43023
  • bardocz
    Sikerült mennem egy GT3-as versenyt. De sokat a multiról nem tudtam meg, mert 5 kör hotlapozás volt, pole pozíció, rajt-cél győlzelem, leggyorsabb kör. Ezért jó a public szerver, ilyen egy ligában soha sem fordulna elő
  • barcalaci84
    elvileg amúgy jelenleg max 15 főre van optimalizálva a multi amúgy is...
    nem véletlenül a hivatalos serverek 15 fősek...
    15 fő felett hirtelen procilimitem is lesz a semmiből:)
  • Tyuki80
    Nem teljesen ennyire sarkos a dolog..Most magamat is cáfolom:Mentem egy 20 körös Mugello Gt3 -al és valami hihetetlen jó volt.Megfutottam a leggyorsabb körömet is valami 1:45 500 körülit ami kb az első 20 lenne az rsr en,de én ossstoba Tuk nem kapcsoltam be az appo4:)
    De jelemzöen sok a hülye aki nem érti a versenyzés etikettjét...ráadásul még lassúak is.Pl:Leáll velem harcolni miközben lekörözném ráadásul 3 mp-el jobb köröket megyek nála!???!Feltart,mikor elmegyek mellette(nem szándékosan de nekem csúszik stb)
  • gviski
    15 típus? akkor az lesz a baj, nekem is akkor kezdet el szarakodni, amikor azt akartam hogy az össze típus legyen bent a szerveren :-)
  • nortsen
    Szerinted miért kellenek a ligák? :)
    Public az public, ha magyar, ha tájföldi, tök mind1.
    Tegnap első futam, első sikánban 23. helyről 6. lettem, mert a fél mezőny összeakadt. :)
  • nortsen
    Ezt én sem tudtam. Na toltam neki én is egy pluszt.
    Mondjuk valahol nagyon nem szeretnek téged Jackal.:)
  • bardocz
    Ai ellen van tapasztalatom, az a legjobb eddig. Már nincs az, hogy összeér a két kocsi, ő megy sínen, én meg forgok tutira.
  • macleody
    Ez.
  • Alexease
    Olyat meg nem lattam. Az RSR/RIVALI megcsinalta, az AC hivatalosan meg nem:) Biztos bonusz funkcio lesz:P
  • b-type
    működik
  • Alexease
    Az SG profil beallitasaidnal meg lehet adni, hogy milyen ponthatarok kozott lehessen latni az embert.
  • Alexease
    A portokat manualisan kell megnyitogatni neki (router, tuzfal).
  • lac coo
    Na sikerult rendelnem egy 240/50-es kabelnetet, remelm jo lesz, akkor lesz itt kiasautoszerver estenkent :))
  • Hegyipapa
    Nekem így működik :

AC installation folder/system/cfg/assetto_corsa.ini for the following line
    WARNINGS_AS_ERRORS=1
    change the 1 to a 0
  • lac coo
    Azt beallitaskor meg lehet valahogy szuntetni ....Egy baromsag.Asszem jo sok minusz pontot kell megadni ami felett elrejti a hsz-t.
  • Jackal
    Ez esetben innen üzenném a minuszolóknak, hogy bő nyállal...
  • B0GE5z
    mert leminuszolták, engem is idegesít és szoktam neki pluszt adni hátha eltűnik
  • Danecay
    A Te hozzászólásaidat miért kell minden esetben külön-külön kinyitogatni?
  • Tyuki80
    Jah vagy úgy?Hmmm:)
  • Jackal
    Nem a public mezőny siralmas, te vagy a deviáns :)
  • Tyuki80
    Végre elértem addig ,hogy csapattam egy két kört!
    Nálam mindig is fps probléma volt,ami a multiban abszolút nem érezhető,eddig.Elég fapados,sok minden hiányzik,sztem nem egy felhasználóbarát.Jó versenyeket nem nagyon mentem eddig,mert ha azonos autókkal voltunk,akkor a 3-4 mp el voltam gyorsabb mindenkinél(pedig csak úgy tét nélkül,minimális koncentrációval toltam)ha multiclass versenybe ugrottam be,volt hogy a mezőny elejében végeztem mert gyakorlatilag a mezőny 2/3-a csak egyenesben tud vezetni.Azt gondolnám,hogy egy ilyen játékot azért inkább az ügyesebb kezű pilóták játszák...de ebben tévedtem.Egyszerűen siralmas a public mezőny.Képtelenek akár egy kört is értelmes módom körbemenni.Este mindenféle képen valami magyar szerverre be fogok lépni.Gondolom itt is nyomjátok az infót!?Steamen tyukodi1980 vagyok!ha van mozgolódás szóljon már rám valaki!Köszi!
  • Jackal
    max 15-öt, elvieg
  • gviski
    Egy kis steam statisztika :-)
  • gviski
    mennyi autót tettél be?
  • Jackal
    Valaki nem tudna segíteni saját szerver indításben? "CONNECTION TO LOBBY FAILED"
  • Pitti
    Hol lehet megnézni a "hivatalos" offline időket? Valahol steamen van nem? Nem találom.
  • Pitti
    Én bevallom férfiasan, hogy talán öreg vagyok formula és gt autókhoz, oda nagyon kifinomult reflexek kellenek és pengeélen határon fékezni fordulni kigyorsítani, egy picit rossz kigyorsítás a második lesmo kanyarból fél másodpercet jelent az ascariban. Az AC-ben ez a "delta" részidőváltozó nagyon jól mutatja. (Ez az egyik legjobb segítség ebben a játékban, tök jól látszik hol veszítünk vagy nyerünk)
    A kis autókkal nehéz nagyot rontani, de ott is lehet határon menni. És ahogy mondod sokkal közelebbinek érezni.
  • Alexease
    Amugy mi a retek van/volt megint a varosban?! Az Andrassy kornyeken 1 orat szirenaztak folyamatosan, tomott sorokban. Atombombat talaltak valamelyik epitkezesen?!?!
  • lac coo
    Mondjuk nkp ban ez a net is elbirt ot fot, sokat inditottam szervert. :))))
  • Alexease
    Annal biztosan jobb lesz:)
  • lac coo
    Mondjuk a Lotus GTC vel sokat megyek, az fektavon nagyon jo, kigyorsitas az meg olyan .....semmilyen. :)
  • lac coo
    Na jo de csak nagyobb eselyem van mint a mostani 60 kilobajtos feltoltesemmel :)))
  • Alexease
    A GT3 az iRacing-ben is sinautonak tunik, a tobbi autohoz kepest, foleg a bekerult ABS/TC resszel.
    De az iR-ben nekem megis tetszik, mert egy-egy minimal allitassal is (guminyomas, diffi prelode) mashogy viselkedik, nem csak koridore, hanem erzesre is.
    Az AC-ben egyelore sajnos nem volt indittatasom hogy a setup-pal is foglalkozzak, valahogy nem ereztem semmi extrat.
  • Alexease
    Nem csak a net-tol fugg. Pontosabban nem csak a sebessegtol.
    Egy stabilabb lassabb net jobb, mint a szupergyors es megbizhatatlan (szakadozas, alacsony pingek):)

Es persze a program. Tizeneve a Papy engine-nel (NR2003, iRacing), az akkori 512/128kbps net-emen, en voltam otthon sokaig a szerver, hetente ketszer, tobb oras futamot nyomtunk le gond nelkul 12-en.
    Ahhoz kepest akkoriban a tobbi engine harmad-negyed annyit birt.

• lac coo
    Azt nem mondom, lehet én vagyok túl lassú a GT-hez, de a kicsikhez is lassú vagyok akkor, mégis természetesebbnek, tartalmasabbnak érzem őket .
  • lac coo
    Ha minden jól megy végre sikerül megszabadulnom a szar ADSL -től. UPC kábel akármi lesz, azzal tudok szervert csinálni egy pár embernek ?
  • Alexease
    A GT akkor izgalmas, amikor az ember kitapossa a belet, es sinauto jelleggel hasznalva erzi a kulonbsegeket.
  • lac coo
    Ekkora önző vagy ??? :))
    Attól mi még mehettünk volna ! :D
  • Alexease
    Es meg karriert is igertek:)
    Lassan el kell gondolkodniuk azon, hogy talaljak majd a fizetos DLC-ket a 0.9.x.x verzios EarlyAccess-hez:)
  • lac coo
    Félve írom le, de az az autó sokkal izgalmasabb mint egy GT, én a Lotus GTC-t szoktam használni ,az ilyen árkád a kis lotushoz képest. KTM hez mérve meg egyszerűen nulla ....