43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ma mar, leszamitva a mega-giga-multiclass kiadokat es jatekokat, minden program alpha-beta-earlyacces :)))
Ebbol a szempontbol az AC valoban jol all, az atlaghoz kepest eleg jol foglalkoznak vele. -
Az eaelyacess jobban hangzik, mint a rohadtul el vagyunk maradva sose lesz kesz :) -
mivel akarja megtömni a zsebét Kunos?
agyba -főbe lehet már moddolni a játékot kezdetek óta...
most adtak egy plusz editort , amit eredtileg később akartak odaadni...
egy early acces game-ről beszélünk...(több leírást adhatnának, de gondolom nem voltak felkészülve arra h most adják ezt ki)
nézz már körül hogy más early access game.eknél mi van...
ritka fecske az AC...
nehogy azt mondd nekem h használhatatlan a játék és kevés a tartalom , mert az egy vicc...
hiba , javítani való , hiányzó dolgok rengeteg van még , de ajelenlegi tartalom is bőven a sok kategória... -
Egyelore az online-t kellene rendberakni, egyszerubb lenne az elet, valszeg a nepszerusege is novekedne. -
Az elején mindennel együtt kellett volna kitolni, és amiért a legjobban sír a nép, azt javítani először, majd így lépegetni tovább. -
"Az AC-t ugy kellett volna bevezetni, hogy letiltani a mai napig a modolast es a lehetoseget is (csak sajat dolgokat olvasson be), es az editor kiadasaval parhuzamosan kitolni a laza 10 oldlas leirast, cimszavakban. Plusz egy nyers es egy kesz palyat (ugyanazt)."
Ezzel a felével azért nem értek egyet, mert ha megvásárolsz valamilyen programot, akkor azt valószínűleg használni is szeretnéd, ami két dolgot von maga után:
a) Tele van gyári tartalommal, használod mindet, örülsz
b) Kevés a gyári tartalom, nem örülsz -> elkezdesz hozzá plusz tartalmat keresni, az ügyesebbek meg plusz tartalmat készíteni hozzá
Na mármost, mivel a) nem valósul meg (még jelen pillanatban sem), ezért logikus lenne, hogy a b) következzen...de nem, mert Kunos-ék hülyék ilyen téren, és szeretnék jól megtömni a zsebüket.
Az ultragáz az lesz egyébként, hogyha a program véglegessé válása felé adják ki a tutorialt, majd kiderül, mint a multiplayer-nél, hogy tele van orbitális nagy hibákkal, és akkor még várhatunk jobb esetben 1-2-3, rosszabb esetben fél - 1 évet, mire kijavítják....
(Konkrétan ezért lenne jó, ha menet közben ezt a részét is csinálnák, mert akkor az ilyen téren előjövő problémákat is ki lehetne javítani időben, és nem okozna átlagos morálcsökkenést a dolog.) -
ebben egyetértünk:)
de gondolom akik az "ajtót ki tudják nyitni"amúgy is , azok szépen rájönnek h mit h kell vele csinálni...mégha rendes leírással egyszerűbb is lenne nekik is...
de tényleg jobban előre kellett volna gondolkozniuk...most is... -

-
MooneyR #15093 Lol, jól rászóltál, hogy verdás, ezt most fedeztem fel :)
-
Az a tutorial video kb. annyira hasznos, mint az autovezetes oktatasnal, hogyan kell kinyitni az ajtot:D
Az editort Kunos csinalta meg az nKP-hez, ahhoz lettek hozzadrotozva az uj dolgok.
Azert "kellett" kiadniuk az editort, mert durvan elszaporodtak a barkacs konvertek, es meg aki akart sem tudott elfogadhato minosegu palyat csinalgatni.
Ahogy elobb irtam, a legtobbszor magukat szivatjak meg, elore gondolkodva nem lett volna ilyen kavaras. -
Az ISI azert kicsit mas, 15 eve ugyanaz a rendszer, es valtozasoknal (F1C->rF1->rF2) mindig ugy volt megoldva, hogy lenyegeben "kompatibilis" maradjon.
Az AC macerasabb a sajat editor miatt, mesze nem tud annyit mint az rF2, de amit tud, az viszonylag egyszeruen tudja.
Pl.a mai Groove tema: modellezd le, nevezd el, ird be a konfigba, es kesz. Ezt dinamikusan mutatja es majd egyszer szamolja. Ennyi. Nem hightech vagy nextgen, de (majd) mukodik, es a celnak boven megfelel. Igazi Kunos-trukk:P
Az eso/viz vaszeg ugyanigy lesz. Plusz layer/mask az aszfalton, ami OK, az tukrozodik, globalisan allithato szazalekban.
Az AC-t ugy kellett volna bevezetni, hogy letiltani a mai napig a modolast es a lehetoseget is (csak sajat dolgokat olvasson be), es az editor kiadasaval parhuzamosan kitolni a laza 10 oldlas leirast, cimszavakban. Plusz egy nyers es egy kesz palyat (ugyanazt). -
hamarabb volt a tutorial video mint h a pályaszerkesztőt kiadták...:)
ettől függetlenül valóban adhatnának több leírást segítséget...
viszont gyakorlatilag 1 emberük van aki pályakészítéssel foglalkozik illetve az editort is gondolom ő csinálta...
közben Alexease-sel is veszekedik, moderál, néhol válaszolgat, meg csinálja a lézerscan NORD-ot...
értem én h többrevágytok stb de egy kis türelem nem ártana...
eleve ez nem is volt tervbe h most kaptok editort , ez csak 1.0-val jött volna , de megkaptátok hamarabb...
most meg az a baj h miért nincs több leírás...
türelem ... -
Hoppá, egy kicsit benéztem, mert nem a konvertre gondoltam :D Hanem úgy alapvetően a moddolásra.
Elég sok idő kellett ahhoz is, míg kiadtak valami leírás-féleséget (inkább videót) a pályaszerkesztőhöz. ISI-be anno legalább volt annyi, hogy a béta mélyvízbe dobásával egy időben már nyomta is kifele az alap tutorialokat/segédprogik egy részét a játékhoz. -
ma -
És akkor mikor adja ki az az Aostát ? :DDD -
Jackal #15086 Komolyan ilyenen feszültek be, hogy az ideális íven be van sűrítve a modell? Nem kell atomfizikusnak lenni senkinek, hogy erre rájöjjön :) -
Amúgy valóban elég új megoldást találtak ki, én is bannolnálak, hogy ezt így nyilvánosságra hozod ! :)) -
ezek valami álomvilágban élnek :)))
Szerinted hány nap múlva lesz a scannelt _Spa és Nord minden más játékban ? :))) -
Megvan:))
Nah, ezek a kepek voltak, ami miatt beindult a balhe:))))
-
A galeriaban nalam meg fent van, de nem tudom a cimem:P
Igen, az fajt neki, hogy kibontottam, es meglatta mas is, hogy nincs semmi csoda, ugyanugy van osszerakva egy palya, mint minden masban:)
Az lett volna a normalis, ha mar magatol nem foglalkozik vele, akkor legalabb a torles utan leirja 4-5 sorban, hogyan mukodik a groove:) -
Közben megtaláltam...
Az a bajuk, hogy kibontotta berippelte az ő tartalmukat :)))
Ha átküldöd azt a képet, vagy adsz egyet amin nem AC pálya van én berakom, kíváncsi vagyok arra mit szólnak ?! :))
Mondjuk amennyit tépte a száját, már azt is leírahatta volna a bárdosgyilkos gyerek, hogy hogyan is kell csinálni groovot ! :P -
Jackal #15080 -
cstibikeee #15079 Zöld utat adtak a konvertált NKP pályáknak. -
Jackal #15078 Alex gondolom bemutatta a gyári AC pályák How its made részét... :) -
-
És abban mi volt a nagy titok ?? :))
Vagy mi nem tetszett nekik benne ? -
Kunos gozerovel dolgozik az ursiklo szimulatoran GoLang-re;)
Az egyik hozzaszolasaban "uj ceges projectnek" emlitette:)
-
A RACE 2014 mar nem lett volna kifizetodo;) Foleg nem ugy, hogy szabadon szedik ki belole a cuccokat;P
Most "nullarol" kedtek valamit felepiteni, "felvasaroltak" az osszes hires moddert, minden levedtek (se ki se be), aztan kiderul mi lesz. Valszeg ok is ereztek, a modolasra alapozott programbol nem lehet megelni (lasd. rF2).
Ha rendberaknak a kormanyzast, gumit es FFB-t, jo lenne az az R3E... -
...vagy később.
Persze.
Azt is megtehetik hogy ma végleges verziószámot adnak ki aztán kész, elkezdenek valami mást, amiben nagyobb pénz van. később kiadják Nordschleife-t DLC-t mindenki azt másolgat amit akar, közben meg nyaralnak. :)
-
Jackal #15072 Ha így haladnak, nem sok idő lesz arra a védelemre. Örülnek ha tényleg az 1.0-s játék kijön szeptemberig. :) vagy :S -
Persze lett valami, csak Race 2014 nem.
...meg ugye arról volt szó hogy milyen jól moddolható a Race07..és ez mennyire jót tett a játéknnak, aztán most meg eljutottunk oda hogy azt ugyan nem folytatták, de tök jól levédett fizetős tartalmakat forgalmaznak..
valszeg levédik majd, gondolom nem kapkodnak fűhöz-fához az első DLC-ig van még idő. -
amúgy nekem is ez jutott eszembe...ha kijön pl septemberben a NORD , akkor csak simán be kellene jelenleg másolni a pálya fájlait...
mondjuk eleve most is lehetne simán warezzal is tolni...pár hete még sokakat is láttam warezzal a multiban...mondjuk mióta lehet kickelni azóta megunták h nem szeretik wreckereket...:) -
Az AC poligonokrol es optimalizalasrol annyit, hogy eppen valamelyik nap "szamoltam" meg, es Magione-n 2x annyi darap poligont es MB-ot foglal a kezzel modellezett fu, mig maga az egesz palya mindenestol:)
Ha Nord-ot is vegigfuvezik, az brutalis lesz:)))) -
Azert a SimBin a kezdeti F1C moding GTR2002-bol es kesobb a hivatalos GTR-bol, aztan az rF1 GTL/GTR2/RACE-bol eleg jol megszedte magat, kitermelt ket ceget (SimBin/SMS).
A SimBin a mai napig tolja, de most nem RACE-nek hivjak, amire evente jatekokat tolnak ki, hanem R3E-nek, amibe fizetos tartalmakat es "jatekokat" tolnak majd bele. (Plusz futnak sokhelyen a Simcenterekkel, pl. osszes DTM es egyeb valos futam.)
Amugy Kunosek nem tudom hogy gondoljak a komolyabb DLC-ket, amikor eleg komolytalan hozza a rendszer. Nem kell atomfizikus hozza, hogy ra jojjon barki, barmelyik tartalmat barmikor barhova lehet (egyelore) masolgatni;)
Valszeg a DLC-k elott valami vedelmet is be kellene epiteni, mert igy ennek nem sok ertelme lesz;)
A SimBin es az SRW eleg jo vedett, tartalom vasarolgatos rendszert epitett meg a 10 eves rF1 engine ala is. Persze, azokat nem lehet modolni... -
titkosított néven csak lacco serveren mehetnek majd:) -
Jackal #15066 Támogatom az elképzelést! :) (mégha oult alatt is kell továbbadni) -
ne az AC pályákat rakosgasd át , hanem rf2-ből a pályákat ide...:) -
a lézerscannelt Nordról:
no, the castle has not been scanned. :(
the track is completely scanned and already imported.
Atm I meshed only the asphalt and we're at 42 milions of triangles (that will be heavily reduced with our algorithms)
-
Toroltek, most nem talalom a linket;)
Amugy semmi extra nem volt. Felulrol az egyik AC palya egyik kanyarjarol csinaltam screenshotokat. Lehetett latni a modellt (poligonok), es kulon szedegettem a retegeket, hogy lassak, hogyan kell az idealis ivet es a groove-ot elore lemodellezni, beallitani, nevet adni neki es hasonlo.
Ha feltoltottem volna a modelt es megosztom, akkor logikus hogy gazos a helyzet. De nem. Sot, mar korabban is irtam, megtehetnem, hogy atrakosgatom rF2-be az AC palyakat, de NEM teszem, eppen Kunosek miatt.
Mindegy, a lenyeg, talan kicsit osszekapjak magukat, es ha nem is csinalnak DevKit kezikonyvet, legalabb itt-ott a kerdesekre valaszolni fognak. -
Alex van valami pálya gyűjteményed?:)