43023
  • alma2
    A tegnapi felesleges 100 hozzaszolas eredmenye, hogy eladtad a kormanyt? Nagyon a szivedre vehetted az ellenvelemenyeket :)
    Addig tolhatod gamepaddal, ha remegnel az elvonasi tunetek miatt.
    Mit szerzel be a regi helyett?
  • barcalaci84
    na akkor használjátok:)

Tsukuba pálya letöltése:http://www.racedepartment.com/downloads/tsukuba.2629/

Jó szórakozást!
    (este már nem leszek , eladtam a kormányt , jönnek ma érte...:) )
  • b-type
    Ki baltázza el az AC-t? :))
    Nem kell szélmalomharcokba menni, csak használni...aki meg nem használja az ne tegye, használjon mást. Csináljon ...valamit.
    A világot sosem azok az emberek váltják meg akik nem csinálnak semmit csak dumálnak.
    Én is beleszaladtam ebbe amibe Precise, szintén felvillanyozódtam, hogy mi volt, hogy 100hozszólás született :)) (pláne hogy mostanában nem jutok géphez..(babaszoba-rokonok-nemsoká gyerek), de csak a szokásos ami megy az azért sz@r, bezzeg ami nem megy az jó volna..
    felesleges hab, amihez most hozzátettem egy hozszólást én is :)
    Ahogy Tyuki' mondta, játszani kell.
  • MasterMason
    Egyébként ami a csillogást illeti, ma már bizony az is számít. Én régen simbin cuccaival toltam a legtöbbet, gt legends, gtr stb. És ma már nem vagyok hajlandó azt elfogadni érvként, hogy választani kell a szép grafika vagy a szim között. Eltelt tíz év, négyszer akkora teljesítményű processzorok vannak, 8X akkora teljesítményű videokártyák, iszonyatos mennyiségű ram, ssd stbstb. Nem igaz, hogy minimum 12X teljesítmény többletbe nem fér bele a szim és az agyeldobos grafika egyszerre. :D
  • MasterMason
    Itt még véletlen sem arról volt szó, nem arról ment a csevej egyébként kulturált formában, hogy elég e egy i7-es vagy sem, itt arról van szó, hogy nem ártana, ha a fejlesztők kihasználnák a gépeket és lehetőségeket, beleértve a procit és a vidkártyát is. :)

• precise
    Nem vagyok agresszív, csak megint elment egy oldal a fórumban hülyeségekre, amikor megláttam a sok hozzászólást jöttem nagy örömködve, hogy valami kurvajó dolog jött a gaméhoz. Erre azon vitáztok, hogy miért nem tud kunos olyat programozni mint iR. Mindezt úgy, hogy kb tudjátok a választ.
    Az is baromság, hogy vannak régi gamék amik pentium 133 mhz-en milyen kurva jók voltak fizikában. Azt, hogy elérjenek egy vezetési érzést meglehet oldani kamu effektekkel, meg ki is lehet számoltatni a pc-vel. Pl egy megcsúszást úgy is meglehet csinálni, hogy 100 km/h nál x sugarú fordulásánál bármi van megcsúszik, lásd grid autosport. Meg ki is lehet számoltatni mindenféle változóból. Nem hiszem, hogy egy f1-es csapatnak 1 db i7-es proci van a szimulátorában. Pedig ha elég lenne mindent számolni nem költenének millákat szuperszámítógépekre.
  • lac coo
    De tetszik , jképzeld! :DD
    ( Most jönnek majd az agressziv kismalacok ...? :))
  • precise
    csak 1000x(!) kerül több pénzbe a használta mint AC-nak. Igen AC programozása szarabb, nem tetszik? Ott az iR.
  • barcalaci84
    rengeteget...
    és későn szálltam ki:) csak AC-ig egyik szim se győzött meg , h rendesen használjam...f1 nél pl nem is az a bajom h nem szimes irányításban (mert másban viszont pazar tud lenni, főleg a szimes alternatív borzadályokhoz képest )), hanem h 4 éven keresztül minden évben kiadják és egyetlen kezdetek óta meglévő ordító hibát sem javítanak, de újakat azért hoznak...bevallottan ki se próbálják online...mocskos egy cég...
  • Solt
    De hozza, csak idő kérdése... :)) Ott a BF4, igencsak jól vizsgázott a Mantle még úgy is, hogy gyakorlatilag csak egy tapasz formájában adták hozzá, nem nulláról arra írták. A DX12 szinte ugyanez lesz... Még 2-3 év és a kisebb fejlesztőkhöz is leszivárog ez, főleg, hogy ezekre még gyorsabb és egyszerűbb is lesz a fejlesztés...
  • lac coo
    Hány órát raktál bele F1-be, akkor csak nem olyan rossz az ;)
    Más világ, sajnos leszarják a szimes műfajt, de grafikához azért értenek :)
  • barcalaci84
    na codemasters-sel még provokálsz is:)
    be kéne sózni a stúdiójukat...:)
  • barcalaci84
    nem fogja:)
  • lac coo
    Laccoo csinált egy limonádét, és kiült a kertbe kicsit hűsölni :)))
  • Solt
    Ez már játék a szavakkal... :) A mai i5 - i7 procik jóval nagyobb teljesítményre lennének képesek, ha adott lenne a szoftveres környezet. A DX alatt is lehetne "csodát" művelni, csak rengeteg programozó, idő és ezek miatt még több pénz kéne hozzá.

A DX12 vagy a Mantle reméljük ezen a téren meghozza az áttörést. :)
  • barcalaci84
    hát a CARS valami ilyesmi akart lenni...:)de nyilván túl utópisztikus...
    laccoo-nak túlságosan tapadna az autó , nekem meg nem hasonlítana eléggé a valós vezetési élményeimhez...:)
  • Tyuki80
    Úgy látom ezerrel megy a fingfűrészelés!Miért nem jöttetek inkább játszani egyet!A 2. körre maradtunk négyen.
    Habár a mai ritka szar kombó volt:)
  • lac coo
    Maxon , tök maxon már kell neki a vas, igaz ott brutál durva már .
    De egy jó high beállításon nálam simán megy full griddel más-más autóval, és azért az a látvány sem kutya AC.-hoz képest :) Vagyis csak nem a proci a vége, hogy AC ennyit tud ...

De ez végül is mindegy, nagy cég, jól írja meg a motort, akárcsak Codemasters. AC garázsproject, ahhoz képest igen jól néz ki, jobb nem lesz, nem is gondolok rá, hogy olyan lesz mint a nagyok .
  • barcalaci84
    a dx api-ban egyetértek...
    de mivel jelenleg arra fejleszt mindenki így mégsincs sok tartalék azokban a procikban...
    és ez nem is változik sajnos egy darabig..
  • Adam Jonas
    Én ilyen tekintetben a CARS-nál már napról napra egyre kevésbé hiszem azt, hogy jobb lesz optimalizáltság terén, de ez már másik topik...
  • GPx8
    Pont annyi realitása van, mint a világbékének! :D
  • barcalaci84
    azért a CARS se arról ismert h milyen jól fut...szerintem a gépigénye is nagyobb...és ez természetes

az AC és a CARS is készülőben van , az optimalizációban még lehet hinni...:)
  • Solt
    De, a procikban rengeteg tartalék van, a töredékét nem hozzák annak amit tudnak, és ennek első sorban a DX API az oka, másodsorban pedig az idő és a pénz.
  • lac coo
    Az első ember átírná, mert szerinte nem jó ! :DDD
  • Adam Jonas
    Ja, és ami a legfontosabb, és lemaradt: a közös játék egyben azt is jelentené, hogy nem lenne 18-féle GT mod, meg 130-féle F1, hanem a világ összes bajnokságában ugyanazok lennének.
  • Adam Jonas
    Bennem múltkor már megfogalmazódott egy dolog: mi lenne, ha...

...ha lenne a szimulátoros társadalomban annyi, hogy összegyűjti azokat az embereket, akik értenek programozáshoz, modellezéshez, skinhez, fizikához stb., s írni egy saját játékot - ami egyrészt, ingyenes, másrészt, ligaspecifikus, tehát megfelel a lehető legtöbb elvárásnak. (Igen tudom, lehetetlen, blablabla, de azért egy ilyennel szépen oda lehet piszkálni az összes többi fejlesztőcsapatnak)
  • lac coo
    Biztos hogy megoldható lenne ez a látvány kisebb gépigénnyel .
    De Kunos egyedül drótozza, amatőr is, neki elnézzük :)

Bár nem szeretem CARS-t, de sokat számol és tükröződik is szépen (itt ugye eleve életveszély maxra tolni a tükröződést..), mégis megy akár 46 AI-val is .
  • barcalaci84
    ne szerkesztgesd már amit írsz:)

az IR valóban számol és régi gépen is jó...de itt sokkal többről beszélt a srác h menni tartalék van a procikban....
    szerintem nincs , főleg h a csillogást is meg kell támogatni proci oldalról is...és az is elvárás volt a sráctól, meg lewgdurvább törésmodell stb...
  • Alexease
    Pedig mindegyik csapat sajat engine-t fejleszt: iR, ISI, Kunos, LFS. A CARS az egyetlen kakukktojas, ok az ISI-bol indultak, de mara mar annyira ujrairtak az egeszet, hogy most mar az is lazan sajat engine.
  • NEMEZISHUN
    hát van egy két olyan server ahol pl az említett porsche vagy corvette szükséges és ezeket nem találtam :/ ezért kérem a segítségeteket ;)
  • Alexease
    Oda nagyreszt mindent feltesznek. Esetleg meg a hivatalos forumot is erdemes nezegetni, de altalaban onnan is atkarul minden. En is elkezdtem gyujtogetni, de en elotte letesztelem, es az utobbi idoben olyan durvan elszaporodtak, az idom meg elfogyott, hogy most pihentetem a dolgot;)
  • barcalaci84
    mert ez melyik szimnél van így?
    azért ilyennel nem talkálkoztam sehol...
    de akkor tehát az a valószínű h minden szimet fejlesztő cég balfék és nem tudják a millió lehetőséget kihajtani a brutális procikból????
    ennek most sok köze nincs ahhoz h az AC-t elbaltázták-e vagy sem...
    miért nincs egy játék se ami annyira kítűnik...???
  • lac coo
    Palyak vannak dovivel, autofestesek, autokrol en nem nagyon tudok, az alafabeta konvertek nem izgatnak.Talan keves ami auto van gyarilag ? :)
  • NEMEZISHUN
    köszönöm a linket itt minden megtalálható?porsche,corvette,pályák stb?
  • MasterMason
    "nem hiszem h mindenki béna lenne a szimes játékiparban ..."

Nem mindegyik csapat fejlesztett saját engine-t. :D
  • lac coo
    http://www.racedepartment.com/
  • lac coo
    Azt írtad gyengék a procik, szerintem jelen esetben kicsit suta a programozás . Nekem mindegy, nincs vele bajom, mert fut , csak helyesbítek :))

Ha egy demoban 1 autóval szaggat az vagy nagyon brutál szép és számol mindent, vagy gagyi a programozás, vagy gyenge a mai processzor... Melyik a legesélyesebb :)

IR nem béna, a jó istent is számol ,és fut 30 userrel, 10 éves gépeken. tudom, az nem csillog ,az igaz .
  • NEMEZISHUN
    hali valaki tudna dobni egy linket ahonnan le tudnám szedni az új autókat,pályákat? előre is köszönöm
  • barcalaci84
    mint írtam , bőven javulni fog ez szerintem...
    csak minden újabb szim kisipari?
    mindegyiknél gond a teljesítmény...
    nem hiszem h mindenki béna lenne a szimes játékiparban ...
  • MasterMason
    A probléma abból adódik, hogy nem egy konkrét vasnak kell "megfelelni". Tehát itt van ezer féle konfig, és lehetőleg mindegyiken futnia kéne ilyen vagy olyan módon.