43023
  • B0GE5z
    gyerekek délután nem lesz valami futam? ki van halva minden szerver
  • bardocz
    Szerintem kuplungkar, ha valami elromlana és csak ez marad.
  • bardocz
    Ja, valahol jobban jött össze, de ennyi. Ez nagyon kis különbség itt, hosszútávon lehet simán egy időt mennénk, vagy te lennél a gyorsabb. sokáig nem tudok koncentrálni.
  • lac coo
    szóval ez mi rajta ? :

• wright
    Szevasztok.
    Azért itt teszem fel a kérdést,mert itt biztosan van olyan akinek megvan mindkét játék/szim...
    Érdemes-e legalább addig befektetni rfactor 2-be amíg ki nem alakul véglegesen az AC?Ami ügye lehet több év is :D
    Valamiben ügye többet is ad rf,vezetési élmény viszont nálam elmarad AC-tól.Fog-e rf fejlődni még annyit,hogy megérje hiánypótlónak?
  • sertrex #14094
    Hát, ja. :(
  • lac coo
    NEM ÁRTANA ELSŐ LÉPÉSKÉNT, HA ÚGY IS SZÁMOLNÁ A PROGRAM :ddd
  • sertrex #14092
    Nem ártana, ha egy olyan appot csinálna Kunos, ami mutatja a gumik külső, közép és belső részének a hőfokát, mert csak úgy lehetne jól beállítani a kerékdőlést, kerék összetartást és a guminyomást.
  • barcalaci84
    90 100 fok az ideális softoknál...ne aszínekkel foglalkozz ,mert az becsapós
  • lac coo
    Azt az appot nem kell kalibralni, veletlenul, mert ha jol tudom a soft azon a hofokon az idealis....
  • maffioso
    A gumihőmérséklet mérő app nekem azt mutatja, hogy a softok 2 kör után túlmelegednek. Nem igazán tudom, hogy ez mennyire mutatja rendesen, mert pirosra melegedett (90-100fok) ss-sel jobb időt mentem, mint zöld mediummal. Nem egészen értem még, de gyanús, hogy a softok nagyon hamar túlmelegednek ő szerinte. Szerintem meg akkor nem lennének a játékban, ha 1 körre sem lennének elegek. Csak jó lenne tudni valami pontosat, mert azért az ember tudja alakítani a saját vezetését még versenyen is, ha látja a gumik hőmérsékletének alakulását.
  • alma2
    Nem arra gondoltam. Hanem ha nyomsz egy padlofeket huzod a gumicsikot, kozben kimesz a palyarol, ahol szinten beton van, ott mar elfelejti huzni a csikot, pl nurburgring.
  • barcalaci84
    én letöltöm a setupot mert hülye vagyok hozzá:)
    az effekteket én nem használom , mert felesleges teljesen szerintem...
    a ffb gain olyan 75% körül használom játékon belül...de ehhez az erőhöz az én kormányomnál kell 15% filter is hogy ne clippingeljen...(hogy smooth-abb legyen , de mégis erős)
  • macleody
    Szépen mentetek.
    Most vettem észre, hogy a kerékdőlés állításával látszik is a keréken a beállítás. Eddig ilyet nem láttam szimekben, persze lehet hogy csak nem figyeltem. A guminyomást szoktátok állítani vagy alapon használjátok? A másik kérdés az FFB-re vonatkozik. Beállításoknál a damping, kerb, road, sleep effektek csak kamuk vagy használjátok őket?
  • barcalaci84
    online nem rajtam múlik hanem a server indítóján:)
  • lac coo
    Feltolod 40 fokra a betont :))))
  • lac coo
    Botvaltos gt autokban mi szerepe van annak a kezikarnak ( vagymi.... ), kezifek, vagy mi ?
  • barcalaci84
    biztos sokan leszünk szerintem, a tegnapi galiba miatt lettünk szerintem ilyen kevesen...steamen engem többen kérdezgettek h h tudnának jönni, csak az állandó szerverújraindítások végére már csak egy ember maradt fenn, így csak neki tudtam szólni...
    na este mediummal megpróbálom, meg valamit kitalálok erre melegítés problémámra:)
  • oneal1
  • oneal1
    ne is mond! az elején meglepedd a medium ,mintha jégen mentem volna, előtte sajnos voltam olyan hülye hogy nem próbáltam ki...de úgy gondolom hogy átlagban megéri feltenni.

este is remélem, hogy jó lesz a futam! na meg hogy többen leszünk!:)
  • Alexease
    Nincs dinamikus gumizodas benne, elore modellezett groove-ok vannak. Koronkent a sotetedeset/atlatszosagat valtoztatja a progi.
  • neilszab
    Ma esete is lesz futam!

Bővebb infók és nevezési feltételek itt!
  • barcalaci84
    az a durva h nekem a softot se sikerült rendesen felmelegíteni az elején se...de a jobb tapadás miatt tudtam tartani a tempódat egy darabig...utána teljesen szétestem, főleg mert rájöttem h abban se bízhatok h hullanak majd ki előlem hibázás vagy baleset miatt :)mert tényleg jó és kellően óvatos versenyzők mentek előttem, nem csak sima hotlap menők:)
  • oneal1
    ne is mond:) nagy szerencsém volt, az időmérőn jöttem rá, hogy egy kanyart rosszul csinálok és ott javítottam fél mp-t.

nagyon király volt a 2. kör elején, néztem a tükröt hogy jössz te is.
    Csak így van értelme amúgy ha vigyázunk egymásra.
    Ugyan volt valaki még az elején aki mellett mentem és rámhúzta, de így járt mert ő forgott ki:)

Igen, a soft az elfogyott Lacinál is, viszont nekem a medium volt szenvedős a 8-10. körig. utána isteni volt!:)
  • barcalaci84
    nagyon jól mentél...az elején lopakodtam utánad ...:)
    a 2 kör elején ahogy elmentél Dani mellett , még én is befértem mögötted...:) és kocc se volt...
    ha a partnerek normálisak akkor nem sír senki az ütközésmodell miatt...nem kell egymáshoz érni...lehet ezt így is...
    de a soft gumi nem volt olyan jó ötlet:)sokat lassultam rajta a 8.ik körtől
  • barcalaci84
    igen , nekem is feltűnt h h szélesítik a pályát az első szektorban szándékosan...
    de az eleje szépen korrekten, szabályosan ment...
  • oneal1
    benne vagyok a tv ben!:D:D:D

király!:)
  • alma2
    Meg, jo hogy van mellettek 10 meter beton, es le van tilva a buntetes :)

Pont tegnap tunt fel, hogy pl azok a beton reszek ami nem kozvetlenul a palyahoz tartoznak, nem lesz gumicsikos.
  • barcalaci84
    és a verseny a 9. körtől:
  • barcalaci84
    tegnapi felkészülésről egy videó: (soft gumival 20 körre tankolva egy 6 körös):
  • Tyuki80
    Jól mondod,ami ezen a hosszú pàlyán 2 mp,az más normál pályán elenyésző különbség.Ezzel az autóval meg külön izgalom.Egy két teligázos kanyarban,mert úgy dobál,elvettem a gázt,mert rendesen félelmetes volt:)
  • b-type
    látom engem is lenyomott a fórumtárs majd két másodperccel :))
    20km-s pályán még az sem vészes, pláne ilyen pályán...ettől mi még nagyon jókat tudunk kergetőzni, vagy ha el is szakad egyik vagy a másik, nagyon nem lehet nyugodt...kivéve ha hiba van.
    Most rá lehetne feszülni, lehet rá is fogok hogy megdöntsem az időt, de annyira nüanszokon múlik itt 1-2 másodperc hogy ihaj.
    Az első szakasz az pl. elég snassz persze nordschleife mértékkel mérve Aremberg-ig. 3 jó rész van benne ahol muszáj lendületet átvinni, és ezért kicsit izgalmas, mindjárt az elején a gyors jobbos, aztán a dobbantó utáni gyors jobbos, majd az Aremberg előtt a dombtető balos ahogy egy kicsit úszik az autó.
    Aremberg után már kicsit nehezedik, több olyan kanyar van ahol sokat lehet bukni, pl. mindjárt közvetlenül Aremberg után megy a lejtős bal-jobb-bal csikicsuki, majd fel az emelkedőn betalálni a balosba, de közben nagyon dobál...és ott piszkosul meglassul a tempó.
    Fejben kb. a teknőnél szoktam újra leszakaszolni, tehát Arember és a teknő közt egy pihentető döngetés van amiben csak egy kanyarra kell figyelni hogy teligázas legyen, itt lehet szusszanni, egyébként figyelős nagyon.
    A teknő-től megint szakaszolom az ugratóig, ez egy nem egyszerű rész, pedig nem is annyira veszélyes, csak sok az ívtörés, meg a meglepetés amikor jó volt a kigyors, és mennél egy jót aztán jön egy kanyar mondjuk 'bal2-3 szigorú' :)
    ..és ott vannak a kerékvetők is persze,..és általában ilyenkor kicsit eshet a koncentráció. ..na és ott az ugrató, a DTM BMW-m halála, dobtam már el nagyon ütős időd, mert rosszul mentem bele, és becsapódáskor szevasz tökön-babon át a természetbe palánkig....bünti és káromkodás. :)
    Szal az ugratótól megint kicsit (nagyon) laza be kell találni a dombos balosba, ahonnan már a második, laza teknő jön,...és az egyenes kigyorsát kell még összetenni.
    ..és persze a végén a féktávot azt vége is.
    két másodperc 20 kilométeren nagyon kevés...bár annyit azért jelent hogy Bardocz ügyesebb volt mint én vagy magasabb szinten koncentrál, de a tizedekről nem is érdemes beszélni.
  • lac coo
    Azert, higy az itteniek barmikor be tudjanak ugorni.
    Tok mindegy, mert a fele mezony mindenkepp lelep, senki eleol nincs foglalva hely. Tudom becsapos, de jobbat nem tudok, nem en csinaltam ilyen vacakra ezt a lobbit....
    Azert inditom el ezt a szervert, higy legyen hova beugorni. Igaz magyarok ritkan jatszanak :))))) A gep igy is megy, net birja had menjen. :) Mikor fent voltal pont raneztem, 11-en toltatok, te elol uridoket mentel, gyak neked nem mindegy hanyan vannak mogotted.. :))

Néha jó versenyzők verődnek össze, szoktam jókat menni ...
  • Tyuki80
    Nem,nem értem miért vannak foglalt helyek...
  • lac coo
    Valóban szar. Most ez van . Nyilván érted miért vannak foglalt helyek ...
  • Tyuki80
    Ez a rendszer így egy nagy szar.Belépek jóhiszeműen mert magyarokkal szeretném azt az 1-2 játékot lejátszani amire van időm,és szinte üres szerveren kocsikázok!Máskor inkább beleszarok aztán mindenki kocsikázzon magának,ha így jó és legyenek foglalt helyek:)
    Következő alkalommal gyakorlatilag be sem nézek hozzád...már bocsi
  • lac coo
    Foglalt helyek vannak, aki ott álldogál bármikor be tud pattanni az autóba . Akár időmérő közepén is . Igen , sajnos mindenhol ez van, fellépnek, aztán első félkörben ki is lépnek....

Estefelé jó szokott lenni .Maradunk vagy 10-en .
  • neilszab
    De lesz futam, most indul újra 10 perc bookinggal.
    A gond az, hogy nem tudunk kommunikálni a résztvevőkkel, gyertek fel TS-re és akkor tudni fogtok mindent..

cím: ts.gtr-masters.hu
    jelszó: masters
  • oneal1
    akkot a technika nem támogatja a mai futamot?:S
  • Tyuki80
    Beléptem hozzád egyet játszani,mert láttam van egy pár magyar srác is bent rajtad kívül.Na a vége az volt,hogy Ti bent voltatok ám meg sem mozdultatok.Miért fordul elő ilyen?Sztem akik bent voltak azok amúgy nem is.Így eléggé szar volt az egész..de ez nem a te hibád.A mezőny 1/3 ott sem volt,de mégis,a másik 1/3 kilépett a játék közben,a maradék 1/3 meg olyan b@lf@sz volt,hogy olyat ritkán lát az embert.