43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-

-
Ilyenkor jobbra csapod a kormányt majd vissza balra és körbedrifteled :D -
Mugello utolsó kanyarjában pont az apexen állt a srác, háttal a fűnek. ..Aki arra ment keresztbe állt, mert nem tudsz manőverezni KTM-mel, eldobod. Sokból tartott volna 3 métert hatra menni .... -
Nyilván nem törvényszeű ...
De a lényeg a lényeg: katasztrófa mennyire nincs meg az alapvető kultúra sok emberben ...Régen ez nem így ment :DDD Öreg vagyok , úgy látszik ! :D -
Így van, maradjon a seggén, amíg el nem megy mindenki. Biztonságosabb. Ha lesz sárga zászló, akkor majd jobb lesz. -
Persze, de ha mögötte jönnek 20-an akkor nem biztos hogy le tud menni, hanem áll a pályán és imádkozik, hogy kerülje el mindenki :) -
mindig van két irány amerre ki lehet menni a pályáról, jobb esetben ugye azt választja ami nem keresztezi a betont ....
Ez nem GT autó, ha fékezek ív közben kavics, ha kormányzok egy nagyot akkor is ... A legjobb amit tehet, hogy első alkalommal gyorsan lemegy a pályáról ...
Nem is értem, rF1 publik fun szerveren egy év alatt nem láttam ennyi karambolt összesen :DDD -
Szerintem mindenhol úgy a legegyszerűbb ha a pályán keresztbe állt autó úgy marad ahogy van, úgy tudnak számolni a mögötte jövők. Viszont ha elindulna keresztbe vagy menetiránnyal szembe annak gondolom nem örülnél ha téged találna el :) -
Azt még megértem. Hogy első kanyarban miért kell szinte törvényszerűen tömegkarambolnak lennie, azt már nem. Meg hogy a másodikban is ...:)
Meg ha valaki elrontja, keresztbe áll ,akkor miért az ideális ív kellős közepén pislog és várja hogy visszajöhessen, miért nem megy le a fűre ? :))
És ha szépen vissza is jön, miért húzódik rögtön az ideális ívre gyökk kettővel, feltűnhetne neki a tükörben, hogy rohadt gyorsan közeledik mögötte egy gépjármű ?!:)
Kataszrófa, őszintén megmondom meg vagyok lepődve, nem gondoltam, hogy ekkora darálás megy még jelszavas szerveren is ...:DD
Azt már meg sem említem, hogy időmérő felvezető körében képtelen várni fél percet míg félreállok, ha olyan sürgős neki, inkább megtol hátulról :DDD -
Pitti #12528 Az ütközésmodell nagyon gáz :D Teljesen kiszámíthatatlan ha tömegkarambolból előtted akkor merre menekülj. pattognak csúsznak forognak össze vissza. :D -
Sajnos idom nekem sincs igazan:) Mindig kedvet kapok valamihez, de aztan ugy sem jutok semeddig;P
A kodba sem erdemes belenezni, eleg nagy kaosz, neked szentsegtores lenne:D Otletszeruen gepelek, kozben ket-harom egyeb dolgot is csinalok (plusz ramszolnak, mit kellene meg csinalnom:D)
Meg kimosom a halozsakot, aztan kilikelet nehany szervert egy oldalra. -
Az F11 meg a tükör ! :DDD -
Nem hiszem el, hogy nincs meg senkinek, ha keresztbe áll, letolat a pályáról ...?! :DDD
Amúgy daráló az egész . -
Jackal #12524 Biztos készülnek a hétvégi futamra :) -
Biztos, a steam felhasználó az tuti ő. Másik norbi is játszott tegnap. -
Nem hiszem mert az oldalára weberg felhasználó írogatott megjegyzéseket :D -
Pitti #12521 biztos, hogy nem kamureg? -
Steam szerint 5 órát játszott eddig :) -
Vajon egybol ment ilyen jo idot, vagy honapokig gyakorolt es csak most mert regisztralni az oldalra :) -
hopp nézzétek ki kezdett játszani :D -
Nekem is csak most keltetted fel az érdeklődésemet, nem nagyon gondoltam erre, míg meg nem láttam a képet :)
De sajnos csak a jövő héten lesz rá időm, irigykedve nézem nektek mennyi időtök van ilyenekre :D :D -
Bakker, ha tudtam volna, nem benazom itt a tablakkal, megyek versenyezni:DDD 
Akkor olyat csinalj, aminel kivulrol le lehet kerdezni 1-1 szever alapotat, es akkor full extras;) -
Bocsi, nem figyeltem, de akkor mar megkaptad, az a lenyeg;) -
Ha rákattintok egy szerverre, és feljön a kis ablak ,ahol írja, hogy kik vannak bent stb ... ott magától frissít ha vált a session mondjuk raceról, bookingra, vagy nekem kell nyomkodnom folyamatosan a frissítést ? -
216 hsz :D Dolgoztam egész nap, de szerintem ezt most nem olvasom vissza :D -
Jackal #12512 Még egy apró szösszenet jutott ezzel kapcsolatban eszembe, vajon lehet úgy indítani ac.exe-t, hogy bookingoljon az adott szerverre? :D -
Jackal #12511 Köszi szépen. -
Elküldtem privátban. Ha lesz kis időm csinálok rsr oldalra szerver listázót, szűrőkkel. -
Nekem nem vált bookingra :S
#12505 Koncentráltam erősen, hogy ne tudj közelebb kerülni, jó volt. -
neilszab #12508 szűrőket nem jól állítottad.. ;) -
Nekrofil #12507 oké megvan, hülye vagyok :D -
Nekrofil #12506 valakinek ötlet, hogy miért nem látom a #8-as fun servert?
-
én mentem mögötted az utolsó 3körben :) jó volt :) -
Ez elég fasza volt. -
Jackal #12503 Privátban le tudnád írni honnan és hogyan kérdezed le ezeket? (ha http-s, lehet írnék magamanak egy kis windowsos pittyegő progit később) Annnyit látok, hogy jsonban jön vissza. -
Eppen azon vagyok;)
Meg kicsit varni kell, belefutottam 2-3 tablazatba, azokat szet kell bontanom... -
Jah , szuper!
-
Jackal #12500 Nagyom frankó lenne, ha az a pár futó magyar szerver a fejlécben ki lenne listáztatva (meg esetleg a lacconak nevű) és látnánk mikor/meddig van booking. -
Az AC lobby szerverbol olvasom ki az osszes adatot (szerver ven, autok, palya, session, idok stb). A banner ala akarok kitenni 2-3 szerver infot, itt is lehessen latni. -
Igen.
Mindjart linkelek egyet a Master szerverre...