43023
  • CamelX
    Ugyanígy vagyok Lotus Espirit Turbo-val :P
  • barcalaci84
    Mondjuk ahogy a friends leaderboardos idoidet nézem, neked a multi is szinte hotlapozas lesz :)
    Ám lotus event szerintem se jó igazán egyébként...
    Viszont pl gt3-as autókkal hosszabb távú versenyek számomra igen elvezetesek...
    30-40 körös versenyeknel nekem is fullra kell tankolni a verdat, meg keményebb gumikevereket kell használni, és így számomra kemény kihívást tud okozni egy-két pályán az AI...
    Ha jön a multi valószínűleg én is szinte csak azt nyustolom majd, de azért lehet jól gyakorolni az AI-val meg így kezdetleges formájában is...és számomra nagyon is hasznos dolgokat adott, ami jól jön majd multiban is szerintem...
  • lac coo
    Frissult a dashmeter pro, sok javitassal, realtime loero-nyomatek kijelzessel stb.....
  • lac coo
    Autonkent, palyankenkt valtozik, van ahol el lehet lenni vele.
  • Szabi #9891
    ha végre jönne egy Omega, gondolkodás nélkül és hatalmas vigyorral fizetnék is érte! :D
  • Tyuki80
    Visszatérve az ai témára:Adtam neki egy esélyt,mert annyira írtátok itt egy páran hogy kell meg jó stb.Ez az ai egy rakat szar!(imádom a játékot egyébként tehát még elfogult is vagyok)Inkább megyek egyedül hotlapot!Most 8 nekifutásra sem sikerült normális versenyt menni a lotus special eventsben...feladom.Ilyen formában (remélem nem bántok meg senkit)csak azoknak jó,aki kellően lassú úrvezető,nem ismerik az ideális íveket.Mert ez csak bohóckodás.Egyszerűen ha van tempód,ostobán vesz féktávot,feltart,egyenesben szélárnyékban hirtelen minden ok nélkül befékez,rajnál kipördít,kigyorsításkor extraturbóra kapcsol,majd ismét lelassít!???Értem hogy kell meg minden:de ezt Ti tényleg élvezitek.Egy Publik szerver klasszisokkal jobb ennél,ez...na mindegy!Kiborultam:)
  • Ginger17
    "a köridőkkel sincs semmi baj, persze gyorsulhatnék hogy nem botváltoznék, de botváltózom slusszpassz"

Ez itt a dolog lényege. Mindenkinek más és más a fontos a szimulátorozásban és egyikkel sincsen semmi baj.
  • barcalaci84
    Hogy fognak itt örülni az új Lotusnak:)
  • lac coo
  • lac coo
    Jah. :) Pedig azt próbáltam de nem ment, lehet nem voltam elég pontos :)
  • Jacek
  • bardocz
    Lehet ott kattintgatással...
  • lac coo
    Megoldhatná, hogy a setup résznél ne csak egy egységenként lehessen kattintgatni , hanem mondjuk húzni is tudjam a kis nyilat, mert mire leszedem a benzint 200 literről 30-ra lemegy a nap :D
  • lac coo
    En nem aggodom, lesz ami kesz lesz :) Dolgoznak, majd csak meglesz egyszer minden, en valojaban sokkal rosszabb tempora szamitottam.....
  • Alexease
    Spa-t tuti nem adjak oda, foleg nem sima update-nek;) Valszeg meg kesz sincs. Legalabbis a multkori kepek alapjan meg eleg hianyos.
    Talan azert van csend, mert belehuztak a multiba. Eredetileg marciusra igertek, a veglegest pedig aprilisra. Amibol nem lesz semmmi, mert a kovetkezo update-nek mar veglegesnek lellene lennie;)
  • Jackal
    A nagy csend valahogy nem tetszik, remélem pénteken nem csak 1 spa meg esetleg 1-2 kocsi(lotusokból az s3-ak :) ) jön majd...
  • nortsen
    Én ku**** várom már a multit. Azzal sem fogok többet játszani, ha nem lesz köré egy jó hadsereg. Reklám nélkül neilszab a reményem és a liga ahol vagyunk. 5 évet toltam már én is az általam már jól ismert közeggel, és ha van idő, ha nincs, még 5 év benne van.
    Egyszerűen annyi izzadságot nem tudtam még tét nélkül kiizzadni mint mások ellen.

De értettem ,mindenki máshogy vélekedik. Megbeszéltük.
  • lac coo
    Azok jok, azokat szeretem
  • bardocz
    Na pont erre volt a GTL-es szerver, 5-10 körös versenyek, rövid kvlival meg gyakorlással, kurvajó versenyek voltak ott, és sokkal élvezhetőbbek mint bármilyen ai-val.
  • lac coo
    Nekem "bohockdas " az mp, is tul komolyan azt sem veszem :))))) Liga nem erdekel, foleg mert mindenhol a keveres meg veszekedes megy, ugyhogy nekem teljesen jo az ai is. :) Bar ez meg messze nem tokeletes, de siman vegigmentem a 30 kort, nem raktak ki, pedig sokszor kanyarokon at mellettem volt, csak figyelni kell, helyet hagyni nekik.
  • b-type
    Az oké hogy te szoktál bohóckodni, de azért ezt nem lehet kivetíteni.
    Mentem már AI ellen olyat hogy videót csináltam ..konkrétan az rF megjelenésekor. Nevesíteni kell őket, jó erősre felhúzni.
    Nem azt mondom hogy helyettesíti azt az élményt amit mondjuk élő és jó versenyzővel csatázol, de ilyen arcból van 20-30 sztem nagyjából szétszórva.
    Olyan arc, aki lekövet egy 14 körös futamon fenyegetve és próbálkozva, de nem teszi be lesz ami lesz alapon, hanem lenyeli hogy egy a tempó, de te vagy elől és nem hibáztál.
    Gyakoribb, hogy ott ülsz füstölögve kussban ha ki nem lépsz, hogy ezt miért kellett.. tönkrevágni az egészet mert Maldonado azt hitte..

• barcalaci84
    Nem tudom milyen gyors vagy, de azért én azt tapasztaltam, hogy nagyon durva időket megy az AI(pálya illetve autó függő)néhol világcsúcstól nem túl távoli időket mennek!
    Szerintem óriási kihívás van benne, multiban még lehet könnyebb dolga is lesz az embernek...
  • nortsen
    Na látom belegázoltam pár ember önérzetébe.
    Én is szoktam bohóckodni. Eddig AC-vel leginkább azt tettem. Így jó? :)
  • nortsen
    Én nem mondtam, hogy béna, én azt mondtam, hogy bohóckodik.
    Az meg azt jelenti számomra, hogy tét nélkül autózgat.

• lac coo
    Nem , nem jo ez az AI, mi akik hasznaljuk, nem vagyunk bohocok, barmilyen meno is ez a ligazas !!! :)
  • b-type
    nene, ez megint rossz irány, aki régen ligázott, mostanában meg nincs ideje az még nem egyenlő a bénával...
    rutint kiesése miatt egy rossz megmozdulásom volt egy ligában éles helyzetben tavaly kamionozás közben.
    a köridőkkel sincs semmi baj, persze gyorsulhatnék hogy nem botváltoznék, de botváltózom slusszpassz.
    Max 20-30 kör alatt felépítek egy köridőt amivel középmezőny elejéről rajtolhatok legyen az bármilyen szim, vagy pálya (persze ez függ a liga színvonalától),...nagyon kevés olyan van amin-amivel nem mentem még a 13 év alatt...vagy ne tudnám gyorsan összerakni fejben.
    Egyszerűen nekem nincs bajom az AI-val, már az F1C-ben is 120-s AI-t használtam arra hogy melyik pályán kb. milyen időket kell menni online.
    Ez még az rF2-ben is működik.

A 'nincs ideje' úgy is érthető, hogy egy ligázás általában kötött beosztású...én jelenleg 3 műszakban dolgozom, hétvégén csavargunk...ezért nem vállalok kötött ligázást már. De az AC-ban benne van 120 órám, szal azt nem mondhatom hogy nincs rá időm
  • nortsen
    Akinek nincs ideje, az inkább bohóckodik. Arra meg ezek az AI-k tökéletesek. Akinek több ideje van, és nem kihívás már neki, hogy 4 kör hátrányból versenyt nyerjen, az meg keres magának méltó ellenfeleket, embereket.
    Aki meg már elért egy szintet, annak a heti 2-3 óra már sok is. :)
  • GPx8
    Én is hasonló cipőben járok. Heti 2-3 óra játék idővel nem érdemes ligában indulni (gondolom).
    Én szeretem az AI-t, néha még küzök is vele és nem utolsó sorban legalább van valami élet a pályán, nem egyedül körözgetek.
    Pl. ha kicsúszok, egyből leelőznek és akkor nem ESC mint a hotlapozásnál, hanem visszaküzdöm magam az elejére.
  • Danecay
    Maximálisan egyet értek! Én is hasonlót akartam írni. Nem vagyunk egyformák. Pl. pár évvel ez előtt még én is dúskáltam a szabadidőben, így játszhattam amennyit akartam, de mára már más dolgok fontosak vagy kell, hogy fontosabbak legyenek ha tetszik ha nem! Így van hogy napok telnek el mire gép elé tudok ülni és akkor is többnyire az esti órákban, fáradtan. Szóval részemről ennyit az online versenyekről, főleg ha azok kultúrált korülmények között netán szervezett körülmények között kerülnek lebonyolításra. Szóval nem minden esetben olyan egyszerű ez mint ahogy egyesek látják a dolgokat miszerint online kell versenyezni mert az a jó nem pedig az AI ellen bohóckodni.
  • neilszab
    Könnyed elemzés: az Assetto Corsa népszerűsége a többi címmel szemben
  • bardocz
    Regisztrálni kell egy oldalon, leszedni a cuccokat, és csak úgy lehet a szerverre menni. Az iR szerverek színvonalát bőven hozták azok a versenyek, sőőőt. Sokkal barátiasabb volt az egész.
  • nortsen
    Ha nincs lejelszavazva, akkor legtöbbször vegyes a csapat. Az meg az esc elkopását eredményezi nálam. ;)
  • Szabi #9863
    szép meg jó, de ha veszel utána rábszol jó sokszor.. hivatalos szerviz felejtős náluk, garanciáról meg ne is álmodj.. :D
  • bardocz

Ez kéne faszán megcsinálva. Valamiért számomra ez a márka már sokkal komolyabbnak tűnik, mint pl a Ferrari.
  • bardocz
    Voltak GTL-ben nagyon jó szerverek. Ugyan az a társaság csinált rF-be meg GTR2-be is, de azokat nem nagyon próbáltam.
  • nortsen
    Én nem emlékszem, hogy sokat gyakoroltam volna az első ligám előtt.Inkább bátor voltam, és bevetettem magam a nagyok közé, bár sokáig csak hátrafelé néztem, de többet tanultam így, mint az AI-tól lehet.
    Inkább azt mondanám, hogy addig kell csak az AI, mig egyszer nem mész egy egy szervezett online bajnoskágban. A klasszikus public online meg bohóckodni jó csak szvsz (nem iracingre gondolok).
  • alma2
    Latom lelkesen torlik a videokat, ezt beirva a youtube-ba, van sok talalat, mar ha valaki nem latta volna
    "F1 2014 Bahrain Esteban Gutierrez Flip Crash "
  • alma2
    Szerintem meg teljesen elethu az a.i mar, kerdes kikrol mintazta eppen :)

• lac coo
    Apicsaba... :) Pedig en mar szerdanal tartottam :)
  • Ginger17