43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Eleg gagyi, az ellenfel autok kb gyufasdobozok, ez nem latszk az nem latszik, az nem mukodik rajtuk .... :)
Inkabb vart volna vele meg egy hetet.... -
Egyenlőre valóban teljesen felejtős a bejutás. -
Ha jól látom csak a booking alatt lehet csatlakozni. -
Pontosabban ahol vilagit a "B" betu mint booking, ott lehet lefoglalni egy rajtracsot, na ilyet nem talaltam, ahol meg hely is lett volna, mire rakattintottam.
Szoval van multi de megsincs :) -
Jackal #11453 Megnéztem a server exe-t, mi a franc az az entry list? Anélkül nem engedi elindítani. Most egyenként írogassam be a résztvevők listáját? -
És időmérőn nem lehet belépni. Viszont mivel minden szerver egy időben indult, mindenhol az megy. -
Jackal #11451 Ahogy nézem 40-50 körüli pingek vannak, de a public szerverek kétharmada már tele van... -
Jackal #11450 vazze fél órára nem nézek oda, erre kitolják az updatet :) -
neilszab #11449 Rajta vagyunk, indítjuk a szervert amint lehet:
Assetto Corsa - Multiplayer teszt
A fenti topikot figyeljétek majd, hogy mennyi lesz a szerencsétlenkedés az elején, azt még nem tudom előre megmondani.
TeamSpeak: TS elérhetőség
-
steam acc-om: utomi1
csatlakoznék szivesen:) -
Jihááá -
Valahogy jó lenne egy helyre gyülekezni. -
Apa kezdődik :D -
akkor kora délutántól egy csapatás?:D -
Második pontot nem is értem, az utolsó meg eléggé előző ezredi megoldásnak tűnik
De a lényeg hogy nyomhatjuk!
-
Való igaz. Elírtam. Nem nő hanem csökken a sebessége. -
Töltsétek!
-
AC support 10 perce:
- Official server are set to 15 clients and we will gradually increase the clients number with testing. Dedicated server is not limited.
- Wheels remain always connected on the ground, even if cars flies, jumps of flips
- Steering wheels angles might be exaggerated, or inverted
- Extended characters in player names, are not supported yet
- Graphical active aero animations do not work on multiplayer clients yet
- Opponents skidmarks are not visible yet
- Opponents windshield are not visible in player’s mirrors yet
- Opponents suspension movements are vertical, wheels might compenetrate cars body on some occasions
- "Multiplayer options” option from the menu does not work yet (containing voting for skip session, restart servers, kick users, chats etc)
- Switching between sessions dirt on the car doesn’t disappear
- race session ends some seconds after the leader finishes the race -
nortsen #11439 Öhöm, igen kicsit sok lett az off.
Akkor írjatok csak valami hírt, ha megjelent a multi. :)
-
A diffúzor impulzustétellel működik tudtommal. Eleve abban növekszik az áramlás keresztmetszete, ami miatt csökken a sebesség, és nő a nyomás. -
De nem muszáj nekem hinni, itt egy videó amiben egyszerűen bemutatják a szárnyprofilt és az állásszöget:
http://youtu.be/6xZ9hc-Oq0c -
neilszab #11436 Na jó, de baszki Davao a Fülöp szigeteken van... 
-
Az a "dőlésszög" az állásszög az aerodinamikában. A szárnyakat is azért "döntik" (növelik az állásszöget hogy rásegítsenek a szárnyprofil által termelt leszorító erőre. Különben akkora méretű szárnyakat kellene alkalmazni amit a szabályok nem engednek meg. A szárnyakon lévő függőlegesen szerelt áramlás terelőket nem kellene belekeverni. Az autó alatt akkor keletkezik leszorító erő ha nem engedik be a levegőt (orr spoiler, áramlásterelők) vagy növelik az áramlás sebességét (diffuzor). -
?
A dőlésszögről szól...a levegő gyorsítása működik az autó alatt, de az első szárny pl. dőlésszőg, valamint terelés, és légörvények bontása.
Hátsó szárny a terelés kivételével detto....bár volt egy időszak amikor a követő autó feladatát nehezítették tereléssel.
-
Nem az túl átlátszó lenne, szerintem váratlan nemzeti ünnep lesz az indok.
-
Csúszni fog a multi, mert leesett az asztalról a monitor és összetört. -
neilszab #11431 Na akkor, hogy aktuálisak legyünk, ezt írt aki Stefano Twitter-re 3 órája:
"Small earthquake right now in Davao."
de értelmezni nem tudom..
-
Nem igazán a játékhoz kapcsolódó hozzászólások száma jelentéktelen :D -
neilszab #11429 Srácok, érdemes az elmúlt esete termését átolvasni?
-
A versenyautókon ezért alkalmaznak szárnyakat (itt sem az állásszög ami számít mert az jelentős légellenállást is képez)és alul diffúzorokat. -
Ne keverjük az állásszöget(kéz ki az ablakból) a szárnyprofillal. Minden autó egy elcseszett szárnyprofilt formáz. Az autó fölött mindig gyorsabban fog áramlani a levegő mint alatta. Ergo felhajtó erő ébred. Persze ez egy utcai autónál nem számottevő ez, mert társul mellé egy nagy súly is. De leszorító erő nem lesz rajta soha. -
RCM kupás Swifteknél ecsetelte Csuti Laci, hogy az 1.5-re váltás gyakorlatilag nem hozott szinte semmilyen sebesség növekedést, mert kaptak az autók gyári hátsó szárnyat és tetőszellőzőt. -
Mekkora fordulatnal szabalyoz le ? -
inkább szőrszálhasogatás.
A lényeg az hogy ha az autóból kiteszed a kezed így: / akkor lefele fogja nyomni a szembeszél azt kész.
Ez történik a motorháztetőn, és az esetleges 'szárnyakon'...amik a szőrszálhasogatóknak nyilván nem szárnyak, de a lényeget mégis érti mindenki. :)
prosztó utcai autón egy szárnynak sincs sok értelme, max többet eszik az autó mint egy síboxnál.
120km/h felett már komoly decikben mérhető :)) -
Az igaz. Ezzel a kerékkel olyan 5 és 10 között csal gps szerint ekkora tempónál. Ettől függetlenül kínszenvedés neki. :) -
Milyen utcai autó az amelyik nagy sebességnél leszorító erőt termel? Ennek pont a fordítottja igaz. Egy kis aerodinamika. -
Csak óra szerint 195 az :) -
Off:
Nem kell ahhoz mókolni, 195-nél szabályoz a negyedik fokozat az egyháromnál.
Következő fékcserénél javaslom a Ferodo Premier-t (vagy DS2000 pályára), hozzá a Ferodo Racing 5.1 olajat. Már a Premierrel se okozott gondot 150-nél Hungaroringen a célegyenes végén állóra fékeznie 185-ös gumival 6,5 széles felniken.
-
Jackal #11419 Kunos helyileg tényleg a fülöp szigeteken van, lehet elhúzza a fejlesztést amíg letelepedési engedélyt kap, aztán beint :) -
Kicsit mókolt :D :D