43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
idővel biztos elférne majd egymás mellett is a több liga (már csak az általad említett különféle sorozatok miatt is)
egyelőre szerintem viszont kevés a magyar a játékos ahhoz h így felszabdalják a közösséget...a kevesebb néha több:)
talán szerencsésebb lett volna tényleg valami összefogás így kezdetben...
aztán meg ha már nagy a bázis akkor eldöntik h melyikliga milyen sorozatotra kar fókuszálni...
-
DragRace bajnoksag lesz? 
-
Ha eleg sok embert erdekel, akkor elfernek egymas mellett. Foleg ha lesz kulon kulon openwheel, GT es street sorozat. De 5db F1-es sorozatnak nem sok ertelme van:) Nem mintha palyak lennenek hozza:D
De a bajnoksaghoz meg a proginak is fejlodnie kell, foleg hogy meg az online-rol sem tudni semmit;)
Egyelore mar az is nagy elorelepes lenne, ha neha estenkent, sajat gepen inditva, lenne egy-ket 10-15 koros free/fun futam, random auto es palyaval. -
precise #10774 már most készülődik 3 (simco, vsr, gtr masters) -
fizetős, steames játék így nem valószínű... -
OFF: van amúgy facebook profilom, barátnőm néha kezelgeti az enyémet is, de én még a saját jelszavamat se tudom :)
ez nem szerencsés dolog ;)
Indycarban ebből volt most balhé,Castroneves kapcsán.
cikk második fele erről szól
angol nyelvű cikk
szóval nem szerencsés, mert kikerülhet olyan is amit aztán nem tudsz letagadni sem ;)
-
precise #10771 Akkor itt is lesz 15 bajnokság mint rf1-ben? Jobban örültem volna ha a nagyok összefognak és hasonlóan lfs.hu-hoz egy bajnokság lenne. Sokkal jobb lenne a mezőny stb, pl én már most nem tudom így, hogy melyikbe menjek. vsr,simco,gtr masters? -
Abban a Lagunában biztos nem annyi ló van mint az enyémben :) -
Még egy árkád vacak ....
-
Jó a banner !
-
Inkább új gumi kellene először, hogy legyen miért dolgozni a TC-nek ! :)) -
Kivancsi leszek, hogy Kunosnak mennyire tetszett meg az iRacing BMW TC-szamitasa, legalabbis a hangja:) Kepes lenne gyorsan belegyogyitani egy kis csattogast, mert rajott, hogy az kimaradt:DDD De lehet kenytelen volt elhalasztani, mert az online fontosabb, de kesobb tuti beleteszi:P -
F40 legyen benne !!! :DDDD
Piros ! -
Szolgalati kozlemeny!)
A kovetkezo fel oraban kicsit szetbarmolom a banner reszt, az esetleges hiabakert elore is elnezest a bocsanatert! :D -
Persze ilyet szoktak, sot meg a NAV stb is, de hogy valaki gyanus, mert nincs facebookon fent, az volt eros kijelentes.
Na de lenyegtelen, jojjon a multi mar szerelem a mad-max-es kerek kiszurokat a kocsikra :)
-
Off:
vannak HR-es ismerőseim, és nem egy cégnél és multinál dolgoznak. Ők mesélték, hogy bizony rákeresnek az emberekre, ez egy bevett szokás, hogy így módon is szűrik az embereket.
Szóval fent lehet lenni, de csak azt ésszel. -
több helyen megerősítették hogy már most lehet majd saját servereket indítani...
magában a bejelentésben is: proper lobby for servers created by, users, leagues, simracing websites and so on.
(linux alól még nem fog menni)
én is arra számítok h azért lesznek még bőven hibák...
az ő szervereiken szerintem nem is nagyon lesz esélyünk menni , annyira le lesz terhelve...
saját servereken azért remélhetőleg már most elég jó lesz... -
En is erre tippelnek, hogy eloszor csak a sajat szervereiken (rendszerukon, feluleten) lehet majd online-ozni. Sot, a jatekhoz es stilushoz meg az is boven beleferne, hogy eloszor csak Event jelleggel, vagyis ott, azzal es annyit, amit ok allitanak be;)
Es persze az esetleges hibakat is bele kell szamolni, hasonloan az AI kezdeti lepeseihez;) Lhete hogy ezzel komolyabba foglalkozott es full toppos lesz, de jobb arra is keszulni, hogy talan meg 5 emberrel is irtozatos lag-os lesz, anomalias utkozesekkel:P
Kivancsi leszek a kinti elso FB es forum visszajelzesekre, mert tuti, hogy sokan mar eloszor full extras online reszt varnak;) -
private servers available?
@daveellis0808 : sure, anybody will be able to host. AC implements a "classic" dedicated multiplayer server.
@AC_assettocorsa On the same topic, will the modified car skins be shared with the other players automatically?
nope
@AC_assettocorsa Can the players download them manually and have them show on the other players, then?
@joonaabug yes of course
szóval lesz dedikált szerver már most... a saját servereiken kívül lehet indítani dedikált szervevereket stb
(ez nem tudom h mennyire fontos jelenleg , de azt is írták h holnap még nem lesz linuxon futtatható dedikált szerver vagy mi :) )
OFF: van amúgy facebook profilom, barátnőm néha kezelgeti az enyémet is, de én még a saját jelszavamat se tudom :)
-
"és egy kis OFF:
HR-es megközelítésből az is gyanús, ha valaki nincs FB-on."
nahh, ezt te sem gondolodhatod komolyan :)
-
igen ez bennem is felmerült, de majd meglátjuk, lehet első ízben csak hivatalos serverek lesznek amikre lehet csatlakozni. Majd holnap este okosabbak leszünk :-)
Akik meg kerülik a FB-ot az minden információt meg fognak kapni a VSR Fórumon is ;-)
és egy kis OFF:
HR-es megközelítésből az is gyanús, ha valaki nincs FB-on. -
ez jól hangzik akkor mert ettől egy kicsit tartottam...
igazából azért is érzem hasznosnak a dashboardot mert jó pár fps-t nyertem vele h a számomra szükséges infókat nem a TV-men a játékon belül kell megjelenítenem (kicsit levette a terhet a prociról) -
F1- ben probaltam online, semmi kulonbseg nem volt. -
Azert tulsagosan ne eljuk bele magunkat, mert meg lehetnek meglepetesek:)
Ez meg mindig EarlyAcces, vagyis beta, igy nem biztos hogy full funkcios online lehetoseg erkezik. Raadasul a warez sarkallatos problema, talan valami sajat rendszeres, integralt, Steam-es, akarmilyen rendszer lesz hozza. Nem biztos (vagy biztos hogy nem?!:)) kozzeteszi azonnal a full extras, szerverre pakolhato dedi cuccot;P
Persze, ha mar sajat geprol lehet inditani barmit, 5-10 jatekossal, mar hasznalhato a dolog.
Majd kiderul. -
ha már megvettem volna a Dashmeter pro-t én se tökölnék a helyedben vele , az is tudja amit kell...
egyébként online hasznátad már más programban?van valami egatív hatása? (pl rosszabb ping stb? -
FB nekem is felejtos...... -
Akkor nem tudom, lehet valami router szivas lesz, azzal meg kinlodjon a tokom, az agyrem :)) -
Aki bigott Facebook ellenes és nincs fb fiókja az nem is mehet?:-) -
Nem kell a tablet IP-t megadni. .csak van akinek az asztali gép IP-jet rossz (IPv6) formátumban írja ki... -
Sziasztok!
Facebookon csináltam eseményt a hétvégi multizásnak :-) Lehet szavazni, milyen pálya-kocsi kombó legyen, valamint minden fontosabb információt ott osztunk meg. Bár még sok a kérdőjel, de remélem holnap este találkozunk a pályán ;-) -
Jah, hogy a tablet ip jet is meg kell neki adni ? :) Hol ? -
Az IP-de jól írja? -
Próbálj egy router áramtalanítást. Nekem sokszor van az, hogy valamiért nem látja a telefon a gépet és csak ez oldja meg. (sima reboot nem jó neki) -
Esetleg mutasd meg a tuzfal kivetel beallitasait, bar szerintem nem ott van a baj..... -
Mindegy kuka, jó a másik, nem csicsára kell ez, mindenhol motec stílust használok látom amit kell azt jóvan :) -
Nekem se S3-on se Concordon semmit,ua-zt írja!!!
-
Akkor nem tudom mit rontasz el:)
Talán valami régi android operációs rendszered van és az a baj -
Úgy indítom :) -
Te meg rendszergazdakent indítsd :) -
Olyan mappába tetted szerintem a gépen a programot ami irasvedett...