43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jóóóó! :))
Állat hangjuk van :)
1.20 -nál ahogy csúszik ,na az nincs meg AC-ban :(( -
Beszarás!!! :) -
Nem kifogás, nem tetszik azt annyi :) -
Minimum DX10.1 kell neki. -
sziasztok
nvidia 8600 gt vel nem futtatható a játék? -
Laccoo, Laccoo már megint a kifogások :) -

jót buliztak:DDD
-
Free server:)
-
neilszab #13811 Ma esti program közkívánatra: Ferrari 599XX - Monza
A buli 20:00-tól indul és az új prekval rendeszünknek köszönhetően a futamok minden órában pontosan egészkor és félkor indulnak, valamint hagyományos booking-ra sincs többé szükség!
További infók itt, gyertek!
GTR-Masters.hu - AC nyílt szerver -
Csináltam Imola Trackdayt, aki akar jöjjön ... Jelszó nincs lesznek mások is. Aki elküldte a nevét az bármikor be tud lépni . -
Hát ez nekem soha nem jött be, inkább valami bugos elcseszett nevesincs játékra emlékeztet, mint Assetto Corsára :))
-
Én a G25-t 540 fokra állítom a ferrarihoz és így fasza. (mp4 gt3-hoz 400-ra)
Az autó egyébként szerintem is egy szar, de mindenkinek egyformán szar. :D -
Nem, mégsem megyek, ez nagyon rossz autó, azt hittem már javították ezt a bosszantó kormány idegességet rajta ... :))) -
Ha beferek, meg sikerul valami setupot osszedobnom felnezek ! -
neilszab #13805 Nem értem miért kéne a telefont felvenni és elmondani, hogy most nem jó... elvégre ha nem veszed fel, az pont ugyan ezt jelenti! 
Amúgy témánál maradva, ma este közkívánatra Ferrai 599 és Monza lesz a program, hamarosan hivatalosan is kihirdetem... -
Egyik rendőr ismerősöm hívott egyszer amikor versenyeztem. Neki is mondom, hogy mi a helyzet. Erre mondja mennyire gyorsan? Hát mondom most éppen 240-et mutat az óra, de kanyar jön és egy vadállat éppen itt van mellettem előzni akar.... aztán szépen kinyomtam. 1 hét múlva találkoztunk mondja, hogy örül annak, hogy jól vagyok elég csúnyán hangzott a dolog és ő mélységesen elítéli a száguldozást! Csalódott bennem, mert én olyan megfontolt srácnak tűntem nem ilyen száguldozósnak. Aztán kis szünetet tartott és folytatta: aztán milyen autó volt és jól ment? Stabil volt a kanyarokban? :D -
akkor meg, mar megint a szar gep elott ulsz! :)
-
Pitti #13802 Erre egyértelmű a válasz, ...hiszen itthon vagyok
-
Én koccoltalak le ahogy a videóban is látszik, de gyönyörűen megfogtad mintha mi sem történt volna, szerencsére nekem is sikerült(mondjuk én két kézzel :))
Kár h kileptel nem sokkal utána ... -
haha ez jo szoveg :) ha csak nem az asszony hiv, hogy mar megint kihez mesz kitol jossz, amikor otthon kene lenned :) -
Ilyenkor: Éppen vezetek és gyorsan hajtok bocs, msot nem tudok veled beszélni ti ti ti ti...... -
2. kör elejéig sikerült valahogy vezetnem fél kézzel, telefonálva, persze, hogy a rajt előtt 1 perccel hívtak fel... Mondom nem érek rá, de csak beszél tovább, lényegtelen dolgokat, tagolva, 5 másodpercenként egy szót mondva... máskor fel se veszem.
Az első versenyt pedig saját hibámból basztam el, sajnos mások versenyét is, túl optimistán vettem a féktávot, ezúton is elnézést, aki miattam csúszott ott ki.
Inkább kiléptem a játékból, nem az én napom volt. -
Nordschleife teljesen hülye pálya, ezért is szeretik annyian.
Szinte minden elfér rajta, talán csak gyors sikán nincs rajta, van dobbantó, egyenes, gyors kifele és befele dőlő kanyar, uez van lassúban is, mindkettőből van ami nyit és van ami szűkül, ritmusos egymás utáni jobbosok, és ritmustöréses egymás utániak. Ezek mellé még dobál is mert nem tükörsima és nem is mai gyerek.
Ideális nem lesz rajta az autó, de azért a futómű és a merevítés nagyon fontos.
pl. ott van a P4/5, ezt pont ma próbáltam, abban az autóban az a jó, hogy olyan helyeken elmegy csőgázon, hogy állat...viszont ha az eleje elkapja a rázót, akkor nehézségek jöhetnek.
A DTM Bömös is, elég merev, ezért soha nem fog végigfolyni Nord-n, pattogni fog, de amit a videón mutatsz az hűha. :)
elképzelni sem tudom mi lehetett a teknőben. :) -
Mirillis Action...egyből 1080p-s mp4-be, így nem renderelgetek:)
na és a 2. futam :(igyekeztem több mindenkit megmutatni kicsit, de nem vagyok egy operatőr:) )
-
Pitti #13795 Mivel csinálod a videót? -
Pitti #13794 Ez igen, abszolút fair, izgalmas küzdelem, grat mindkettőtöknek
-
Pitti #13793 Tényleg jó volt, mivel ezzel az autóval se mentem még így végig az autó kezelést feszegettem próbálgattam. A szűk kanyarokban pl rendszeresen gázzal forgattam be ha láttam hogy lecsúszok az ívről. De pl a nagyobb ívű jobbosban is "gázfröccsőkkel" igazgattam ha túrta az orrát. Ennek mondjuk a kigyorsítás veszi kárát, valamint mikor a külső íven van valaki elég veszélyes mutatvány. :)
Amúgy nekem tetszik az autó, nem egy versenyautó de szerintem izgalmas. :) -
a 3. futam:
-
Igen, azt tudom, csak én nem indultam :) -
Igen, de nálam valami más volt a gond, valószínüleg helytelenül írtam a nevemet. -
egyébként a rankapp azután tölti fel az időt miután kilépsz a játékból...
így nem használja annyira a procit... -
Gondoltam rá, hogy a 22.30asra nevezzek, de nem akartam már a kormánnyal hangoskodni. Sikerült közben az appot beindítani rendesen, és ahogy néztem az 53.1-es időmmel elég sokakkal tudtam volna vívni egy jót. Alig várom már a tetves vizsgaidőszak végét, hogy ráfeküdhessek. -
egy rövidebb videó egy kis csatáról:
a második és harmadik futamot pedig úgy látom meg van egészében, azt fel is felrakom ha minden jól megy...király volt na... -
Jó kis csaták voltak , leszámítva a kék bömössel induló srác 2 szer is kilökött egyszer meg a qualimon csúszott be elém :D Lehet irritálta a zöld autóm :D
-
Hát ez rohadt jó volt ma...egy pár videót fel is dobok YouTube -ra...
Az autó is tetszett, nagyon jól meg lehetett fogni ha túl erőltetette az ember,illetve apróbb koccok után is.. -
MooneyR #13784 Ez a pálya nekem is nagyon akad egyébként, le is vettem a grafból jócskán. Gondolom kis pálya, mindenki egy helyen van viszonylag, így sokat dolgozik a proci vagy a töktudja.
Szerencsére végzeteset egyszer sem csúsztam, tökig tankoltam a bömöst, így bátrabban lehetett nyomni neki, cserébe, nagyobb féktávom volt : D Párszor félre is kellett kapnom nehogy csatt legyen, de mégis nekem komfortosabb volt így.. egyébként számomra kezelhetetlen ez az autó, csúszik mint a fene : )
macleody, csak az utolsó 3 kör van meg sajnos, de le tudod menteni a dokumentumok/assetto corsa/replay mappában a futam után.. átnevezed és kész, majd játékban betöltöd. -
Semmi gond, ez ilyen;) En sem lattam semmit;P
Egyelore az iR Dallara setupjat probalom kihamozni, van benne nehany sotet folt;D
-
Pitti #13782 Volt most is néhány durva akadozás. A célegyenesre fordító jobbosban pl el is csúsztam a sóderbe. Ráadásul a mögöttem kb 100 méterre lévő piros kocsi is ugyanúgy elszállt, talán Barcalaci vagy Mooney, nem tudom. Feltételezem, hogy ugyanaz volt neki is. -
neilszab #13781 De lesz, BMW M3 GT2 - Nürburgring GP
Még a prekvalt alakítjuk át hozzá, de hamarosan ki lesz hirdetve... -
Nord-on a durvábbik exos-szal be lehet menni 6 perc alá.