43023
  • lac coo
    Legalabb lesznek jo olcso monitorok eladok .... :))))
  • cselt
    Azt már meg se merem említeni, hogy egy igazi endurance futamhoz pilótacsere is kéne és ha már a pit ekkora gondot okoz nekik, akkor a pilótacsere kb a 10.0-ás verzióban jöhet csak.
  • Jackal
    Másik féloff, előrendelhető az oculus második devkitje, fullhd-s oledes kijelzővel.
  • lac coo
    Csak olvastam rola, jobbnak tunok mint a masik,de mi el gondolom ps hez lesz, nagyon nem redekelt. :) Nekem ha lesz valami, akkor harom monitor lesz, az tuti..... :)Ez egyelore nem hoz lazba :)
  • Jacek
    Full off:) Laccoo láttad a Sony VR sitykáját? Na ott meg van oldva ami a bajod hogy nem látsz ki belőle:) Ugyanis érzékelővel követi a kezdet is és forgatni tudod, markolni meg ilyenek:)))

1:30-tól gondolom ez lehetne kesztyű is:))

• lac coo
    Uj, egyedi filkekamerat nem tudok hozzarakni a jatekhoz. Melozom, nsm tudom megnezni hol hogyan vannak tarolva, de nem lehet pluszt hozzarakni egy meglevo alapjan, csak mas neven ?
  • Since
    Megvettem a játékot ugyanis GT-vel nagyon sokat játszottam PS3-on... Gondolom sokan "szórakoztatok" a Logitech beállításokkal (akinek GT kormánya van vagy jobb), esetleg tudnátok küldeni egy korrekt kormány beállítást? Ha ingame is érdemes valamit állítani azt is megköszönném!
  • lac coo
    Azért megnézem az F40-el menyit futnak majd tankolás nélkül :)))
  • Screenracer #9366
    Egy jó kis public szerveres játéknak simán elmegy ekkora tartalommal. Végtelen lehetőség adódik a random öt körös versenyekre. Nem kell pepecselni a taktikával, nem kell bajlódni a szabályokkal, gumival, üzemanyaggal. Rengeteg jobbnál jobb autó lesz benne. Azt a néhány pályát hamar ki lehet tanulni. És kapunk ezért cserébe szuper FFB-t, fizikát és még ki tudja milyen meglepetés vár ránk Kunoséktól, mert nem igazán szeretik kifecsegni, hogy mivel készülnek. Ráadásul jönnek a jobbnál jobb modok majd. Nekem az jutott eszembe, hogy olyan mint az rF volt hajdanán, csak ebben jobb fizika és jobb FFB lesz. A többi úgyis csak körítés meg csicsa.
  • barcalaci84
    Biztos felmérték ezt h mennyire kell ez a többségnek, és szerintük akik 1.0 megjelenésre várnak azoknak nem...(jellemzően a casual réteg vásárol majd ekkor)
    Az endurance-osok akik meg nem vették meg, azok megveszik akkor amikor bekerül a pit is...
    Aki 2,6,24 órás versenyekre vágyik annak úgyis a legnagyobb erenyenek a türelemnek kell lennie:-)
    Az 1 órás versenyek egyelőre nekem megteszik majd...(főleg mert túl sok a jó verda amivel szívesen mennék végig egy bajnokságot is akár)
  • barcalaci84
    Tényleg mindenkinek ajánlom h rakja fel a már említett endurance modot a játékhoz...
    30-40 körös versenyeket lehet menni, mégcsak nem is a legkeményebb gumival gt2gt3 autókkal AI ellen...
    Szerintem igenis király lesz online is a móka...
  • bardocz
    Ettől függetlenül szerintem elég amatőr lenne kiadni pit nélkül egy szimulátort, amiben a versenyzés is lényeges. Oké, hogy később belekerül, de szerintem ennek már az 1.0-ban is benne kéne lennie.
  • gviski
    Race07-ben is van PIT és szinte használhatatlan...
  • barcalaci84
    Ez nem azt jelenti h utána rövid időn belül nem oldanák majd meg...
    Egyszerűen nem ez a prioritás...
  • barcalaci84
    Hát pont ez az, h aki az 1.0 után áldoz pénzt a játékra, az sohase fog 2 órás futamot menni...(legalábbis a döntő többség)
  • bardocz
    Azért az 1.0 bejelentésénél szerintem elvárható lenne, hogy mondjuk le lehessen futni egy 2 órás multi versenyt, azt meg se egy tankkal, se egy szett gumival nem teszed meg.
  • neilszab
    Nem értem miért ilyen fontos a pit? Lágy gumit a qual-ra kell feltenni, futam re meg mehet a keményebb keverék, biztos van olyan kombó ami kibír akár egy hosszabb futamot is. Ha meg töröd a kocsit, akkor amúgy is megette már a fene az egészet, nem? Mert hát azért ha hazavágod a futóművet, azt nem csinálják meg neked hip-hop.

Jó dolog a pit, egy üde színfolt + érdekesség, de sztem nem kardinális...
  • lac coo
    Hát pont azért!
    Bár szerintem aki akarta már megvette, de ha nem, mit fog kapni aki csak akkor veszi meg ? Egy használhatatlan online részt ....az mekkora égés, botrány lenne, azt hogy oldja meg ...

no mindegy, én nem értem, majd lesz valahogy, meglátjuk :D
  • barcalaci84
    Nekünk akik már megvettuk a játékot, az 1.0 csak egy újabb verzioszam...aki meg meg nem vette meg annak meg nem a pit stop fog hiányozni...
    Biztos kapunk majd utána pit stopot, de nekik egy üzleti tervhez kell tartaniuk magukat és nekik valószínűleg fontosabb a beígért ficsoroket belepakolgatni az 1.0-ba és nem elodázni nagyon a "megjelenést"
  • Firerock
    És G25-el tolja :D
  • lac coo
    No de a za világ legnagyobb böszmesége lenne, hogy nem választhatsz lágy gumit, csak mert nincs hol lecserélni ,az akkor blama, nem értem azt hogy adhatják így ki ! Főleg online, ott azért nem csak a 3 körös kis versenyek vannak ....

Persze megoldható, nem törünk, csak kemény gumit rakunk, nem futunk X körnél többet...

De mondom, ez akkora gagyiság lenne, hogy én nem értem, hogy lehet ezt bevállalni... Inkább várjanak akkor az online résszel is ...
  • barcalaci84
    Nem,1.0-ban nem lesz semmilyen formában pit...
    Ez nem azt jelenti h utána sem...
    Azért Kunos-ek nem úgy ttűnnek h nem hallgatják meg a rajongók siramait...
    Lesz az hamar meglatjatok:)

Én egyébként nem tervezem h veraenyeken torjem a verdat...hangsúlyozom h AI ellen mentem 30 kört (azért ők se finomkodnak)
    Mégsem volt olyan szitu amikor valamin komolyan sérült volna egy komoly toressmodellel sem...
    Médium gumi is bírja rendesen...
    Ha meg komolyan töri az ember a verdat akkor a valóságban se sok mindent tudnak tenni a borban...
  • lac coo
    No de a benzin fogy, a gumi kopik,elvileg sérülés is érkezik hamarosan akkor hogy lehet ezt használni ? :)
    Nekem ez így sehogy nem kerek, mondom, ennyire hülyék nem lehetnek, így nincs értelme 5 körnél többet menni .....
  • Alexease
    Szerintem keszuljetek arra, hogy egyaltalan nem lesz piteles az elso idokben (nem csak animalt, semmilyen);)

Egyszerunek tunik a dolog, de igazabol megsem az.

A gumicsere OK, be-ki, ugyanarra, kesz van. De ha mar "strategia" van (lagy/kemeny), [azt valahol allitani kellene (fomenu, "garazs" menu, autoban)]*.

A tankolas szintugy. A verseny felenel teletankolni nincs sok ertelme, vagyis azt is "szabalyozni" kellene, lasd elozo* :)

A tores/kopas ismet problemas. Komplett javitani az autot a pit-ben, csak ugy, vicces lenne (fekek, felfuggesztes, motor, valto stb). Kellene autonkent script/cfg, mit lehet, hogyan, mennyire, mennyi ido alatt.

Es ezt az AI-val is "meg kellene tanittatni". Egyelore meg az is "szuper", hogy egyaltalan korbetalalnak a palyan:D Figyelni az auto allapotat, "betalalni" a pit-be, leparkolni, piszkalni, kimenni ugy hogy ne amortizalja le a mezonyt... macera:D
    Foleg igy, hog egyelore (meg) nincsenek "talent" (pilota beallitasok) beallitasi lehetosegek az autokhoz, jelenleg csak festesek vannak (MINDEN egyes AI auto egyforma "tudasu" - reakcioido, erosseg, gyorsasag, agresszio stb).
    Es ez igy, a karrier "stilusat" is elorevetiti (valszeg marad az "egyszeru" egymasutan fuzott event-ek sorozata.

Persze ez meg valtozhat, a karrierig megerkezhet a "festesenkenti" (autonkenti) pilota beallitas.

Vagyis, szerintem, a csalodasok elkerulese vegett, keszuljunk arra, hogy semmilyen pit nem lesz:DDDD
    Egyelore legyen egy hasznalhato szimulator-kezeleses realistic driving game - aztan majd kesobb, talan tovabb hegeszti.
  • cselt
    Én is nagyon remélem, hogy pit alatt az animált pit-et érti. Valami alap rF féle megoldás kéne azért.
  • lac coo
    De ez nekem sehogy nem kerek . Vagy nem lesz sérülés, vagy ha igen akkor pit is, nem animált, beállsz a kockába és vársz ...

Ennyire azért nem hülyék, tudják, hogy egyik nem lehet a másik nélkül !

Vagy sérülés sem lesz, bár a gumi kopik, 10 körre a lágy használhatatlan ,amiatt is kéne valami .... Meg én nem is hiszem, hogy akkora megoldhatatlan feladat lenne egy ilyen ezeréves törés és az egy szem gumikopás miatti kerékcsere megoldása...
    Nem értem, majd meglátjuk :)
  • GPx8
    Azért, ha megsérül az autód az 5. körben, akkor csak jó lenne kimenni (feltéve, hogy a többiek is kimennek)?
  • barcalaci84
    de egyébként a gt2- vel a medium keverékkel is végig lehet menni simán a "mod" készítője szerint...
  • barcalaci84
    bm3 m3 gt2 -nél az egyik kemény gumival...
    mondjuk az elején nem nagyon bírtam felmelegíteni , de körről körre jobb lett...
  • lac coo
    30 kört milyen gumival bírtál végig menni ?
  • barcalaci84
    hivatalos fórumon írta az egyik fejlesztő hogy nem lesz pit az 1.0-ban...
    most nyomtam le egy 30 körös versenyt Imolában 11 AI ellen...
    iszonyatosan élvezetes volt és nekem a box se hiányzott:)
    persze jó lenne ha majd minél előbb megoldanák, de nem érzem én se létszükségletnek...30-40 körös versenyeknél én nem is vágyok hosszabbra...
    nagyon várom a multit , mert ha AI ellen ilyen fasza versenyt lehet menni akkor a multi egy jó közösséggel nem tud majd csalódást okozni nekem (persze minden + újítást majd szívesen veszek majd , de nyavalyogni nem fogok értük amíg ennyire élvezetes a vezetés)

• GPx8
    Ilyenből már van ami működik is.
  • precise
    off:

• MooneyR
    Ezt bedobhatjuk a közösbe is HPB Alex!
  • cselt
    Ezt hol írták, hogy nem lesz pit?
  • lac coo
    Ez jó lesz ? :)

• Alexease
    THX!
  • lac coo
    BSZ, ALEX !!!!!!!
  • lac coo
    Animált szerelősereg tuti nem lesz. Max a nyalókás embert megcsinálják, de elég is annyi .

Ha lesz multi az csak mutatóba lesz, biztos hiányos lesz az elején. De ki kell tolnia mert sírás van :))) Legyen má legyen má, most van de miért nincs még kész ... :D
  • GPx8
    Jobb mint a semmi, nem?
    Mert aztán az kurva jó lesz, amikor majd multiban elkezdenek az emberekk free dodgemezni... :D
    Amúgy a pitről írtam. A sérülés modell (nem a látható!) nekem pl. az Lfs-ben jó.