43023
  • Alexease
    Ebbe a clipping dologba nem erdemes belemaszni, az iR-nel eleg tudomanyos az FFB, es naluk a forumon 1-2 even keresztul nehany 1000 hozzaszolast megelt a dolog;) Sok-sok program, plugin, telemetria es egyeb dolgot fontak kore, amig sikerult kitutiznuk a dolgot. De egyetertes sose lesz;DDD

A lenyeg: Ha jol szamolja a progi, az mar fel siker. Ne legyenek (tul sok) kamu effektek bekapcsolva, ne legyen fix gagyi kozeprehuzas, ne legyen ol;yan eros, hogy meg lehessen emelni az asztal, de ne is kisujjas vagy nulla FFB. Vagyis normalisan, izlesbol, ahogy tetszik;P
  • Alexease
    Tonnanyi cucc van mar:)
    De sajnos minosegit egyelore nem latni. Es meg hir sincs rola, hogy valaki komolyabban tud vagy akar foglalkozni vele. Sajnos ebbol a szempontbol ugyanugy hoppon maradtak, mint az rF2, az osszes normalis profi modder mar az SMS/SimBin-nel dolgozik...
  • lac coo
    Hát most megnéztem, jóval nagyobb erőre képes a G27 mint amennyit lead játék alatt, szóval nem értem továbbra sem a dolgot :)))
  • lac coo
    Van ilyen is !

Scratch made fictional track (0.0000001 version available)
  • lac coo
    Jól meggondoltad? Lehet, hogy sokáig lesz ilyen ...! :P
  • Alexease
    Nagyon beindult a palyagyartas:) Bar valszeg nem ugy, ahogy Kunosek szeretnek, de hat "vakon" ezeknel jobbat nem lehet csinalni.
  • Tomo15
    A hivatalos AC fórumon megtaláljátok a letöltési linket

• Alexease
    Amig "meleg" a helyzet, addig ilyen ronda banner lesz:P
  • lac coo

http://www.racedepartment.com/forum/resources/glava-zete.2223/
  • lac coo
    Mindegy, ez nem fér az én fejembe :) Semmi természetellenes nincs benne, még ha pirosba is megy :D Hogy nem győzi erővel, vagy eleve nem kap akkora erőt...az meg már mindegy :D
  • Dietrich
    Thx.
  • barcalaci84
    Jó értelemben lesz simább! Nem lesz a g27 bol CSW, de a természetellenes razkodast szünteti meg,és nem hibás visszajelzest kapsz... (hisz most arról beszélünk h csak azért razkodik mert a kormány nem képes lekezelni a kapott jelet)
  • lacica
    Sorry,téves!!!
  • lacica
  • lac coo
    Hat ha nem mondjatok eszembe nem jut, hogy lehet valami baja :))
    Ilyen jo ffb nem sok mindenhol van, ugyhogy marad igy, nem szurok en semmit :)

Gyengíteni nem akarom, akkor meg mindegy mi vágja le a tetejét :)
    De amúgy ha szűröm, tuti simább lesz az egész, szóval még rosszabb is .
  • bardocz
    Nekem is asszem akörül van, és már jelentkezik néha.
  • barcalaci84
    Tudna nálam is erősebb lenni az ffb (gyúrni kéne h megmozditsam:))
    Viszont a piros csík jelzi h torzult ffb értékeket kapok néha!
    Nálam már 75% gain játékon belül és jelentkezik a.dolog durvább kanyaroknal...
    Logitechnel a másik torzító dolog ha kipipalja valaki a centering springet...
  • bardocz
    Azért érdemes bekapcsolni, és megnézni, mert van amiben kisebb erőnél is clippingel...
  • lac coo
    Jah, maximumot soha nem eri el, az tuti, tudom milyen ero van benne, rf2 offtrack effektje bemutatta :)) De bekapcsolt simitassal meg biztis higy levagja a csuscsokat, akkor nem mindegy ? :)
  • bardocz
    Az erő eléri a kormány fizikai maximumát, és minden ami fölötte jönne még, nem érződik.
  • lac coo
    De olyankor mit csinal ? :)
    Nalam eleg eros az ffb 100% korul valahol, de semmit nem vettem eszre, a csikot meg nem neztem soha... :)
  • TeJ2107
    De azoknak az FFB-jét össze sem tudom hasonlítani ezzel vagy akár egy LFS-el.. azért mondtam, hogy én valamennyi értéket állítottam be nekik, de egyáltalán nem kényelmetlen semmilyen szituációban sem :D (aztán ki tudja lehet pont ezek miatt nem vagyok gyors :D -de legalább látványos )
  • barcalaci84
    G27-nel de t500rs nel is lehet clipping egy bizonyos ffb erősség felett...
    Az említett játékok at csak próbáltam, de inkább nem írok véleményt róluk:)
  • TeJ2107
    az ISI cuccoknál játékon belül nem nagyon variáltam velük(speed sens.-en kívül). Logi profilert lőttem csak be a " szokásos " 100 0 0 0 -ra azt annyi :D Meg az ilyen real feel pluginok végett kellett állandóan tologatni + - irányba...
  • barcalaci84
    Kapcsold be a pedál App-ot és ha ajobb szélső időnként bevorosodik akkor clipping el.
    Ezt lehet enyhíteni a filterrel és a gain-t sem kell csökkenteni
  • Alexease
    Ha sokat hasznaltal ISI engine-es programokat (rF, GTR2, GTL, RACE es hasonlok), azutan valoban normalisnak tunhet. De sajnos az ISI-nel 90%-ban csak ilyen kamu effektek voltak, max azert tunhet normalisnak.
  • Alexease
    Azert irtam, hogy izles kerdese, de akkor inkabb technikai.
    Teny, hogy eleg nagy kulonbsegek vannak a kormanyok kozott, foleg az ilyen uj engine-es programoknal. Multkor probaltam sogoromnal valami regebbi kormanyt, es eleg szornyu volt, zorgott, csattogott:) Foleg ha csak 360-as, nagyfogaskerekes;P
    Ezeket valoban filterezni es damperezni kell.
  • TeJ2107
    Ahha ! ezt nem is tudtam. Én G27-et használok, és valamennyi érték van nekik megadva, nem vettem észre, hogy bármi rendellenes lenne vezetés közben ... De lehet kipróbálom így is.
  • lac coo
    Azmiaz ? :)
  • barcalaci84
    A filter effekt jól jön azoknak akiknek magasabb gain mellett clipping -el a kormánya...
  • MooneyR
    A többi effekt csak a kormányt nyúzza, végigpróbáltam már mindenhogy. A gain megad mindent ami kell szerintem, a filtert is csak azért rakom valamennyire, hogy tompítsa a felesleges kamu rázásokat. Egy G27-en lehet jobbak az effektek, de ezen a dfgt-n nem adja jól, hidd el, szétrezegteti az egészet és a hangja se túl bíztató olyankor. : )
  • lac coo
    Én sem értem,azért mondom :)
  • BooMiller
    Jólvan nem értem:))) azt hittem az a felnőtt meg a gyerek liga:D
  • BooMiller
    Liga csak őszre legyen mert akkor tudok menni és is:DDD
  • lac coo
    Rosszabb idővel miért nem lehet menni GT-vel, tiltja a törvény ? :DD
  • BooMiller
    Ez a GT meg TC szerver ez hogy működött? Én Csak a Masters-nél meg az LFS-ben mentem ligában:)
    Mért nem jó a prequal a verseny előtt 1-2 hétig? Ott kiderül ki milyen időket tud és nincs bérelt helye senkinek:)
  • lac coo
    Csak úgy, mert zsivány ! :))

• Alexease
    Azok kamu effektek, nem erdemes kapcsolgatni oket. Meg a Filter sem kellene, mert az meg tompitja az effekteket. De az mar izles kerdese:)
  • lac coo
    Azok kamu effektek, igazából nincs rá szükség .
  • TeJ2107
    És ez ad vissza bármiféle visszajelzést ? Nehezebb kormányzáson kívül, ha az Út és a csúszás is tök 0 ?