Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ginger17
Elsõ benyomásra.
Eleve +15 FPS - már pozitív a helyzet. 😊 A 8x Aniso nagyon kegyetlen... szebb lett, de rengeteget lecsap az FPS-bõl, de ha a 4x mellé hozzácsap az ember 1x FSAA-t (most már állítható), akkor közel azonos az élmény sokkal több FPS-sel.

Valaki panaszkodott, hogy a kormány közepén olyan mintha nem lenne lineáris a kormányzás. Kíváncsi lennék, hogy most mit mond, mert nekem a Zonda nagyon közvetlen lett. Sok is. Aki viszont ezek után nyavajog az FFB miatt... nos Mugelloban minden egyes repedést érezni a pályán és a Zonda gumija is marhajó. Szabályosan érezni ahogy huppan feszített tempónál. Királyság.

Norbi, neked ez a pCARS hanf tetszik?
Sztem az AC sokkal klasszabb.

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

Alexease
Az a CARS hang inkabb porszivo, cukormazos valtas hanggal😊
Inkabb ezt: Pagani Zonda R onboard
bardocz
Én kijöttem vele a boxból, és már vigyorogtam. Hangja nem tudom milyen máshoz képest, most már a linket meg se hallgatom, de ahogy tapad, visít, gyorsul, imádom. Monjduk a 10 vagy 11 féle tc érdekes. Meg akartam nézni alapból ki van-e lõve, mindig ezzel kezdem, aztán csak nyomom, és nõ a számlálója.
Norbi1990
Zonda csalódás nekem 😞

A hangja nagyon rossz ha pl meghallgatsz egy Project CARS-os Zonda R-t.
Szabi
ejj de gyenge az e30 még tuningolva is, már értem miért kezdik motorcserével a driftesítést.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

b-type
kábbe 813mb 😊))
nekem az fél óra

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szabi
szép lista <#eljen>

3perce kezdtem 50%-on jár<#wave>
Kilépsz steambõl-belépsz stemabe és tõti.
Skypack
Early Access 0.2

- Achievement, stats fixed and updated, you can read them using SteamStatisticsReader
- Added Pagani Zonda R
- Added P4/5 Competizione Scuderia Cameron-Glickenhaus
- Added Lotus 2 Eleven
- Added Mugello Circuit
- Added Drift Track
- Added M3 E30 Step 1 upgrade
- Added M3 E92 Step 1 upgrade
- Added M3 E92 Drift upgrade
- Added Z4 35is Step 1 upgrade
- Updated M3 E30 power curve
- Updated tyre model for all cars
- Updated tyre wear for slicks tyres
- Updated Lotus 49 default setup to suit better monza 66 track
- Fixed TC not working after change of tyre compound
- Implemented non linear speedometer (BMW M3 E92)
- LOCALIZATION FILES NOW MUST BE encoded as
- acs.exe Localization now reads from INIReaderW, localization files updated
- problems related to windows user names with strange characters solved
- update showroom & showroom localization
- x360 rumble intensity multiplier
- new drift mode, it is based on score and time not laps
- sectors status in time transponder is reset after each lap
- Driver Eyes Positioner is Default app (localization added)
- Fixed replay loading with cars (wing problem)
- Fixed replay GUI (slider)
- Fixed turbo still producing boost even after fuel went zero
- Better engine coast at near minimum rpm, no need half gas to move the needle anymore
- Implemented "FF Enhancements"
- Improved AA algorithm selection
- New gamma curves for power and coast audio samples
- Reverb effect removed
- New default volumes preset
- Engine volume tweaked for all cars
- Backfire samples tweaked for all cars (that have them)
- Rumble strip, tyre rolling, tyre scrubs and wind samples tweaked
- BMW M3 e30 interior sounds improved
- BMW M3 e30 fixed missing gearshift sounds
- BMW M3 GT2 interior and exterior sounds improved
- Tatuus FA01 interior sounds improved
- KTM X-Bow interior sounds improved
- Ferrari 458 Italia overall engine pitch tweaked
- Lotus 49 interior sounds improved
- Lotus Elise SC and Scura engine and compressor volume levels tweaked
- Control presets support added in control config
- Launcher defaults to software rendering mode - option added for GPU acceleration
- Added localization for german and spanish languages
- Added extra options for control configuration of FFB, Xbox360 pads and keyboard
- Added support and UI selection for car upgrades
- Added selection for showrooms
- Added drift mode selection
- Added drift session results display
- Fix for possible crash in certain control configuration timing (device permissions revoked during control binding)
- Replay saving button will now work when returning from a session to a modal view of the session results.
- Exiting from scrollable content window will now center properly.
- Car info modal window scales for lower vertical resolution screens.
- PB grid now supports deleting entries and starts from a zoomed-out state.
- Added a zoom toggle button to the PB grid.
- Ghostcar toggling fixed.
- Warning for dual gpu users added when the launcher has been set to start with a discrete GPU.
- Stricter thread and file permission checking.
- Potential fix for flickering of modal windows in some setups.
- Potential fix for a startup deadlock situation.
- Game-related newsfeed now displays news items inside the launcher added an unread item notification.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Skypack
Nálam most kezdte el tölteni 813mb 😊

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
jöhetne a zöld pokol és a Dunsfold reptér is 😄

813mega frissítés 😄

Khmm, update.
Üdv uraim! Érdemes megvenni az AC-t? Megvenném, de egyedül nem akarok körözgetni, mint Gobbi Hilda a Round and Round címû filmben 62-ben. <#nevetes1>Milyen az új frissítés? Változtattak rajta valamit az új tartalmak mellett?

bardocz

Ez meg egy célzás?
bardocz
Mit kell csinálni ahhoz, hogy a steam elkezdje frissíteni? Elvileg kint van már.
bardocz
Már várom, hogy megjelenjen a multi, és legyen sg-s verseny <#idiota>
bármelyik autóval... A lényeg a kamu irányításon van tól gyors kormányzás. amit az életben nem tudsz produkálni ne várd hogy valóságos legyen egy simben. Amúgy ha rákötnél ak ormányra egy villanymotort ami olyan gyorsan rángatja a kormányt bal-jobbra lehet az történne mint a videóban.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

ugyanezt megcsináltam lfs-ben egérrel. gratulálok 😊))))))

lac coo
Masfel tonnas auto vs hatszaz kilos f1 ? Gratulalok ! 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tomsteel
Az szerdán szokott jönni. 😊

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

raczger
Mikor jön már a scirocco? Péntek van 😊😊

Bocs mindenkitõl, ezt nem hagyhattam ki 😊

bardocz
Dehdehdeh...billeg<#idiota>
NIBI
Na arról nem tudtam, köszi. 😊
rF2-ben nem vagyok járatos. 😊
cselt
Na jó, de hogy ezt a károgót minden topikban laccoo-nak hívják, az azért már durva 😄
Bocs ezt nem tudtam kihagyni 😊))
Mondjuk minden játék topikjában vannak hivatásos károgók. Ha angolok lennének az ember azt is hihetné, hogy a konkurencia fizeti õket.

Nekem is van pár gondom a játékkal, de azokat úgyis orvosolni fogják, leírhatom minden nap 10x hogy hogy ez így még nem jó de az max arra jó, hogy a többiek láthatják, hogy egész nap a gép elõtt ülve unatkozok és nincs jobb dolgom mint papagájkodni.

Ginger17
Ugyan ez az utcai M3-sal, vagy a Ferrarival is megy? 😊

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ha bármilyen autóban eltudod tekerni a kormányt full balról full jobbra, anyi idõ alatt mint a 270-es kormánnyal játszó jó ember akkor ugyanezt fogod tapasztalni. Azért nem látni ilyen videókat a való életbõl ,mert ember nincs akinek ilyen gyors lenne a keze. De érdekese módon az f1-es autók amikor gumit melegítenek simán produkálják azt amit a vidiben a megmondó ember. Talán mert hasonló a kormány szög.

Nincs ezzel semmi gond, a videó szempontjából, más kérdés, hogy minden egyes ponton van még mit FINOMhangolni de amit a videóban látunk az nem errõl szól.

Szerintem ez egy eléggé speciális autó.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Fehercsoki
Igen számolják, bár azt hiszem ebben az rF2 a legjobb.

NIBI
A gumin az elfékezett részt flat spot-nak hívják. És azt már az LFS is számolta! Ez tuti!
Talán a NetKar is (ebben nem vagyok biztos), de valamilyen szinten biztos, hiszen a sokszor elfékezett gumi nagyon rázott. 😊
iR számol ilyesmit, vagy ebben (is) vezet az AC csapata? 😛
Azért szerintem elég szépen lehet "pörgetni" a valóságban 😉 😄 Pedig ez nem tûnik egy "szerencsekeréknek" 😊))
NIBI
Próbáltam, szörnyû. 😄
A Damper emelésével a kormány egyre jobban beszorul/nehezebb lesz ahol éppen van! Ellenkormányzáskor meg még nehezebb visszahúzni egyszerûen "beszorul". Tehát azt a kis FFB segítséget is elvesztem ezáltal. 😊 Nem jött be. 😊
NIBI
Na errõl jó hallani, mert akkor talán képben vannak a jelenségrõl és egyben fent van a javítási listájukon. 😊
És hogy nem velem van a baj amiért ezt túl erõsnek érzem. 😛
bardocz
Neeeeee, azt hittem egész délután próbálgathatom majd.
Tomsteel
Estét írtak.

bardocz
Holvanmárapatch.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

bardocz
Így tovább nézve tényleg vannak érdekes részek.
Ginger17
Tényleg nem látod ahogy visszatekeri az ürge? Ha befordulsz az autóddal egy utcába és újra egyenesbe hozod, te tekered a kormányt, vagy lazán hagyod, hogy magától egyenesbe álljon? Ez utóbbi történik, nem? Nem te állítod középre a kormányt, hanem a kerék - itt meg az ürge húzza egyik irányból a másikba. Húzza??? Megpörgeti mint a szerencsekereket. Hol itt az FFB? 😊

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

bardocz
Nem tudom mit kéne néznem itt, és miért nem lehet megcsinálni ffb mellett. Én valószínû nem tudnám, de én beismerem, hogy béna vagyok, nem gondolom azt, hogy azért mert vettem egy kormányt, úgy kéne tolnom mint Keiichi Tsuchiya.
lac coo
BSZ, B Type ! 😊

lac coo
Az csak zaj az ffb - ben, rakj ra egy kis szurot, illetve semmi esetre se vedd feljebb az erot a driverban 100%- nal.Gondolom emiatt nem szamol ffb - t allo helyzetben, bar az mar Netkarban is ilyen volt, es igazabol ezzel haladni kell 😊

Már letöltõdött a frissítés ???
Vagy csak estére lesz elérhetõ?
hezi
Másnál is van olyan, hogy a fékpedál tengelye 4-5%-ig random bevillan? Mintha szar lenne a poti. De nem az, mert más játékban nincs ilyen, ez csak AC-ben jelentkezik. Úgyhogy nálam a fékpedál tengelyének tartománya 5%-nál kezdõdik.
Meg álló helyzetben rezeg a kormány (g25), mintha a járó motor rezgése átadódna a kormányra. De közben megnéztem valami felfüggesztéses appot, ha áll az autó, akkor a kis pálcák csak forognak. Mintha a felfüggesztés nem tudna mit kezdeni a nyugalmi helyzettel.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Ginger17
Ja, az egy Challenge 458-as slick gumikkal.
Biztosan erõsebb is, mint az AC féle utcai autó.

lac coo
Valami mas, igen, de a gumija jobb sokkal 😊)Meg ugy az egesz ugy egeszeben sokkal.virgoncabb.

Ginger17
Az egy Challenge 458-as, nem?

Tomsteel
Pontosan ugyanezt csináltam a minap. Én még ilyen gyorsan még nem töröltem játékot, mint akkor a Carst. 😊

lac coo
Fekero allitas nem lehetseges valahogy ? Nekem nagyon nehez kezelni, a pedal ut tobb mint fele csak disz, kicsit gaz finoman adagolni......Gammat meghuztam kicsit, de az ugy nem az igazi.
Igen, tudom, hogy igazibol se lehet allitgatni, de ez kb olyan mint a kormanyszog vagy nehopont vagy ffb erosseg, egyeni igenyek szerint hasznalhato csak.....