43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
nortsen #11257 Én meg azt mondom, mint sokan, hogy minek rohanjanak. Közelben sincs egy olyan játék, amit mostanában jelenne meg, és konkurencia. Van idejük jót csinálni, hát akkor legyen tényleg jó. -
hat errol tudnek mit meselni 15 eve van némi kozom hozza minden oldalrol :)
A lenti sorokat ugy ertettem, hogy szemely szerint en kiprobalnam, annak tudataban is, ha egy fel ora mulva kivag, ha csak hasonlo problemai vannak. Eleg csak az AAA-s cimekre gondolni, amik honapokig jatszahtatlanok meg kiadas utan is a nagykozonseg felenek, mert gyakoraltilag nem mukodik benne ez meg az. Persze igy egyertelmuen kevesebb negativ reklam fog keringeni a neten, mert egyszeru vasarolot nem erdekli, hogy vilagit a beta felirat benne vayg sem. -
Az már stressz teszt :) Annak még nincs itt az ideje egyenlőre stabilitás és a bosszantó hibák javítása van soron. -
GPx8 #11254 A szoftver tesztelés nem abból áll, hogy Pistike benyögi, hogy szar mer' lefagyott a második körben... -
Elso video utan neztem, hogy remelem nem ketten tesztelik a multiplayert. Na es nem csak 5-en, ahogy a masodik videon.
Szerintem tenyleg sokan lennenek azok akik akar orankenti fagyasokkal is bevallalnak a mokat egy ideig.
-
cstibikeee #11252 2 multiplayer video amit talán nem telefonnal rögzítettek:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202093576214886&set=vb.1651916137&type=2&theater
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202093682177535&set=vb.1651916137&type=2&theater -
De en kapasbol kikapcsolom :-) -
De mivel van benne,így nem olyan egyszerű megmocorogtatni... -
Bar piszkalja ezeket is folyamatosan, mert pl. Bmw gt sokkal izgibb lett mint volt regebben. -
Mondjuk szerintem jobb ha a problémaelharitason dolgoznak,és nem blogolgatnak... -
Na de egy GT is tud mocorogni, en meg ebben vagyok biztos, nem veletlen kerul bele TC.... :) -
Hát ez az:)
Az mocorojon ami az életben is:) -
Mondtam is hogy nem mindegyik . :) -
Hát itt az F40 is az:)
Ha ez se mocorogna, akkor már rég igazat adtam volna neked... -
Majd a RUF nal kiderul, az tuti mocorog, eletveszely :))
Amugy a kigyorsitasnak is lennie kellene egy hatara, nem csak a padlo...
Csekely oldalero mellett is van az a pont mikor nem gyozi a gumi es megporog, nem csak akkor mikor az oldalerot nem gyozi mar, es attol csuszik meg, porog ki . -
Meggyőződésem h egy GT autónál pl nem ilyen egyszerű megmocorogtatni az autót...
Ahhoz túl stabilak ezek,és csak határon érezni h nem is olyan egyszerű az amit a tv-ben lát az ember... -
Az nen fugg a hataron autozast, ha eltekerem a kormanyt alacsony sebessegnel es padlot rugok illene valaminek tortennie, nem szukseges hozza, higy a sebesseg hatar miatt az auto oldaltartasa is hataron legyen.
De ez tuti valtozni fog, azert a gumi meg nem az igazi, nkp messze tobbet tud.
Persze nem olyan veszes, nekem igy is jo......De elvezetesebb lenne ha neha mocorgna kicsit. -
Igen egy részletesebb fejlesztői blog jó lenne főleg, mert ugye vett az ember egy beta játékot és jó lenne akkor már tudni mi mikor hogyan :) -
GPx8 #11239 Jó lenne tudni, hogy min dolgoznak pontosan. Önmagában a netes kapcsolat nem lehet olyan nagy szám, hiszen ez tiezen-éves játékokban is jól működött. Gondolom, sok újdonságot most kötnek még be (box, sérülés modell stb.). Azt viszont nem értem, hogy ezeket miért nem engedték el előbb? AI-val is lehetett volna ezeket a funkciókat tesztelni. -
nortsen #11238 Mondjuk amikor azt írták, hogy nincs péntekhez rögzítve a megjelenés, akkor az azt jelentette, hogy tuti később jön, így nem is ígérgetnek péntekre. :) -
Mondjuk én nem bánnám ha kuldenenek egy kulcsot a betabuildekhez... Önzetlenül segítenék :) -
majd jön amikor kész lesz.. fölösleges ezen izgulni hogy jaj mikor jön.. inkább akkor adják ki ha késznek érzik.. -
Multiról semmi hír? Újabb bugok vagy mi van? -
Ha tényleg az autó hatásának közelében mész akkor itt sincs esély padlogazzal kigyorsitani... -
Belső kamerás felvételekből pl gt3-nál azok az autók rohadt stabilak...
Ha nem lomha 1-es sebesség i fokozat van beallitva akkor simán kiporog az is,hiába a tc...
Az autó hataranak közelében lévő viselkedest varsz el úri vezetés mellett -
nortsen #11232 Bár nem próbáltam ki az összes autót határon, de megmondom őszintén, én nem tapasztaltam ilyet. Tudom volt már róla szó, és volt pro+kontra, de nekem is az a véleményem, hogy ha feszegeted a határokat, akkor bizony mindegyik mozog. Tulajdonképpen nem is értem, hogy miért ne mozogna, hisz annak az autónak az a határa. Ha nem az lenne, gyorsabban lehetne vele menni. :) -
Hat azert van auto boven, ami egyesben kanyarkozepen padlogazon meg sem mozdul........A takony se jo, de ez sem . :) Videokon biven ugy latom, higy felgazzal gyorsitanak csak ki.De ez nem zavaro, meg majd javitja is gondolom ......Meg nem is mindegyik auto ilyen..... -
nortsen #11230 +1
Pontosan ezt érzem a játékban én is. -
nem az hogy nem szeretetem, csak még nem jutott rá időm...:)
inkább olyan autókat vezettem eddig amik versenyzésre is nagyon jók...
mert én a multit várom:)
ezt a kicsit jobban tapad mint kellene dolgot meg én nem nagyon értem...
én azt vettem észre h ez a "nagy" tapadás minden autónál csak egy bizonyos pontig érvényes...
míg "lassan" megyek szerintem evidens h jól kell tapadnia... ha a határ alatt 4 mp-vel körözik az ember , akkor még jó h tapad mint a dög :)
szerintem pont ezt találták el nagyon jól az AC-ban, h nagyon hamar úgy érzem h milyen király kört mentem, aztán szép lassan javítok még rajta 4-5 mp-t kiszenvedve...
a többi szimmel pont ez az egyik bajom , h már relatíve alacsony tempónál is ez a "takonyszimulátor " érzés fogott el...
"lassan "körbemenni szerintem a valóságban is képes lenne szinte bárki ezekkel az autókkal, a többi szimnél meg azt érzem h meg kell tanulnom a játékot h hogy kell vezetni...ami minden csak nem valós
tesztvezetéseken se szokták szanaszéjjel törni a verdát az emberkék illetve a "szupercarokkal" is elboldogulnak a focisták:) -
Hát...ha nem szereted az ilyen picit lassabb, picit esetlenebb autókat, akkor lehet, hogy nem fog tetszeni ! :)
Bár igazából ez egy fenevad az utakon, itt azért a legtöbb autó kicsit lomha, kicsit túl stabil, kicsit jobban tapad mint kellene .... -
mindenesetre holnap kipróbálom a kocsit (ha nem lesz multi :) ) -
minden autóra sor fog kerülni előbb utóbb , csak valahogy mindig valamelyik kedvenccel akarok kezdeni mikor elindítom és valahogy ottragadok...:)
a KTM-et az F40-et , az e30 GR A-t , a lotus t125 s1-et a GT autókat nem nagyon sikerült még megunni...így meg ritkán próbálok újat:)
OPen Wheler is van sok más programban , de valahogy egyetértek az InsideSimracing-esekkel h a t125 s1 a legjobb OW szimuláció eddig valaha...
GT-knél gondolom IRacingre gondolsz h jobb lenne , de mondjuk ezzel is tudnék vitatkozni (bár tudom az szinte szentégtörés :) ) -
Visszaváltásnál nem jól időzíti a blipet és a kuplung kiengedést ...
Menjél ezekkel is bőszen, GT van máshol, sőt azok máshol jobbak, ilyenek viszont sehol, ez a legjobb az AC-ban ...;)
-
sose mentem még ezzel az autóval:) (ahogy az autók felével se így 200 óra játékidővel:) pillangósakat amúgy se nagyon csípem csak a GT-ket meg t125-öket)
mi baja van egyébként? -
Akkor félautomata, , nna ! :D -
hát ha pillangóváltó van akkor h jön ide az automata váltó? -
ez ma már az ötödik :) -
Jackal #11220 Changed Depots 18 minutes ago -
Hát nekem mást nem sikerült abban az autóban, igaz gyárilag is olyan, nem is akartam mással ,de nem is szokta engedni a H-t, ha a kocsiban pillangó van :DD
Ez :
Utcai gumival isteni ....persze nekem nem csak a GT létezik, az van mindenhol, ilyenek meg sehol :DD
-
Megneztem, most igy 5 meterenkent fekezgetnek:) Persze 10%-os AI-val, vagyis ez nem bug:P