43023
  • bardocz
    Ez jelentheti azt, hogy eddig minden autónak megvan már a modellje, legalábbis ami be van jelentve, nem?
  • lac coo
    Semmi !?! :) se gridgirl-ok, se szines neon ?
    Ha ennyi, akkor a szolgaltatas kicsit fapados lesz, bar vezetni kell nem piszkalgatni :)
  • Alexease
    De most lattam csak, mar rendesen a menubol is lehet allitani;D
  • Alexease
    Jelenleg ez az egy hely maradt (.../Documents/Assetto Corsa/cfg/replay.ini), korabban mukodott, de sose nezek replay-t, igy most nem tudom mi van vele;)
  • Alexease
    Most mar semmi;) A 0.1-nel volt sok erdekesseg, amit pluszban bele lehetett piszkalni. Most lenyegeben "minden" benne van, kiveve a server.exe-t:D
  • Szabi #9770
    ha jövőhéten már szeptember lesz.. :D
  • lac coo
    Ezzel kiszúrhatnák, de nem ezzel fogják :))
  • Jackal
    Ha ezzel szúrják ki a szemünket jövő héten multi helyett, akkor készítem a gyurmakést hogy tökön szúrjam magam...
  • Szabi #9767
  • GPx8
    :)
  • lac coo
    Neki egy vasgolyo is az, sose lehet tudni mi van benne ! :))
  • GPx8
    Alex, neked egy igaz aranybánya ez a program, ahogy "ismerlek"!
  • lac coo
    Jo , de milyen erdekes dolgokat latsz , meg ha nem is lehet bekapcsolni jelenleg ?
  • samsung123
    Haladnak így is remlem, még ha nem is látszik(vagyis hiszek neked)
  • barcalaci84
    Tehát fel lehetne venni akár 40 körös versenyt pl 20 ai-val?
    Mert jelenleg nekem kb 5 kört rögzít...
    Valamelyik file -ban próbáltam átírni a korlátot 500-ról 2000-re, de nem változott semmi?
    Mit kéne csinálni h működjön a dolog?
  • Alexease
    Nem hinnem;) Lenyegeben minden kesz volt mar a 0.1-nel, de csak reszletekben adagolja. Minden kicsit barkacs es feluletes, finomitgatni kell.

A dinamikus "idojaras" (felhok:P) mar teljesen jo volt az elozoben, egyszeru de szep latvanyos beallitasok voltak a teljesen tiszta idotol a teljesen borusig. Sajnos ezt most elbaltazta ezzel a 3D-s felhomaniajaval:/
  • Alexease
    Van meg sok lehetoseg, de Kunos nem hulye:)
    Ez a gumizodas mar 0.1-ben is mukodott, kepet is tettem be rola.
  • Alexease
    Igen, ez a kezdesnel taszodo gumizodas, korszamok alapjan.
    Majd a RaceWeekend-hez kell, hogy a Prac/Qual/Race fokozatosan, mas-mas gumizodasu legyen.
    A Replay-t mar a 0.1-nel is fel elehett emelni "akarhova":)
  • samsung123
    Szerintem Alexnek jelentkezni kellene Kunosénál fejlesztőnek és 2x gyorsabban haladnának tuti:)
  • lac coo
    Es mit latsz meg mi van erdekes dolog. ?
  • barcalaci84
    Ezzel akkor mit lehet majd állítani?
    Hogy a rajtnál már úgy indulunk mintha 19 kört ment volna a mezőny?
    Vagy 19-szer gyorsabban gumizodik a pálya?

A replay kibovitesere van már lehetőség?
  • Alexease
    Gyorsban megcsinaltam:) Sok ertelme nincs, mert ugy sem szamolja, de legalabb latszik:)

• Alexease
    Jo lesz ez. Egyszeru megoldas, de boven megteszi. Az atlatszosag aranyaban megszorozza a tapadast, aztan kesz a realroad:) Annyi elonye megvan, hogy a verseny elott egy csuszkan be lehet allitani a gumizodas/tapadas mennyiseget. Ha megcsinalja. Ha nem, akkor majd en:DDD
  • Alexease
    Elvileg-allitolag (Kunos irta multkor:P) meg nem mukodik a tapadas valtozas. De valszeg nem lesz nagy szam "bekapcsolni", valszeg mar az is kesz van:)
  • bardocz
    Ugyan úgy GT3-mal megyek, de csak 10 köröst, 18 ai-val talán mugelloban, a medium gumival megdöntöttem a saját legjobb körömet, akkor jól éreztem, hogy gumizódik a pálya.
  • lac coo
    1. kör:

28. kör:

Gagyi, de végül is jó .A benzin gumi kezelés jó, 50 perc verseny a végén már csúszkál de még lehet leggyorsabb kört futni, mert jóval könnyebb az autó. Az FFB nagyon jól visszaadja, hogy tele a tank :)

• MooneyR
    Lehet, hogy csak gyors a fene tudja, viszont valóban nagy élmény menni ha normális az ember. A Speciel Events-es Lotus Cup-ban állat jókat tudok menni centikre az AI mögött, mellett.. ha már kielőzőm általában lemaradnak látványosan, kivéve egy Lotus 2 eleven-t, őt hardon már meg sem tudom közelíteni, mediumon meg jött végig a seggemben.

A grafikai beállításokkal szórakoztam, a szemem nekem is égette, úgyhogy a hdr-t kinyomtam. Eléggé zavart az is, hogy az árnyékok az autón olyan darabosak voltak, de a Faces per Frame-t felvettem 3-ra, így már az is jó. Anisotropic Filtering 8x elég neki, nem kell 16x mert zabálja ez is az fps-t. Anti Aliasing Samples 4x meg levettem a Cube Map Resolution low-ra.. így is tökjól néz ki minden és 20 különböző AI-val szépen lehet játszani. Bár minden pályán van olyan hely, általában kanyar ahol kicsit belassul.. 60-ról beesik ha nagyon durva 45 fps-re. Szóval szerintem teljesen jó, de baromira kiváncsi leszek a multira és várom már : D Utolsónak is lenni kell...
  • lac coo
    Nem feltetlen.Ahogy nezem olyan villamgyors meg, hogy a gyorsasaga miatt kepes barmit azonnal lekezelni, a kormanyt is irgalmatlan modon kepes tekerni kopptol koppig :))

Egyebkent az a fura helyzet van, ha az ember esszel , vigyazva megy mint ahivy online szokas es kellene, akkor teljesen jo az ai.Ha figyelek elore es hatra pis, akkor nem is ernek hozzam, ha eroszakos vagyok folyamatosan akkor baj lesz belole, mint ahogy online is :)
  • barcalaci84
    persze h nem hivatalos, ahogy a quick race átírása 100 körre sem...
    csak arra írtam , h ha valaki hosszútávú versenyeket akar , akkor könnyedén lehet olyat találni vagy szerkeszteni már jelenleg is és a benzin se fog kifogyni mert annyit tankolsz az AI-nak is amennyit akarsz...

egyébként ha jól tudom akkor jelenleg már quick race-nél is lehet akár a saját setupodat is használó AI-k ellen menni (UI még nincs hozzá, de már működik ez is)tehát akár ott is tankolhatnánk neki amennyit nem sajnálunk tőlük :)
  • MooneyR
    Hát az AI stability control az tuti csutkán van, bármilyen helyzetből összekanalazza magát, pedig tökjó lenne ha megpördülne, kiforogna ugyanúgy mint mi.
  • oneal1
    a legutóbbi update-ben mi voltozott az AI terén?:)
  • lac coo
    Es azt lehet tudni, hogy az Ai milyen setuppal es gumival megy ?
  • Alexease
    Az ugyanugy NEM HIVATALOS event, semmi koze az alap felveteshez.
    Ahogy Lacc is irta, alapbol a QuickRace-szel volt a gond, azt korlatoztak le 10 korre. Azt irtam at 100 korre.

Az event egy dolog, azt nem tudsz (meg) hivatalosan csinalni. Jelenleg es kesobb is a QuickRace es RaceWeekEnd lesz/lenne a lenyeg, ahogy gyorsan beallitod hol, mivel, mikor, hogyan, mennyit es start.

Az elozo update-ben toltak auto default beallitasokat, eppen a gyors versenyek miatt, mert az AI egyelore nem foglalkozik a reszletekkel. Mivel a legtobben rovig versenyt mentek, valszeg ahhoz allitottak a dolgokat.

Minden update-nel, file-onkent (1-200db) szoktam megnezni min es mit valtoztattak, szeretem tudni mi tortent;D
  • barcalaci84
    Lesz:-)
  • lac coo
    Nekem is boven eleg a 30-40 perc, de azert legyen box.... :)
  • barcalaci84
    F40-nél endurance futam azért mazohizmus:-)a sima utcai autók csak quick race-re valók szerintem...majd ha lesz box, akkor biztos kipróbálom azt is persze hosszabb távon, de addig is van rengeteg más lehetőség hosszabb versenyekre...
  • barcalaci84
    Persze minden plusz funkció csak feldobja a játékot...én is szeretném már most pl a boxot is, de nélküle is remek futamokat lehetne már most nyomni, akár 1 óránál hosszabbakat is...
    Eső is jó lenne majd,éjszakai verseny stb,de ezek mind olyan dolgok amik nem elengedhetetlen dolgok egyelőre...
    Szépen lassan ezek is lesznek szerintem idővel, addig meg az a lényeg hogy élvezetes futamokat lehessen tolni...s ez szerintem már most is adott...offline is teljesen tudom élvezni,amit más játékkal ezelőtt sose,mi lesz ha lesz multi is:-)
    Mire azt megunnam pedig biztos jönnek majd a plusz ficsorok,aminek akkor legjobban fogok örülni:-)
  • lac coo
    F40_nel meg rovidtavon is kell tankolni :)))
  • GPx8
    Lfs-nél be lehet állítani, hogy legyen kötelező box-kiállás. (AI-nál is). Ez szerintem feldobja a versenyt, lehet taktikázni, még egy rövid 15-20 körös futamon is.
  • barcalaci84
    a lotus exos s1-nél is kb 60 -70 körre elég szeintem a full tank...
    lehetne csinálni benzinspórolós versenyeket, ha már ez a divat a forma1-ben idén:)