43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
De csak annál a hozzá szólásnál mutatja:) -
akkor menjetek már toljon 5-10 embert egy pár minuszt rám ,had lássam már :))) -

-
Azt hiszem ha 5-nél több érkezik ki írja.. -
Mondjuk Alex megérdemli, de én ...????
-
Sehol nem tudod megnézni de hagyjuk is a fenébe, nem ér annyit.. -
Azt nem tudom, régebben emlékszem meg lehetett nézni ki adott minuszt és pluszt, lehet saját hsz-en nem, de másén igen. Aztán lehet azóta kiszedték már ezt a lehetőséget . -
Szerinted ki minuszolja be naponta 60-al Alexet? ő aztán egy köcsög:)))
Elszólta magát a múltkor a fórumban:DD -
Jackal #13651 Két kérdésem lenne, hol tudom megnézni ki minuszolt, és milyen regneveken játszik az a 3in1 h.gy.-k? -
Beteg, ne foglalkozz vele, felőlem visszamehet tíz évre és minden hsz-t minuszba rakhat, ha ettől élvez ... :DD -
Akkor hová mentek ma este?
Azt Velalungát vagy mi az , azt kihagyom, sose mentem még rajta :DDD -
Komoly ez a hülye gyerek.. tolja vagy 3 alreggel, ami ki is derül moderátor meg szarik rá:D -
Jackal #13647 Besegítek én is akkormán :) -
Na , lassan megvan a nap 50 mínuszom ! :DDD -
Semmi baj Szabi, csak azért írtam be mert láttam, hogy a srácok elkezdtek itt tolongani. :)
Erre a Lotusosra, lehet én is benézek majd. ;) -
neilszab #13644 Booking-gal és app-al is működik
, csak az egész így most sokkal kiszámíthatóbb és gördülékenyebb.
Az app amúgy nem sok vizet zavar, úgy lett megírva, hogy nulla erőforrást használ, és nem akad össze semmilyen más app-al (az RSR-rel sem), és a Ti és a Mi életünket hívatott egyszerűsíteni.
Később, ha már tudjuk log-olni a szerveren futott időket, már szükség sem lesz rá... -
Pitti #13643 Hogy lehet balal kuplungolni meg fékezni? Egy féktávon miközben fékezel vissza is kell váltani kell a motorfék is, ahhoz meg kell a kuplung :)
Vagy heel toe a fék-kuplunggal? :) -
Amúgy ha mindenki kikapcsolná a fogyasztást lehetne többet is menni .
Bár talán már ez is sok, sokan 10 percre vannak beállva , utána kilépnek :) -
Nekem nem kell semmi APP. rakjatok bookingot, ott leszek :DDD -
neilszab #13640 Bocsánat, épp most írtam ki a mai programunkat a többi helyre, a jövőben majd előtte összebeszélünk... 
Hétfő esti kergetőzés a Lotus 2-Eleven-nel!
A buli 20:00-tól indul és az új prekval rendeszünknek köszönhetően a futamok minden órában pontosan egészkor és [/u]félkor[u] indulnak, valamint hagyományos booking-ra sincs többé szükség!
További infók itt, gyertek!
GTR-Masters.hu - AC nyílt szerver -
Nyolc fele benezek . -
Ha esetleg a Masterses kollégák v. esetleg vki más nem indít ma futamot, akkor a Maszim szerón továbbra is Fiat 500 fut, viszont most már Mugelloval! A körszámot levettem itt 10-re, mert itt elvileg ennyit lehet menni ezzel a kiskocsival. A booking 5 perc és a qvali is 5 perc. Jelszavazva nincs, de ha többen is lennétek, akkor lehet érdemes lenne, csak írjatok h kell e. ;) -
Nekem egyszeruen nem all kezre legyilkolni a fiat valtojat, motorjat.
Pedig birja, es fektavban nagyon sokat lehet nyerni ugy vele.....De az nalam mar mas valami, nem autovezetes. :))) -
jo te nem szamitasz, mert top +1-3 %-os idoket mesz:) Ott mar biztosan kijon a fizika korlatai miatt is a kulonbseg. Atlag jo idokre gondoltam, mint itt emlitettek a 2:19-et imolara.
pl ugyanugy amikor atalltam 270-rol 540 fokra semmit nem lassultam, csak kenyelmetlenebb lett tekergetni annyit, de mar megszoktam. Kb 2 ora jatek utan mar fel sem tunt.
-
Dehogynem, ha a kormány gombjára raknám a kuplungot, és pillangóváltóznék mindennel, akkor gyorsabb lennék. De én ezt leszarom, mióta itt a váltó meg rendes pedál. -
Na ez az, marhára kipróbálnám milyen lehet H-váltóval meg 900°-os kormánnyal Assettozni. Nekem csak egy momo-m van sajnos, az meg ugye pillangós, de a botváltós kocsiknál váltásnál felengedem a gázt, mert kurvára idegesít ahogy felbőg a motor :) -
Igazabol csak azt szerettem volna magamnak(masoknak) is bizonyitani, hogy pl ennel a lassu autonal, de kello rutinnal mashol sem feltetelezm, nem eri hatrany azt aki kuplungol es bot valtot hasznal egy atlag jo idonel.
Ha 7 kor alatt ezt osszehoztam, egy tok uj technikaval a semmibol es az agyam se volt raalva sok eves rutinnal erre, foleg, hogy gondolom a valo eletben ilyen nincsen is bal labas kuplung fek parositas.
Vagyis nem attol lesz lassu valaki, hogy botvaltozik, meg kuplungol.
De mivel semmi plusz elmenyt nem adott nekem, hogy kattog ez a gagyi botvalto mellettem (tudom velem van a baj), es szurja a talpam a harom pedal szele, szerintem teszem is mindjart vissza a szekrenybe a valtot. -
én mindent tologatós váltóval és 900fokon játszok.. leszrom az időket én élvezetre megyek! elvagyok én az utolsó helyen is amíg vigyorogva megyek :D -
Hogy ékeld szépen ki a gurulós szék kerekét, és jó lesz :D -
nahhh, ugye en pillangoval valtok mindent. mar egy honapja 540 fokban hasznalom a kormanyt. A botvaltot eletemben max 1 orat hasznaltam. A kuplungot hasznalom feknek, mert nekem tul kemeny a kozepso rugo (bar kicserelhettem volna)
Most elovettem, hogy milyen hatrany er vele. Mondanam total 0 tapasztalatom van vele. A kuplungot is levettem automatarol termeszetesen.
Imola-fiat, amivel tegnap toltuk. 7. korben osszejott a 2:18.7-es ido.
Ami a legerdekesebb, hogy a g25 pedaljia nekem ebben a formaban total alkalmatlan a egylabas gaz fek hasznalatra.Azt ereztem, hogy nagyon hianyzik a jo tempohoz, de egyszeruen keptelen volam lenyomni normalisan, ne meg a szek is gurult hatra :)
Szoval nem tudom letezik-e az egylabas technika a kuplung-fekre is, de nagyon hamar kifejlesztettem :) 5. kortol mar tok jol mukodott, igy a jobb labbal tudtam folyamatosan a gazzal jatszani. Mig a ballal nyomtam a feket es a kuplungot is ahol kellett kozben visszavaltanom.
Ehhez mit szoltok szakik? :)
-
Csinalhatok hat oratol.... -
majd ha egyszer elkészül.. :D
de elméletileg ezekből lesz majd egyszer hivatalos verzió is
viszont a Joux Plane v1.41-en lehetne egy vegyesautós trackday estére :) -
Jackal #13627 Honnan lehet ezeket? :) -
ma estére már meg van esetleg a kitűzött program?:) -
köszönöm!:) -
Vidailatól, akit Gadfly is linkelt. -
többen árulnak most, melyiktől vetted?:) -
Na megvan a heti szórakozás, Bömössel összetenni Nordschleife-t :)
Az új verziójú pályában valóban dobálósabb a teknő, jól ki is dobott :D
Meg a soft a DTM-re sztem elfogy.. -
Én a sráctól már 3 Assetto-t vettem, korrekt volt, még az utalás napján megkaptam a gifeket. -
okés köszi, akkor kutakodom hardveraprón:)