43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
egy setupot lökhetnél közösbe:) -
Picsaba. Egyszer van jo auto, pont akkor tulorazok estig ! :)) -
Tegnap ktm-eztünk két haverral Imolán. A rajtvonal környékén mentünk gyökketővel pár centire egymás után, egyszercsak haver autója átment ufóba. Vagy 300 métert repült előre pörögve, az egyik kanyarban ért földet a kavicságyban. Csinos volt :) -
Első kerék széttartásra másnak is 0,28 a legkisebb érték? Tehát negatívba át se lehet húzni. -
Megbizunk bölcs valasztasaidban:)
Amúgy ez lotus h-váltós? -
Kellene :) -
neilszab #13253 Kiírtam a ma esti Fun futamot, ami a kocsi és pálya kombót illeti érkezett kérés, így az teljesítjük: Lotus Elise SC S2 - Nürburgring GP!
Első booking 20:00-tól 20:07-ig, utána 30-40 percenként újabb menet!
További infók itt: Assetto Corsa - Nyílt szerver!
Holnap is lesz futam, a linkelt topikban lehet kérni pálya és kocsi kombókat és mi igyekszünk minden kívánságot teljesíteni! -
precise #13252 ma lesz valami fun? -
precise #13251 Mindenkinek piros a kis nyíl a neve alatt, ez azt jelentheti, hogy neked nagy a pinged. Ezért is lehetett anomália az ütközéssel. -
Így van ki kel várni, ez nem mamut cég... -
Igazából én azt látom h egy ideje már alig van olyan ficsor, ami már a 0.1ben is benne volt...jó darabig az update -ekben ezeket oldották fel... De egy ideje már egyre inkább kerülnek be olyan fejlesztések amik a "semmiből jönnek"...
Túl nagy kovetkezteteseket már nem lehet levonni a meglevő fajlokbol...
Pl: az új fajta felhők is váratlanul érkeztek :) -
Lesz normalis utkozes es tores modell is, ahogy irtam, elobb utobb bekerul az ODE (vagy nem, es visszavalt PhysX-re:P).
Amit irtam csak annyi, hogy a kibontogatott autoknal es palyaknal EN nem lattam jelen vagy jovobe mutato technikakat.
De ez termeszetesen nem jelent semmit:)
Lehet, ha bekerul az ODE (vagy akarmi), akkor majd atbarkacsoljak a palyakat es az utkozes reszeket is. Igazabol az mar "csak" object nevek, beallitasok es scriptek kerdese. Es mivel "kesz" engine-t epitenek be (igy "nincs" vele munka), eleg gyorsan ossze lehet majd lapatolni.
Lasd. iR. Ok mar regen "mukodnek", ennel sokkal komolyabb technikaval. De megis nekialltak sajat engine-t fejleszteni, mar vagy 1-2 eve (urkozesi es gyurodesi modellek, mozgathato cuccok, riggid body es emg ki tudja mi...). De ok megtehettek, csak erre a poziciora kulon szakembert alkalmazzanak.
De ehhez (AC) az engine-hez es jatekhoz, boven jo lesz egy ODE (vagy PhysX :D). Egyelore oruljunk, hogy szinte elso huzasra "tokeletesen" (hasznalhatoan:P) mukodik az online.
-
Igen, egy repuloszim sokkal egyszerubb, legalabb amennnyire ertelme-lehetosege van megcsinalni. Persze ha szuper aramlasfizikat es valami hasonlokat szamolgatnanak, gyorsan meghalna a gep:)
Az auto macerasabb, mert rosszabb eredmenyt ad az egyszerusites. -
Pitti #13246 Szerintem ez nehezebb, mint a levegőben leszakadó alkatrészek modellezése. Szélirány, mozgási energia, gravitáció...ballisztika és kész. Jó tudom azért ennél bonyolultabb, de egy autószimulátornál négy keréken a földön tuti, hogy sokkal összetettebb. -
Ki mondta h nem fogják megcsinalni rendesen az ütközést?
Mert én csak azt olvastam eddig folyamatosan h az ütközést még nem rakták be,de hamarosan másképp lesz...:) -
Én ezt annyira nem értem, repülősben megcsinálják azt, hogy darabok szakadnak ki a szrányból ahogy lövik, ott törik el, ahol eldarálták, kilövik a hűtőt, és felforr a motor, ellövik az egyik dugattyút, és nyomja az arcodba az olajat, és minden sérülés látszik, és hatással van a gépre, erre két autó összeütközését nem tudják megcsinálni. -
Jah, nem rosszbol mondtam. :)
Nagy ritkan en is felhuzom magam ezen, de alapbol nem szokott erdekelni...Mondjuk mikor egesz este folyamatosan nem tudok az elso kanyaron tiljutni elve, az mar neha kiidegel :))) -
nortsen #13242 Öhöm, az nem ilyen egyszerű, hogy megogalmazzuk, és kész is. :)
Az meg a másik, hogy ne az ütközésmodellekkel menjen el a 40-50-ből még x fps. Én ezt nagyon nem szeretném, csak azért, hogy lássam leszakadni az elemeket az autóról. Én versenyezni akarok, lehetőleg ütközés nélkül.
Egy komplex fizikai modell meg megzabálná a gpu/cpu párost de nagyon.
-
azért Alexease nem a kincstári optimizmusáról híres :)és eddig általában Kunos-ék sokszor rácáfoltak a jóslataira...:) -
Ez szomorú, mert így rendes törésmodell sem lesz. -
a 0.4 előtti verziók nem működtek rendesen online , illetve offline egy restart után...
ez már javítva... -
igen...érintetlenül tartalmazza a z eredeti (angol) 0.4-et+ a rádó feelinges új magyar hangokat...
és csak ki kell tömöríteni a játék főkönyvtárába -
Pitti #13237 Hát már nem is tudom :) -
ami a droppboxban volt, ez már az egész progi, elég csak bemásolni? -
0.4 -et próbáltad? -
Pitti #13234 Az utolsó "balra melletted" csak egy naív jóslat volt 
Amúgy nekem nem tudom miért nem akart tegnap működni, kapcsolgattam ide-oda de meg se szólalt. -
-
Magyar/angol spotter 0.45
a magyar hangok kaptak egy kis rádiós feelinget...
videó róla:
letöltés:https://www.dropbox.com/s/j9bofzlauciwcla/spotterhuneng045.rar -
Az utkozes modell valoban gazos, es valszeg nem is fogja elerni a mai elvart szintet.
Kibontogatva az autot, jelenleg semmi extra technika nincs benne, de allitolag ODE-s lesz, vagyis (sokat) javulhat a helyzet.
De elnezve, valszeg maradt a regi megszokott dolognal: 1 darab utkozes object es annyi;)
Ma mar illene kasztni poziciokent es alkatreszenkent csatlakozasi pontokat csinalni, mas-mas rugalmassaggal, erokkel, leszakadassal, serulessel stb.
A palyakba jobban belelatni, az mar modolhato:)
Ott aztan semmi nincs. Lehet utkozni falnak es ennyi;P
Kulonszedve hogy szalakorlat, betonfal, gumi vagy gumifal, az eselytelen. -
A különbség csak annyi, hogy én néztem hátra ezáltal tudtam, hogy nem veszélyeztetek senkit. 
De igazából hagyjuk, mert ahány ember annyi vélemény. Utólag kicsit bánom is h belinkeltem, főleg, hogy az illető is elnézést kért (amit én nem vettem észre).
-
Pitti #13229 Mondjuk a kormányösszekötőnek már annyi volt az oldalba rúgástól :) -
Pitti #13228 Szerintem elég helyet hagyott a belső íven, ha nem ilyen szar az ütközésmodell akkor elmennek szépen. Mondjuk a kormányösszekötő az tuti elgörbül...lásd Zengő BMW :) -
Te ugyanugy mentel vissza, rogton kersztben be a beslo ivre! :)))
Lehet tevdek, de szerintem remelted higy ott van mar a masik auto :))) -
Pitti #13226 A legrosszabb mikor épp elkerülnéd az ide-oda pattogó pörgő forgó autókat, de akkora diavetítés lesz, hogy egyszerűen lehetetlen jól kijönni, gyakorlatilag tizedekre megáll a kép több másodpercen át. Tegnap egy futam alatt a második ilyen eset után ki is léptem :( -
Hát az ütközés model vicces :-) tegnap én is valakivel épp, hogy összeértem és ment is kapálni a kolléga :-( -
Nagyon fun amikor visszafordulsz és odébb tessékeled egy finom mozdulattal, az tetszett :)
Az ütközésmodell tesztelését nekem is volt szerencsém tesztelni még a hétvége folyamán. Több esetben jártam így, hogy a visszatérő autó okozott gondot én is okoztam, mert a tükörben semmit sem láttam és fogalmam sem volt arról, hogy ki merre meddig... :( Ugyan azokból baleset csak 1 esetben lett, de arról nem tehettem a megcsúszásom utáni forgás pont a kanyar belső ívének kerékvetőjénél végződött valaki meg érkezett hátulról. Tanulva abból, hogy gyorsan nem lehet eltűnni, mert kipörög a kerék és baj lehet belőle így szépen finoman maradtam az íven és gurultam előre lassan sajnos a hátul érkező kolléga ménese szétszalad.
Viszont kisebb koccokat teljesen eltérően modellezi le a játékmotor. Van amikor kis koccnál rettenetes erők szabadulnak fel és csúnya vége lesz és a legutóbbi versenyemen kis koccnál csak éppen megmozdult az autó a kormányon éreztem, hogy contact volt, de semmi több én is és a kolléga is megúszta. Érdekes a dolog. -
Igen ott egy kicsit naivan próbáltam visszaforgatni az autót, de menet közben rájöttem, hogy nem F1-es gépben ülök.
Mondjuk a kormányom is kapott ott rendesen (belsőből látszik).
-
Jackal #13222 Bár nagyon off topic, szemezgess bele a cikk hozzászólásaiba, leírtam ott a véleményem(meg is találod, ha azóta nem törölték ki felét).Fogalmam sincs ki a cikkíró, csak arról van képem amit leír. -
Pitti #13221 Jó, hogy bevágtad a vétkes autó cockpit képét is, mert jól látszik, hogy a fekete BMW szinte alig látszik a tükörből és nagyon távol, ha nem használta a hátra illetve oldalra nézést akkor feltételezhető hogy nem látott. Nem akarom ezzel védeni mert pl azt nem értem miért ilyen meredek szögben jött vissza.
De jókorát belerúgtál te is az eset után...
-
Javítanom kell magam, mert jött az elnézés kérés privátba (csak most olvastam) úgy, h a korábban írtak nem érvényesek!