43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Dicsak...benne van a bannerba !
-
-
Jájjj :DDDD
Egyre rosszabb vagyok ! :DDD
Őőőő...sok a lusta user, aki nem görget le, azért raktam be újból ! :D -
Mar tegnap sem volt ronda: #8581 :)
-
Hát nem ronda....:
-
Csak két helyen nem ment Wr időt, szóval gondolom :D -
Screenracer #8606 Ja, tényleg. Azt nem néztem. :( De van ott még néhány 41-es idő. :)) Ez tényleg az a Huttu?
-
http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rankHistory&ACversion=0.5.0&track=5&car=18&rank_type=all&tyre_type=all&controller_type=all&community=all&friends=all
A pro rankon valóban, de a simán nálam 1:41.744-et ír. -
Screenracer #8604 Szerintem, csak 3 ezreddel. :)) -
És ehhez képest Huttu 2 másodperccel ment gyorsabbat. -
uhh , miutan magamba szivtam a videoban latottakat az elso kanyarban 0,6 masodpercet javitottam az idomon. Nem semmi. -
Nem vagyok egy nagy formula auto rajongo, mentem par kort magamhoz kepest azt hittem hataron, amig nem lattam ezt a videot, konkretan szerintem tobb mint 50-100 meterrel kesobb lassit a cel egyenes utani kanyarban, mint en azt valaha gondoltam volna, hogy lehetseges. A kanyartempokrol nem is beszelve. Valami eszmeletlen.
Mindjart bekapcsolom az abs-t, hogy ugy sikerult-e :)
-
endy papp #8600 Köszönjük...ezt szépen és jól összefoglaltad... 
Valahogy én is így látom ezeket a dolgokat....
Kár ezen annyit rugózni és különösebb jelentőséget tulajdonítani,hogy akkor mitől gyorsabb valaki a másiknál. -
Én meg még 5 milliós szimulátorban sem tudnék első lenni ! :DDD -
Ez a hotlapkerdes tul van varialva.
Igen, biztos vannak csalok, mindig voltak es mindig is lsznek. Nem lehet kiszurni, tudatosan vagy reflexbol mindig megtalaljak a kiskapukat.
Es igen, vannak ufok is;) Aki teljesen hasonlo feltetelek mellett, akar fenyceruzaval is gyorsabbak tudnak lenni. Erzik a dolgokat es/vagy a valosagban is gyorsak tudna(na)k lenni (pl.: Weber, Kiss, Michelis - akikkel versenyezhetunk szimulatorban is:P Pontosabban csak ott;D).
De ha nem lennenek ufok sem csalok, akkor meg az egyeb kulonbsegek miatt lennenek problemak: gep erossege, fps, felbontas, monitorok, cockpit, kormany, pedal, valto, auto hasznalat stb.
Aki mar fejlesztgetett gepet (barmit az elozokbol), az tudja, hogy ugyan az az ember, ugyanazzal a programma lazan tizedeket gyorsulhat.
Szerintem felesleges leirni a 3 monitor, a korrket FFB-s kormany, a kormanyszoget vagy a nyomaserzekeny pedalok elonyeit...
De ott van meg az autok korrekt hasznalata is (pedalok, valto, kuplung).
A setup-hozzaertes es az auto allitgatas is sokat samit. Ehhez is tehetseg, tudas, tapasztalat es ido kell.
Vagy a programra/hotlapra raszanhato idomennyiseg, megszallottsag, eletcel hogy csakazertis elso legyen:DDD
Vagyis, ha kizarom a CSALO es UFO kerdest, csak nehany fontosabb reszlet osszeadasaval lazan osszejonnek a tizedek, de inkabb a masodpercek:D
En nem varialom tul, mert tudom, hogy szaggatos gepen, 1 monitorral, rugos pedalokkal (G25), reflexbol/gorcsos autos hozzaallassal ne akarjak (tudjak) mar az elsok kozott lenni;D -
Ha van egy ember aki a leggyorsabb, mert hisz van, akkor teljesen mindegy hogy fél óra alatt a leggyorsabb négy pályát, vagy naponta egy pályát zavar le .... -
Hi! Az AI update óta nem nagyon foglakozam a fejleményekkel, szóval most egyszerre zúdítom magamra a 2 hónap anyagát. 
Az lenne a kérdésem, hogy nincs véletlenül valahol egy olyan opció (valamelyik ini fájlban), hogy mennyi ellenfelet rajzoljon ki a progi? Tudjátok, hogy "előttem 10, a tükörben 2" vagy ilyesmi. Valahol nekem ez lesz az élvezhetőség határa de valószínű, hogy online versenyeken többen leszünk - remélem.
-
Kormány az elég fontos.. hát még a pedál!! Jelen pillanatban csak gy piros Momo Forceom van mert azt már minek adjam el emlék:D
De azzal soha nem fogok jó időt menni, mert emlékszem amikor G25-őm is volt ahogy írták lentebb -1 sec..
Nem tudom mi a probléma ezzel hogy 4 WR-t fút fél óra alatt, nem fordulhat elő hogy gyakorol és és utána futja a wr időket? értelme nem sok de lehetséges...
Sajna én is nézem az időket , jelen pillanatban a kormányra fogom:DDDDD De lehet hogy megvénültem és lassultam?:DDDD Mert régen pl az LFS liga elég erős volt azért az elejében tudtam lenni...
Azt viszont el kell fogadni hogy ufok vannak, pl amikor gyurtuk az időket egy futamra majd két hete:DDD K.Norbi bejött és fél óra múlva ott volt mint mi:D -
és akkor mi a lényeg? :) mert azt mindenki tudta, hogy egy 8000Ft-os kormánynál jobb egy tízszer annyiba kerülő :D
De hogy jön ide a kormány/pedál kérdés? Szimplán vannak csalók, ez mindig benne van/lesz, ennyi :/ ott van Tyuki észrevétele, ami szerintem teljesen jogos, kb 4 percenként újabbnál újabb wr-t futni, úgy gondolom lehetetlen, kivéve ha nem valami szuper tehetség, akinek a munkája az, hogy versenyez, és még látjuk is a tv-ben hétvégente:D
Amúgy meg... mindig van olyan, aki nálad gyorsabb, ezt el kell fogadni :) -
fs9pilot #8593 Bármilyen hülyén is hangzik, nagyon sok múlik azon, hogy milyen kormányt tekerget az ember, és ez nem vicc. Egy 6.000 forintos 180°-fokban elfordulni képes kormánnyal, meg egy viszonylag "pontatlan" pedállal nem lehet világot megváltani. Azért akik ilyen időket futnak, nem egy compressor supreme -vel tolják, hanem ott kezdődik hogy Logitech G25/27, vagy Fanatec Club Sport és társaival. Egy igazi versenyautóban a legkevésbé az számít hogy milyen kormányt tekersz, egy pc kormánynál sokkal fontosabb, mivel nincs más visszajelzésed az autóról, a kormány az egyetlen amit "érzel". Csak hogy hozzak egy közeli példát, egyik ismerősöm szintén nagy szimulátoros, és (lehet megint hülyén hangzik), de csak attól javultak a köridői közel 1mp-t hogy a 8 ezres kormányt lecserélte G27-re. Az megint más marhaság hogy már driftelve érkezik meg a kanyarba, az nem tudás, az hülyeség. Egy valódi versenyautóban sz*rban lenne, mert ott nem így működnek a dolgok. Nekem nem azzal van bajom aki 1-2mp -el megy jobbat mint az átlag. De azt ne magyarázza már be nekem senki hogy ugyanabban a kategóriában, ugyanolyan autóval, ugyanazon pályán, setup nélkül +5mp-t ver még a másodikra is... Na olyan a földön nincs. Én az ilyenekről beszélek. Kb. 3-4 éve megtanultam a "blippelést" meg a "heel toe" technikát is, több bajnokságban részt vettem már, nem rossz eredményekkel, sőt, volt már olyan hogy egy 800-as tabellán az első 20-ban voltam, szóval nem tartom magam annyira nyomoréknak hogy ne tudnék ledolgozni +3mp-t, de egy +5-6mp-es köridő különbség, ugyanolyan autóval, azon a pályán a második helyezetthez képest röhejes. Ilyen nincs... Részemről a téma lezárva. -
Mondjuk az tényleg fura, hogy 17 perc alatt lezavar 4 pályán mindenhol 1 kört és mind WR lesz.
Furcsa, AC-be nem igazán látom a jó időket a körömbe, mígIracingbe azért sikerül néha bekerülni top10be a WR táblán, de itt nem igazán sikerült még. -
Tyuki80 #8591 Srácok!Akármennyire is mondjátok hogy márpedig ilyenek vannak,engem nem sikerült meggyőzni,ugyanannyira szkeptikus vagyok BenC felhasználónevű user teljesíménye kapcsán.Számomra teljesen valószerűtlen,hogy valaki 17 perc leforgása alatt 4 wr időt hozzon össze,úgy hogy előtte lévő másfél órában még dobott előtte vagy 8 wr időt.És akiket megelőzött,néha nem is kevéssel azok is bőven ufo időt mennek...Amúgy kíváncsi lennék az ő véleményükre,meg megnézném az arcukat,február 16 ig első vagyok a ranglistán és jön egy csávó és másfél óra alatt lebuziz.:) -
És? Attól még, hogy én erre pl nem vagyok képes, van egy rakat ember aki igen. -
Jackal #8589 Jó de egy AC-nélez elég fura, olyan mintha autóval mennél végig 120-al driftelve a belvárosban, és egyik sarkot se néznéd be... -
Nyugi, ezek ennyire profik:) Korabban nezegettem en is koridoket, videokat, es valoban minden korben, minden kanyarban brutalisan csusztatjak es pakoljak az autokat. Az igazi autokezeleshez es mukodeshez mar nem sok koze van, de az a top-hotlapozasnal masodlagos;D Es persze minnel "egyszerubb" a program (pl. SRW, R3E) annal "gagyibban" lehet tolni neki. -
Ha egyszer ketszer sikerul, csak rajtad mulik, higy zobbszor miert nem :))))
Ezt fogadd el, vannak irtozatos gyors emberek, magyarazat nincs ra, gyors es kesz :) -
Jackal #8586 Amúgy a b verzió amire gondoltam, hogy scripteli a pályát a csóka, azzal simán vissza tudja játszani a gázadásokat és állítgathatja kicsit a féktávokat. Mert ne mondja senki, hogy tökéletesen ugyanúgy csúsztaatja be a kocsit minden kanyarba. (1x-2x nekem is sikerül jobban betenni, na de minden kanyarba...) -
Hát mert én csináltam a képeket MAX-ban :D -
És honnan tudod, hogy nem csak egy átverés?
-
De én csak akkor hiszem el, ha saját magam látom :DDDD -
ezt már hónapokkal ezelőtt is elmondták, bemutatták és kitárgyaltuk itt is :D
van egy brutálhuplis amin az autó megy és egy simább amit mi látunk :D -
-
Végül is mindegy, jó ez így, a lényeg ebben , hogy tényleg érezni a 2 centis huplikat is....És végül is bár nem látható, nem kamu ffb effekt .... -
En meg nem neztem, nem tudomk mi van a file-okban;)
De valoban az lenne a logikus, hogy nem ez lenne egyben a vegleges renderelt es szamolt object;)
Gondolom mielott nekialltak a rendszernek, jol megvizsgaltak az iRacing-et, hoygan mukod(het)nek ok;D -
ez a kettő van egymásra rakva ... -
ahogy látom ez nem rendelerelt cucc, ezen csak megy az autó, van egy külön simább út ami texturázott az látható ... Vagy valami ilyesmi :) -
Ez nem modellezve van, hanem a pointcloud-bol automatan (vagy plugin-nel) "barkacsolva":)
Ennek a texturazasa lehet nagyon cumi:D -
Tyuki80 #8575 Az számomra tök érthető,hogy vannak olyanok akik hihetetlen időket tudnak menni.Nekem csak az tűnik érdekesnek,hogy ha jól emlékszem a hotlapok idejére,talàn 12:00-tól13:45-ig terjedő időpontban futott tizenpár wr időt.Nem tudom azt elképzelni,hogy leül az illető játszani és sorozatban önti ki magàból egymás után a megközelíthetetlen időket,ès a hangsúlyt a sorozatbanra tenném,de lehet csak én néztem el valamit el az rsr tabellájàn.Amùgy a többi pl a 2.teljesítmènye teljesen hihető. -
Ja bocs te RR-ról beszéltél én meg SRW-ről. :) RR-ben iszonyat komolyat számít a setup!!! -
fs9pilot #8573 Get it real módban lehet setupolni.