43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ok a booking-vadaszok, sorbarendezik a listat, keresnek egy bookingolhato szervert, ahol vannak emberek es/vagy jo a kombo, es "csatlakoznak". Aztan tovabbnezik a litat, talalnak jobbat, oda(is) belepnek es/vagy elfelejtik az elozot es/vagy bug. Raadasul a lista frissites sem biztos hogy szazas. -
vass17 #15340 Engem nem a kiesős, kilépős emberek zavarnak. Sokkal zavaróbb, ha egy szerver kb 2/3-a igazából be sem lépett, 20 emberből kb 16 bent áll a boxban, nem is értem ezt az egész rendszert... -
önző vagyok, én örülök, nyár van, a hangot is bel akarom bherálni a kocsimba, jön a gyerek..stb :DDD -
Nem bosszantom, azert is irtam, en nem rugozom a probleman, van alternativa boven, minden stilusban:) Irtam is az ACR/iR/SRW triot, offline-ra meg az rF2-ot:P
De azert jo lenne, ha gyokeret tudna verni valahogy itt a topic-ban az AC online, rendszeres fel-szervezett korozgetesekkel es versenyekkel, mert jo ez a progi, elvezetes vezetni, kar erte hogy igy alakult. -
Ne bosszantsd magad Alex :)
Ott az ACR meg az SRW ebben a stílusban, komolyabbra meg az iRacing.
-
Az a baj, hogy ebben meg nulla a rendszernek nevezheto valami (online resz... is:P). Valami kellene bele, ami mashol atgondoltan ki van talalva.
Talan meg ez a free boking is szerencsesebb/hasznalhatobb lenne, nem lenne akkora lutri a varakozas, ha legalabb az offline beepitett es mukodo segitseg es kontroller stilusokat mutatna. Talan lehetne latni, milyen a mezony, mennyien gondoljak komolyan. Persze, egy full help-es, gamepad-es, hatulrol tologatos is gondolhatja komolyan, de azert megis:)
Termeszetesen lehet talalni hasznalhato szervereket, neha a magyarok es vannak kint is ismertebb megbizhatobb, de a legtobb free amivel probalkoztam, eleg gazos volt az elejen: 10 perc varaozas, 20 indulo, elso kor a fele kiesik/kilep, 2-3 kor utan 3-4 ember marad, elol 1-2 ufo, 5 koros "verseny". -
Így van, messze van ez a használhatótól, booking még elmenne, ha nincs ember bármilyen rendszer van is úgy sem lesz abból verseny, ha meg van szándék ,eddig is össze tudtunk jönni .
De szélárnyék, publikra segítségek tiltása meg ilyen alap dolgok nélkül elég demo jellege van ... -
Nord v0.9.8 -
wright #15333 Szevasztok!
Péntek óta nem tudom elindítani a sim-et.Steam cannot be initialized.
Újraraktam a steam-et és az assetto-t is,eredmény ua.
Tudna valaki tippet adni,mi lehet a hiba? -
MOST mar van boven palya, ami hasznalhato. Meg "messze" vannak az AC minosegtol, de nem veszes a dolog, es a kinezet amugy sem annyira eletbevago.
Azert a szelarnyek messze nem masodlagos es felesleges:) Anelkul, normalis versenyen, azonos kategoriaban es hasonlo pilotakkal, a masik hibaja es durvabb kockaztatas nelkul, "lehetetlen" elozni, lenyegeben csak vonatozas van.
Hasznalhato a program, jokat lehet vele autozni, de sajnos a valoban hasznalhatotol meg nagyon messze van:/
Van AI, sot, 3 perc alatt lehet barmelyik palyahoz AI-filet gyartani, de meg a gyari, jo AI beallitasokkal is elegge "bena", uncsi, kiszamithato, bugos.
Ha AI-val akarokkorozni, akor rF2, merfoldekkel jobb (termeszetesen van tizensok ev elonyuk), es meg mas egyebben is elorebb jar...
Az online jo buli lenne, meg ha csak rovid fun versenyekre, akkor is.
De azokat itt kellene megszervezni, mert a szerver kereso es a lobby egyelore eleg szar es idorablo.
Ha a jelenlegi atlagos free AC lobby alternativabol kellene valasztanom, akkor passzolom, mert kiszamithatatlan (emberek, verseny, stilus stb.), es idorablo a booking hlyeseg miatt.
Akkor inkabb (ebben a stilusban, meg ha hulyen is hangzik) ACR es SRW:D
Ha meg komolyabb online-ra vagyom ott az iR.
Majd ha egyszer ujrairja az online reszt, a lobby-val egyutt, lehet majd filterezni, allitani es latni is a lobbyban a bellitasokat, segitsegeket, nezeteket, barmikor be lehet lepegetni a szeverekre, akkor majd hasznalhato lesz a dolog. -
- Autumn Ring, egész jó, mér időt, van pályához kötött kamera, és tud versenyezni az AI. Grafikailag is oké, és fut is, bár nekem a 11 Fityó500 már röccent néha.
..viszont itt találkoztam első alkalommal veszélyes pályabüntetéssel, a -mini- verzión ahol a célvonal van, ott ki lehet sodorni a fűre, külső ív, fél méter aztán palánk, szal nem nagy ügy, nyerni nem lehet vele, egyszerűen néha necces.
Viszont ilyenkor megfékezi az autót büntiből, ami oké, tegye. De itt elég nagy a tempó és egy lejtős rész jön, és bekapva a büntit betekeri a rövid tengelytávú Fiat500-t a szembepalánkba, nem megbüntetve, hanem összetörve.
Amióta használom az AC-t ez volt az első alkalom,...ettől a tapasztalattól eltekintve jó pálya, érdemes betenni...jön még hozzá majd update gondolom, de már bőven játszható. -
Most mar benne van egy 25 korom biztosan a palyaban, lehet 30 is, igy nem tevedek el rajta. Most toltunk megint egy-ket versenyt, beleuldoztek egy 7:03-as idobe, egy penaltyval, ami mar kezd jo lenni. bmw gt3. Mindig van egy-ket kulfoldi profi is, szoval a tarsasaggal sincs semmi baj.
De nem ertem a sok siro embert, hogy nincs eleg palya... mar most tobb van a kelletenel, mindenki talalhat kedvere valot. Inkabb embert nehez talalni, aki jatszani is akar, nem csak a szelarnyekot keresni, meg hasonlo masodlagos dolgokat. -
Bár nem örülök neki, de a végén még lehet igazam lesz, hogy Kunosék egy kicsit elcseszték a sorrendet... -
Dehogy ! Ott irjak, higy az SFY es a GFX osztaly kulon dolgozik .Mert most mar ioyen is van :) A fizikaosztaly az kulon tema ... :)) -
Ez alapjan meg, ugy nez ki, inkabb a parasztvakitasra gyurnak. Valszeg elobb lesz korbe-korbe repulo leghajo, helikopter, korhinta es villogo oriaskerek a palyak szelen, mint szelarnyek a versneyhez:D -
Ennel szarabb rendszert nem talalt meg ki senki, az biztos:)
De tuti, hogy ennek is valami technikai/programozos bibije van/volt, nem akart/tudott elinditott szerveren es kliens gepen pilotat es autot onfly toltogetni.
Ha fix tartalomra van betervezve az engine (memoriaba feltoltodo dolgok), akor ebbe majd izmosabban bele kell nyulni, az nem egyszeru. -
precise #15325 Nem ártana most már hanyagolni ezt a bookingos fost. Ezért nem játszottam 2 hete online. Akartam menni ma Aostán pár futamot, egy szerót találtam ezzel a pályával, egy ember volt bent qualon... Simán csatlakozhattam volna, de nem, bookingoljak, amit nem lehet qual alatt. Ez egy vicc! -
mindig tervezem h megyek egy pár kört , de valahogy mindig elmaradt...:)
de tetszett és most egy darabig nem is megyek máshol...hagy szokjam:) -
szégyelld magad :) -
eddig 5 kört se mentem szerintem a Nordon:) semmilyen játékban:)
de majd rászánom valamkor az időt és gyakorlok eg kicsit...:) -
De mar javitottak is elvileg.
0.20.1
- Launcher: optimizations for ultra high resolution and triple screen setups
- Launcher: GPU memory usage limit
- Fixed no collisions in multiplayer
-
Inkabb gyakorold a nord-ot, ott meg jol is jon a szellemauto a szuk helyeken :) -
akkor azért nincs ember sehol :))
De legalább megoldotta az ütközésmodellt :) -
most próbáltam és tényleg szellemautózás van:( -
Jah, valami nagy gáz van ott, szerintem is .... -
http://www.virtualr.net/assetto-corsa-new-update-car-modding-tools-released
Hang és grafika. Pont az a két dolog ami véleményem szerint marhára nem igényelne ráncfelvarrást, jelenlegi fázisában a játéknak biztosan nem.
Egyszerűen nem értem, hogy miért nem hallgatnak a visszajelzésekre. Csak azt tudom elképzelni, hogy beletört a bicskájuk elég sok dologba és időt kell húzniuk. Sokkal fontosabb -korábban említett- dolgokat kellene reszelni, hogy a hiányosságokat ne is említsem. -
Amúgy én nem próbáltam még, de igaz, hogy most MP-ben minden autó szellem, nincs semmilyen ütközés ? Fórumon olvasom .... -
Én azért lassan kicsit beleunok, ok, jó vezetni, de a használhatóság nulla, és kicsit bosszantó, hogy értelmetlen dolgokkal foglalkozik Kunos, űrszimulátor az megy, de normális rajtot megjelenés óta képtelen volt csinálni , nem beszélve szélárnyékról stb .....:)) -
Megnéztem a kijött pályákat:
-Oran Park, az első verzió amit néztem az elég gáz volt. Ez nem...én nem szeretem ezt a pályát, de elfogadható, grafikailag középkategória, vagy annak valahol az első fele talán.
-Prato, van rövid és hosszú verzió is, ...ezen a pályán nagyon sok versenyt mentünk a NetKar Pro alatt,..NetKar viszonylatban sokat.
hááát azt vettem észre hogy csak csinálom a köröket és csinálom a köröket, nem volt kedvem kilépni hogy a hosszabb verziót is megnézzem, mentem jókat...ez a pálya nem véletlenül volt népszerű, remek.
Aztán azért megnéztem a hosszabb verziót is, az is jó persze, akinek nem jött be a két töréses jobbos, az kapott egy szigorú sikánt, és egy elég jó visszafordítót, meg egy nagyobb féktávot.. :)
Aztán mivel jött Aosta verzióhoz egy frissítés hát megnéztem azt is, jó..valahol biztos jobb, nekem olyan plasztikusabbnak tűnt, jó pálya ez is...ahogy szinte az összes NetKar Pro pálya az.
..és akkor gondoltam elindítom a NetKar Pro alatt megnézem hogy sikerült ez az Aosta konvert, uaz Fiatt500-l mentem rajta mint ahogy az AC-ban. A pálya szemszögéből nézve nekem jobban tetszettek a NetKar havas hegyei, remélem átrakja majd a srác.
..és akkor az autó: Na itt ért egy kis meglepetés, mert én úgy emlékeztem hogy a NetKar nagyon bitang, sokat mentem vele annak idején, és megvannak a setup-k is...és továbbra is nagyon jó valahol, azaz kb. egy nagy lépcsőfokkal jobb mint mondjuk az rF gyári(!) cuccai, de azért...hát az AC után visszaülve uazon pályán egy lassabb, de uazon nyomtáv-tengelytáv autóval nagyon elnagyoltnak tűnik a NetKar.
gyakorlatilag azon kívül hogy elcsapódik a hátulja féktávon, semmi vezetési nehézséget nem támaszt, oldalra kevésbé 'taknyosan' csúszik mint az rF, de azért nem külön kategória. Viszont az rF2 már jobb a NetKar-nál minden szempontból...talán felfüggesztésben is, bár az jó volt a NetKar-ban most a teszt alatt is.
Az AC meg teljesen más kategória, nekem a NetKar az AC-val összehasonlítva egyszerűen egy szó ugrik be: elnagyolt.
jókat sikít a gumi, de ninics az a részletes tapadáshatár, vagy ffb mint az AC-ban, az ellenkormányzás sem olyan, és a felülkormányzást eltalálni sem olyan valósághoz közel álló mint az AC-ban.
A hang az jó volt, a 'receséget' leszámítva a grafika is nagyjából.
mikor letettem tálcára akkor ki kellett lőni feladatkezelőből, mert már nem volt hajlandó működni, erre már nem emlékszem lehet hogy így van, lehet hogy nincs nem tudom.
De autókezelésben csalódás volt, megint kísért az a nyúlós tapadásvesztés, amit nem szerettem soha. :(
Az AC-ban sem minden babakék, de azért amikor gyorsan megyek be a kanyarba, még a szivar Lotus is darálja az első tapadásvesztést..
1min41_4: NetKar
1min48_4: AC -
Ja) , akkor ezert toltad be utanam megegyszer a changelogot ! :)))) -
Köszi. -
A legtöbb app nem működik az update miatt...
Shared memória-t változtatták, így az appok#nál is várni kell egy frissitesre a készítőiktol...Valamelyiknel már van is... -
Most mentem egy kört GenTrack-en, nem működik az OVInfo. Nálam van valami gebasz? -
Lentebb írtam hogy megtaláltam:) THX -
precise #15307 Chrome-hoz van sg+ nevű bővítmény. Felrakod, és a hozzászólások száma után megjelenik egy pici lefelé mutató háromszög. Ott van a tiltó lista. Csak ráklikkelsz a delikvens hozzászólásánál és már kész is. -
MooneyR #15306 Logitech Profiler: rotation 900, Overall effect strength 100%, a többi nulla, a centering spring-et pipáld be, de az is nulla.
AC: 900fok, gain: 75-100% (így nagyon jó autós, de driftre gyengébbre kell venni azért)
filter: 25%
A többi effekt nulla. -
Mennyei!!!!! Ez a probléma is megoldva:DDD -
Azt kell, hogy mondjam, elég gáz, hogy így működik. Utána meg sírnak a fejlesztők, hogy csórók maradnak, meg nincs pénz tovább fejleszteni az egészet.
rF2-nél is kiakadtam, hogy aki még a béta fázisban megvette a Standard verziót, és most, miután lejárt az előfizetése, nem tudja 'büntetlenül' csak úgy upgrade-elni Lifetime-ra, ergó nem elég, hogy kifizeted a különbözetet, neeeeem. Még a mocskos ISI ráb*sz még 11 dolcsit a különbözetre, így a 41 dollár különbözet helyett 52-t kell fizetned, hogy Lifetime-od legyen. Utána meg csodálkoznak ők is, hogy elégedetlen a nép, meg minden. -
bbdc77 #15303 Valaki játszik közületek Logitech DFGT-vel? Ha igen, akkor egy profiler, ill. in-game FFB beállítást tudnátok mondani, ha megkérnélek titeket? :) -
Screenracer #15302 Hol van ez a cucc? Rá is teszlek benneteket. :DDD