43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
sztem Le Mans, bár ott nem szerepelt együtt a Falken és a Dunlop...bár egy csoporthoz tartoznak, én mégis egy Le Mans-ra tippelnék. -
Erre van megfejtésünk?
-
neilszab #9412 Csak meglékeznek ők is Senna-ról egy gesztussal, ahogy illik, nem fogják kiadni ma az autót, ezt most nem erről szól. -
hétig még kiadhatják :D -
Annal nagyobbak az auto texturak is:) -
Nem lehetsz telhetetlen, nezegesd a kepet:) 
Amugy valo igaz, lazan beleferne kiadni, mar annyi auto van, hogy nem oszt nem szoroz. Jovoheten eleg ha csak az online-t kitoljak. -
volt egy 13megás update, de az túl kevésnek tűnik :D -
Ezt ma kellett volna kiadni, ha már... -
Igen, ezt én is várom már egy ideje. 1200ló! -
nem biztos hogy jövőhéten tényleg ezt adják ki, csak Sennára emlékeznek ők is, de azért jó lenne ha tényleg ez lenne az új autó :D
-
Arra nem emlékeztem mikor jött, ezért kérdezem. -
GPx8 #9403 Miért jönne? A múlt héten volt. -
Jön ma update? Kirakták a 98T képét arcoskönyvre. -
Köszi,közben rájöttem!!! Sorry!! -
-
Debilon #9399 0.7.8
- Default launcher theme: Fixed an issue with assist level naming defaulting to "custom"
- Default launcher theme: Added option for toggling the setting of assists based on controller settings
- Default launcher theme: Added the option to clear the car preview cache and reload the UI
-
Fantasy18 #9398 hali skacok! csináltam egy kis slow mo videót nézzétek meg :)
-
#9378 -
nagy biztos nem, max apró foltozgatás :D -
Ma ugye nem lesz update ? -
0.7.7.
-
Peca szimulátor :D -
Jah, ertem......Ertelmet nem latom mondjuk :))) -
majd pálya lesz egyszer, csak sokan lemodellezgetik előre a tartalmakat, aztán majd ha kilesznek adva modder eszközök akkor már legalább kész vannak modelekkel és csak csicsázni kell :D -
Ezmiez, valami render , ki csinalta , vagy minek ? :)) -
GPx8 #9389 Horgászni is lehet majd? :D -
Mikor először láttám ezeket, akkor azt hittem fényképek h mit akár majd csinálni:-)
Egyébként a pálya készítője a Mafia játék egyik fejlesztője volt... -
La Petit WIP (termeszetesesn nem a jatekbol, de legalabb keszul valami, hogy mi lesz belole, az maskerdes:P).
-
Jackal #9386 A versenysport veszélyes, képzeld mikor a kocsmában beszámol a haveroknak, hogy hogy történt a baleset :) -
Igen. Pro módban is lehet hazsnálni, az autóban alapból benne lévő dolgokat. A ctrl+t a kipörgésgátlót állítja. -
Pitti #9384 Jahh így kikapcsolja, ez eddig is így volt és nem vettem észre? -
Ctrl+A-t nyomod a pályán? Az kapcsolja ki az autóban alapból benne lévő ABS-t. -
Pitti #9382 Lehetséges lenne, hogy néhány autónál nem lehet az abs-t kikapcsolni? pl pl abarth 500-al és BMW M3 E30-al nekem kikapcsolt állapotban is működik, jelzi az electronics segédablakban is. Valamint ha a vezetési segítségeknél kiválasztom a Pro-t azonnal a customra ugrik anélkül, hogy belepiszkálnék.
Ez normális? -
Jah, jah, már értem ! Az kell, az hasznos . -
Gondolom szar váltóval is lehet már játszani, mert nem tud duplát váltani. -
Az az Ms késleltetés az micsoda? :) -
MooneyR #9378 0.7.7
- Fixed Drag race starting issue
- Added debouncing MS delay for paddle shifter
- Added custom starting position
-
Get real ! :) -
Egy komolyabb utkozes vagy software/hardware bug es kitori a nyakat;D -
endy papp #9375 "A versenyzők gyakran panaszkodnak arra, hogy a szimulátoros körülmények között nem igazán hat rájuk a fizikai erő, mely sokat elvesz az élményből és a vezetésből. Nos, ezzel a megoldással valódi terhelésnek tehetjük ki a nyakunkat."