43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jackal #11897 Nekem a tegnapi 12 kör Lotussal nagyon soknak túnt. már a 7.-8. környékén azt néztem mikor lesz már vége :) Én is inább az 5-6 kört támogatom.
Nagyon szét volt húzódva a mezőny a kezdeti tömegszerencsétlenség miatt, 2-3 embert tudtam csak megelőzni versenyhelyzetben. -
mindegy nekem ha 5 körös is egyelőre , minél kevesebbet kelljen várjon aki lemarad...de egy estére egy autó szisztémában ahogy pénteken volt, a kötelező roncsderbi után a másodikra már jó kis versenyek alakultak ki...
utána pedig mégjobban összerázódott a mezőny...
vagy legalább eldöntenék előre h mit akarnak és azt kiírják valahova...
(páran biztos vették volna a fáradtságot és mennek az adott kombókkal 3-4 kört előtte hamár időmérőn nem lehet...)
-
Tyuki80 #11895 Ezeket a problémákat orvosolná,ha 10 körös versenyek lennének.Idővel ki tudna alakulni verseny is,a kötelező roncsderbi után...
-
csak ez így nem volt teszt szerintem...
miért kell egy este "letesztelni" a teljes választékot...
nem sok értelmét látom az ide-oda kapkodásnak...
úgy érzem az esti "tesztfutamok" csak autókínálat bemutatók az új embereknek...
nagyobb káosz volt a pályán mint a rosszabb public szervereken... -
tszd #11893 Sziasztok! Ne haragudjatok, de tudnátok legyetek szívesek segíteni?
Egy szervert sem látok az online felületen, illetve gyanús, hogy a kezdő képernyőnél a z Assetto Corsa Channel sem tölt be... Mi lehet a gond??? Köszi. -
Ne ezen vacakoljatok már ezek teszt versenyek tesztelni kell pályát autót ütközéseket, minél több felállásban. Majd az éles versenyeken lehet menni akár másfél órás versenyeket is ahogy GTR2-ben :D -
De az 5 kör verseny az nagyon kevés ... -
bmw 1m -nél azt hittem elromlott a váltóm, aztán rájöttem h ja ez pillangós :) -
amúgy nekem is tök mindegy h mivel megyünk, mert mindegyik tegnapi autót a végére megszerettem és jókat lehetne menni vele...
csak nekm kell pár kör míg átáll az agyam h ez egy teljesen más autó és hogy is kéne menni vele...
utolsó köröknél már úgy éreztem h na akkor jöhetne egy következő verseny ezzel a kombóval és tök jól tudna menni mindenki
napközben a public szervereket sokkal jobban élveztem... -
Ugy suoktam, hogy a hazai szervreket a pingre listazva elorehozom ... -
Ami idegesito, hogy nincs kedvencek, se normalis szures (ami van kereso, az meg gazos), igy idegesito szerver kereses.
Megenzegetem, hatha at tudom irni a klienst, e skibovitem egy favorites resszel, hogy csak azokat a szevereket listazza. -
azt én is néztem tegnap éjjel már volt egy csomó ! -
Jo latom hogy Kunosek mar 100db szevert inditottak (AC #XX)?!:) -
Tyuki80 #11884 Nekem amúgy tök mindegy!Mindenhol jól érzem magam!Kár hogy rally nincs benne:):)Sztem ahol jó lehet a fiat+a lotusok az Imola, Mugello, Vallelunga,Nür.Monza Silverston Maggione sztem felejtős. -
én konkrétan egyiken se tudtam mért időt menni...
mire kigurultam felvezetőre már csak 4-5 perc volt hátra...
felvezetőn próbáltam elengedni mindenkit aki gyors körön volt és így a mért körömön végig se értem...
így mehettem hátulról és kerülgetni kellett a tömegszerencsétlenségeket... -
MooneyR #11882 A letöltött skineket nem látja más szerintem csak a "gyáriakat". Legalábbis én nem láttam senkit letöltött skinnel menni.
A kis Fiat-tal az volt a baja sokaknak tegnap este szerintem, hogy előtte gyorsabb autókkal mentünk Mugello-n és emiatt baromi lassúnak tűnhetett azok után : )
+1 Fiat500 / pálya mindegy végülis
-
Na már ketten vagyunk ! :))
Amúgy- bár elsőre unalmasnak tűnik végigérni a hosszú egyenesben - , a nagyobb pályákon jobb ám a Fiat ! Trackday ! :P -
Tyuki80 #11880 Nem voltak rosszak a tegnapi futamok,de a quali idő nagyon rövid.Pl:nem tudom miért de nekem volt valami szaródás,kb kellett 4-5 perc mire működésre bírtam a progit és beléptem,így egy gyors fékezési pont belövős qualit tudtam menni szinte mindig,maradt a versenyre az autó megszokása(ami azért jól sikerült mert az első 5ben mindig bent voltam,nagy on jó kis csatákat vívva.
Ami sztem nem működik:Nincs értelme fiatt 500 után indítani egy gt3 lobbyt,mert annak mindig roncsderbi lesz a vége.(mint tegnap is)2.helyről indultam,körültekintően rajtoltam,majd valaki hátulról az egész mezőnyt letarolta,visszaestem a 17. helyre,majd alig volt 2-3 normális előzésem,mert estek keltek az emberek féktávon,aztán valahogy 2. lettem:)
Sztem a szervereket úgy kellene indítani,hogy le legyen fedve mindenki igénye,gondolom ezt úgy hogy legyen egy pályaautós(nagy teljesítményűek)meg legyen egy kisebb kategória.
Amúgy tegnap a legjobb párosítás a mugello Fiat500 páros volt:)Rendesen élvezetes volt!Ilyenből többet:) -
tszd #11879 Sziasztok! Próbálná ma multit, de nem látok egy szervert sem. Mi lehet a gond? Köszi előre is. -
Csak ugye hosszú pályán nem kell neki a 10 kör verseny, mert az hosszú .:) -
Dehogy, mindegyik jó neki ! Miért ne lenne jó. Imola is teljesen jó hozzá , Magione végig kettes hármas az pont nem olyan jó :))
Akkor én szavazok :
FIAT500 ABARTH S1, IMOLA, MONZA, MUGELLO, -
Vallelunga Club sem rossz neki;) Es meg talan Silverstone Int., de azt meg nem akarja kiadni:D A tobbi gazos. -
De csak is Magione-én :-P -
akkor ma egész este kisfiat lesz ! :DD -
Igazából túlélem, hogy nincs, úgy sincs most olyan jó gépem, hogy minőségi videót tudjak csinálni belőle, annak meg nincs értelme hogy megmutassam a nagyvilágnak hogy közel LOW grafon milyen a játék :-) -
Nem a mért kor a lényeg és nem is a rajthely.. Hanem h ahogy írod csak ugyahogy megtanultad kezelni...
Egy este egy autót használva egyre jobb futamok lehetnének a sok szar helyett... -
Ha lehetne időzíteni, akkor akár jó is lehetne ;-) -
Igazabol ugyanezt irta:DDD
A lenyeg, hogy ez a booking egyelore szar:) Meg public-ra is, mert minden porog automatan es miert indul el 1 emberrel is?! Miert nincs chat a lobbyban? Miert nincs start gomb, ha ugy erzik inditanak? Ha mar nincs gomb, miert nem indul el automatan, nullazva a bookingot, ha mar tele vana szerver?
De ezek beleepitheto funkciok, elobb utobb talan beleteszi. -
nortsen #11869 Én meg pont fordítva mondanám. Publicra jó, de ligába felesleges. -
Ha nagyon erdekel a replay, bekapcsolom, megnezem it csinal, es ha megy, atkuldom a progit;) -
nortsen #11867 Nem volt ez olyan gáz. 2 kör kellett, hogy megszokjam az autót, ha ismertem a pályát hozzá. Ez egy gyors teszt, és sztem ez így jó. Aki ennél többet akar, az legyen türelmes. -
Minek rendes mert kor? Egyelore nem mindegy honnan indulsz?:)
Ilyen rovid versenyeken ha megelozol 1-2 embert, az mar jo. Az most mindegy hogy az 10. vagy az elso helyert megy.
Nekem ugy-ahogy eleg volt a qual: mentem egy kort, megneztem a fokozatok, vegsebesseget es aerot, allitottam, aztan menetem megy kort. Nem idore, hanem hasznalatra. -
Szerintem a Bookingot csak opciokent kellene beletenni a jatekba, public szerverekhez jo dolog de bajnoksaghoz nem az igazi -
Mindegyikkel jo futamkat lehet meni, csak az autohoz illo palya kell, es normalis hozzaallas;)
Sot, az egyszerubb autokkal lehetne jobbakat menni, mert autosabb es "macerasabb" a kezelesuk.
De ez egyelore masodlagos, mert semmit nem lehet lekorlatozni (segitsegek, nezetek), es senki nem fogja/tudja ugyanugy hasznalni (pedalok, valtok).
Egy gepeszkedosebb autoban masodperceket is jelenthet a normalis kezeles hatranya.
Mar az is eleg, ha valaki jelenleg mindent ketpedaloz es pillangozik, hogy kivancsisagbol kiprobalja, milyen "egylabbal" megfekezni egy macerasabb autot;) Nem biztos, hogy elsore korbemegy:D -
Kb egy mert kört lehetett menni...
Második futam már biztos jó lett volna...
De akkor már új autóval szerenvsetlekedett a mezőny... -
Nana , hogy van. -
Köszi, nem tudtam körbe járni ezt a témát, pénteken el voltam foglalva hogy végre van multi, azóta meg nem voltam a saját gépemnél :-) -
Megneztem a replay, ugy nez ki, egyelore le van tiltva. -
Sokan leköpik ezt a sok lotust, de ott is van amivel szerintem jó futamokat lehetne menni ;-) -
Ahogy most neztem nincs replay, fagyas van :))