43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
F40-et nagyon nehéz megfogni véleményem szerint. Szerintem nagyon kicsi a kormány áttétele és sokat kell forgatni, hogy elkezdjen fordulni.
Szóval nem éppen driftautó. BMW E30-al próbáld meg a driftes tuningal a csúsztatást kanyarból kijövet aztán ha már megy, jöhet a következő lépcső :) -
Nekem a G25 driverben 101 az FFB erő, AC-ban pedig 60 asszem. Pedál nálam régóta Nixim-mod (házilag), így hozzá van állítva a linearitás a játékban és álom a fékezés.
Ez a kidriftelés kanyarból meg úgy vettem észre kicsit nehezebb AC-ban mint mondjuk LFS-ben, sokkal jobban oda kell figyelni a gázpedálra. Az is lehet hogy a gumival függ össze, lehet jobban megtapad gázelvételre. LFS-ben valahogy jobban lehet csúszkálni, íven tartani, pumpálgatni a gázt stb.
Szerintem is LFS-el lehetne megtanulnod a 900 fokot, illetve ne az F40-et hanem utcai gumis 458-at tesztelgess. És a gázpedálra is koncentrálj.
Bocs a regényért. -
Megszokod majd. Szedd le az lfs demot, és driftelj benne 900 fokos beállítással. Az sokat tanít, és véggi ellenkormányzonod kell, mert dirftelni akarsz, meg csúszkálsz. -
vass17 #9131 Most kezdtem el barátkozni egy G27-el, tudnátok esetleg valami beállítást javasolni hozzá az AC-ban?
Ami nehéznek tűnik egyelőre a régi Momo-hoz képest, hogy időben megfogjam a csúszást. Az F40-el próbáltam enyhe csúsztatással kijönni a kanyarokból, de ha még az első mozdulatból meg is fogom az egyik irányt, akkor az ellenkező irányt utána már nem, mert képtelen vagyok ennyit tekerni a kormányon. Ti hogy fogjátok meg a kitörést 900 fokos beállítás mellett? :)
A másik problémám a fék, ami pl a KTM-ben már akkor is blokkol, ha 1 centit nyomok rajta, gyakorlatilag alig kell hozzáérjek. -
Én ebbe a Volvoba beleszerettem. Nagyon paraszt. 
( + Adelaide lézerszkent a népnek!!!) -
Leszamitva hogy jo volt a befuto es poen/latvanyos a felfuggesztes, azert a ket pilota korrektsege es a palyan uralkodo hangulat is figyelemre melto!
Es persze grat a Volvo-nak!! :) -
GPx8 #9128
-
Befuto + 0:16-nal "gagyi" felfuggesztes technika:)))))
-
A tablazat alapjan kerulnek fel friss idok, vagyis a weboldaltol fuggetlenul, a hotlap resz ugy nez ki megis megy. -
GPx8 #9125 Nekem mind1, de azért jó lenne, ha a közeljövőben, legalább a mechanikai sérülésekhez és a verseny közbeni kerékcseréhez (AI-k is) eljutnának. -
Ezt nem láttam sehol. Most se, de elhiszem :DD -
Valszeg MOST semmi sem fog csatlakozni: "We are moving our website on our new host. We will be soon back online" :) -
Tegnap jó volt, most megint nem akar csatlakozni. Semmit sem állítottam. Nem értem. Pálya meg autó kombóhoz lehet köze? Mert a Mugello Exos S1 volt jó tegnap, ma meg a Nürburgring Exos S1 nem megy. -
majonur #9121 szisztok! par napja taltam ra erre a szimre,(veletlenul olvastam a steam akciot) es teljesen fuggo lettem, egyfolytaban nyomom, tegnap ejszaka lenyomtam jopar szaz kilometert,tetszik (igazabol foleg a repszimek vonalan mozgok).
nagyon szeretem a nyitott egyules autokat, ezert foleg a Lotus 49, Exos T125 meg szerintem a kezdoknek legkezesebb Tatuus F.Abarth a legnagyobb elmeny.
Eloszedtem az ezer eve nem hasznalt Logitech Momo Racing et, nem egy mai darab, de ha esetleg van koztetek olyan aki szinten momot hasznal, ossza mar meg velem a tapasztalatait a controls beallitasok miatt, lehetoleg privatba, hogy ne offoljam szet a forumot, koszi.
Most ezek a bellitasaim:
Degrees rot: 235
gamma:0
filter:0.10
speedsensitivy:0.07
FFB
gain: 40%
a tobbi ffb beallitas nulla egyelore. -
ricka #9120 Csináltam egy kis Slow Motion videót a játékból majd véleményezzétek. :-)
-
-
Mostanaban ezt tolom:) 

1-2 evre lekerult a geprol, de megkerulhetetlen az AI miatt.
"Sajnos" a Papy engine (GPL/NR2003/iR) nem csak az online-ban profi, az AI-t is egyszeruen de profin megoldottak. Ezert is kar, hogy az iR-bol hanyagoljak, verhetetlen lenne a cucc:/
-
Remélem amíg így pattognak a tetves autóik addig nem!!!
-
RSr live timing a most used tracks között ott van zandvoort 1 emberrel :O Meg még 3, amit használtak páran, de nem írja ki a nevét. -
Szerintem ok sem tudjak:)
Ha marad a verzio szamozas, akkor meg ~3 honap, az ehetivel egyutt 6 update (a 6. az 1.0). De meg se online, se tores, se karrier (az AI meg csak van:P). Ha az 1.0-at tuti veglegesre akarjak (ezzel a 4 rendesen mukodo fofunkcioval), ketlem hogy ket-ket update-es ciklusban ezeket be tudjak tenni es rendesesn "leteszteltetni" es javitani.
Tervezzunk 6 honapal, az a biztos:P Az elso DLC-ig mukodnie kell. -
GPx8 #9114 Ja. Azt én is tudom, hogy mitől szimulátor a szimulátor...! :D -
Szeptember előtt -
Amikor kész lesz :D -
GPx8 #9111 Ki tudja? Mikorra tervezik az 1.0-s verziót? -
Végre F1 cucc ! Hát csak van értelme az életnek ! :)
-
Ez kettesben 150-et megy:D Meg ki kell kapcsolni a sok elektronikat, mert azokkal csak egyenesen megy:P -
kettesbe, kéziféket rángatva jó lesz ez.. :D -
Ez egy szépség, de vezetni annyira nem:) Túl gyors, túl utcai, vagy csak eddig egyik játékban sem volt jó, de itt meg ütős lesz! -
-
Naná, vigyazni kell ra, draga egy ilyen GT auto ! :) -
A vegen mar eleg ovatosan tette le, nehogy megseruljon az auto;) -
-
Köszi :)
Mindenki átsiklott fölötte, de azért kaptam néhány lájkot a videóra.
Ha lesz kedvem, meg hallok jó zenéket ilyen stílusú videóra akkor még csinálgatok ilyet (ez is úgy született, hogy meghallottam a számot és egyből ez jutott eszembe, hogy egy ilyen videóra pont jó lenne :D). -

nagyon tetszett! -
Az működik, és elvileg engedélyezve van, de ránézek még azokra is majd. -
CamelX #9099 Az igen! Nem gyengén érzed a gépet 
-
Bocsánat a kommenteket nem is néztem...Köszönöm. -
a mai nap tanulságai:
- gyenge videokártyával nem túl jó ötlet játszani és videózni egyszerre mert belaggolhat :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és ne nézd, hogy milyen acsit teljesítettél amikor sodródni próbálsz...
-
Akkor ez nem kormanyzas segitseg, hanem egyszeru praktikum:)))) -
ez a 20% szinte semmi, 15nél még meg se mozdul a kormány, 20nál nagyon lassan indul el középre, főleg azért kell, mert idegesít amikor pályainditás után/boxból indulva, stb nem középen áll a kormány :D