43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jackal #16301 14-15-ös volt a pingem amikor láttam
Viszont a Fiat-os időmérőnél repkedtetek, ott szar volt a rajt is. A másik két versenynél meg időmérőnél nem volt semmi anomália. Torrent nem megy az tuti. -
hétfőre berakom... -
Igen azt néztem, pont az jutott eszembe, hogy kb azon a szinten van AC modellezése, csak a render szebb :) -
Ja a lfs-es blackwood palya is tokeletes konvert, sot jobb mint az eredeti :) Sokaknak meg ismeros lesz, azt is be lehetne tenni valamikor. -
Atirhatnad a konfig file-t 15-rol 18 pitre unalmadban.
Nem tudom freejoinnal is szol-e, de ha olyan palyat teszel be amin nincs annyi pit (nem jellemzo) Akkor ugyis ordit a kliensnek. -
hát eddig nekem nagyon tetszik... -
mar gondolom vagysz is vissza a jo oreg bevallt g27-re :)
(Hallottam mar ilyenrol)
-
jackal 300-as pinged van -
fanatec porsche 911 gt3 rs v2 -
Mit vettél ? :) -
hát az új kormányt még szokni kell:)
de király h megint teltház van...:) -
közbe kiderült, hogy a steam-es nicknév miatt mert speciális karakter volt benne :D
#16289: akkor nekem felejtős is, már a pályát se szívesen töltöttem le, de már megy is rá a törlés :D -
kb 10 hozzaszolassal lejebb, freejoin... -
Valaki megtudja mondani, miért történik az, hogy felakarok lépni egy szerverre, de nem tudok, mert betöltésnél IP kiírás után fogja és Shutdownol... -
maszimos szeróra hogy lehet feljutni ? :D
15/15-nek írja.. de nem hinném hogy tényleg tele lenne -
Baszki, azt nem tudom hogyan hozom össze :DD -
Tekertem egy 6:29.4-et...csak, hogy féljéééé. 
Mint az elefánt a porcelánboltban, sok van még ebben. Kíváncsi leszek én is, hogy mennyit változik majd a nyomvonal, ez a legutóbbi teljesen más lett mint volt és valahogy ijesztőbb is sok helyen. -
Ugyan azon, nyomhatjuk majd. Kíváncsi vagyok miket változtat, a 0.9.8-ban azért változott rendesen a nyomvonal. -
Szinte én is. Zondával mentem nemrég a 0.9.8-on pár kört, 6:37.007 lett, de az 1.0-n indíthatnánk majd egy hotlap meccset.
-
Én szinte csak ezen megyek most. Kipróbáltam Paganival valami 6:36-ot mentem asszem. -
Pont ez lett volna a következő gondolatom.
-
Nekem már rengeteg élményt adott ez a változat is, szóval nagy hálával tartozok neki, amivel szerintem nem vagyok egyedül. -
Én már nem hiszek ebben a szeptemberi megjelenésben. -
~2 hónap múlva meg lézerszkennelt gyári verzió is lesz.. :D -
Fórumon ma reggel írta Snoopy, hogy ma este jön az 1.0-s Nordschleife. Lodolhatók lesznek az objektumok és a beállításoknál szabályozható lesz a pálya kidolgozottsága, amivel akár 2x FPS emelkedést is tapasztalhatunk majd. -
Vagy jovok vagy nem, ez mondjuk biztos :) -
tudom h nincs bajod vele h hol, mivel megyünk...azt mondom én is h csak a kedveden múlik...
kis autó minden nap van ,ahogy ma is lesz kis fiat is...ha van kedved és pont az megy akkor jössz , ha nem akkor nem...:) -
En elvagyok egy ket jo autoval akar evekig, neha esetleg kihagyok par honapot, de utana eloszedem. Most eppen mar vagyom egy kis rf2 cliora :)
Kunos ertjuk, tudjuk, higy lassu, egyedul van nem is szakember.de amikor olvasom, hogy uj hang meg uj grafika, meg gagyi repszimulator, az azert vicces :) Lehet belafaradt ennyi ev alatt :)
Amit mondjuk nem csodalnek.
De felreerted, nekem nincs bajom azzal mivel mikor hol mentek, ha lemaradok vagy nem tetszik igy jartam. :) Van mas. Vagy indutok szervert, a kis autokra este mar jo emberek szoktak jonni.Szoval megoldabam, ha akarnam, de most ugy tunik nekem is, higy nem nagy kedv van jelenleg bennem :)))) -
de az nem Kunos hibája h amikor te pont 30 percet játszani akarsz, akkor mi éppen a bmwgt2-vel megyünk éppen...:)
neked az online-nal van bajod:) és h így alkalmazkodni kell a többiekhez...
ez mindig is így lesz és minden játékban így volt ha online akarsz menni...
azért az is erős h féléve csak nyitogatja a tartalmakat...
féléve kezdte el az AI-t, már közben rontott is rajta :), valamikor javítani is sikerült...:)
online-t is pár hónapja kezdte megírni...
meg azért elég sok más dologgal is próbálkozik (tegnap írtam is erről)
az h nem minden úgy sikerül neki egyből mint a mesében az meg játékfejlesztésben szerintem normális....Nagy AAA címek csúsznak éveket...:)meg ő közben meggondolja magát stb... belekap valami új ötletbe stb...
grid-ben egyszerre hány autót szoktál vezetni?:)szerintem ott is mész eggyel ,aztán esetleg másikkal, aztán nincs többre időd...:)
-
letöltés: newbury 1.05 https://www.dropbox.com/s/w4u91adnf61598r/newbury.rar
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip -
Sebkire nen haragszom ! :)
Teszek veszek itthon, dolgozok, gyerek, egyebb hobbi, ha van 15 perc meg kedv elinditok valamit :)Ac bal elmegy 10 perc a semmire, arra nincs ido :)
Meg nyilvan kedv sincs mert ha nagyon akarnam megoldanam, de ez a van egy meg egy aufo azt nesze paraszt, ez most mar kicsit uncsi :)
Ok, higy ez a lenyege de akkor is :)Grid meg ujdonsag, elszorakozok vele :)))))Kunosek meg bekaphatjak, jol elvannak, volt bevetel, Arisek szepen elbulzgatnak nordon, a masik tesztvezetesekre jar stb ......Aztan gyak semmi hasznos nem tortenik fel eve, szep sorjaban megnyitogatta ami mar egy eve is kesz volt :))) -
na ok ...ha nincs kedv ,akkor nincs kedv...
de mi a gondod most a versenylebonyolítással??? elindítod az AC-t és fél percen belül fent vagy a serveren, ahol ismerős arcokkal játszhatsz...ha vége a futamnak indul a másik...
az autóválasztásokért pedig rám kell haragudni...:) -
Én is erre gondoltam, hogy belepiszkált a fizikába, azért ennyire puha.
így repkedni még az elején sem tudott, pedig akkor még extra rugózós volt. azóta meg javult már kicsit.
Persze még mindig van egy érzésem, hogy minden autó kétszer olyan lágy mint amilyennek kellene lennie érzésre :) -
Jah jó lenne ! :)
Valami mindig van, vagy csak a szemem leragad azért nem megyek semmi "komolyra" :)
Valami oka elhiheted, hogy van, ha nem megy az ember :)
Bár az igazság az is,hogy kicsit uncsi már, felhők meg új hangok helyett az autót, versenylebonyolítást rakhatná rendbe Kunos .....
De a roadsterhez lett volna kedvem, csak pont nem az volt :) -
sztem ez marhaság, megpróbáltam reprodukálni Maggione első kanyarban a hurkán oldalról, szemből80-50-20-s sebességnél...de ilyen nincs.
Van egy kis zavar az erőben néha...valszeg ez lehet az amire azt írjátok hogy bug, meg begerjed.
De ez ami a videón van ez hülyeség...látszik egyébként az autó mozgásán hogy valami nagyon ki van lágyítva...az autó a videón úgy viselkedik mint amikor eldurran a tömítés mind a négy lengéscsillapítóban és nincs olajos csillapítás....kb. olyan lágyan mozog.
De
az alap autót nem lehet ennyire állítani, igazán talán a DTM-t, de ezzel nem foglalkoztam, mert egy valódi autót is be tudok úgy állítani hogy hülyeségeket csinál egy fekvőrendőre csapatva, olyat rezonál a futómű. -
ez is instant hisz azonnal játszhatsz és nem időre indul...ha meg már gt ment akkor azt jelenti h mindjárt roadster lesz megint...:)
(a pohár félig üres vagy félig tele) -
Grid az instant :) Nem kell várni, nem csak időre indul :)
Amikor sikerül :) Valszeg a fiam tolta olyan korán :)
Felnéztem én is de már GT ment ahhoz nem volt kedvem. -
ezt lacoonak írtam:) csak törölte a hsz-t...azt írta nem ér rá órákra ...:)
ha nincs kedv hát nincs ..:)
a roadstert én még nem is vezettem soha, a gt2-hez nekem se sok kedvem lett volna szerintem, de a másik biztos jó móka lehet -
Nem a raeressel volt gond, ahogy irtam, hanem a kedvvel;) Inkabb maradt az rF2 es iR. -
Nem, ez ilyen, foleg ha beindul;) 1:45-tol latszik lassitva a szokasos problema, amiatt (gumi+rossz csillapitas) tud begerjedni neha.
Valszeg majd hegesztgeti Kunos egy kicsit;P