43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Azért valamit csinál a háttérben is, most iszonyat nőt a teljesítmény, nálam legalább is .... Nurnburgring, full rajtrács 24 különböző autó és viszi !!! :) Rajt után néha leesik 50 körülire, de azért ez egy agyatlan használat, csak tesztre jó, de bírja ! A processzor magokat is végre rendesen kihasználja !!!
De fórumon is sokan írják, hogy valami történt vele :)
Szóval látszólag felhőkkel bohóckodik, de azért készülnek ott egyéb más fontos dolgok is fű alatt :) -
rF2 nekem most tetszik, nagyon régen nem próbáltam már, ahhoz képest sokat fejlődött... ami sajnálatos, hogy nincs tartalom ...:((( -
AZ NKP nem volt egy komoly alap az AC-hoz !!! A töredékét nem tudta, még csak hírből sem ismerte, mint ami ebben van !
Nekem nincs bajom ezzel, piszkál ezt is azt is, sokszor képes vasárnap este javítást kiadni ,dolgozik ..... Bárhogy is nézem, próbálja értelmesen ötvözni a két stílust, szimulátornak is jó legyen, és a lazább játékosokat is kielégítse .Nem egyszerű feladat ...
Azt nem értem miért sír mindenki pl a multiért?! Ok. jó lenne ha lenne, de nincs . De miért hiszi mindenki, hogy azért nincs mert úgy gondolkodott, hogy inkább felhőket csinál, MP nem kell ezeknek annyira.... -
Már töltök fel egy videót, ne izgulj .....Néha megröccen, de az úgylátszik a shadowplay-nek is vannak korlátai :))
Azt meg felejtsd már el ,hogy 3 monitoron is ugyanúgy kellene futni, mint egyen! Hogyan ?! Szorozd össze bátran hány megapixelsz akarsz futtatni ...
Az AI buta, az tény, alapjában véve csoda , hogy ez is van, és csoda , hogy így is működik ... De ha CARS-ban futod a sok versenyt, ahol én még 2 körnél tovább nem jutottam, mert vagy engem is megöltek, vagy elfogyott az összes AI, 3 perc alatt, akkor nem hiszem, hogy ezzel ne tudnál játszani ....
Az tuti, hogy hogy olyan rosszul nem fut az AC- nem egy AAA cím, nem egy végletekig , rafináltan optimalizált Codemasters játék, de nagy baj nincs vele .....A látvány meg szubjektív, de nem hiszem, hogy erre sokan mondanák, hogy ronda ....
Továbbra sem tudok mást mondani, mint hogy állítsd be értelmesen, okosan, és nem lesz baj a sebességgel, és még látni se nagyon látod a különbséget! -
endy papp #9651 Ezt épp úgy írod mint ha ,5 hónapja kezdték volna el készíteni ,arról nem is beszélve hogy,volt-van egy komoly alap a NKP,így nem a 0-rólkezdték és nem pár hónap munkája,
Az már kérdés hogy mióta publikus és megvásárolható,de bizton állítom amik most benn vannak funkciók ,már 1 éve simán benne voltak és működtek,csak ugye akkor mivel is tartanák fenn az érdeklődést 2 hetente ha egyszerre ránk zúdítanának egy kész játékot aminél alig kell foltozni.
Mindenki azzal tolná éjjel nappal,és nem lenne mit várni hónapról hónapra. -
Ezt az évet hagyjuk mármeg a fejlesztőknek hogy kibontakozzanak. Nem rég jelent meg a játék, s ahhoz képest tartalomban elég szépen bővült és tudjuk még mik lesznek idén, szóval azzal nem lesz gond és minden más is szépen fejlődni fog. Alig teltek el a hónapok... ha év végére össze lesz rakva és kb minden belekerül amit elképzeltek és ami látszik hogy foglalkoznak vele, akkor szava nem lehet senkinek. Nem 5 hónap alatt fogják megváltani a világot, egy kis időt adjunk már nekik, leglaább ezt az évet... aztán ha jövő ilyenkor is itt tartanak akkor már lesz alapja az elégedetlenségnek, de látva hogy 2 hetente mik az előrelépések, ezt kizártnak tartom! -
endy papp #9649 Kezdjük ott hogy a pcassal sem vagyok elégedett,ha már szóba hoztad,mivel az sincs kész és ez sem.
Nagyon nem kell keresgélnem más stílusban....,mert nekem ott az iRacing ,ami mint tudjuk neked """"valamiért"""" (leírtad a másik topikban
)nem jött be,pedig ezrével és örömmel tolják az emberek
Nem szoktam sírni az a te stílusod....én csak leírtam az ami tény aki az ellenkezőjét állítja,az elhallgatja az igazságot.
Mellesleg azt hiszel el amit akarsz,no és én is.
Ha nálad és mindenkinél olyan jól fut max AI-val ,vagy ahhoz közelivel,miért nem látok se tőled se mástól tömegével olyan vidiket ahol meg lehetne csodálni mit is tud....
Igaz nagyon nem is kerestem mert annyira nem érdekel.
Igen itt elsősorban 1 moncsiról beszélünk,pedig ha már szim akkor megfelelő gépi háttérrel 3 moncsinál is ugyan úgy futni kellene és nem a full grafról beszélek.....
Megmondom.... mert optimalizálatlan még,és akkora FPS esések vannak hogy na,de nem lenne ezzel semmi baj ha lenne miből mondjuk 200-250-ből....
De vissza térve az eredeti gondolatra nem is ezzel van a bajom mert az idióta AI-kat úgy sem használom főleg nem maxon(csak próba kép teszem be őket),ahogy eddig sem érdekelt,hanem a többivel,de ezeket már leírtam nem bocsátkoznék ismétlésekbe.
-
Az rF2 csak uzletileg volt "kesz";) Az AC 1.0 is csak papiron lesz vegleges:P De ez mindegyikre igaz, az iR amikor megjelent, lenyegeben szinte egy csupasz NR2003 volt, komoly penzekert. -
Én nem hoztam szóba, hogy kinek tetszik kinek nem, egyéni szocprobléma :))
Te sírtál, hogy optimizálatlan, ebből egyenesen következik, hogy nálad nem fut elég jól, de az tuti: ha a CARS megy fullon mint ahogy állítod ( ami szerintem kamu ...) akkor ez vígan fut !!!! ezt alaposan leteszteltem, nekem sokkal rosszabb gépem van ugyanolyan felbontással a CARs behal full grafon , az AC viszont az élsimitás és a tükröződést kivéve minden maxon vígan tartja a stabil 60 fpst.... Valszeg többet is, azt nem tudom mert le van korlátozva max 60-ra..... szóval sok hibája van AC-nak, vagy inkább hiányossága, de a sebességgel szerintem egyáltalán nincs gondja !Főleg a kinézetét is figyelembe véve ....
És igen, nekem sem jó így ahogy van, én az alapokért sírok, jobb gumi és jobb felfüggesztés :))))De a rossztól igen messze van, még így hiányosan félkészen is figyelemre méltó az autó kezelés, ebben itt gondolom mindenki egyetért !
Nem akarok ebbe megint belemenni, de ha CARS-al elégedett vagy ezzel meg nem, akkor más stílusban kell keresgélned ..... -
a minden max és a stabil 60fps-es beállítás között én nem találtam szemmel látható különbséget, max annyit hogy minden maxba 3fps-em volt :D
én az rF2-t is addig védtem amíg azt nem mondták rá hogy kész van... na hát még rohadtul nem kéne kész legyen.. van ott azzal munka még bőven.. :D -
endy papp #9645 Az a gond azzal amit írsz ,hogy a régi lemezt fújod itt is....
Nem arról beszélsz amiről én.
Az egésznek semmi köze a full,vagy nem full grafhoz.
Szóba sem hoztam,(max annyit mondtam, hogy optimalizálják,akinek meg ebben a formában is tökéletes mint neked annak egészségére)de te akkor is ezen rugózol már egy ideje,gondolom kicsit se az irigység beszél belőle...
Csak nálad ez is valami fóbia mint a Pcars,hogy aki másképp használja mint te,azzal van a baj...
De tudod.... ezen már nem is csodálkozom,fújd csak a magadét....majd biztos tőled kérek tanácsot hogyan is állítsam be egy adott játéknál a grafikát...
Akár mit is írsz ha picit vissza olvasol ,ezzel a progival SENKI nem elégedett maximálisan,mint ahogy TE, ettől vagy úgy elszállva és beájulva,hogy akár mit is tesznek bele még ha rosszabbat is, akkor is azt fújod hogy nincs ennél jobb....

-
Tanuld meg értelmesen beállítani a garfikát ! :))) A mindent maxra nem értelmes, teljesen felesleges és bármilyen gépet megzabál ....A tükröződést ne rakd maxra pl. Ha állítólag CARS megy fullon, akkor ennek is kellene menni !Az sokkal többet eszik mint ez, ez teljesen biztos ....szóval ez user error lesz szerintem .
Semmi baj vele, viszi a 16-26 AI-t mint a huzat, szinte max beállításon ..... Pedig harmadába került a gépem mint a tiéd ..:)) -
endy papp #9643 Hurrá...... megint kaptunk 1 lotust a meglévő 9 mellé ......
Remélem még lesz benn legalább ennyi DDD,no és úgy összességében a kocsikból.
Pályát meg ne hogy tegyen bele,mert abból úgy is dömping van....
Arról a kis "apróságról" nem is beszélve ,mikor elindítottam tegnap a játékot ,azt hittem valami,gond van a graf beállításoknál ,vissza mentem a menübe de láttam minden ott van ahol volt.
Nem tudom.... de nálam olyan életlen, elmosódott és szinte tükröződés mentes az egész (több pályán kocsival is próbáltam),hogy ezt még az iRacing is simán veri.
Gondolom a nem létező felhőktől van, én nem nagyon láttam ,mit és hol is keressem.
Ja MP,az nincs majd talán valamikor
Elég is volt negyed óra belőle,majd talán ha valami értelmes és használható tartalommal bővül (többek közt optimalizálja)talán rászánok több időt addig is pihi.
Ez idáig nem sokba különbözik a NKP-tól ,sőt némely részen még vissza lépés is.
Tudom még idő kell mire kiforrja magát.....na igen min.1 év.
-
Valaki csináljon már ide egy magyar részleget ... :)
http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=communityList -
Jah, én is megnéztem gyorsítva, sok az egyforma felhő, meg olyan fura, sík lap érzetét kelti az egész, nincs semmi távlat benne .... -
nortsen #9640 Nem hinném, hogy a látvány volt a fő oka... -
Uccso felhos cucc, aztan leszakadok a temarol;DDD
A korabbi AC felhokrol sajnos nincs video, mar nem is lesz (max akkor, ha visszateszem a TP-t:D
A baloldali az AC (mily' meglepo:D), a jobboldali az rF2. Olyan felhok voltak az AC-ben is (egyszeru, generalt, valtozatos lapok). Bar a progi nem hivatalosan engedte, de en vegigteszteltem a lehetosegeket (tiszta, felhos, borus), kulonfele mozgasokkal es napszakban, es teljesen jo volt. Persze az rF2-tol messze elmaradt, de hat az AC meg csak kezdeti Beta (volt:P).
Hogy a mostanibol mit hoz ki, nem tudom. Allokepnek meg OK, de a dinamikaval gondok lesznek, raadasul ez a verzio sokkal tobbet zabal, nem beszelve, ha meg arnyekoni is szeretne (nem hiszem, orul ha mukodik).
-
Nekem sincs Kunossal gondom, tizeneve "ismerem", tudom milyen;) Es valoban profi, hogy ezt igy osszehoztak (program+tartalom). Es azt is megertem, hogy probal minden divatos dologbol mindent belepakolni, csak hat tized annyi emberrel, tized annyi ido alatt ennyire futja. Es termeszetesen, az AC-nal az is elsodleges szempont, hogy mindenkeppen nyereseget kell termelni, ez mar nem mukodhet nKP stilusban. El kell adnia, ahhoz pedig kompromisszumok kellenek. -
Termeszetesen, gozom sincs ki mit csinal naluk:) De Kunos egyedul van programozo, legalabbis olyan (a 2 webesen kivul), aki az engine-nel foglalkozik.
Ezert batorkodtam felhozni, hogy ezt nagyon valoszinu (biztos:P), hogy O csinalta, igy az egyeb ertekes dolgoktol vonta el az idot:DDD
Termeszetesen, ez is (uj felho:P) ertekes dolog, mert a nagyatlagnak vagy elso ranezesre valoban jobb lehet mint volt. De sajnos nem az:P
Kunos eredetileg nem jatekfejleszto es nem is programozo, egyszeruen csak profi:)
Lenyegeben minden programjat, funkcioit es annak evolucioit valahonnan koppintotta (amivel nincs baj). Korabban LFS, Racer, aztan rF es iR. Most CARS es konzol/NextGen.
Ez a felho dolog (nem tudok leszakadni rola
) azert gazos, mert eredetileg az rF2-bol vette az otletet, ami boven jo lett volna ide, mukodott is rendesen, mar csak ki kellett volna dolgoznia tutin.
De nem, kellett neki a CARS buci-felho-stilus:D
Teny, jelenleg az az egyik leglatvanyosabb, de az is teny, hogy ott tobb ember dolgozott rajta, honapokig, akik csak azzal foglalkoztak (grafika), tobb ezer ember napi szintu tesztelesevel. Olyan szintu reszletessegekbe mentek bele, ami mar viccnek tunik, de legalabbis totalisan feleslegesnek.
Es most sikerult osszedrotoznia egy kepen nagyon hasonlonak kinezot, de mukodesre teljesen fapadosat:)
Persze jo ez, nincs ezzel gond, de szerintem boven jo lett volna ha az elozot (rF2-style) fejezi be rendesen. -
Jackal #9636 Itt lehet megcsodálni a felhőket:
https://www.facebook.com/Assetto.Corsa/photos/a.847713978588255.1073741850.305504559475869/847714368588216/?type=1&theater
Nekem nagyon rondák... -
Persze, erről van szó !
Egy ember, lassú tempó, azt mindenki látta, hogy szegény tényleg dolgozik éjjel-nappal, de hát ennyi telik tőle . Olyan kánaán, meg dinamika, meg fizika, meg szabályrendszer sose lesz mint a nagyoknál. Én továbbra is azt mondom, emberfeletti amit csinált, azért nem sok garázs cucc hut el idáig ! :)
Én még várok majd némi gumifrissítést, felfüggesztést, alap zászlószabályokat, sokkal jobb konfigolhatóságot( nézet, ffb, gomb kiosztás ...) és jó lenne sokkal okosabb AI, de az nem lesz :) -
Én nem vettem észre semmilyen változást a felhőben. Ha valami nagyon durva színre lenne lefestve az egész, akkor tűnne fel szerintem. -
No de azért elég gáz lenne a multi ilyen felhők nélkül ! Ugye, hogy igazam van !?! :) -
folyamatosan jönnek a néhány megás frissítések :D -
nortsen #9631 Már ne haragudj, de honnan tudod te ki mivel foglalkozik?
Kaptunk egy más logikával működő felhőzetet, mert nyilván meg van az oka.
Valószínű most emiatt heteket fog csúszni a multi. ;)
-
Elso ranezesre nincs vele gond, jo az. Technkailag vannak komoly problemak:)
Lenyegeben jo ez, persze meg jobb is lehet mint az elozo (plasztikusabb), csak ne akarjuk az rF2-hoz vagy a CARS-hoz hasonlitani:)
De igazabol, ha egyik reszet (grafika, AI, technika, menuk, opciok stb) sem hasonlitjuk egyik progihoz (rF2, CARS, iR) sem, nem probaljuk azokat a dolgokat elvarni, egyszeruen csak az nKP/Kunos-bol indulunk ki, akkor teljesen jo! -
A felhőknek vannak jó pillanatai?
-
Szakadjak meg, ha én látok valami érdekeset ezen a felhőn. Olyan mint egy felhő azt jóvan ! :D -
En tukor allitast kerestem, azt hittem elneztem valamit:) Furcsa lett volna, ha lehet allitani a tukroket:))) -
A jelenlegigi felhonek vannak jo pillanatai (ha nem nezunk a tavolba), de osszessegeben kinezetre es technikailag cseppet gagyi.
Erre igy kar volt idot aldozni. Raert volna az 1.0 utan ugyanez, vagy egy normalis. -
Gondoltam hogy sokkot fogsz kapni ha megnézed ! :P -
Szerintem halad az online is, az lassabb, főleg egy embernek, és valamit illik mutatni is, illetve neki is kell valami lazítás...:)) De tudod te ... -
Ja, az semmi, az eddig is volt, csak nem volt bekapcsolva a menuben:D
Lenyegeben minden beallitas meg volt a v0.1-ben, csak egyszeruen update-enkent kapcsol be egyet-egyet, mint ujdonsag:D Termeszetesen a teszteles miatt, mert egyszerre nem lehet ilyen sok funkciot rank zuditani:D -
Jackal #9622 Mégha jól nézne ki az a felhő, de sajnos így ebben a formában még a régi is szebb volt... -
Jackal #9621 Nálam imolbáan odavágta magát a korlátnak a célegyenesben. Ennél azért lehetnének kicsit okosabbak :) -
Csak abbol a szempontbol erdekes, hogy uj felhoket gyart, arra megy el az ideje, ahelyett, hogy az online-t vagy egyeb ertelmes dolgot csinalna;) -
Az tény, és szólni kéne neki, hogy a garfikán érdemben nem igen változtat ezekkel az apróságokkal, se jobb se rosszabb, inkább hagyja a pics.ba, és foglalkozzon a játékmenetet érintő dolgokkal .....Vagy foglakozik azokkal is, csak az lassan megy, és néha muszáj egy-két ilyen vackot berakni :)) -
Mármint grafikailag, a nézet az nem, az már csak külön fizetős usereknek lesz elérhető :))
Jah, az AI kicsit gagyi, egy pozitívum, hogy sokszor hibáznak, az meg minden más játékból hiányzik :) -
Már bocsánat, de kit érdekelnek a felhők? :D
Én krvára nem a felhőket fogom figyelni ha éppen versenyzem :D -
Nah, ezt megnezem...:)