a a proximity indicator, hide=1 a ludas....
  • nortsen
    Nem kell aggódni, ha majd lesz multi, lesz még pár vásárlás is.
    Elég sok warez letöltése lehet a proginak, ha 2 hetente 1-2 napra az update után le lehet őket szedni...
    Sokan pufferelik a vásárlást, és várnak.
    Ez a játék sosem fog a netkar vonalára lépni, mert eleve nem oda szánták.
  • lac coo
    Thx, megnezem.
  • Alexease
    ../Steam/SteamApps/common/assettocorsa/system/cfg/name_displayer.ini
    IS_ACTIVE=0
  • lac coo
    A kis piros ai jelzo nyilacskakat ki lehet valahogy kapcsolni ? :)
  • Tyuki80
    Szerintem minden ac-s ember menjen a cars topicba és bizonyítsuk be nekik hogy a cars egy sz@r:)
    Ja és vegyük még elő jolly joker témát ps4 vagy x box one ráadásnak hogy végleg szétcsesszünk valamit!JEEEEE
  • alma2
    Lac coo + Screenracer, meg nem sikerult rajonnom, hogy ti regen jartatok es rossz szajizzel valtatok el, vagy ez meg az udvarlasi fazis nalatok. (Hasonlot legutobb a 13 eves unokaocsemtol lattam, amikor udvarolt.)
    Egyszer megbeszelhetnetek mar szemelyesen, sokan orulnenek itt neki. A lagzirol viszont majd tolthettek fel kepeket :)

• Alexease
    Ezt ne itt es foleg ne ilyen stilusban, menjetek a CARS topic-ba. THX!
  • Screenracer #8327
    Gondolom az FVA-t a Ferrari finaszírozta, mert azt a Ferrari megrendelésére csinálták. ;)
    Egyébként most 5 euróért meg lehet venni az FVA full pack-ot. :))
  • GPx8
    Remélem lesznek rallycross pályák is.
    Itt egyáltalán nem fontos, hogy laser-scan legyen.
  • Alexease
    Nem hinnem hogy ehhez szazaval jonnenek majd a modok;)

Az autokkal nem is nagyon kell majd foglalkozni, mar most is van boven, es Kunosek valszeg azt a reszt fogjak/tudjak (csak) "korlatlanul" boviteni.

A palyak macerasak, mivel korrektek szeretnenek lenni mint az iR, igy kotelezo szamukra a scan, ami pedig penz (licensz, utazas, palya/auto/scanner berlet stb.). Aztan osszerakni sem egyszeru, 1 emberuk van ra.

Az autok egyszerubbek, a licenszen kivul szinte "ingyen" van: megkapjak a gyartol/csapattol a muszaki rajzokat es adatokat, aztan modellezgetnek:) Raadasul versenypalyan van az iroda, nem is kell messzire menni hogy korbe fotozzak, teszteljek, mericskeljek az autokat, vagy egy-egy tesztnapon telemetria adatokat gyujtsenek.
  • Screenracer #8324
    Azt tudja mindenki, hogy van sok "tehetséges modder", de én jobban szeretném, ha licenszelt eredeti, gyártótól kapott adatokból készülnének a jövőben is az autók. Pont ezért sikeres az iR is mert egy bizonyos színvonalból nem engednek.
  • GPx8
    Jó lenne, ha lennének 50-es évek beli versenyautók is majd egyszer.
    Pl. Ferrari 275 F1 stb...
  • Alexease
    Probald teljesen kitorolni az APP-ot mindenestol, es nullarol bemasolni. Talan Python cache vagy valami bekavar.
  • Alexease
    Elvileg a kihelyezett szimekbol (EvoTek, PTR, BRD) van folyamatos bevetel forrasuk mar az nKP ota. Az utobbi 7-8 evet, amig a Ferrarit es az AC-t csinaltak, valszeg azokbol fedeztek.
  • Screenracer #8320
    Amikor kilépsz az AC-ból előtte ott a stáblista, látszik, hogy nem egyedül csinálja Kunos, de az is látszik, hogy a játék jelenlegi tartalma nem is nagyon kíván meg sokkal nagyobb stábot, tehát annyira nincs túlvállalva a dolog. Másrészről senki nem kényszerítette, hogy ezt csinálja ilyen körülmények között. Sőt szerintem még szerencsés is, hogy abból él, ami a hobbija is egyben. Tehát nem kezdem el sajnálni, hogy szegénynek milyen kevés emberrel kell dolgozni. :) Ráadásul én ezt nem az elkövetkezendő pár hónapra mondtam, hanem mondjuk jövő ilyenkor már látszani fog, hogy mi lesz az AC-ból. Mindenesetre bőven megvan az esélye, hogy megismétli a netkar pályafutását.