43023
  • barcalaci84
    múltkoriban erről írtál valamit h bugos váltásnál vagy valami ilyesmi?
  • lac coo
    Hat nem tudom...

Gumin szerintem is valtoztathatnanak, talan fognak is, a lengescsillapitas is neha valoban sajat magat gerjeszti...
    De annyira azert nem rossz, ktm pl egyike a levjobbaknak amit eddig vezettem jatekban.Az eleven is bejon nekem. Igazabol akkor bolondul meg ha az ember orult modon erolteti, azt nem szereti.Ha olyan autosan allok neki akkor teljesen jonak erzem.
  • barcalaci84
    t1 -et legalább megúsztad:)
  • alma2
    bejutottam es nyertem!
    ja, mint egyeduli indulo, nem volt nehez :)
  • barcalaci84
    a következőre óra 45-00-ig tudsz nevezni ha van preqval időd...ha nincs akkor a 2 perc booking idő alatt tudsz csatlakozni
  • Tomsteel
    Köszönöm, hogy összefoglaltad, elég nyersen fogalmaztam.
  • alma2
    ooo, es azt hogy? Marmint, ha booking be van kapcsolva akkor igazad van, de amugy latszania kell mindig szerintem.
    De jo, mire belepnek, mar csak ketten vannak rajta, pedig gyorsan mentem egy prequal-t is, de ott meg nem tudom hozzaadni a koridom egyelore
  • barcalaci84
    ma én is kétszer is 5 -ös helyett 3-as-t raktam és olyanokat bicskáztam h öröm volt nézni...:)
    nekem abszolút tetszett ez akocsi... sose mentem még vle, de kellemes meglepetés volt...
  • barcalaci84
    azt mindig csak óra 30-32ig illetve 00-02 ig látod
  • Alexease
    Sajnos ebben az engine-ben es koncepcioban, mindefele program megtalalhato vegyesen:) Ami nem lenne rossz, ha mindenbol a jo dolgokat es JOL epitettek volna be. De igazabol egy hatalmas barkacs-mu az egesz:P
    Nem rossz, de erezhetoen nem tudtak eldonteni, igazabol mi legyen belole.
  • maffioso
    A véleményváltozás jogát fenntartom. :D Az e30-ak továbbra sem tetszenek, de a mclaren nagyon klafa és úgy döntöttem, hogy a rengeteg várható tartalom miatt nem warezolok tovább.
  • Alexease
    Ez nem az en napom. Masodik helyrol indultam (nem szeretek elolrol rajtolni:P), elindulni eleg jol sikerult, de aztan a nagy izgalomba, harmas helyett szurtam neki egy egyest:DDDD
    Szerencsere a palya szele fele forogtam ki:)
  • alma2
    nem, de ez volt a baj hiaba vilagitott, nem vette bele a szuresbe azt, parszor ki be kapcsolgattam, aztan egyszer csak megjelent a szerver, hurra :)
  • lac coo
    Jah, bocsánat, ma nem csináltam szervert, bár van bőven, nem hiányzik, csak mert beígértem... Behalt a bojlerünk azt piszkáltam :)
  • lac coo
    Kiszűrted a jelszavasokat ?
  • Tomsteel
    Indultam én is ezen a görkori futamon. Második helyről tudtam rajtolni, majd pár kör után menekültem az egésztől. Egyike azoknak az autóknak, amik azonnal éreztetik, hogy mekkora egy összetákolt, mű, okádék a játék. Olaszoknál vajon lehet fizika oktatás, vagy szimplán ISI játékokkal keltek és feküdtek? Ugyanaz a förtelmes erőltetett ókori fizikamodell mint azoknál. Multi biztos jó lesz valamikor a távoli jövőben de egyelőre múltszázadi. Régen, mikor még nem volt ez az ütközésmodell, amitől belefolyik a talajba az autó és furcsa anomáliákat produkál (konkrétan hergeli magát a futómű egy bukkanó után) még egész élvezetes volt, Netkarról nem beszélve, ami ehhez képest felüdülés. Sikerült megutálnom fél év alatt a cuccot, remélem változtatnak a hozzáállásukon mert ez nagyon nem jó irány. Én bíztam benne, ajánlottam mindenkinek, de egyre kiábrándítóbb a helyzet.
  • alma2
    Most en vagyok vak?
    LAtom a gtr-masters szervereket 0-5-ig. Azaz 6 darabot, de sehol nincs lotus eleven. #E0-s szervert meg nem latok.
  • alma2
    Gyakorlatilag igen. Mivel eleg kozel van a kuplung, fek paros egymashoz, egyforma magasan is allnak, igy a talpammal mindkettot tudom akar egyszerre nyomni, felvaltva, stb ezert mondhatni valami olyasmi technika volt ez. bal talpam jobb oldala a feken, bal oldala a kuplungon.
  • Pitti
    Ja ez most volt? én nem találkoztam bolygó hollandival :)
  • Alexease
    Ott voltam, csak hatulrol indultam, es elottem volt a nagypinges ember:) Fel kor utan elhalaloztam:P
  • Pitti
    Én most mentem először ezzel a járgánnyal, nem is csatáztam senkivel, aki utolért hagytam menni :) Aztán végülis nem nagyon szakadtam le, barcalaci megfogta előttem a sort. :):)
  • Pitti
    Most kellett volna jönnöd mindenkinek jó pingje volt. Az autód meg ott állt a boxban.
  • Alexease
    Hogy lehet bemenni szerverr x-ezres pinggel?!:) De poen, jol interpolal az AC: 2 masodpercenkenk megjelent elottem az auto, aztan kiszamithatatlan iranyba usztatta az aszfalton, aztan ismet megjelenitette valahol:D
    Az egyik ilyennel belem teleportalta:D
  • BooMiller
    Régen akkor jelent meg ha egy hozzá szólásra 5-nél többen nyomtak rá, franc se tudja hogy ez működik e még:)
  • Szabi #13675
    tehát ezek szerint tényleg nem tetszik neked az AC :D
  • Jackal
    Vazze, még mindig nem látom a -listát, pedig jószándéknól nyomtam rád párat :) Lehet nincs is itt az a kis népművészeti agyagedény.
  • Pitti
    ...megvadul.....
  • Pitti
    Igen tudom, de mire megtaláltam a topicot a sok közül, lejárt a 2 perc :(
  • neilszab
    Be van linkelve minden...

Szépen gyűlünk...
  • Pitti
    Jajj megvan a számokat elfelejtettem :):):)
  • Pitti
    Erről meg jól lemaradtam, a jelszó nem jó amire emlékeztem.
    Melyik topicban van a jelszó?
  • Pitti
    Ja látom, de neked van hozzá pluszod is :)
    Ez egy olyan vicc mint aki azt nyomogatja :)
  • BooMiller
    Az még jobb amikor meg is jegyez és átjár de minuszolni:DDDDD
  • lac coo
    Csak írkálj oda, megvadul, visszalapoz 20-30 oldalt és kapsz 10 perc alatt 100-at ! :DD
    Amúgy tényleg baromság, SG nagyon mellélőtt ezzel .

Én most este 50 -et gyűjtöttem :DDDD
  • Pitti
    Én is kaptam ám mínuszt :) Nem is figyeltem, hogy ez mi ez :)
    Mekkora baromság, ha valamelyik hsz nem testszik akkor nyomok rá mínuszt?
    :)
  • maffioso
    Csesszétek meg. Ma találtam egy 0.9-es tört buildet, kicsit toltam, de muszáj volt megvennem steam-en. És elkerültem a gift vásárlást, hogy legyen értéke az accountnak, ha jól láttam ez később jól jöhet. Legkésőbb 2 hét múlva vége a vizsgaidőszaknak, akkor majd jövök én is.
    (iRacing-gel így nem tudom mi lesz)
  • neilszab
    Gyertek kezdünk, a normál booking csak 2 perc lesz 20:00-tól, majd 20:30-tó, 21:00-tól és így tovább fél óránként...
  • barcalaci84
    gyertek , jó lesz az:)
  • Jackal
    Melyik hozzászólásodra vagy kíváncsi, vagy toljam végig mindet a mai napról? :)
  • lac coo
    Akkor nyomkodjatok végig pár tucatot :) Ha egy név ott van mindegyikben, biztos lesz a tippem :)