43023
  • Alexease
    Nem ez volt, de ez sem rossz:))
  • Alexease
    Az egyik nap en is belefutottam valamibe: szo szerint, 1.5 auto "szeles" tomott ember sorfal kozott mentek, a navigator is huledezett;) Valami del-amerikai rally volt;P
  • b-type
    tegnap este melóban Bcsoportos rally videókat néztem '84-85-ből,.ááá újra és újra eldobja az ember az agyát. Nem normális versenytechnika, nem normális versenyzők, és nem normális nézők.
  • Alexease
    Ugy nez ki, vissszahoztak az eredeti FFB frissitest. Korabban ezt osztottak 2-4-gyel, a kormany kompatibilitas es az fps miatt.
  • Alexease
    Szepen osszeszedtek!

En is ugy gondoltam, hogy a gyarilag epitettbe nem terveztek, de az egyeb utolag atepitett/hasznalt autoban azert mukodhetett.
    Aris jol irta, jobban tudja mint en, de a "vitak, felreertesek" miatt, keszithettek volna ebbol is egy XY "altipust", amiben van, es akkor nincs "gond". Benne van a tuti gyari, es az igenyeket is kielegitik.
    Az mas kerdes, mit szol hozza az Audi;)
  • lac coo
    FOR PC/WINDOWS USERS
    With the new v1.12 update, we have introduced a new section in the "controls.ini" file located in your "Windows Documents\Assetto Corsa\cfg" path called "[FF_SKIP_STEPS]", that manages the force feedback update rate. The default value is now "0" instead of "1" and it overrides the old value located in the "assetto_corsa.ini" file (in the Steam game folder). This brings a more detailed force feedback and a better driving feeling. If you experience "CPU OCCUPANCY > 99%" warnings, please tick "Half FFB Update Rate" in the the UI Options -> Controls -> Advanced and this will bring the value back to "1". Not all the steering wheels can manage the maximum update rate, so no worries.
    If you are using a very old steering wheel like the Microsoft Sidewinder or Saitek R440, or other hand-made ones, you need to open the "controls.ini" file, and set the "FF_SKIPS_STEPS" value to "4". It should look like this:
    [FF_SKIP_STEPS]
    VALUE=4
    This should solve any "CPU OCCUPANCY > 99%" warnings related to the force feedback refresh rate.
    Please always double check this value if you load controls profiles created before v1.12 update! In case, please create a new controls profile with the proper value!
  • b-type
    csak ha belebuherálták utólag, de az már nem ez az autó. Ez már a Dirt rally kapcsán is felmerült:
    dirt-rally-handbrake-and-transmission-information
  • Alexease
    Azert Aris-tol es ismet egy kis "tereles":)

Persze, tuti amit mond, de attol meg lehet benne kezifek (valszeg volt is nehanyban, epitestol fugg), ki lehet azt kuplungolni. Most nem keresek videokat, de tuti van olyan, ahol kezifekkel hasznaljak.

Irja azt, ok olyat modelleztek, amiben nincs:)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.02.16. 00:08:00
  • b-type
    egyikben sem volt
  • bardocz
    Ezt nem is gondoltam volna. Pug T16 meg Delta S4 is ilyen volt vajon?
  • b-type
    .)
    kb. ennyi, pár évvel később már oké volt a kézifék.
  • wakeboarder5
    Audi kézifék:
    Aris: No handbrake at all. Central diff can't open when handbrake is pulled, so even if you can put a hydraulic handbrake, strong enough, then it would lock all 4 wheels... so no handbrake. Scandinavian flick is your friend.

Illetve nem tudom volt-e már, de számos pálya esetén megveszik a kész laserscan-t a fejlesztők (pontosabban a point cloud részét), és abból építik fel a pályát, nem ők dolgoznak a scan részén (lsd. Nordschleife: http://www.nuerburgring.de/en/business-vip/advertising/licensing.html)
  • kovi166

Seat is van zsír! :-)
  • lac coo
    Amerikas tartalom nincs nagyon, azert eroltetik a Lagunat... :)
    Csidalom, hogy meg ovalrol semmi hir...
  • b-type
    óriási munka lenne szvsz, Nordschleife se kis munka volt. Amíg egy átlag pálya 4-5km hosszú, addig egy rally szakasz jóval több.
    ...és sztem igény se lenne rá, kevés szerver fut rally-val,...inkább egy jó navigátor App-t adhatnának, legalább olyan szinten szerkeszthető mint a jelenlegi Co-driver, csak egyszerűbb nyelvi cserével.
  • barcalaci84
    szerintem rallyszakaszt pl felesleges scannelni... azt meg lehetne csinálni scan nélkül is élvezetesre...
    az meg h épp laguna-ra nehezeb a licensz az egy dolog...nyilván azért erőltetik mert nagyobb igény van rá mint mondjuk egy slovakiaringre, vagy Hungaroringre...ki tudja merre mennek ezután
  • Czobi
    De jön majd nyáron, csak pont azt írták, hogy a license-szel vannak gondok, ezért tart ilyen sok ideig, és ezért találnak ki inkább fiktív pályákat. Ezért is vetettem fel, hogy az ilyen kitalált pályák helyett lézerszkennelhetnének inkább utcai pályákat, hátha ott egyszerűbb megszerezni az engedélyeket. (pl egy spanyol vagy egy német aszfaltos rallyszakaszt)
    Am szerintem is pont a fiktív pályákat nem éri meg csinálni, mert munka az van vele, de pénzt nem hoz.
  • Tyuki80
    Az új audiban tényleg nincs kézifék??
  • barcalaci84
    miért éri meg jobban? ingyen volt ez is...a Black Cat county is és Zandvortért se kértek pénzt hisz az se lézerscannelt...meg a historic nyomvonalakért sem...

amúgy meg nem Laguna Seca jön majd?
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2017.02.15. 17:25:31
  • tobias88
    Szerintem már semmilyen valódi pályát nem fognak lézerscannelni, túl sok pénzbe kerül, a kitalált pálya jobban megeri...
  • Czobi
    Most, hogy van már rallyautó is, az teljesen esélytelen, hogy valami aszfaltos rallypályát lézerszkenneljenek? Vagy simán valami utcai pályát? Azt is license-elni kéne? Egy rally futam előtt, amikor le van zárva az útszakasz, akkor végig mehetnének a kocsijukkal. Lehetőleg valami jó kátyus, egyenetlen úton - nálunk azért akadna pár ilyen. :D De az olaszok is tele vannak kanyargós kis hegyi utakkal.
  • lac coo

• alma2
    Az uj palya long valtozata valoban rahadt unalmas meg egy gyors kocsival is. 2 nap es sehol nem fog futni vagy csak uresen.

Ellenben az a rovid varosi palya a macskakovel jol megvicceli az embereket. az tetszik.
  • Hegyipapa
    Én vagyok csak ilyen állat, vagy más is próbált már az Audival vadulni ? :)
  • bardocz
    Néztem, de videók alapján a Fanatec működése tűnik a legvalóságosabbnak, bár a szekvenciális része gagyi, de az nem is érdekel annyira. Erőssége is állítható. Abban bíznék, hogy ha ezt egyszer megveszem, akkor jó lesz okáig. Néztem még a Thrustmasters váltót, ez a három tűnik így H-váltóban megvehetőnek. Illetve ott van még a Frex is, de az kérdéses eléggé. Ez, meg a kormánykerekek az, amik Fanatecből jónak tűnnek. Azt hallottam, hogy ennek eléggé masszív a belseje, ami pozitív, rögzítése is eléggé sokoldalú. A Thrust potméteres, vagy hall szenzoros, nem tudom, de ilyen téren a legjobb az SHH, mert abba mikrokapocsló van ha jól látom, az ha elromlik simán kicseréli az ember.
  • lac coo
    Off.: nincs itt valakinek Gopro Hero4-ese ?
    Nagy szuksegem lenne a kamera pontos mereteire...sehol nem talalom...
  • lac coo
    Mondjuk a bele az brutal, tomor acel cucc, az valoban orokelet.
    Csak ennek a hal szenzornak ugylatszik ez az atka, ha egy picit is koszos megbolondul :)
  • GeriDoc
    Dávid az SHH váltót nem nézted még? Elég szimpinek tűnik.

Az Audiba nem lehet valahogy kéziféket varázsolni? Ez így elég csetlő-botló feeling, vagy íven menés. De azt nem akarom ezzel a géppel.
  • lac coo
    MX5 Cup-ot megneztem annak jot tett a gumi, meg a tobbi.Atyaisten....! ;)

Megmondom oszinten, eddig az IR MX jobban tetszett, de most brutal lett AC ban.Gyors furge a gumi, tekeredik feken, pfff....
    Mondjuk eleg sietos tempo kell neki, hogy megvaduljon...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.14. 21:30:45
  • lac coo
    Nem szar, csak eskuszom hisztis picsa....:))
    Ha nem hasznalja az embera egy darabig, besertodik es megy osszevissza :)))
    Ilyenkor setszed kipucol, osszerak azt megint jo.Mondjuk a pedal detto, de en mar megszoktam :))
  • bardocz
    A váltó is szar? Ne már, pedig azt már kinéztem magamnak :)
  • Danecay
    "Sose vegyetek fanatec terméket :))"

Pedig most az a divat :)
  • lac coo
    Próbálnám de meg sem nyikkan ez a vacak fanatec váltó :)))
    Legutóbb még jóvót ...

Sose vegyetek fanatec terméket :))
  • Tomsteel
    Valami ilyesmire várok már egy ideje. Felcsillant a reménysugár. :)
  • gordon 24
    Szép jó napot! Kedves Assettosok.

VSR-nél megpróbálkozunk a race07 totális leváltásával (már nem rendezünk vele bajnokságot) és egyik nagy esélyes nálunk az Assetto Corsa, meg persze a raceroom, és az Rf2 de ez más tészta :-)

A lényeg a lényeg. Február 21-én egy teszt futammal indítjuk az új bajnokinkat laguna secában, majd március 7-én kezdődik a bajnokság szintén Laguna secán.

Nevezés és infók: VSR

A naptár:

1. forduló : Március 7 - Laguna Seca (Mazda Raceway)
    2. forduló : Március 21 - Montreal ( Circuit Gilles Villeneuve )
    3. forduló : Április 4 - Spielberg (Red Bull Ring)
    4. forduló : Április 18 - Snetterton 300
    5. forduló : Május 2 - Doninhton Park Gp
    6. forduló : Május 16 - Adaleide

A versenyek 2x20 perces futamok lesznek. A bajnokság ingyenes, az első 3 oklevelet, érmet, kupát kap.

És ami még fontos az autó a japán packban található Mazda MX5.

Gyertek! Várunk titeket sok szeretettel!
    Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2017.02.14. 16:59:09
  • arty
    új gumi az egykoron v7en ragadt Shelbyhez!! :)
  • b-type
    Na majdnem írtam egy lebaxo posztot az Audi miatt, aztán megnéztem 10%-n volt a turbó :)
    Nagyon munkás autó, puha, és erős, nagyon kormánytekerős, persze ez a Puy Du Lac-n menve ami azért nem egy Monza.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.02.14. 16:29:57
  • goldboy
    1.12
    - WARNING: this update resets assetto_corsa.ini, we advise to check values for gyro, free camera etc
  • Joex22
    "The perfect track doesn’t exist. That’s why we created one."
    Jajj, de gyenge duma! :D
  • Fehercsoki
    Igen , szép és jó, de a kanyarok szinte egyenesek, a drift pályára ez szintén igaz, gyengébb autókkal egyszerűen használhatatlan.