43023
  • b-type
    eladtam a pályás kocsim, eladtam az épített kocsim, vettem egy 626-s Mazda-t, meg babaszobát...a klotyón baba-mama magazint olvasgatok(!)..
    Sztem rendben vagyunk :))))
    ON:
  • lac coo
    Azzal nincs baj, nem játszok évi 2-3000 órát ...:)
  • GPx8
    Nem is a pénzzel lesz majd baj, hanem a szabadidő "hülyeségekre" fordításával... :)
    Nős topictársak tudnak erről azért mesélni. :)
  • lac coo
    Nálunk asszony tisztában vele, hogy ezek ingyenes játékok !
  • GPx8
    "én most kifizetném még egyszer ha kell (pedig két hét múlva esküvőm van :D )"
    Erről kérdezzük meg a leendő asszonykát is! xD
  • b-type
    Azt írja akkor az van.
    Tökre megmondhatná azt is amit írsz, mert akkor mi lesz?
    Visszakérjük a pénzünket?...én most kifizetném még egyszer ha kell (pedig két hét múlva esküvőm van :D )

...meg egyébként sem tudom minek kell Kunos-nál is okosabb lenni, hogy bár ezt írta de tuti nem az van..ez mire jó?

..és lehet hogy mekkora üzleti biznisz ez a kéthetente update, de sajnos a többi Early Access progimra mégsem jellemző (bár a Next Car Game-hez megint tölt 1.2 gigát, és múlt héten is...de azt inkább nem is részletezem)
    Junius 22.-n pl. lejár az rF2 online account-m, már most tudom hogy nem veszem meg megint.
    Az AC-ban sem talált be minden autó (!), de messze ez a legjobb sztem, folyamatosan játszok más szimekkel is, mindig, kipróbálom az rF Lada Granta-t is (az rF nem kerülhet le a gépről a DRM Bmw M1 hangja miatt), vagy körözök az rF2-vel, tekerem az iR-t az ismerősöm neve alatt, csutka mindegy, lehet ez szimpi vagy nem, ..nekem vagy ez, vagy a kocsim...ez a kettő van ami jó.
    éltem olaszban írhatnék ezt-azt, de sztem az is elég hogy eddig korrekt amit ad, akkor sztem felesleges megkérdőjelezni, sorok közé látni, vélt dolgokat neki tulajdonítani.
  • barcalaci84
    volt valami szavazás h milyen pályákat szeretne a nép (amin a NORD győzött)
    Mögötte milyen pályák végeztek? (akkor még nem volt meg nekem a játék)
    Hungaroringra lehetett-e szavazni? Én örülnék neki :)Annyira messze nem is vagyun tölük:)
  • Alexease
    Le is modelleznek nehany ev alatt:)
  • bardocz
    Igazából Targo Florio-n is futhatnának egy kört a lézerszkennerrel. Az még nagyobb.
  • Skyline
    Az hát.:) Örök kedvenc.
  • lac coo
    Melyik, a nagyonkurva nagy ? :)
  • Skyline
    Remélem lesz nagy Nürburgring TELJES mert nagyon hiányzik.... Kedvenc csapatós...
  • Alexease
    Egy bizonyos szint ala nem engedem zuhanni a topic-ot, eddig belefert, bar mar kezdett sok lenni:P
  • BooMiller
    Most komolyan ezen fűrészelitek a fingot két napja?
    1 hét?? na és?:))) azt kell nézni hogy jövő héten lehet online csapatni!!! Aztán ne alakuljon át a topic publikservrszétcsaptakazelsőkanyarban topikká:DDDDDD
  • barcalaci84
    Jó persze értem amit írsz!
    De akkor is leirtak h nincs kész ezért sincs ma update...
    Nekünk már hiába marketingelnek mert már ezer éve megvettuk...
    Aris (fejlesztő) tegnap írta is h azért nincs ma semmilyen apró update, mert a multi berakasa miatt még egy béta build van csak...ezt kell megcsinalniuk jovohetig... Elég egyenes beszéd ez...
  • neilszab
    Pont tegnap néztem, még most is a Steam Top100-ban van az AC az eladási listán.

barcalaci: "Az ünnep azmulti indok h miért nem ma jön...a másik h meg csiszolni akarják egy hétig, mert még van mit javítani addig is(ezért nem hétfő) Ezt leirtak elég világosan, de ti csak a bullshitet olvassátok ki belőle... "

Ez is a bullshit része, ezek azok a dolgok, amikkel mostanra kellett volna elkészülniük a kiadáshoz, ha tudják tartani a saját ütemtervüket. Csak nem azt mondják, hogy "bocs skacok, nem készültünk el, kell még 1 hét", hanem hogy 1 hét múlva vmi még jobbat kaptok.. de ez már csak a marketing hablaty.
  • lac coo
    Hat szerintem ezt mar olyan sokan nem fogjak megvenni...Max aki kivarja, hogy mukodik e a multi warezzal.......Ezert is akarnak mar tulesni az 1.0- an, higy minel elobb lehessen arulni a dlc ket....
  • barcalaci84
    Hogy miért nem adják ide a nyomvonalat azt már leirtatok :-)
    Az 1.0 ra akarnak tartogatni jócskán tartalmat...
    Szerintem június elején jön az 1.0...
    Ami persze nekünk nem jelent semmit,de akarta vár a vásárlással mert fél early Access-t venni,annak már elég vonzó tartalom lesz benne,mint ahogy tartalomban már most is elég sok minden van már...
  • Alexease
    Szerintem ne ragozzuk tovabb:))))
    Nem jon semmi, ez van, ertheto a dolog, nincs vele semmi gond.
  • barcalaci84
    Szerintem olvasd el megegyszer mit írtak.
    Az ünnep azmulti indok h miért nem ma jön...a másik h meg csiszolni akarják egy hétig, mert még van mit javítani addig is(ezért nem hétfő)
    Ezt leirtak elég világosan, de ti csak a bullshitet olvassátok ki belőle...
    Ha csak a bullshit menne akkor nem így alakulnanak a dolgok...(ma nem adnak ki húsvét miatt semmit és 2 hét múlva multi)
  • Alexease
    A weboldalukon van a listaban (AC Tracks):)
    Nem ertem, ezt miert nem fert bele odaadni?! Az hogy uj palyat nem adnak, az ertheto. De egy nyomvonal?!:))
    Vagy Mugello masik nyomvonala. De ez benne sincs a listaban?! Lenyegeben 1 kanyar, a tobbi ugyanaz (leyegeben Vallelunga-szeru, rovidites).

A lista alapjan a palyakkal rosszul allnak, de remelhetoleg van meg a hatterben, es inkabb kesobbre tartogatjak a bejelentest is, nem kovetelozzenek az emberek.
  • Ginger17
    A Silverstone National pályát honnan szeded? Hónapok óta írod. Ahhoz a régi box utca is kellene. Szted foglalkoznak azzal? Meg akkor már jöhetne még egy nyomvonal, mert a régi F1 pályát, a régi boxokkal ugyanúgy lehet használni (csak az új célegyenes végén nem jobbra, hanem balra kell fordulni a híd alá vezető részen. Tehát ha jön a National, akkor jöhet(ne) még +1 is. :P
  • neilszab
    Látom nem érted.
    Ha valóban az ünnep lenne az indok, akkor kiadnák a frissítést hétfőn. Logikusabb is lenne, mert így több munkanap állna rendelkezésre javítani a felmerülő hibákat. Nem, az ünnep csak egy épen kapóra jövő ürügy, valójában megcsúsztak. Egyébként a multit múlt hónap végére, az 1.0-át pedig még áprilisra ígérték, nyilvánvaló, hogy kifutottak a saját elképzelésükből, amivel nekem egyébként NINCS SEMMI GONDOM, csak kár volt a bullshitelésért.

Kocsit meg pályát nyilván tudnának kiadni, ha nagyon akarnak, de nyilván nem akarnak. Egyrészt már nincs semmi marketing ereje, mert az emberek már az új funkciókra gerjednek, nem a tartalmakra, másrészt az 1.0-ra is kell tartogatniuk, különben az nem fog robbanni.

Sztem akik itt ebben a fórumba írnak, azok 90% hasonló lelkesedéssel viseletet az AC felé, mint Te, de attól még nem kell minden marketing szöveget élből benyalni, egy egészséges kritikus hozzáállás és látásmód sosem hátrány, ettől még nem várjuk és nem szeretjük kevésbé. ;)
  • barcalaci84
    BMW Z4 E89 35is
    Classic Team Lotus 98T
    Ferrari 458 GT2
    LaFerrari
    Lotus 2-11 GT4
    Lotus 2-11
    Mercedes-Benz SLS
    Mercedes-Benz SLS gt3
    Ingyenes dlc-ben még 1 Nissan illetve ha jól emlékszem 1 Corvette

pályák Spa (ez is ingyenes dlc), Trento, Monza ovál, SIlverstone másik nyomvonal

ezzel is el lehetne húzni minimum őszig...
    mint előttem is írták volt már olyan update amikor se új autó se új pálya csak ai improvments...

a mostani halasztást kétféleképpen lehet szemlélni
    szerintetek 1 hét időt akartak nyerni...:)
    szerintem pedig egy héttel korábban jön mint amúgy...
    leírták h még pár dolgot bele kell rakniuk a multiba mielőtt nagyközönség elé viszik tesztelni...
    adhattak volna valami update-et holnap, de akkor a multi csak 2 hét múlva jött volna...szerintem jobban jártunk...

"Tudtak volna tartalmat tolni, de most mar nem buli. Nem paprikazza fel az embereket, nem akkora ujdonsag"
    kit érdekel h minket akik már megvettük mi paprikáz fel...
    mondvacsinált semmi updateket tolhatnának évekig...
    az embereket mostmár csak a multi bejelentése, megjelenése illetve az 1.0 megjelenése fogja vásárlásra sarkallni...eddig se egy -egy új autó update miatt nyúltak a vásárlók a bankártya után, hanem amikor valamivel elnyerték a potenciális vásárló bizalmát , hitét h ez megéri majd az árát...

• Jackal
    Old monza ovál is hiányzik még(nekem). De sztem jobb lenne ha a multi után a modding dolgot is szépen rendbetennék, hogy nyomulhassanak rá a népek külső tartalommal.
  • lac coo
    Még van a Lotus Eleven GT4, azt tudom, mert várom :D
  • nortsen
    Végül is nem tök mind1 mikor ad ki bármit is?
    Tényleg elérte a célját és mindenki erről beszél.
    Majd lesz olyan időszak is, amikor azt sem fogom tudni, hogy volt update, mert már nem fontos.
    Volt már olyan update, amikor semmi új nem volt, csak javítgatások. Lehetne nyilván most is ilyen, de szerencsére most a multi a legfontosabb nekik is, és ez nekünk előbb vagy utóbb jó lesz. :)
    Arról meg nincs kétségem, hogy azon is lesz mit javítani, szóval reméljük nem jövő hét az 1.0.
  • Alexease
    Mar nem sok tartalom van vissza, igazabol kifogytak. Legalabbis abbol, amit az 1.0-ig es bonusznak igertek.
    2 palya van (Trento es Spa) meg 1 nyomvnal (Silverstone National) es 4-5 auto. De az autokbol 3-4 eleve free bonusz, ha kesz lesz, azt nem adnak oda (nem is tudjak ha nincs kesz;P) korabban. Talan a Lotus 98T az egyetlen, amit eredetileg az 1.0 tartalmaz es nem bonusz.

Az 1.0 azert (is) fontos, mert a DLC-k jelentik a hosszutavu es folyamatos bevetelt, es mig nics kesz, legalabb mukodokepesen es hasznalhatoan, kellemetlen DLC-t arulni:P

Junius elott mindenkeppen le kellene zarni a dolgokat (meg kicsi AI piszka, online es karrier-szeruseg).
    Aztan 2 honap pihi, es szeptembertol bele tudnak huzi a dolgokba (DLC-k, tovabbi fejlesztesek, funkciok s javitasok). Utana mar nem kell kapkodni, raer 2-3 honapot is egy-egy update.
  • barcalaci84
    Ahhoz h a 2 hetet tartsák szimplán még az sem lenne baj ha elfogytak az autók.
    Kéthetente Ai update és minor improvments... Évekig elhuzhatnak...
    De tartalom is van még már készen is amivel hónapokig huzhatnak az1.0-t...
    Mi már úgyis megvettuk, minket szivathatnanak...aki meg még nem vette meg az vagy most megveszi a multira várva vagy az1.0 után...
  • lac coo
    Nekem jó úgy is . :)
  • Alexease
    Most mar nem tud mit update-elni, "minden kesz van". Javitgatni, tovabb fejleszteni kellene, de az tobb ido. Az online fontosabb. Elobb legyen mindenbol ugy-ahogy mukodo verzio, aztan kesobb hegesztgeti.
  • lac coo
    Az AI meg a karrier bekevert rendesen, az nem volt benne a forgatókönyvben :))
  • Alexease
    Tudtak volna tartalmat tolni, de most mar nem buli. Nem paprikazza fel az embereket, nem akkora ujdonsag, es kell valamit az 1.0 promora is tartogatni;)
    Valszeg azert sem jon update, mert az online-on kivul nem tudtak volna semmi erdemlegeset felmutatni, vagy ahogy irtam, amiatt szet kellett piszkalnia a dolgokat, es most "nem mukodo" felkesz allapotban van.
  • lac coo
    Hát épp ez az...ki tudtak volna adni még ha akarnak :))) Beállítja ma STEAM-en holnap 18-kor legyen elérhető, gondolom feltölti és kész :)
    De valóban úgy tűnik előbb fogyott el a tartalom mint hogy kész lettek volna, sőt már a Lutos GTC is DLC cucc volt eredetileg :) Most már spórolni kell, a tartalmakkal, lesz még itt vagy 5-6 update, arra is kell valami :)
    De nekem nincs nagy bajom ezzel, mert most is van annyi jó autó, nincs annyi időm, hogy mindegyik jóval foglalkozzak :))
  • Alexease
    Ami jelenleg benne van aprogramban, az mar a 0.1-nel is benne volt, csak nem engedelyeztek, ki volt szedve ideiglenesen;) Ez is hozzatartozott az EarlyAccess teszteleshez, hog fokozatosan adja oda. Egyreszt teszteles, mas reszt legyen mink orulni:)
  • barcalaci84
    amúgy terveztek szervert indítani már jövő héttől mastersen?
  • barcalaci84
    ha azt hiszed h nem tudtak volna kiadni holnap 2-3 autót , meg 1-2 nyomvonalat akkor szerintem nagyot tévedsz...(már a dlc kocsikat csinálják elég régóta)
    ha maszlag lenne az ünnepnapos dolog akkor holnap jönne update multi nélkül és 2 hét múlva a multi
  • neilszab
    Szerintem azt azért szögezzük le, hogy az az Early Access cucc, meg a 2 hetes update-t nem bátorság volt a Kunos részéről, hanem óriási üzleti és marketing húzás! Így gyakorlatilag fél évig a legkisebb tollvonással is folyamatosan címlapon vannak, állandóan téma az AC és a fan-ok már szinte megőrülnek az Update-ekért. Remek felhajtás és úgy nézem az eladások terén is szépen muzsikálnak!

Mi kellett ehhez? Hogy a más gyakorlatilag készen lévő tartalmakat okosan adagolják, nagyon jól látszott, hogy az egész előre ki volt már találva, csak a legvégén fogyott már el a batyuból a kész alapanyag és most csúsztak csak meg kicsit a végére.

Ez az olasz ünnep dolog szerintem is 90%-csak bullshit, ahogy a hozzá tartozó itt is idézet kísérő maszlag, szimplán megcsúsztak a dolgokkal és szükségük volt még egy hétre. Nincs ebben semmi gond, csak tök fölösleges volt ezt a mesét hozzákölteni és az ünnepre kenni.

• barcalaci84
    persze nyilván sok dolog kell még bele, én is telhetetlen vagyok és én is várom azokat a dolgokat amit írtál akár most akár korábban...
    de én optimista vagyok az eddigiek alapján, mert nekem úgy tűnik szép lassan kerülgetnek bele a jó a dolgok és Kunosék figyelnek a communityre
    (pl egy apróság h mikor anno sokan nyavalyogtak h nincs hátranézés, egyszercsak belekerült)
    van egy prioritási sorrendjük h szerintük mik a legfontosabbak azt heggesztik gőzerővel, de lesz itt még sok olyan fícsör is ami az 1.0-ba még nem lesz benne...

• lac coo
    Hat en soha nem karogtam meg itt, mi jon, mi nem jon, vagy mikor, felolem ha fel ev mulva lesz multi az sem vagna foldhoz, elvagyok en ezzel ami van :)))Az, hogy mi kellene bele, azt nyilvan erzem, meg tapasztalom a boromon :)

Jelenleg ezert is nem izgulok mi lesz meg valtoztatva benne, mert nekem kicsit van egy gyanum, higy el vannak rendesen maradva, a dlc ket tolni kell, mert beigertek es abbol van penz, nagy ido szerintem nem lesz tel elott tovabb lepni az enginnel....