43023
  • nortsen
    Én meg azt mondom, mint sokan, hogy minek rohanjanak. Közelben sincs egy olyan játék, amit mostanában jelenne meg, és konkurencia. Van idejük jót csinálni, hát akkor legyen tényleg jó.
  • alma2
    hat errol tudnek mit meselni 15 eve van némi kozom hozza minden oldalrol :)

A lenti sorokat ugy ertettem, hogy szemely szerint en kiprobalnam, annak tudataban is, ha egy fel ora mulva kivag, ha csak hasonlo problemai vannak. Eleg csak az AAA-s cimekre gondolni, amik honapokig jatszahtatlanok meg kiadas utan is a nagykozonseg felenek, mert gyakoraltilag nem mukodik benne ez meg az. Persze igy egyertelmuen kevesebb negativ reklam fog keringeni a neten, mert egyszeru vasarolot nem erdekli, hogy vilagit a beta felirat benne vayg sem.
  • kigyi
    Az már stressz teszt :) Annak még nincs itt az ideje egyenlőre stabilitás és a bosszantó hibák javítása van soron.
  • GPx8
    A szoftver tesztelés nem abból áll, hogy Pistike benyögi, hogy szar mer' lefagyott a második körben...
  • alma2
    Elso video utan neztem, hogy remelem nem ketten tesztelik a multiplayert. Na es nem csak 5-en, ahogy a masodik videon.
    Szerintem tenyleg sokan lennenek azok akik akar orankenti fagyasokkal is bevallalnak a mokat egy ideig.
  • cstibikeee
    2 multiplayer video amit talán nem telefonnal rögzítettek:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10202093576214886&set=vb.1651916137&type=2&theater

https://www.facebook.com/photo.php?v=10202093682177535&set=vb.1651916137&type=2&theater
  • lac coo
    De en kapasbol kikapcsolom :-)
  • barcalaci84
    De mivel van benne,így nem olyan egyszerű megmocorogtatni...
  • lac coo
    Bar piszkalja ezeket is folyamatosan, mert pl. Bmw gt sokkal izgibb lett mint volt regebben.
  • barcalaci84
    Mondjuk szerintem jobb ha a problémaelharitason dolgoznak,és nem blogolgatnak...
  • lac coo
    Na de egy GT is tud mocorogni, en meg ebben vagyok biztos, nem veletlen kerul bele TC.... :)
  • barcalaci84
    Hát ez az:)
    Az mocorojon ami az életben is:)
  • lac coo
    Mondtam is hogy nem mindegyik . :)
  • barcalaci84
    Hát itt az F40 is az:)
    Ha ez se mocorogna, akkor már rég igazat adtam volna neked...
  • lac coo
    Majd a RUF nal kiderul, az tuti mocorog, eletveszely :))

Amugy a kigyorsitasnak is lennie kellene egy hatara, nem csak a padlo...
    Csekely oldalero mellett is van az a pont mikor nem gyozi a gumi es megporog, nem csak akkor mikor az oldalerot nem gyozi mar, es attol csuszik meg, porog ki .
  • barcalaci84
    Meggyőződésem h egy GT autónál pl nem ilyen egyszerű megmocorogtatni az autót...
    Ahhoz túl stabilak ezek,és csak határon érezni h nem is olyan egyszerű az amit a tv-ben lát az ember...
  • lac coo
    Az nen fugg a hataron autozast, ha eltekerem a kormanyt alacsony sebessegnel es padlot rugok illene valaminek tortennie, nem szukseges hozza, higy a sebesseg hatar miatt az auto oldaltartasa is hataron legyen.
    De ez tuti valtozni fog, azert a gumi meg nem az igazi, nkp messze tobbet tud.

Persze nem olyan veszes, nekem igy is jo......De elvezetesebb lenne ha neha mocorgna kicsit.
  • kigyi
    Igen egy részletesebb fejlesztői blog jó lenne főleg, mert ugye vett az ember egy beta játékot és jó lenne akkor már tudni mi mikor hogyan :)
  • GPx8
    Jó lenne tudni, hogy min dolgoznak pontosan. Önmagában a netes kapcsolat nem lehet olyan nagy szám, hiszen ez tiezen-éves játékokban is jól működött. Gondolom, sok újdonságot most kötnek még be (box, sérülés modell stb.). Azt viszont nem értem, hogy ezeket miért nem engedték el előbb? AI-val is lehetett volna ezeket a funkciókat tesztelni.
  • nortsen
    Mondjuk amikor azt írták, hogy nincs péntekhez rögzítve a megjelenés, akkor az azt jelentette, hogy tuti később jön, így nem is ígérgetnek péntekre. :)
  • barcalaci84
    Mondjuk én nem bánnám ha kuldenenek egy kulcsot a betabuildekhez... Önzetlenül segítenék :)
  • Szabi #11236
    majd jön amikor kész lesz.. fölösleges ezen izgulni hogy jaj mikor jön.. inkább akkor adják ki ha késznek érzik..
  • kigyi
    Multiról semmi hír? Újabb bugok vagy mi van?
  • barcalaci84
    Ha tényleg az autó hatásának közelében mész akkor itt sincs esély padlogazzal kigyorsitani...
  • barcalaci84
    Belső kamerás felvételekből pl gt3-nál azok az autók rohadt stabilak...
    Ha nem lomha 1-es sebesség i fokozat van beallitva akkor simán kiporog az is,hiába a tc...
    Az autó hataranak közelében lévő viselkedest varsz el úri vezetés mellett
  • nortsen
    Bár nem próbáltam ki az összes autót határon, de megmondom őszintén, én nem tapasztaltam ilyet. Tudom volt már róla szó, és volt pro+kontra, de nekem is az a véleményem, hogy ha feszegeted a határokat, akkor bizony mindegyik mozog. Tulajdonképpen nem is értem, hogy miért ne mozogna, hisz annak az autónak az a határa. Ha nem az lenne, gyorsabban lehetne vele menni. :)
  • lac coo
    Hat azert van auto boven, ami egyesben kanyarkozepen padlogazon meg sem mozdul........A takony se jo, de ez sem . :) Videokon biven ugy latom, higy felgazzal gyorsitanak csak ki.De ez nem zavaro, meg majd javitja is gondolom ......Meg nem is mindegyik auto ilyen.....
  • nortsen
    +1

Pontosan ezt érzem a játékban én is.
  • barcalaci84
    nem az hogy nem szeretetem, csak még nem jutott rá időm...:)
    inkább olyan autókat vezettem eddig amik versenyzésre is nagyon jók...
    mert én a multit várom:)

ezt a kicsit jobban tapad mint kellene dolgot meg én nem nagyon értem...
    én azt vettem észre h ez a "nagy" tapadás minden autónál csak egy bizonyos pontig érvényes...
    míg "lassan" megyek szerintem evidens h jól kell tapadnia... ha a határ alatt 4 mp-vel körözik az ember , akkor még jó h tapad mint a dög :)

szerintem pont ezt találták el nagyon jól az AC-ban, h nagyon hamar úgy érzem h milyen király kört mentem, aztán szép lassan javítok még rajta 4-5 mp-t kiszenvedve...

a többi szimmel pont ez az egyik bajom , h már relatíve alacsony tempónál is ez a "takonyszimulátor " érzés fogott el...
    "lassan "körbemenni szerintem a valóságban is képes lenne szinte bárki ezekkel az autókkal, a többi szimnél meg azt érzem h meg kell tanulnom a játékot h hogy kell vezetni...ami minden csak nem valós
    tesztvezetéseken se szokták szanaszéjjel törni a verdát az emberkék illetve a "szupercarokkal" is elboldogulnak a focisták:)
  • lac coo
    Hát...ha nem szereted az ilyen picit lassabb, picit esetlenebb autókat, akkor lehet, hogy nem fog tetszeni ! :)

Bár igazából ez egy fenevad az utakon, itt azért a legtöbb autó kicsit lomha, kicsit túl stabil, kicsit jobban tapad mint kellene ....
  • barcalaci84
    mindenesetre holnap kipróbálom a kocsit (ha nem lesz multi :) )
  • barcalaci84
    minden autóra sor fog kerülni előbb utóbb , csak valahogy mindig valamelyik kedvenccel akarok kezdeni mikor elindítom és valahogy ottragadok...:)
    a KTM-et az F40-et , az e30 GR A-t , a lotus t125 s1-et a GT autókat nem nagyon sikerült még megunni...így meg ritkán próbálok újat:)

OPen Wheler is van sok más programban , de valahogy egyetértek az InsideSimracing-esekkel h a t125 s1 a legjobb OW szimuláció eddig valaha...

GT-knél gondolom IRacingre gondolsz h jobb lenne , de mondjuk ezzel is tudnék vitatkozni (bár tudom az szinte szentégtörés :) )
  • lac coo
    Visszaváltásnál nem jól időzíti a blipet és a kuplung kiengedést ...

Menjél ezekkel is bőszen, GT van máshol, sőt azok máshol jobbak, ilyenek viszont sehol, ez a legjobb az AC-ban ...;)

• barcalaci84
    sose mentem még ezzel az autóval:) (ahogy az autók felével se így 200 óra játékidővel:) pillangósakat amúgy se nagyon csípem csak a GT-ket meg t125-öket)
    mi baja van egyébként?
  • lac coo
    Akkor félautomata, , nna ! :D
  • barcalaci84
    hát ha pillangóváltó van akkor h jön ide az automata váltó?
  • barcalaci84
    ez ma már az ötödik :)
  • Jackal
    Changed Depots 18 minutes ago
  • lac coo
    Hát nekem mást nem sikerült abban az autóban, igaz gyárilag is olyan, nem is akartam mással ,de nem is szokta engedni a H-t, ha a kocsiban pillangó van :DD

Ez :

Utcai gumival isteni ....persze nekem nem csak a GT létezik, az van mindenhol, ilyenek meg sehol :DD
  • Alexease
    Megneztem, most igy 5 meterenkent fekezgetnek:) Persze 10%-os AI-val, vagyis ez nem bug:P