43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
bzolli801 #11137 meg ugye sokan a videókba felpörgetik a motort lassításokor is végig, hogy a motor nagyobb lendülettel tudjon gyorsítani fék után, de ugye a valóságban ettől egy utcai autó motorja felrobbanna mert nem bírná ezt a terhelést. -
bzolli801 #11136 éééééésss amúgy mi értelme ennek, meg 1részről ki bírja 40 kilóval nyomni a pedált, vaagyis úg hgoy gyors is legyen mellé?
nem az a lényeg szimulátorban hogy minél gyorsabban lehessen a pedálokat benyomni, ugye időveszteség ha később lép fel a maximum fékerő, és túl lehet csúszni a sikánon. szubjektív véleményem szerint -
Plusz vam es afa ! :) -
azért csak rákukkantottam és 138000 yen (300 ezer Ft) most a hidraulikus pedál , meg persze a szállítás Japánból pluszba...:) -
Pitti #11133 OK, köszi :)
-
a clubsport is loadcelles...
hidraulikusat 1000 dollár felett lehet kapni :)
ptr modról clubsport-ra nem éri meg váltani semmmikép...
igazából én egyszer -egyszer próbáltam mindkettőt, de a ptr jobbnak is tűnt mint a clubsport, árban meg azért a clubsport eléggé el van szállva -
Pitti #11131 Régóta szemezek egy clubsport v2 pedállal, de soha nem próbáltam még. Kivéve a most ringen a citrom vurstliban :), (ha az egyáltalán az volt, mindenesetre nagyon hasonlított rá) Viszont az nagyon könnyűre volt állítva nem éreztem, hogy felkeményedik.
A loadcell pedált én kb 40 kilóval nyomom a max fékerőhöz, elég jól hozzászoktam, rugós fék már nem kell többet, de egy hidraulikusan felkeményedő lenne az igazi. Ha jól vagyok informálva a clubsport olyan.
Van valakinek tapasztalata mindkettővel? -
elindítottam a steamet és a barát aktivitás füllel szokott nekem indulni és ott láttam... -
neilszab #11129 Arról kaptatok vmilyen értesítőt, vagy csak észrevetted a csoportban? -
az okos volt h a steam csoport tagoknak küldtél ilyen hírt h van ilyen szavazás...
majd ha már lesz tényleg multi akkor lesz még sok érdeklődő, meghát ha majd 1.0 -nak bélyegzik majd a játékot akkor is megugrik majd a potenciális versenyzők száma:) -
neilszab #11127 Ez így van, majdnem a fele nem Masters-es a szavazóknak. De megpróbáljuk megoldani, hogy ne kelljen választani és ne húzzon szét a társaság. -
mondjuk van egy olyan érzésem h abból a 70 szavazóból sok olyan is van aki nem feltétlenül masterses , hanem pl vsr vagy más liga tagja stb -
neilszab #11125 Az az 50-en már közel 70! ;)
Steam csoportban 200 fölött vannak, Face-en 360-an. Nyilván ennek csak töredéke fogj jönni szervezetten online, de azért meg fog telni itt több szerver is sztem... -
azért rsr-t vagy ás hotlapos appot a játékosok elenyésző része használ csak...például az RSR-t én se használok :)
de a multi én is úgy várom mint a karácsonyt:)
én pl a gtr mastersrs rank appot raktam fel, mert inkább arra voltam kiváncsi h a magyarok milyen időket mennek hozzám képest...
ott pl imolában 120 embernek van mért ideje (bár sok külföldi is van)
meg gondolom azt se mindenki használja, mert pár pálya/autó kombón még vezetek is pedig biztos van minimum 20 (ha nagyon optimista akarok lenni)magyar AC játékos aki gyorsabb nálam :) -
cstibikeee #11123 Biztos nem unatkoznak a tesztelők. :D Az elmúlt 2 hétben Aris 122 órát, Tiago Lima 118 órát volt AC-ban a steam szerint. Meg van még pár ember akiknél hasonló számok vannak. -
Majd csinalok a banner ala egy random auto-palya sorsolot, ami naponta valtozik, es aznap azzal a parossal "kell" menni 10-20 koros versenyeket;D -
Es amikor megjon az online, hirtelen nem tortenik madj semmi, mert annyi a lehetoseg az autok miatt, hogy nem lesz egyetertes mivel kellene menni, es foleg mikor, hol, mennyit, hogyan:DD -
Ettol: Last Record Update (May 5, 2014 – 21:43:32 UTC) :) -
Vajon hanyan elik meg ezt a par napot ugy, mint mondjuk amikor 12 evesen vartuk, hogy karacsony estelye legyen mar, megkapjuk amire vágyunk :)
Nem tudom hany ember tolja otthon rendszeresen a jatekot, de az rsr hotlap szerint, azert nem olyan népes a tabor a magyarokat nezve, hogy akar elerje az 50 fot. Vagyis aki szavazott, a tegnap emlitett 50 ember, az nem tudom mennyire vevo a multira is egyben vagy aki jatszana multiban, mennyire kattant ra a hotlapos oldalakra. -
Sajnos pont akkor változott az iR-ben a gumi a legtöbbet futott pályán meg autón, amikor megvettem, így nagyon nem tudtam annál összehasonlítani, de amúgy hoz időben, meg stabilságban is valamennyit. -
mitől számítva 4 perc? 

-
Ejszaka dolgoznak, pontosabban csak ilyenkor tudnak tesztelni. A tesztelok atlagemberek mint mi, nappal tanulnak/dolgoznak, nincs fizetett beta-csapat. -
Aludj nyugodtan ! :) -
Aki keson fekszik talan aranyat lel?
Az mas kerdes, hogy senki nem lesz ebren mar, hogy lehessen egyaltalan multizni valakivel :)
History:Changed Depots 4 minutes ago -
neilszab #11113 Először is el kell felejteni a teherautós pózt és meg kell emelni a pedált (alá pár könyv/bútorlap), hogy ne lefele, hanem előre nyomjad. A pedált a falhoz nyomod, a széket meg ki kell támasztani, egy vastagabb szőnyeg is meg tudja fogni, vagy belehúzod két cipőbe a hátsó görgőket, vagy lehet kapni fix lábakat is hozzá. Ez az alap ahhoz, hogy érdemben autóban érezhesd magad: a reális üléspozíció, ha el tudsz gurulni, az nem jó.
Én így simán mezitláb nyomom a load cellás pedált, sokkal autószerűbb érzés, nem kell finomodni, pakolom neki ahogy érzem. Az első két hétben volt némi izomláz, de hamar hozzá erősödtem... :)
-
Ahh, akkor lehet a szuper fek miatt vagy gyorsabb nalam rsr hotlap szerint ennyivel.
Ha egyszer rendelek egy ilyen cuccot es ugy sem sikerul hoznom az idodet, meg az atlaszi kiadasi datumat is elkerem toled, mielott beletorodok, hogy velem van a baj es nem a technika hatraltat :)
Mondjuk azert kiprobalnam valakinel szivesen, nem cockpitben, mielott beruhaznek ra.
-
Én zokniban nyomom 35 kilóval max, afölött billen a szék. Szőnyeg, meg rendes szék valóban nem árt. Mondjuk a G25 lábrészére raktam 5 kiló vasat, hogy ne billenjen hátra, annak a tetejére meg egy földrajzi atlaszt, hogy kényelmes legyen. -
Most jobban belegondolva olvasgattam anno ezeket a loadcelles infokat , csak mar megkoptak az emlekeim. Nekem mint koca jatekosnak, pl a gyari g25-os fekpedaljaban levo rugo is tul kemeny. Szoval vagy a pedal csuszott hatra, amig nem tettem moge valamit, vagy a gurulos szekem indult el hatra, amikor fekeztem :) Zokniban, meg amugy sem kenyelmes ennel kemenyebbet nyomni, mert a talpamat is nyomja. Szoval mar sok sok eve a kuplung rugojat hasznaltam erre a celra, aztan gumit tettem bele, hogy felkemenyedjen egy ido utan. Szoval minden tetszik amit irnak rola, csak akkor vagy cipoben kellene ugralnom, masik szek stb stb is kellene hozza, ogy anno azert nem filoztam jobban rajta. Persze ha lenne kulon fix helyen cockpit stb, akkor nem gondolkodnek rajta, de mig az "irodam" egyben a jatszoszobam is, igy elvetettem az otletet. De konnyu felcsigazni a vagyat utana :) -
2011 tavaszán beszéltük ezt :D szóval lehet hogy már Tilus nem is emlékszik erre :D -
Amúgy valami erősebb, sportosabb elsőkerekes nem lesz a játékban, nem lett ilyesmi megszavazva ? -
Az enyémben az egyik fórumtársunk által gyártott elektronika van, az 12 bites. Nem tudom olyan stabilan tartani a lábam, hogy ugráljon az érték. -
neilszab #11106 Ez így van, és a load cell mellett azért még több más kis turpisság is van benne, rengeteget foglalkoztak vele, mire összeállt a tuti, a cél az volt, hogy jobb legyen mint a ClubSport.
Aki már képes volt a tükör elé állni és belátni, hogy Ő bizony fanatikus, annak kötelező darab. :)
bővebben itt, a kezdő hsz alján a frissebb infó:
Load cellás pedál G25/G27-hez - PTRacing -
Pénzt vigyél magaddal, mert utána a hátad közepére sem kell majd rugós pedál :D -
THX! -
Tilussal mindig megbeszélem majd megyek, kipróbálom nála a loadcell-es pedált, de sose jutottam el odáig :D pedig érdekelne, szerintem még a telefon száma is meg van :D -
neilszab #11102 Ment privi. -
Nekem mondhatsz valami kontaktot, rákérdezek a pedálra. -
neilszab #11100 Mielőtt nagyon belemelegednétek, pont ma beszélgettem vele többek között erről is, rendben vannak a licencek. Load cell-es pedál is van raktáron, akit érdekel, annak privátban elmondom az elérhetőségét.
Illetve tudok segíteni Masters-es accok visszaállításában is, de amúgy van jelszó emlékeztető funkció. ;) -
Dehogynem, csak nem mozinak kell bejelenteni
-
Hanem ...? :D