43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jók a külföldiek is...én nem is válogathatok mert hol ekkor van időm, hol akkor...ezen a héten éjszakás leszek, szal megint borul minden :)
De nem panaszkodom, eddig elég jókat versenyeztem 'booking vadászként' :)
..és lassan, de tényleg lassan kezd kialakulni a külföldi szervereken is az autók párosítása. -
A Lobby lista vegere beletoltam a szerver listat (emberek, koridok stb). Nyers, formazas nuku;P -
Irtam privatot. -
Ezt a free join cuccot próbálta már valaki? Assetto Free Join Mod -
Elég fapad ugye az egész, meg kell beszélni, kompromisszumot kell itt kötni mit akarunk és valaki indít szervert... Nekem sajnos sehogy nem jön össze, már a jó istent is széttúrtam ,állítgattam, pedig én hajlandó vagyok bármilyen bolond kombóra is ! :DD -
Jackal #12812 Jójez, mit kell beírni url-nek? -
Tyuki80 #12811 Napokig ugyan az a pálya kombó van!Miért kéne nekem minden nap ott gyülekeznem.Amilyen modellt a magyar szimes szerverek próbálnak az működik,ha tudsz szavazni,pályát váltani,autó csoportokat változtatni,de így ebben a formában kicsit a Sok bába között elveszett a gyerek,mondás jut eszembe,pedig csak egy átlagos user vagyok,de ha már az elején ezt látom,mi lesz később.A szervezett fun racekről nem is beszélek,ahol gyakorlatilag az ember érezze megtiszteltetésnek hogy mehet,feltéve ha sikerül jelszavat találni,mert ügyesen már az is mindenféle regisztrációhoz van lassan kötve,nem mintha a fórumon sok szabotőr magyarul tudó külföldi fordulna meg,jelszavak után kutatva..Ezek után nem is tudom,hogy lehet az felvetés,hogy alkossunk egy szép nagy Ac közösséget.,,Na ez is egy vicc!
Ez a tipikus magyar összetartás,amiről nem tehetünk...ilyenek vagyunk évszázadok óta.Ellenben tehetnénk ellene. -
Kozben megvan, de ez igy egyelore eleg foss:)
-
Jackal #12809 Nekem is valami hasonló érzésem van. Fel kell ide jönni esténként, és kinézni(vagy csinálni) magunknak 1-2 szervert azt tolni.
(Netán valaki ki is írhatná fejlécbe az aznapi zúzós szervert/jelszót, hogy szem előtt legyen) -
Ezért mondom, hogy van ott szerver csak menni kellene ! :)
A nagy szimes szervezetek nem érdekelnek, azt toboroznak, versenyeznek amit akarnak ...nekem nem erről szól .
Az hogy nincs ember fennt az a mi hibánk, menni kellene :) mondjuk én válogatós vagyok, ha nincs jó pálya autó ,akkor inkább nem megyek sehová :) -
Tyuki80 #12807 Most meg is néztem:Jelen helyzetben,(persze ez most egy hülye időpont)a 19 magyar szerveren játszanak 10-en,nagy valószinüséggel külföldiek.Vicc!HAHAHAHA!! -
Tyuki80 #12806 Mégis melyikre gondoltál??Nézem azt a rakat magyar szervert!Panganak az ürességtől!Tegnap este is és mostanában egyre gyakrabban kényszerülök külföldiekkel játszani.egyébként néha jobb is mint egy két rendezett játék..:)de azért szeretnék magyarokkal versenyezni,ligázás nélkül,mert nekem nem fér bele.De csak a rivalizálást érzem a szimes csapatok között,ki tud több tagot toborozni,kinek van több szervere,stb...csak a játék marad el:) -
Van az csak menni kő ...! -
Tyuki80 #12804 Földi halandóknak valami fun race lesz?
vagy innentől ez a tendencia?a gtr masters apphoz és regisztrációhoz lesz kötve a játék nálatok?
-Sztem ez elég sok embert távol fog tartani-mármint hogy egyszerű hosszú távú fun raceket ilyen dolgoktól tesztek függővé...a ligázás az már egy másik téma.Tegnap is mentem volna...ma sem fogok:):( -
Gozom sincs, meg nem neztem. -
neilszab #12802 Az utcai Meki több mint 100 pacival erősebb, igaz nehezebb is, de a súly/lóerő arány jobb, így nem meglepő ha egyenesben gyorsabb..
-
neilszab #12801 Ma esete is lesz 20 körös futam, lehet még jelentkezni rá!
Nevezés, prekvalifikáció, infók itt:
Assetto Corsa: GT3 Class - Mugello
-
Jackal #12800 UI: Player listát az adott szerveren nemtod hogyan kérdezi le? -
Jackal #12799 Még van mit faragni rajta, de ha már nagyjából okés, akkor elküldöm. A kiválsztott szerver csipogás nem biztos hogy működni fog, mert percenként frissítek és olyankor a kiválasztás is ugrik. (valahogy lehet majd eltárolom a neveket)
De csipogni fog ha új szerver lépett bookingba. (a magyarok közül) -
nekem első lépésben az alapvető használhatóságot elősegítő dolgok kellenének: normális lebonyolítás , szavasok, pályaléptetés, kick, session léptetés stb .Amíg ezek nincsenek ne a töréssel meg ilyenekkel foglalkozzanak .... -
Daneepapa-tól idézve:
-Ütközési modell. (Valaki egy picit megtol, de tényleg csak 1 picit lekoccint, máris pörgök forgok a sóderben)
-Törés. Nem is értem igazából hogy miért nem foglalkoztak még vele eddig.
-Időjárás. Bár az rfactor óta megszokhattuk a szikrázó napsütést, nekem nagyon hiányzik hogy legyen benne eső, szél, akár futam közbeni váltással is.
-Box-szimuláció itt egyébként is sok a munka, hogy ne kelljen kilépni a pályáról ha valamit állítanék.
-Zászlózás
-Multiplayer belépés/szerveren maradás
-Szélárnyék !!!!!
és még innen-onnan ollózva:
-tükrök felbontása
-pályatérkép
-multiban is használható app mint versenyzők egymás közti távolsága.
-spotter szélirány, eső, baleset..stb
..ahogy olvasgattam ezek a fő hiányok, vastaggal emeltem ki ami egyezik a véleményemmel, és ferdén emeltem ki amit én gondolok. -
Hehe ...ez jó, ilyet még nem láttam ! :DD -
Legyorsul a hülye AI a snassz mekijével.
-
Tyuki80 #12794 Az elején én sem értettem a ktm es kihívásnál.Mentem konstans 2:03 eleje időket mugellon (rsr en top 10:)és az utolsó checkpoint előtt mindig lejárt az idő.Újra nekiduráltam magam,de megint csak ez történt.Gondoltam is magamban-Jó k...a nehéz ez a kihívás..van egyáltalán aki ezt meg tudja csinálni?(egy értelme volt a próbálkozásnak:A kmm mel mugelló sztem még 30 év múlva is menne,ha addig be sem kapcsolnám a gépet:)
Aztán rájöttem a titokra-vagyis itt osztották meg velem,hogy nagyon rossz köröket kell menni.A poén az egészben,hogy még elsőre így sem sikerült,mert képtelen voltam lassan menni:) -
Ezeknel a kihivasos cuccoknal nincs jo megoldas. Ha fix idot allitanak be, az vagy unalmas vagy elerhetetlen. Raadasul rengeteget kellene nekik is tesztelni. Ez a sajat ido jo otlet volt, csak hat megvan a hatranya:) -
Az a Windows-os cucc erdekel majd engem is;P Csinalj hoza sipolast, ha a kivalasztott szerver eppen booking-ra kapcsolt;D
A webessel nem akartam, mert kiatkoznak a vilagbol:DDDD
Most a banner alatti cuccot tettem rendbe. Behuztam ala a nagy tablazatnak az adatrendezos cuccait, plusz atalakitottam, hogy innen az SG-bol tudjam parameterrel megadni a kivalasztott szervert. Plusz ha megszunik a kivalasztott szerver, akkor cserelje le masikra.
-
Én csak az acsívmentek miatt megcsináltam mindegyik ilyet, special eventnél nem olyan nehéz, mert nem kell ennyi kört menni, és lehet jobban nyomni, de ez, pf :DD Mondjuk ezután még mehettem volna pár kört. Ha nem a saját időhöz nézné, hanem lenne valami állandó rendszer, jobb lenne. -
Meg a legelejen amikor megjelent a progi, hirtelen megtetszett ez a jatekmod. De miutan elkezdett szivatni, es utana rajottem a trukkre, mar nem erdekelt:) -
Ennyire unalmas köröket még sose mentem :DD Megálltam a checkpoint előtt, és vártam míg majdnem letelik, vagy amíg csak 10sec van hátra. Borzasztó :DD -
Es a ket sor kifejezetten ertelmesre sikerult
-
Ezeknel ez a trukk. Mindig a kezdo sajat idobol vonogat valamit, annal kell jobbat menni. Ha tul jol kezdesz, akkor bukta:P -
Van a timeattackos acsívment, ha mész 10 kört megkapod. Namost ha rendesen elkezded nyomni neki, soha a büdös életben nem lesz meg. Ellenben ha ilyen szar körökkel kezdesz, és max az utolsó kettő szemkinyomós, sima ügy. -
Az a visszaszamoltatas durva lennedurva lenne;)
A full listanal 5-600 szerver szokott lenni. Ha mindegyiknel bisszaszamolna, total meghalna a gep, meg a reset sem segitene:DDD -
Jackal #12784 Javascriptel nem számoltatod vissza a booking és qualifying időket? (mint itt a fejlécben)
Ja, és köszi hogy dolgoztál vele. :)
A windowsos változatom is jól áll már. -
Pitti #12783 Szép munka, köszi 
-
Nálam csak bankszámlaszám és pin kód kell ,gyere nyugodtan ! :) -
Tyuki80 #12781 Dehogy is!Valaki nem csinál ma estére valamit?Én speciel mennék!Feltéve ha nem kell hozzá regisztrálni,meg nincs egyéb procedúra:) -
Mindenki a versenyen van :) -
A KTM szerver hogy hogy ures ? :)) -
tszd #12778 Köszi. A vicc az, hogy ki volt eddig is engedve tűzfalon, de az update óta behülyült. Játékmódban viszont működik...