43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ebbe a clipping dologba nem erdemes belemaszni, az iR-nel eleg tudomanyos az FFB, es naluk a forumon 1-2 even keresztul nehany 1000 hozzaszolast megelt a dolog;) Sok-sok program, plugin, telemetria es egyeb dolgot fontak kore, amig sikerult kitutiznuk a dolgot. De egyetertes sose lesz;DDD
A lenyeg: Ha jol szamolja a progi, az mar fel siker. Ne legyenek (tul sok) kamu effektek bekapcsolva, ne legyen fix gagyi kozeprehuzas, ne legyen ol;yan eros, hogy meg lehessen emelni az asztal, de ne is kisujjas vagy nulla FFB. Vagyis normalisan, izlesbol, ahogy tetszik;P -
Tonnanyi cucc van mar:)
De sajnos minosegit egyelore nem latni. Es meg hir sincs rola, hogy valaki komolyabban tud vagy akar foglalkozni vele. Sajnos ebbol a szempontbol ugyanugy hoppon maradtak, mint az rF2, az osszes normalis profi modder mar az SMS/SimBin-nel dolgozik...
-
Hát most megnéztem, jóval nagyobb erőre képes a G27 mint amennyit lead játék alatt, szóval nem értem továbbra sem a dolgot :))) -
Van ilyen is ! 
Scratch made fictional track (0.0000001 version available) -
Jól meggondoltad? Lehet, hogy sokáig lesz ilyen ...! :P -
Nagyon beindult a palyagyartas:) Bar valszeg nem ugy, ahogy Kunosek szeretnek, de hat "vakon" ezeknel jobbat nem lehet csinalni. -
A hivatalos AC fórumon megtaláljátok a letöltési linket 
-
Amig "meleg" a helyzet, addig ilyen ronda banner lesz:P -
http://www.racedepartment.com/forum/resources/glava-zete.2223/ -
Mindegy, ez nem fér az én fejembe :) Semmi természetellenes nincs benne, még ha pirosba is megy :D Hogy nem győzi erővel, vagy eleve nem kap akkora erőt...az meg már mindegy :D -
Thx. -
Jó értelemben lesz simább! Nem lesz a g27 bol CSW, de a természetellenes razkodast szünteti meg,és nem hibás visszajelzest kapsz... (hisz most arról beszélünk h csak azért razkodik mert a kormány nem képes lekezelni a kapott jelet) -
Sorry,téves!!! -
-
Hat ha nem mondjatok eszembe nem jut, hogy lehet valami baja :))
Ilyen jo ffb nem sok mindenhol van, ugyhogy marad igy, nem szurok en semmit :)
Gyengíteni nem akarom, akkor meg mindegy mi vágja le a tetejét :)
De amúgy ha szűröm, tuti simább lesz az egész, szóval még rosszabb is . -
Nekem is asszem akörül van, és már jelentkezik néha. -
Tudna nálam is erősebb lenni az ffb (gyúrni kéne h megmozditsam:))
Viszont a piros csík jelzi h torzult ffb értékeket kapok néha!
Nálam már 75% gain játékon belül és jelentkezik a.dolog durvább kanyaroknal...
Logitechnel a másik torzító dolog ha kipipalja valaki a centering springet... -
Azért érdemes bekapcsolni, és megnézni, mert van amiben kisebb erőnél is clippingel... -
Jah, maximumot soha nem eri el, az tuti, tudom milyen ero van benne, rf2 offtrack effektje bemutatta :)) De bekapcsolt simitassal meg biztis higy levagja a csuscsokat, akkor nem mindegy ? :) -
Az erő eléri a kormány fizikai maximumát, és minden ami fölötte jönne még, nem érződik. -
De olyankor mit csinal ? :)
Nalam eleg eros az ffb 100% korul valahol, de semmit nem vettem eszre, a csikot meg nem neztem soha... :) -
TeJ2107 #10916 De azoknak az FFB-jét össze sem tudom hasonlítani ezzel vagy akár egy LFS-el.. azért mondtam, hogy én valamennyi értéket állítottam be nekik, de egyáltalán nem kényelmetlen semmilyen szituációban sem :D (aztán ki tudja lehet pont ezek miatt nem vagyok gyors :D -de legalább látványos
)
-
G27-nel de t500rs nel is lehet clipping egy bizonyos ffb erősség felett...
Az említett játékok at csak próbáltam, de inkább nem írok véleményt róluk:) -
TeJ2107 #10914 az ISI cuccoknál játékon belül nem nagyon variáltam velük(speed sens.-en kívül). Logi profilert lőttem csak be a " szokásos " 100 0 0 0 -ra azt annyi :D Meg az ilyen real feel pluginok végett kellett állandóan tologatni + - irányba... -
Kapcsold be a pedál App-ot és ha ajobb szélső időnként bevorosodik akkor clipping el.
Ezt lehet enyhíteni a filterrel és a gain-t sem kell csökkenteni -
Ha sokat hasznaltal ISI engine-es programokat (rF, GTR2, GTL, RACE es hasonlok), azutan valoban normalisnak tunhet. De sajnos az ISI-nel 90%-ban csak ilyen kamu effektek voltak, max azert tunhet normalisnak. -
Azert irtam, hogy izles kerdese, de akkor inkabb technikai.
Teny, hogy eleg nagy kulonbsegek vannak a kormanyok kozott, foleg az ilyen uj engine-es programoknal. Multkor probaltam sogoromnal valami regebbi kormanyt, es eleg szornyu volt, zorgott, csattogott:) Foleg ha csak 360-as, nagyfogaskerekes;P
Ezeket valoban filterezni es damperezni kell. -
TeJ2107 #10910 Ahha ! ezt nem is tudtam. Én G27-et használok, és valamennyi érték van nekik megadva, nem vettem észre, hogy bármi rendellenes lenne vezetés közben ... De lehet kipróbálom így is. -
Azmiaz ? :) -
A filter effekt jól jön azoknak akiknek magasabb gain mellett clipping -el a kormánya... -
MooneyR #10907 A többi effekt csak a kormányt nyúzza, végigpróbáltam már mindenhogy. A gain megad mindent ami kell szerintem, a filtert is csak azért rakom valamennyire, hogy tompítsa a felesleges kamu rázásokat. Egy G27-en lehet jobbak az effektek, de ezen a dfgt-n nem adja jól, hidd el, szétrezegteti az egészet és a hangja se túl bíztató olyankor. : ) -
Én sem értem,azért mondom :) -
Jólvan nem értem:))) azt hittem az a felnőtt meg a gyerek liga:D -
Liga csak őszre legyen mert akkor tudok menni és is:DDD -
Rosszabb idővel miért nem lehet menni GT-vel, tiltja a törvény ? :DD -
Ez a GT meg TC szerver ez hogy működött? Én Csak a Masters-nél meg az LFS-ben mentem ligában:)
Mért nem jó a prequal a verseny előtt 1-2 hétig? Ott kiderül ki milyen időket tud és nincs bérelt helye senkinek:) -
Csak úgy, mert zsivány ! :))
-
Azok kamu effektek, nem erdemes kapcsolgatni oket. Meg a Filter sem kellene, mert az meg tompitja az effekteket. De az mar izles kerdese:) -
Azok kamu effektek, igazából nincs rá szükség . -
TeJ2107 #10898 És ez ad vissza bármiféle visszajelzést ? Nehezebb kormányzáson kívül, ha az Út és a csúszás is tök 0 ?