43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jackal #15381 Le Mans 0.9: http://www.racedepartment.com/resources/circuit-de-la-sarthe.2482/ -
Mar update-elte is a srac.
Ezt a palya meg nekem is ismeros, mindenfele youtube-os gt videobol :)
Changes in v1.1:
- Fixes to collisions around the circuit
- Smoothed some bumpy corners
- Fixed transparency on some materials
- Fixed some double-sided objects
- Grid positions now work properly, p13 no longer spawns on the bridge
- Optimisations around the track, performance is a bit better -
ennek a rövid változatán iszonyat sokat mentem gt5 ill 6 ban:)
Erről a változatról nincs infó hogy létezik e?
-
Konkretan az elso kanyar rovidebb, aztan a masodik is, aztan a palya felenel is atrajzol valamit. Valahol keskenyebb lett.
Most mentunk egy harom koros verseny, mind a haromszor elrepultem az elso kanyarnal. Persze robotpilotank hamar alkalmazkodott a helyzethez, nkei kisujjaba a palya, aztan ment egy 6:55-os idot, mpc4-gyel.
-
Meg nem neztem, de kivancsi leszek ra:)
Sajnos Nord az ilyen, nem nagyon volt belole igazan tuti verzio soha.
Regen a meg a GPL-hez keszult verziot gorgettek maguk elott, aztan jott a Com8 verzio (ez az AC abbol van, hogy o mibol csinalta, az passz).
Aztan az rF-hez keszult egy uj cucc, allitolag ott laktak, oda jartak vagy hasonlo, elvileg eleg jo volt. Az valami rf-norschleife.de vagy VLN2007 neven futott.
Aztan jott a SimBin/SMS/Shift verzio hivatalosan. Bar nem tudni hogy csinaltak, de talan/esetleg az volt a legpontosabb verzio.
Sajnos meg egyszeru palyat is nehez rendesen megcsinalni, normalis adatok nelkul, a Nord meg eleg extras. Kepek es videok alapjan eselytelen, a Google Map fake, talan reszletesebb topomap.
Az rFN.de/VLN verziot talan GPS alapjan csinaltak?!
Majd az AC-s szcan lesz a tuti:) -
Jah, repülni néha én is tudok :)))
Legfőképp mert olyan hosszú a pálya és 8szerintem) van elég sok uncsi része, sokszor bebambúl az ember :)) -
Tok jo, nekem aztan igazan frissek az elmenyeim, robotpilotankrol nem is beszelve, egy csomo kanyart ujrarajzolt, repulunkk ossze-vissza a palyan...
-completely new layout much closer to real life -
Most jatszottam eletemben eloszor rajta, vele. A snoopy fele verzioval.
De meglatni es megszeretni, ezek utan a tobbi palya eleg steril, mint guminovel a szex valami olyasmi erzes :)
Persze lehet azert, mert meg fel evvel ezelottig gyakorlatilag sose jatszottam picit se komolyabban, foleg, nem online, ilyesmi autos jatekkal. Csak az rbr amit befogadott eddiga szivem :)
-
Nekem annyira nem jó, ezzel most mi a gond ? -
Tyuki80 #15372 Annyira nem jó az, hogy megtanuljam perfect :)
....Azért ez kicsit erős,főleg,hogy az autóversenyzés szentélyéről beszélünk...... -
Annyira nem jó az, hogy megtanuljam perfect :)
Mondjuk azért körbeszoktam érni, annyira nem gáz ...De jobb szeretem a normális pályákat . -
A Nord jo buli, meg trackdaynek is, keves emberrel. De a booking megoli...
Ha egyszer megszunk a booking, es lesz normalis rendszer, talan jobb lesz a helyzet. Akkor meg en is inditok (ha tudok:P) "csak ugy" trackday-t, olyat ahol eppen kedvem van hozza, kiirom a forumba, es megyek korozgetni, autot allitgatni, versenyezni.
Es ha kozben belepegetnek, kororzgetnek es megjon a kedv, lehet tolni 1-2 versenyt. Ha nem, nem vesztettem semmit, amugy is autoztam volna.
Foleg ha meg AI-t is lehetne betenni, amig nem jon mas.
De ezek eleg futurisztikusan hagzanak az AC eddigi ismereteben:D -
Jóféle.
A rugalmasság lehetne Rugalmatlanság :) -
megtalalni -> megtanulni -
Akkor megint ott tartunk, hogy tobb palya van mint amit az ember kepes megtalalni, vagyis nincs palya hiany.
-
Hát rám igen sokat várnátok, amilyen jól ismerem a pálya második felét :))) -
ha elottem mesz, kovetlek, igy nem leszel egyedul :)
Tegnap is volt olyan, hogy harman nyomtuk par meterre egymastol, aztan balesetnel megvartuk egymast. -
Az a legrosszabb, elveszik az ember azon a nagy pályán, oda már létszám kellene :) -
ndul nord 4 perc booking meg "lacconak" -
Ja, valszeg amiatt van ez a nagy csend (meg nyar van). -
Jah, tenyleg van ez a fociize.....:))) -
Tyuki80 #15360 Osztrák-Dán?
-
:D Jó ez az izé ...
Szervert indítanék én, próbálkoztam is folyamatosan, de általában sohasenkitsemmi nem érdekel :DD -
Csak ugy:P Multkor kellett valamihez, ez volt a prototipus:D
-
En nem szervezkedem, mert nem tudok szervert inditani.
A GTRM/MASZIM/VSR szerverekre kellene ranezni, ha ott vannak normalis letszamban, ide beirni, talan lenne meg amber, es esetleg lenne valami.
Vagy ha raersz, ird be mit inditanal (amihez NEKED kedved van), aztan menj csinalj akarmit, es ha itt jelentkeznek legalabb 5-en, akkor mehet, ha nem, akkor tovabb csinalod az akarmit:) -
Amúgy esténként nincs semmi az utóbbi időben ? -
Nem tudom, nem néztem meg :DD -
Ennek kb. annyi ertelme volt, mint a track modding videonak:D -
Ha valaki autot akar modolni, es neki ez a video segit, akkor abbol problemak lesznek:D Vagy sose lesz kesz;P -
A multiplatformmal nem lenne baj, ma mar kotelezo lenne ezen a szinten is. Attol meg nem lesz arkad. Foleg a koltsegek es a bevetelek hatarozzak meg a celkozonseget, az meg a stilust es a kivitelezest.
Az iR eleg HC szimnek nevezheto, mar csak az ara es a felhasznalasi lehetosege miatt is. Es ok is nyomulnak a multiplatform fele rendesen. Egyelore PC/Linux/MAC, de megy tableten is (vagy mi a szar:P), tuti tervezik/csinaljak a Steam-es es konzolos verziokat is.
Ettol nem lesz masik(fajta) jatek, egyszeruen csak atgondoltabban, mashogy, komplexebben kell felepiteni az "alap" engine-t, amibol "portolasok" (forditasok) keszulnek.
Ez persze igy sokkal nagyobb es lassabb munka, de hosszutavon megeri (foleg az iR-nek, ami kozben folyamatos bevetelt termel:P.
Ilyenkor vagy valasztanak nyilt forrasu, tobb platformra fordithato "kesz" megoldasokat (lasd. Kunos: Python, GoLang, HTML/JS, ODE, FMOD), ami kompromisszumos, vagy fejlesztenek mindenbol sajatot, ami tuti, de macerasabb osszerakni.
Az iR-nel "egyszeru" (bar ok is kapkodtak egy idoben, foleg a hang resszel), mindenre szereztek sajat, specifikus szakembert (hang, utkozes es tores fizika stb.). Van penz, "raernek".
De Kunoseknal gazosabb a helyzet, egyedul nem tud mindent megirni, ok nem ernek ra;) Igy neki idealis valasztasok ezek a kulsos cuccok. -
-
Nekem nincs bajom azzal, hogy Kunos kicsit divatosabbra probalja csinalni, csak csinalna :)))))
Legnagyobb gaz, higy soha senki nem mond semmit, pedig szerintem egyszeruen csak valami nem akar jol mukodni , azert nem jon semmi ertelmes frissites, csak legalabb mondanak..... -
GPx8 #15349 Persze. Ördögi kör.
Ilyeneket csak nagy studió tudna összefogni és fizetni.
Akkor viszont gyorsan sok pénzt akarna látni -> arcade multiplatform fos... :P -
Tobb ember = kompromisszum :) Lasd AC :P
Az LFS-bol a palya modolas hianyzott nagyon, az autok boven megfelelnek a celnak.
Hiaba modolnanak egy BMW-t, akkor Ferrari kellene. Ha van Ferrari, akkor meg Audi. Ha megvan minden divat marka, akkor kell az osszes tipus, aztan a klasszikok. Es aztan a sorozatok. Utana minden autobol a sajat elgondolasos "jobbak". Es persze F1-bol evente 4, es termeszetesen a jovoevi is:DDD
De palyak nagyon kelettek volna... -
Timbu #15347 Vagy lehet mégjobb lenne, ha nem egy-egy programozó készítene egy játékot, hanem összeállnának ketten-hárman. Akkor külön foglalkozhatna valaki a fizikával, valaki a grafikával és mondjuk valaki a multival. Mert sajnos az AC sem úgy néz ki, hogy pár hónapon belül elkészül.
Meg az LFS-t már rég modolhatóvá kellett volna tenni.
-
Igen, Scawen fizikus/matematikus/mernok vagy ilyesmi, a grafika addig erdekelte csak, hhogy lassa, mit sikerult csinalnia:) -
GPx8 #15345 Lehet, hogy az a jobb. Lásd Kunos, aki szépen beleásta magát a dx rejtelmeibe és nem maradt ideje(?) pár "apróságra", ami viszont nekünk hiányzik...
-

Talán Scawen újra lélegzik, legalábbis egyre többet kommunikálják, hogy nincs még veszve minden, S3 tartalmak is gyakorlatilag a startra várnak mert Eric folyamatosan faragja őket. Heteken belül jön a Westhill olyan szinten feljavított változata, hogy még a szervizutak is bejárhatók lesznek.
Ahogy írta is anno Scawen, neki a saját maximalizmusát kell legyőznie, és el kell fogadnia, hogy tökéletes nem létezik. Ebből kiindulva ha a csillagok véletlenül úgy állnának, hogy publikálnák amin ezidáig dolgoztak, az megint egy mérföldkő lenne.
Nem lesz soha pcars féle csilli-villi, de olyan bazári, játéktermi minőségű sem.
Ahogy olvasgattam a grafikai lehetőségekkel egyáltalán nincs tisztában, szimplán nem ért hozzá.
Bocsi az OFF-ért! -
Az LFS-t sose a grafika vagy a hangtechnikaja (:D) miatt szerettuk;) Evekig meg az autokba se lehetett belayni, fekete ablakok voltak:D
De fizikaban, mukodesben es foleg GUI szolgaltatasokban messze-messze megelozott mindenkit, meg a mai napig (14 ev utan!) is sokmindenben elorebb van.
Mindig is latszott, hogy Scawen szakmabeli, ISI megrendelesre dolgozott (EA), a Papy a mindig sajat feje utan megy es "iprai" dolgokat csinal, Kunos meg profi hobbista, kicsit favago, masolgatos, divatot meglovagolni-probalo jelleggel.
Az LFS beleegett annyira a "tortenelembe", hogy szinte mindegy hany evig "nem csinalt semmit", es a friss kiadas (S3?!) mennyivel lesz "rosszabb" a mai "NextGen" GFX technikakhoz kepest, szerintem meg igy is sokan megfogjak venni. -
GPx8 #15342 Off.
Scawen elkezdett dolgozni. Ha soha nem is fog úgy kinézni, mint az AC, azért szolgáltatásban/teljesítményben simán lelépi.