43023
  • gviski
    Ezzel egyetértek! Aki komolyan gondolja a HC szimezés az elmegy iRacingezni. Szerintem jó ez az irányvonal.
  • Timbu
    Semmi értelme nem lenne egy "kis" iRacing-et csinálniuk. (Már csak anyagilag sem tehetnék meg.) Senkinek sem lenne jó, ha a piacon lévő összes szimulátor tökéletesen ugyanazt a közönséget próbálná lefedni. Aki annyira HC, hogy kevés neki az AC, annak ott az rFactor2 vagy az iR.

Én személy szerint örülök, hogy van AI, még ha bugos is.
  • lac coo
    Fizikát egyrészt kiemelkedőnek érzem ,egyrészt vagy félkész, vagy nem sikerült vagy valami ...Összességében kurva jó .:)

A kasztni mozgása, a súlypontáthelyeződések nagyon jók , az FFB szintén, a gumi és felfügg nekem egy erős közepes .

A késés meg nem érdekel, majd lesz, most minek nyávogjak, van ilyen ....
  • b-type
    :)
    Olasz lesz a másik fele Pisa-Siena/Firenze-Assisi (közben a Valdichiana Outlet Village persze :)))
    De annyira nem megyünk le aug elejére jön a baba, Kunos a multicsuszás ellenére sem érdemel egy ingerlékeny kismamát :))
  • barcalaci84
    hamár "nyaraltok" , ugorjatok el Vallelungába egy vasvillával és akkor még multit is tesztelhetsz:)
  • b-type
    :)
    én még örülök is hogy nincs még semmi, jelenleg 'nyaralunk' (félnászút).
    ...megszállt a végtelen türelem :)...akár még 1 hónap is belefér
    Mivel nálam nem áll meg mellette más szim, ezért mint játék umond betalált. ...ami azt jelenti hogy nagyon sokáig, sokat fogom használni (már most is).
    1 darab hasonlóan betalált játék van még...ez a kettő frankón elég is szabadidőm ezen részére :)
    Pl. a NetKar Pro-t egyszer indítottam el azóta hogy az AC fent van. Az rF2-t egyelőre rendszeresen, mert tesztelem a megjelent cuccokat, de annyi, júniusban lejár az online része, végleg hanyagolom.
    Az iR-t kukázta az ismerősöm, szal azt buktam, magamnak meg nem kéne.
    Még az rF első részét használom a legtöbbet az AC mellett, mert ott a DRM meg egy-két nagyon jól sikerült cucc, és néhány nyílt futamra elmegyek. Szal én bepipáztam AC-ból rendesen, egy körbe idült vigyorral a fejemen várom mi lesz :)
  • barcalaci84
    mégegy multis video jó sok lotus 49 :)

https://www.facebook.com/photo.php?v=10202100553229307
  • barcalaci84
    azért kell, de ahogy olvastam bármikor ki is lehet lépni egy sessionből majd visszatérni a "helyemre" közben meg lehet tolni offline AI ellen is
  • Alexease
    Az a booking inkabb azert kell, hogy a szerver elore feltoltogesse az autokat, hogy kozben ne akadjon meg a rendszer;)
    Valszeg nem egy iR-rendszer, ami +40 autot lekezel, plusz meg 40-et (vagy ki tudja mennyit) nezelodni, ghost-ozni, spotterezni:)
  • barcalaci84
    illetve talán az is ok lehet h miért előbb az AI:
    a multiról kiadott pdf-ből úgy jött le nekem h az általük megálmodott multi rendszer elég szorosan kapcsolódik a singleplayerhez
    a booking rendszer révén közben gyakorolhatunk AI-val is akár míg az online mókára várunk
  • Totti5
  • barcalaci84
    halkan megjegyzem h 10 órája nem raktak fel új buildet...(tegnap öttel is próbálkoztak)
    talán ez a buld bevált, vagy csak elaludtak napközben a fáradtságtól:)
  • barcalaci84
    a netkar meg az AC nekem a krumpli burgonya esete szimuláció terén...
    számomra csak azért tűnik az HC-nak mert fapados...:)
    de az AC még egy remélhetőleg nagyon hosszú út elején tart...
    lehet még ebből 120KK-s k*rva is :)

• bardocz
    Picit én is így érzek, megérni megérte, de a netKar fizika szempontból hiába fapadosabb, én jobbnak érzem. Nyugodtan meghagyhatták volna a hc vonalat, és segítségek azoknak, akit az nem vonz.
  • precise
    Hát nem tudom, nekem netkar pro jobban bejött szimuláció szempontból. Nyílván nem én vagyok a mérvadó. Az a felmérés meg nem releváns egy Kunos produktumnál, én is rengeteget játszok AI ellen pl Civilization 5-ben.

Nem azt mondtam, hogy nem kell AI, hanem azt, hogy az online után, főleg egy ilyen játékban. Nekem sem jutott eszembe, hogy nem érte meg. Mert így is jó, mint a ku*va aki 110KK-s mellel hírdeti magát, de amikor a kezedben van csak 90DD, jójó de mégsem 110KK...

• barcalaci84
    egy felmérés szerint a játékosok kb ötöde (vagy még kevesebb játszik online)....ha meg akarsz élni akkor kell AI...(megjegyzem más országokba a warez se olyan termésetes dolog mint itthon)

még nincs multi, de még egyszer sem jutott eszembe hogy az eddiig kapott dolgok nem érték meg azt a pár ezer jó magyar forintot, sőt első játék ahol még örülök is h lesznek DLC-k

a pár ezer HC szimes előbb utóbb meg fogja venni úgyis (ha még nem tette) mert már most is sok mindenben ver jó néhány HC szimet...

viszont nyilván nyitni kell mások felé is ha meg akarnak élni belőle...

szerintem jól is csinálják , mert úgy nyitnak a nagyobb közösség felé h ez nem megy a szimuláció rovására és a "vérszimesek" is megkapják amit akarnak (mégha nem is mindent egyből)

elégedetlenség , picsogás úgyis lesz akármit is csinálnának...
    ebben a HC szimes réteg talán a legjobb...felnőtt emberek képesek toporzékolni h miért nem kapom már meg a játékom....ha megkapják, miért nincs eső :)
  • precise
    Az a baj, hogy ezzel két szék közé esnek. Beszélgettem pár külföldi emberkével akikkel régen netkaroztam, van köztük, francia, olasz. Eléggé húzzák a szájukat, és nem csak az online késése miatt. Az lesz a vége, hogy a szimesek, mennek inkább rf2, iR vonalra, a fosrajongók meg visszamennek forzázni...

Meglátjuk a dlc-ből menyit adnak majd el.
  • Alexease
    Kompromisszummentes meg mindig, azt csinaljak, amit ok szeretnenek:)))

En is sokkal komolyabbat vartam, kicsit en is csalodtam (mukodesben, kezelesben, szolgaltatasokban), de megertem miert olyan amilyen.

Amugy Kunost kicsit hatterbe szorulva erzem, a Marco/Aris paros kicsit eroteljesebb...
  • lac coo
    Ez a gyerek boltoja a kismillió autót a játékhoz :D

Amúgy meg nyugi, nem müxik, majd ha müxik kiadják, ezzel nem lehet mit kezdeni.
    Gondolom ők sem készültek fel erre, csütörtökön már nagyban tolták a pdf-et mit kell majd nyomni multiban, aztán így jártak ...
  • precise
    Mikor még nem volt a kezünkben semmi kézzelfogható, Kunos egy interjúban azt mondta, hogy nincs mögöttük kiadó, ami garancia arra, hogy kompromisszum mentes cuccot tudnak kiadni. Akkor még nem láttam ezt a Marco gyereket a környéken, majd egyszer csak Project Manager tisztségben vetített. Nem tudom, hogy tényleg ő az oka vagy nem, de jelenleg elégedetlen vagyok.

Ráaádul ökörségnek tartom, ezt a gt/forza irányt, ahhoz ők kevesek, akkor minek erőltetik? Majd 5 pályával akarnak forzát csinálni vagy mi? Meg ara ott van a Pcars. Nekik az online-t kéne erőltetniük nem az AI-t, aki Ai-zni akar úgyis lewarezolja a p***ába, abból pénzük nem lesz.

Ha megcsinálnának egy jó online komprumiszum mentes hc szim mókát, félévente fizetős dlc-kkel, életük végéig megélnének belőle. De ha elmennek simcade irányba akkor lehúzhatják a rolót, mert akinek a fos kell az úgyis megy forzázni, mert fosban az mindent üt.
  • lac coo
    Úgy hallottam a felhőt mindenképp peccselik pénteken ! :P
  • Alexease
    Mivel lassan 1 honapja nem volt frissites, igy a penteki dolgot most el lehet felejteni. Akkor adjak ki a kovetkezot, amikor mar mukodik;) Ez lehet ma ejszaka, de akar 2 het mulva is:P
  • Alexease
    Miert erzek egy kis idegesseget a hangodban?:)

Nyers szimes szempontbol a dolog igaz lenne, de amugy mar regen nem;)
    Az AC "tervezett" celkozonsege messze nem csak a szimesek (LFS, rF, iR), hanem foleg a realistic/driving game (aka GT/Forza) PC-sitese.
    Ebbol bevetelt akarnak.

Az hogy Marco konzol jatekos, az egy dolog;)))

Amugy jelenleg, es a tavol-kozeli celok alapjan, az AC nagyon messze van egyelore a jelenlegi szimes iranyvonaltol (mukodes, szolgaltatasok).
    Az elsodleges cel az, hogy mindenki szamara egy jo, elvezetes es hagulatos autos programot adjanak ki.
    Majd kesobb tovabb finomitgatjak minden reszet. A tovabbi bevetelek fuggvenyeben:)

Az AI valszeg azert kell az online-hoz, mert folyamatosan porgo, rovid versenyes, rotalos szervereket akarnak. Barmikor belepnek az emberek, legyenek bent ellenfelek. Ehhez a jatekstilushoz elvart funkcio.

A mai szimes piac osszehasonlithatatlan a tizeneves (LFS, rF) vagy a mostani piaccal (iR). Szamukra egyik sem jarhato ut.
    Es mivel kizarolag csak PC-sek, igy elegge korlatozottak a lehetosegek.

Sajnos szimes szemszogbol be kell nyelni a szukseges bekat:)
    Es ugyanilyen benyelos dolog pl. a tukrozodesek fenyezese, az uj divatos de gagyin sikerult felho kiizzadasa, a gamepad optimalizalasok, drift/drag, a felesleges showroom stb. Kinek mi tetszik vagy nem tetszik;)

• precise
    Itt van egy vidi ahol elég jól csapják online (lehet csak fb usereknek muxik)

• Jackal
    7 órája frissült a steam-es kód, de a package amit a béta teszterek látnak csak a tegnapi. Van egy olyan csúnya érzésem, hogy a pénteki megjelenés is optimista verzió.
  • Szabi #11272
    ..
  • precise
    Ez a Marco Massarutto a Project manager? Gondolom akkor ő erőltette ezt a k*baszott single player AI-s szarságot, ami elvette az időt az online fejlesztésétől.

Egy Project manager feladata meghatározni a célközönséget, majd a célközönség igényeire formálni a terméket.

Ez esetben, célözönség:
    Ex LFS, rF, iR játékosok.
    Megkérdezem, ezen játékosok mekkora százaléka versenyez AI-k ellen kedves Marco?

Kell az AI, de majd ha az online készen van! Jelenleg a vásárlók nagy része csak néz játék helyett, ha tényleg te vagy ezért a felelős akkor húzzál vissza a playstationod elé grantourismozni, és hagyd Kunost dolgozni te f*sz. (meg minket játszani)

• Szabi #11270
    alakul.. de inkább a Corvette érdekelne.. :D
  • lac coo
    Nordschleife tourist NOS a 0.9 ,treefixed
  • lac coo
    Érdekes video, az ellenfeleken nincs kerék blur, meg szerintem se füst se semmi ....:P
  • Alexease
    Nagyon beindultatok, azt hittem kiadtak valamit;)
  • lac coo
    Pedig a grillcsirke-csontjaim is azt mondtak, hogy ma lesz valami...Bar torott volt a bal szarnya ugyogy nem biztos, mert az rossz jel. Este meg ranezek a kavezaccra.....:))
  • barcalaci84
    Ő tegnap azt tervezte h déltől toljuk:)
    Születési évszám logikusabb lenne, az állandó :-)
  • alma2
    Majd akkor ugrott ha a steamed is frissiteni fog :)
    ---
    Ha mar lehet konnyen skint csinalni, mindenkinek lehetne a rajtszama mondjuk a kora,
    Sok egyezoseg eseten meg 301 302 stb. Igy ketszer is meggondolhatna az ember, hogy leelozi-e oregapjat vagy sem :)
  • Jackal
    Hát bakke, ugrott az ebéd utáni programom... :)
    Changed Depots: 13 minutes ago
  • nortsen
    Azaz engem. :)
  • lac coo
    Legfontosabb, hogy az idosebbet nem illik megelozni ! :))
  • nortsen
    pl itt: http://www.gtr-masters.hu/rules/hgtrm (ersenyzői magatartás a versenyeken )
  • nortsen
    Látogass el pl a masterses szabályok felé. Ott le vannak írva ezek.
  • alma2
    Ha mar multin porog mindenki, ki lenne olyan lelkes, aki osszefoglalna, az irott-iratlan szabalyokat, hogy mit illik, kell betartani egy kozos veseny soran?