43023
  • barcalaci84
    jogot nem kérek:)...annak örülnék ha egymás közt találnátok meg ezt az embert...:)és egymás közt ruháznátok át a feladatot ha "főfőnök":) nem tudja ellátni épp másnap a feladatát...ha minden kötél szakad akkor szóltok és indítom este sajátgépről a servert...ezért lenne jó szerintem egy semleges név rá...(arra átírom addig a server nevet)

este kipróbálok majd valamit ...eddig nem sikerült működésre bírni , de elviekben a serverállítást ezzel a freejoinnal játékon belül a chat-ben is meg lehetne oldani admin jelszó használatával...
  • Gadfly13
    Laci, ma FUN futamkor/után gyere fel maszim ts-re és megbeszéljük a részleteket. ;)
    Jogot nem fogok tudni adni a szerverhez (azt csak szűk körben érjük el), viszont vmi tanmenetet kitalálhatunk majd. ;)
  • bardocz
    Animált pittel fölösleges lenne foglalkozniuk, de a boxot azt tényleg meg kéne csinálni még az 1.0 előtt, remélem sikerül.
  • barcalaci84
    ezért írtam Ákosnaka hsz-t:)
    ő benne van ezekben a szervezősdikben az 5 vagy nem tudom hány liga között...
    fogalmam sincs h működik az egyes ligáknál a szerverek kezelése, de jó lenne ha megtalálnák azt az egy embert aki elvállalná ezt feladatot...(reggel átírja a 2 sort, este meg 3-at kattint 8 -kor)
    vagy ezt a szerverkezelősdit át lehet ruházni?
    mert akkor nem is kell h mindig ugyanaz az ember legyen, ha valami miatt akadályoztatva van valamikor akkor szól valakinek h intézze...
  • cstibikeee
    Stefano: I will try to get some sort of basic pitstop for multiplayer races before v1.0 but animated pit crew? I dont think so
  • Alexease
    Rendes szerverre elvileg ott vannak a GTR/MASZIM/VSR szerverek. Szerintem azok a kezdetektol mai napig mennek (mostanaban uresen), veluk kellene egyeztetni (ott a forumba!), tuti igeny szerint beallitgatnak minden nap.
  • barcalaci84
    tegnap mastersen beírtam a fórumba h rakja majd ki FB-re ha lesz ideje(privátot nem tudtam írni, mert tele a postaládája:) )
    maszimra kiraktam a hét során szükséges linkekkel együtt...

igazából rendes szerver lenne jó, ami mehetne egész nap folyamán...reggelente kéne csak a cfg fájl-ban átírni a pályát és az autókat...meg valami jó server nevet kitalálni neki:pl Magyar FUN server...
    hamar átmenne szerintem a köztudatba h érdemes rá fellépni, mert gyakorolhatok az esti funra és még lehet többen be is csatlakoznak és kialakul egy szervezetlen FUN akár mikor:)

este 8 kor meg lelőni a servert és újra indítani 3 kattintás...
  • Gadfly13
    A mai MP4 Mugellohoz ajánlom ezt a setupot: LINK

@Laci
    Ezt az összesítést kitehetnéd maszimra is (ahova a tagnapit), ill. neliszabnak is kéne szólni h tegyki AC FB-re is.
  • barcalaci84
    a heti program:

• barcalaci84
    közben úgy gondoltam , h egyik nap gyári pálya, másik nap egy mod pálya hétköznaponként...
    ha mod pálya , akkor kezdésnek a kis fiat amivel a vonalvezetést könnyebben megtanulja az ember,utána meg egy rendes gyorsabb autó...
    gyári pályánál egy H-váltóssal kezdünk, utána meg valami pillangóssal...

most hétvégén meg Nord lesz ...este egy hosszabb versennyel pl.:
    szombat este: bmwe92s1-el egy 5 körös verseny (több mint 100 km)
    vasárnap este: meg a két gt3 autóval(bmw, meg meki lesz választható fele-fele arányban a serveren)
  • Ratrak
    458 stage-verziója, esetleg F40?
    Én szeretem a kisfityót, bemelegíteni tökjó.
  • oneal1
    fabarth rajtam kívül senkinek nem szimpi?:)
  • barcalaci84
    holnapra, holnaputánra valami autóötlet?
  • oneal1
    ez a ferrari valamiért jobban bejött mint a kis fityó:)

el is felejtettem hogy Norbi kivágott az elején, azt sem tudtam, hogy mivan hirtelen:D
  • barcalaci84
    az 599-es futam:
  • oneal1
    ha mindenki így látha akkor sorry!
    béke!:)
  • barcalaci84
    http://doodle.com/964nrvk2k4cicn63#table

szavazzatok h hány körösek legyenek a versenyek ezentúl esténként!
  • SimaSuna #15844
    csak mert ha valaki elcukrozza a kanyart, legyen lehetősége utolérni a mezőnyt
  • barcalaci84
    legyen 8 kör:)
    de ha többen is 10-et akartok, lehet az is felőlem...
    írjon aki 10-re szavaz..
  • Dietrich
    akkor ennek sincs addig értelme amíg a végleges verzió nem jön ki.
    de az mikor lesz? :)
  • SimaSuna #15841
    5 kört nem tornázzuk fel 10-re?
  • barcalaci84
    Esti funrace

Kezdés:20:00

Pálya: Mugello
    Server neve: barcalaci84

freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
    10 perc q ,5 kör verseny
    autó:1. bmwe30 group A ,2.Mclaren mp4-12c GT3
  • barcalaci84
    itt szerintem is Tominak kellett volna elvennie...
    éppen h csak bedugta az orrát az utolsó pillanatban...

de az ilyen is benne van a sportban...és jó volt látni replayt nézegetve h nagy belecsattanások nem voltak semerre a pályán...
  • Szabi #15838
    egyszer elkeztem én is, egész jól is haladtam, aztán jött egy apró frissités és kiderült, hogy frissítésenként új verzió kell majd a fordításból, ezért hagytam a fenébe végül.. :D
  • Gadfly13
    #15827-re ment a hsz
  • Gadfly13

Igazából nem szándékoztam ilyen jellegű eszmecserékbe belekezdeni, de azért szögezzünk le 1-2 dolgot:
    Először is szerintem nem voltál előzési pozícióba, mivel a videón (de a képen) is jól látható, hogy jóval mögöttem voltál (pontosabban a te első tengelyed biztos, hogy nem volt előrébb mint az én hátsóm), kifékezésről meg pláne nem is beszélhetünk főleg ebben a kanyarban. Ilyen esetekben mindig a hátul lévő a felelős! Továbbá én mindvégig az ideális íven mentem és kanyarodtam, a spotter sem szólt, hogy ott lennél (de ez Laci videójában is visszaigazolódik). Arról nem is beszélve, hogy nem éppen egy klasszikus előzős kanyar (persze láttunk már itt előzéseket), de ahhoz kanyarbejáraton ott kell lenni közvetlen a másik mellett és akkor már lehet arra kényszeríteni a védekező felet, hogy ne az ideális ívre forduljon. Ennél az esetnél még védekező félről sem beszélhetünk, így szerintem neked kellett volna jobban felmérni a helyzetet és nem bedugni oda a fityó orrát. kb. a lökhárítóm bal sarkát találtad el, így ez ebben az esetben minden, csak nem tiszta előzési kísérlet. ;-)

Egyébként részemről nincs tüske. Jókat FUN-oltunk tegnap, és ez volt a lényeg!
  • Tyuki80
    Mi lesz ma?
  • barcalaci84
    8-kor kezdünk pontban...
    Ha hamarabb is AC közelben leszek akkor indítok gyakorolni korábban ... De ezt nem ígérem biztosra..
  • Dietrich
    magyaritás kérdésre a választ fb-n megtaláltam.
  • Dietrich
    én meg arra, hogy kezdhetünk elöbb is :)
    tegnap ugyan felmentem egy pillanatra szerverre, de rögtön kiderült semmi sincs nálam beállítva (DFGT kormány) azt se tudtam, hol kell ki iktatni az automata gázt féket, váltót stb. de Suna segített benne.
    Sajna a menüben lépkedve annyira kicsik a betűk, hogy alig tudom elolvasni. Nincs erre valamilyen lehetőség pl. plr vagy nem tudom milyen fájlban átírni a méretét?
    Magyarítás nincs még a játékhoz?
  • barcalaci84
    Q vége után pontosan 45 mp múlva kezdődott a verseny...
    Ez serverben van állítva...
    Este felrakom 60mp-re...
  • barcalaci84
    Tudom... Azért mondtam h pontosan kezdünk :)
  • Dietrich
    péntekig nincs meccs. :)
  • SimaSuna #15828
    tegnap jól elintéztem a játékomat.

vége volt a qualinak, gondoltam megyek elintézem folyóügyeim. kb 30 mp alatt azért ezt meglehet csinálni, rF 12h-s verseny alatt 38mp box kiállásnál még kényelmesen is el tudtam helyezkedni utána. Itt pedig már rögtön ment is a verseny és majd 1 körrel le voltam maradva.
    Miért nem lehet megcsinálni azt, hogy verseny előtt 10-15mp-el tegyen ki rajtrácsra...azt go.

ill: offline próbáltam setup beállításokat. Fiat500-nál sikerült egy drift setupot csinálni az elején. a végére pedig egy kicsit pattogós sínautót.
    Persze elmenteni nem mentettem, mert minek...hülye fejjel kiléptem.

ui: a chat helyett esetleg használhatnánk TS-t. Ha kell van szerver lehetőség szívesen csinálok.
  • oneal1
    Kiraly!:)

8:13 nal utkoztem a sraccal, pont az en nezopontombol megy a video, hat sztem o huzott ram:)
  • barcalaci84
    a fiat500-as verseny:
  • barcalaci84
    elsőben kipróbáltam ezt a tc állítgatást...felraktam 5-re ahogy Ákos írta...
    a másodikban kikapcsoltam és sokkal jobb volt:)
  • lac coo
    Én meg ökörködök a Griddel, de lassan majd jövök én is a lassabb verdákra...:D
  • Alexease
    Ahogy van valami online aktivitas, azonnal porog a topic:)
    En most ezt a hetet kihagyom, napi 4 ora szabadom van, de akkor inkabb alszom egy kicsit:)
  • oneal1