43023
  • lac coo
    Eleg gagyi, az ellenfel autok kb gyufasdobozok, ez nem latszk az nem latszik, az nem mukodik rajtuk .... :)

Inkabb vart volna vele meg egy hetet....
  • Tomo15
    Egyenlőre valóban teljesen felejtős a bejutás.
  • bardocz
    Ha jól látom csak a booking alatt lehet csatlakozni.
  • alma2
    Pontosabban ahol vilagit a "B" betu mint booking, ott lehet lefoglalni egy rajtracsot, na ilyet nem talaltam, ahol meg hely is lett volna, mire rakattintottam.

Szoval van multi de megsincs :)
  • Jackal
    Megnéztem a server exe-t, mi a franc az az entry list? Anélkül nem engedi elindítani. Most egyenként írogassam be a résztvevők listáját?
  • bardocz
    És időmérőn nem lehet belépni. Viszont mivel minden szerver egy időben indult, mindenhol az megy.
  • Jackal
    Ahogy nézem 40-50 körüli pingek vannak, de a public szerverek kétharmada már tele van...
  • Jackal
    vazze fél órára nem nézek oda, erre kitolják az updatet :)
  • neilszab
    Rajta vagyunk, indítjuk a szervert amint lehet:
    Assetto Corsa - Multiplayer teszt

A fenti topikot figyeljétek majd, hogy mennyi lesz a szerencsétlenkedés az elején, azt még nem tudom előre megmondani.

TeamSpeak: TS elérhetőség

• oneal1
    steam acc-om: utomi1

csatlakoznék szivesen:)
  • Janraki
    Jihááá
  • Tomsteel
    Valahogy jó lenne egy helyre gyülekezni.
  • cselt
    Apa kezdődik :D
  • oneal1
    akkor kora délutántól egy csapatás?:D
  • bardocz
    Második pontot nem is értem, az utolsó meg eléggé előző ezredi megoldásnak tűnik De a lényeg hogy nyomhatjuk!
  • tjoe
    Való igaz. Elírtam. Nem nő hanem csökken a sebessége.
  • Tomo15
    Töltsétek!
  • Tomo15
    AC support 10 perce:

- Official server are set to 15 clients and we will gradually increase the clients number with testing. Dedicated server is not limited.
    - Wheels remain always connected on the ground, even if cars flies, jumps of flips
    - Steering wheels angles might be exaggerated, or inverted
    - Extended characters in player names, are not supported yet
    - Graphical active aero animations do not work on multiplayer clients yet
    - Opponents skidmarks are not visible yet
    - Opponents windshield are not visible in player’s mirrors yet
    - Opponents suspension movements are vertical, wheels might compenetrate cars body on some occasions
    - "Multiplayer options” option from the menu does not work yet (containing voting for skip session, restart servers, kick users, chats etc)
    - Switching between sessions dirt on the car doesn’t disappear
    - race session ends some seconds after the leader finishes the race
  • nortsen
    Öhöm, igen kicsit sok lett az off.
    Akkor írjatok csak valami hírt, ha megjelent a multi. :)
  • bardocz
    A diffúzor impulzustétellel működik tudtommal. Eleve abban növekszik az áramlás keresztmetszete, ami miatt csökken a sebesség, és nő a nyomás.
  • tjoe
    De nem muszáj nekem hinni, itt egy videó amiben egyszerűen bemutatják a szárnyprofilt és az állásszöget:
    http://youtu.be/6xZ9hc-Oq0c
  • neilszab
    Na jó, de baszki Davao a Fülöp szigeteken van...
  • tjoe
    Az a "dőlésszög" az állásszög az aerodinamikában. A szárnyakat is azért "döntik" (növelik az állásszöget hogy rásegítsenek a szárnyprofil által termelt leszorító erőre. Különben akkora méretű szárnyakat kellene alkalmazni amit a szabályok nem engednek meg. A szárnyakon lévő függőlegesen szerelt áramlás terelőket nem kellene belekeverni. Az autó alatt akkor keletkezik leszorító erő ha nem engedik be a levegőt (orr spoiler, áramlásterelők) vagy növelik az áramlás sebességét (diffuzor).
  • b-type
    ?
    A dőlésszögről szól...a levegő gyorsítása működik az autó alatt, de az első szárny pl. dőlésszőg, valamint terelés, és légörvények bontása.
    Hátsó szárny a terelés kivételével detto....bár volt egy időszak amikor a követő autó feladatát nehezítették tereléssel.

• Tomsteel
    Nem az túl átlátszó lenne, szerintem váratlan nemzeti ünnep lesz az indok.
  • tjoe
    Csúszni fog a multi, mert leesett az asztalról a monitor és összetört.
  • neilszab
    Na akkor, hogy aktuálisak legyünk, ezt írt aki Stefano Twitter-re 3 órája:

"Small earthquake right now in Davao."

de értelmezni nem tudom..
  • kigyi
    Nem igazán a játékhoz kapcsolódó hozzászólások száma jelentéktelen :D
  • neilszab
    Srácok, érdemes az elmúlt esete termését átolvasni?
  • tjoe
    A versenyautókon ezért alkalmaznak szárnyakat (itt sem az állásszög ami számít mert az jelentős légellenállást is képez)és alul diffúzorokat.
  • tjoe
    Ne keverjük az állásszöget(kéz ki az ablakból) a szárnyprofillal. Minden autó egy elcseszett szárnyprofilt formáz. Az autó fölött mindig gyorsabban fog áramlani a levegő mint alatta. Ergo felhajtó erő ébred. Persze ez egy utcai autónál nem számottevő ez, mert társul mellé egy nagy súly is. De leszorító erő nem lesz rajta soha.
  • Tomsteel
    RCM kupás Swifteknél ecsetelte Csuti Laci, hogy az 1.5-re váltás gyakorlatilag nem hozott szinte semmilyen sebesség növekedést, mert kaptak az autók gyári hátsó szárnyat és tetőszellőzőt.
  • lac coo
    Mekkora fordulatnal szabalyoz le ?
  • b-type
    inkább szőrszálhasogatás.
    A lényeg az hogy ha az autóból kiteszed a kezed így: / akkor lefele fogja nyomni a szembeszél azt kész.
    Ez történik a motorháztetőn, és az esetleges 'szárnyakon'...amik a szőrszálhasogatóknak nyilván nem szárnyak, de a lényeget mégis érti mindenki. :)
    prosztó utcai autón egy szárnynak sincs sok értelme, max többet eszik az autó mint egy síboxnál.
    120km/h felett már komoly decikben mérhető :))
  • Tomsteel
    Az igaz. Ezzel a kerékkel olyan 5 és 10 között csal gps szerint ekkora tempónál. Ettől függetlenül kínszenvedés neki. :)
  • tjoe
    Milyen utcai autó az amelyik nagy sebességnél leszorító erőt termel? Ennek pont a fordítottja igaz. Egy kis aerodinamika.
  • kigyi
    Csak óra szerint 195 az :)
  • Tomsteel
    Off:
    Nem kell ahhoz mókolni, 195-nél szabályoz a negyedik fokozat az egyháromnál.
    Következő fékcserénél javaslom a Ferodo Premier-t (vagy DS2000 pályára), hozzá a Ferodo Racing 5.1 olajat. Már a Premierrel se okozott gondot 150-nél Hungaroringen a célegyenes végén állóra fékeznie 185-ös gumival 6,5 széles felniken.
  • Jackal
    Kunos helyileg tényleg a fülöp szigeteken van, lehet elhúzza a fejlesztést amíg letelepedési engedélyt kap, aztán beint :)
  • kigyi
    Kicsit mókolt :D :D