43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Az iR-ben is sokat hozott egyenesben
-
a h váltós résszel persze egyet értek és a nézettel is...
a h váltós kocsik idejeit én se veszem komolyan még ha használja is az illető a h váltót, de amíg nincs rendes meghibásodás stb addig tényleg min 1 mp-t lehetne nyerni állítólag csak azzal h váltásnál nem emelem fel a lábamat a gázpedálról...de ezt majd javítják... -
a másik dolog meg h én 900 fokon használom a játékot , de attól az általad említett lotus t125 akkor is csak 360 fokos... -
Teqi évek óta gémpadal játszik :D -
thrustmaster f430-cal toltam elég sokat az assetto corsat az elején...
270 fokos ugye , de nem hiszem h ha most visszaraknám akkor wr futnék az általad említett pályán , pedig én most 2mp-n belül vagyok...
az általad említett videó állítólag kontrolleres, ezért tényleg nem lehet hozzá hasonlítani érdemben, de a döntő többség a wr-es időkek tuti 900 fok és kényelmes ffb beállítás mellett van...
ffb-t én se használom 100%-on játékon belül hisz akkor durván clipping-gel a kormányom...
az ffb-nek sem az a lényege h szétrázzon , hanom h visszajelzést adjon az útról , megcsúszásokról...
érdemes megnézni egy srác videóit (valami chriss) aki wr közeli időket megy és semmi különöst nem látni benne... -
kolbi #10330 Soft:
Neked is fel van nyomva a levegő hőmérséklet, ezért nem PRO RANK-os a köröd. Én PRO RANK alaján szűrve 28-ik vagyok.
Azért ismétlem ennyit magam, mert sokszor elhangzottak az egyenlő feltételek, legalább a látható beállítások legyenek egyformák. Nyilván erre találták ki a PRO RANK-ot is. -
Pitti #10329 AC-ben egyelőre nem látom (szerencsére) a túl irreális kezelést, de pl GT6-ban a legjobb időket mindig kilincsel előre lehet elérni. Bármilyen autóról illetve pályáról van szó. Gondolom minden játékot szimulátort ki lehet tapasztalni, hogy milyen módszerrel lehet még jobb, és ez nem biztos, hogy olyan módszer ami az életben is működne. -
Solt #10328 Próbáld ki mondjuk az E30-l... 900 fok, 100% FFB, H váltó, belső nézet, vs 270 fok, gyenge vagy nulla FFB, gépháztető nézet, pillangó váltó.
Alacsony kormányszög + nulla FFB = gyorsabb kormány mozdulat, plusz a kerékvető nem tépi ki a kezemből a kormányt. A linkelt WR videón jól látszik, hogy ennek mi az előnye. Magas FFB-vel nem lehet ilyen agresszíven támadni a kerékvetőt, és nem tudod ilyen sebességgel mozgatni a kormányt sem. A nézet és a pillangóváltó előnyeit gondolom nem kell ecsetelni.
A történet pedig nem arról szól, hogy emiatt nem megy az ember fia WR időt, hanem arról, hogy nem azonosak a feltételek, és így nem sok értelme van az összehasonlításnak az 50. helyen sem...
Jelenleg a Monza + Exos párossal a 17. helyen vagyok, ha lesz egy kis időm meg gyomrom hozzá, akkor megnézem mekkora előnyt jelentenek a fentebb soroltak. -
A halkabbik visítás
-
Nem az autókezelés miatt rakom be, hanem csak hogy mekkora állat ez a fazon :D Amúgy ez a visító hang, ami itt hallatszik van teljesen elszúrva a GT3-as BMW-ben. Itt tisztán hallatszik, hogy a sebességtől, és attól függ, hogy nyomja-e a gázt, nem a fordulatszámtól. -
de milyen irreáis gépjármű kezelésre gondoltok?
ezt nem értem igazából...( és itt nem a kontrolleres körökre gondolok)
néztem hétvégén a monzai gt3 endurance futamot , durván tolják neki amire itt biztos rámondanák egyesek h ez már nem reális autókezelés :)
-
kolbi #10324 Ahogy lentebb is írtam, ha az RSR-en a körödnél ott szerepel a P betű azaz PRO RANK-os kört futottál akkor elvileg nem trükköztél semmivel.
Amúgy a belinkelt WR-es videóbol az sem derül ki, hogy milyen időt futott. Egyáltalán miért kellett a replay-ből kivenni az infókat? -
Pitti #10323 Nem is azt mondtam, hogy bárki csalna vagy trükközne. Csak az észrevételeimet írtam le, hogy nem pontosak az adatok.
Én minden kanyarban illetve kigyorsításkor otthagyok fél másodperceket, ha az egyik sikerül a másik nem. Simán el tudom képzelni, hogy ezeket az időket meg lehet csinálni. De én is úgy vagyok mint Alex, egy pontig élvezem aztán amikor már nagyon irreális "gépjármű kezelést" kellene erőltetni, feladom :)
-
a stabiltást írja nálad, illetve abs-re 1%-ot ír...
érdekes valóban és biztos nem tökéletes a rendszer
én speciel nem is raktam fel , viszont szoktam nézegetni mert egy jó támpontot ad...
de aki azt hiszi hogy a top időket valamilyen segítséggel, kormányszög vagy ffb trükközéssel érték el az szerintem nagyot téved... -
kolbi #10321 A nem PRO rank-os körök semmit sem érnek. Kapcsoljatok ki minden segítséget és legyen minden alapbeállításon. A lentebb kitárgyalt Monza WR körnél például fel van emelve a levegő hőmérséklete 36 fokra, ezáltal a pálya hőmérséklete 41 fok, lehet hogy ez is sok mindent megváltoztat. A belinkelt videóban nem látszik a végsebesség sem.
-
Pitti #10320 Tegnap kipróbáltam én is az RSR-t. Monza / Lotus Exos 125 hotlapot mentem 56. vagyok. Az észrevételeim:
Segítségek racer módban voltak ahol van stabilitás segítség és ABS is. Az RSR rendszer viszont azt mondja hogy ABS OFF, pedig minden féktávon világított az abs "lámpa" :)
Aztán pl. látom hogy "tripple screen ON" Hát jó is lenne de nincs 3 monitorom és menüböl is single screen van beállítva. Szóval ez sem megbízható. -
Jackal #10319 FFB hiánya miatt rosszabbat fogsz menni, mert nem érzed az autó tapadását. Kis kormányszögnél meg nem tudsz annyira pontos íven kanyarodni, bár gyorsabban reagál az autó, de "rángatod" a kocsit. Biztos van olyan félárkád game ahol ezt megteheted, az assetto nem olyan... -
nortsen #10318 FFB hiánya miatt senki nem fog jobban menni, de rosszabbat sem kell neki.
A kormányszög meg izlés dolga. Attól sem leszel jobb.
Én sokáig kicsi szöggel mentem, majd nagyra váltottam. Se lassabb, se gyorsabb nem lettem, de elcsesztem vagy 3 versenyt mire megszoktam.
FFB nélkül meg az megy akinek nincs pénze FFB-s kormányra. :) -
nortsen #10317 Ez hülyeség. Azok mondják ezt, akik már csak ebbe tudnak kapaszkodni. Sok marhaságot olvastam már az évek során, de rendszerint olyanok írják, akik keresik az okot, hogy ők miért nem tudnak olyan gyorsan menni.
De ez még akkor is marhaság, ha a fenti okok vezérlik. -
ha tényleg ilyen durva előnyt jelent a 0 ffb és a kis kormányszög akkor engem csúnyán félrevezettek... eddig mindig azt olvastam h 900 fokos kormányt kell venni és nem csak a feeling miatt...
a t500-at nem értem mire istenítik akkor h milyen bika ffb-je van...
azért rsr-en a top 5-ös időket elég komoly cuccokkal futják ahogy nézem, nem hinném h ilyen mahinálás miatt...
már csak azért se nagyon akarom elhinni h ez olyan hatalmas előnyt jelenthet , mert akkor pár kombón világcsúcsra lennék képes az állításod szerint, pedig valószínűbb szerintem h én nem vagyok elég ügyes... -
Solt #10315 Ezek nem fél másodperces előnyök...
Nem problémázom rajta, csupán jobb lenne, ha ezek is lennének. -
Csak en vagyok akkor komplett idiota, aki verseny elejen szarra fekezi a gumit, mert kopottan jobb ?! :) Nekem pl nincs is ido kirakva soha, lovesem nincs mennyit megyek :)))) Mikor indult ez a hotlap cucc, mentem par idot azt annyi.... -
Mutatja h ki milyen vezerlovel nyomja, illetve h használ-e h váltót stb...
A kormányszöges és ffb-s dolog meg ha igaz akkor lehet be kellene szereznem egy genius-t hotlapozni :-)
Ha valaki tényleg fél secen belül van az ottani idokhoz akkor meg érdemes is ezen
problémazni... -
Solt #10312 Ha nőnemű, akkor még plusz a mellbőség is lényeges! :D -
Vercukor- es koleszterinszint, a feherversejtszam, dioptria es szemfenek-viznyomas, labmeret, alkarhossz es kezkozepcsont meretek;) -
Solt #10310 Váltó használat, FFB erő, kormányszög, nézet. Ezek eltérő használata több másodperces különbséget is jelenthet, ergo nem jelentéktelen információk.
Szívesebben hasonlitom az időimet olyanhoz, aki nem alacsony FFB-vel és kormányszöggel játszik a gépháztetőn ülve, valamint H váltós autót nem pillangó váltóval használ.
-
Milyen plusz infót akartok még amit az rsr app nem mutat?
A verzioszam közti változások is olyan aproak h kicsit vicces ezen problemazni...persze ha 1-2 tizedre vagytok a wr-ektol akkor ez is komoly probléma:) -
Solt #10308 Jó dolog lenne a hotlapozás, csak sokkal több infó kéne a júzer beállításairól, hogy reálisabb képet lehessen kapni. Mondjuk részemről úgyis az a fontos, hogy élvezzem, az idő csak másodlagos... :) -
Solt #10307 Szerintem is, bár ahogy Jacek is írta, tuti lesz majd nullázás... :) -
Gond nincs , persze, sőt nagy idő, én egy fél kört megyek ennyi idő alatt, csak nekem ezek nagyon furák, ez nem autó, át kéne modellezni X-szárnyúra ! :D -
GPx8 #10305 Engem csak az érdekel, hogy élvezzem a játékot a meglévő cuccaim lehetőségeihez képest. Mások idejét sosem nézem, mert simán megütne a guta, hogy tolatva is sokkal gyorsabbak, mint én... :D
-
De itt most nem ez ("gépjármű vezetéséhez") volt a cel, hanem a top ido;P
Amugy semmi gond nincs vele, ez jatek, mindenki ugy hasznalja ahogy tudja vagy akarja;) Csak ezek matt, az ilyen szintu osszehasonlitas, lenyegeben ertelmet is veszti:P -
sry, a fogalmazás ma nagyon nem megy, főleg nem télólról :-) de remélem a lényeg lejön ;-) -
Igen valami márkakupára biztos lesz, nekem pl. nagyon tetszik a BMW M3 E30 DTM :-) De így az elején Abarth 500sal is lehet valami :-) Majd kiforrja magát ;-) -
Megnéztem én is a világrekord videót, természetesen nagy grat, meg büszkeség ....De !
Ennek kb semmi köze nincs egy gépjármű vezetéséhez ..... Most tudom, kapni fogok, de ez van :DD -
Most megnezve a videod hihetetlen gyorsan mozog a kormany, nekem igy biztos nem menne, meg 270 fokon sem, foleg ffb-vel.
Tenyleg ezzel toltad "logitech dual action". Ha igen, egy-ket kocka szimulatoros most biztos forog a jovebeli sirjaban :)
-
igazából valami jó kis H-váltós kocsival egy bajnokság szerintem jó lenne és talán lenne igény rá az OW és a GT -s bajnokság mellet is...
nekem pl az e30 group az egyik kedvencem...
végülis mindegy is csak ne multiclass-os legyen:) -
A hotlapozas "bizonyos merteku ertelmetlensegerol" en ertekeztem jomultkor;) De nem a csalason volt a hangsuly, mert az mar regen rossz! Hanem a koritesen, foleg autokezeles, hozzaallas, lehetosegek, kontrollerek, beallitasok, pedalok, valtok, kormanyzas stb.
Jo a hotlapozas, en is nezegetem az idoket (bar csak a Steam-eset), de tudom, felesleges tul komolyan venni, mert 1 valtokezeles vagy kormanyattetel vagy FFB kulonbseg nem csak rizedeket hanem masodperceket is jelenthet.
Amig ugy erzem OK, addig elvezem, utana passzolom, nem latom ertelmet;)
Ezekutan mar a jatek folyamatosan valtozo BETA-jellege mar sokadlagos kerdes, de aki a top-ra hajt, annak a szerencsere is szuksege van, hogyeppen azon a heten megfelelo bealitasu update-jelenjen meg:) -
Így van, meg valahogy nálunk sose volt igazán GT, nekik meg nagy hagyományaik vannak ezen a téren. Valami zártkasznis biztos lesz nállünk is, egyenlőre tesztelgetünk és várjuk a multit :-) -
P4/5-öt ai-k ellen én a gt3-asok ellen bent szoktam hagyni, és nem érzem annyira erősnek, meg RSR-es Imola alapján (csak ezt néztem most meg) lassabb két másodperccel. Talán majd ha berakják az új verzióját az gyorsabb lesz.