43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
nem hihetetlen sőt...csak még mindig ellentmondásban vagy magaddal:
eddig az volt h nincs időd és nem tudsz előre tervezni és csak akkor ülsz az AC elé (vagy más elé)ha éppen van időd (és nem 8-kor általában)
tessék itt a lehetőség hetek óta...egyből menübe lépés után pár kattintás és játszhatsz a szerveren ahol vannak emberek is...ha pont "peched" van akkor 8 környit (hosszabb pálya estén 16-20 perc is lehet :) ) autókázhatsz vagy közben pötyögsz és csinálod a dolgod...de nem leszel mindig "peches"...:)
elején így indult egyébként: 8 kor indítottam a servert...
csak uigye kinőtte magát a dolog... mostmár előtte is rendszeresen vannak a serveren , sokszor 10 felett már 8 előtt...
jelenleg inkább csak az a gond h a 15 fő nem elég legtöbbször...
lehetne emelni viszont annak ára is van...egy plusz tartalék szerver teltház esetére lenne szerintem az igazi megoldás...
és azt meg többször elmondtam (neked is) h a 8 óra csak irányadó arra h valószínűleg akkortól leszünk igazán tele... -
Ezer dolog van, ha itt irogatok altalaban azt jelenti, higy azt gyoker xilogot nyomkodom masnapra :)
Nekem az lenne a jo, ha elore tervezhetnek, bar tudom ez hihetetlen nektek, mert ti raertek egesz nap, de nekem fontos volna idoben indulni.
De hat nem vagyok en semmi elrontoja, ha nem nem, valamiert en abban voltam, higy a nyolc ora az nyolc ora. :) -
gyere nyugodtan hisz fair versenyző vagy...
lehet rosszul fogalmaztam, nem értek egyet veled inkább...
tehát azt akarod mondani h az lenne a jó ha 8 kor újraindítanánk a servert nem foglalkozva azokkal akik épp csatáznak a serveren, mert te nem vagy hajlandó be cstlakozni és kivárni h befejezzék...(közben már játszhatsz vagy csinálod a dolgodat...)nem órás futamokról beszélünk amúgy sem...
múlt héten mikor 5 kör volt a NOrdon a program , akkor így jártunk el 8 kor újra lett indítva a meghirdetett időpontban...
de h 5 vagy "rossz" esetben 15 percet nem tudsz várni (közben akár játszva) az rohadtul nem arról szól h neked nem lenne időd...akármennyire is ezt a baromságot hozod fel néha ...
ha 30órás futamok vannak az a bajod h az komolytalan ha hosszabb akkor nincs időd stb... kurvára össze-vissza beszélsz...
de tegyük fel 8 kor újraindítanánk , nagy összegben fogadnék h akkor azt mondanád 20:11 perckor h neked nincs időd várni a 8 órát és mivel már pont elindult a verseny így nincs értelme az egésznek és szar az egész...
pontosan mit is vársz Kunostól ez ügyben , mert az se világos...
freejoinnal bármikor ki beléphetsz...van restartolási lehetőség amivel tegnap éltem is a tömegbaleset után (bár én megúsztam) és újraindítottam (eli s jött utána mindenki szépen)
nincs join lag , nincs leszakadás , magával rántás mint ami szinte minden más multiban van...
tehát nem tetszik a freejoin , de akkor h alakítanád át?
race-n ne lehessen bekapcsolódni (mert ez is megoldható egyébként)
tényleg hajlok a változtatásra, csak győzz meg érvekkel: mert ez az össze-vissza beszéd ből nem nagyon értem h h javíthatnánk a dolgokat...
lehetne máshogy csinálni a dolgokat ez igazából jelenleg rajtam áll...mert azért van állítgatási lehetőség bőven h h bonyolítsuk le... -
Igen, ma valoban harapos kedvemben vagyok ! :) -
Egyszer buktál amiatt, azt is oldalakon keresztül olvashattuk itt a topikban, most tényleg más a rendszer, bármikor bemehetsz, de ez se jó neked... Neked szerintem az a jó ha valamin lehet mérgelődni. -
Na, ez mar valami ! :) -
MooneyR #16655 Volt egy-két effekt útközben :D Ez a pálya teljesen leszítta az agyam egyébként így vasárnap este :)
-
Arrol en nem tehetek ha nem erted :)
De ha nem vagyok ott kivanatos szemely csak mondjatok :) -
Mastersel az volt a baj, higy elszamoltak, es amiatt buktam :)))
Amugy gagyi ez mindenhogy, csak vitatkozunk rajta, Kunosnak illene ezt renberakni . -
pont h nem rabolja a te oly drága idődet...komolyan nem értem mit akarsz... -
örülök mh már sokan szokták tolni minden nap 8 előtt is..
becstlakozol megnézed hol járnak és hza nincs kedved körözgetni addig akkor csinálod a dolgodat amíg nem kezdődik a következő q... -
nem indítanám újra semmikép...
miért szakítsuk félbe mások szórakozását ? valamelyik nap pl 8 előtt volt a legjobb legélvezetesebb futam...
csak azért mert te nem érted meg h folyamatosan mennek a versenyek egész nap...
ráadásul most el is aludtam...:)és erre kelek h hülyeségeket beszélsz...:)
amíg pontbvan indultak a versenyek mastersen akkor az volt a baj...nem órarendet akarsz bla bla meg mindenképpen félórás az egész q-val és az nem tetszik bla bla... -
Laci nem szarozok csak mergelodok, nekem nincs am napi ot hat oram jatekra :) Ha admin lennel nyolckor ujfainditanad. -
Raadasul itt, a legtobb helyen, egyszeruen az egesz palya szele kerekveto effektes. Igy valszge meg a buntetes sem mukodne. -
Csak volt türelmem kivárni, bejutottam, valakivel jót csatáztam, Valakit meg kilöktem rögtön a zelején de olyan idétlenül ment keresztben a kanyarban, hogy nem tudtam megállni:))
Ami fura volt, hogy fehér vonalat senki nem vette figyelembe, ahol csak jól jött ki ,mentek négykerékkel 5 méterrel a pálya mellett :) -
Megtalaltam a lyukat a palyan:) Eloszor kirepultem az urbe aztan teleportaltam a pitbe:D
Kar erte, hogy raszanjak az idot, de alapveto gagyizasokkal van tele. Egyszeruen csak tl akarnak lenni a konverten, aztan annyi.
Persze az ilyen "gyors" konvert 1x ido, a normalisabb 10x, a korrekt 20x. Ertheto a dolog. -
#16600 -
Pályák: Itt
FreeJoin: Itt -
Honnan toltheto le?
Koszi:) -
hidd el h nem mutatja... állapodjunk meg benne :)sose mutatta...
és mire is kéne az az admin jog?
még mindig nem látom a problémát... -
Ott sem mutatja, freejoinnal belépsz megnézed hány kör van még és kész. -
No ne mond mar, bookingnal szerintem mutatja az akfualis kort :)
Vagy rosszul emlekszem :)))
De valamiadmin jogot igazan kerhetnel szerverhez.Mondjuk ha tele van hogy lepek fel, hogy megnezzem ? :) -
booking is versenynél ugyanígy van te okos...
viszont itt be tudsz lépni és valóban látod h hány perce nyomják sőt gurulhatsz is addig h szokjad a pályát...
te tényleg reménytelen vagy és össze vissza szarozol mindent és gőzöd nincs miről beszélsz... -
Nalam villog, hogy nyolc koros verseny van, de nem szamol visszafele, higy latnam mennyi van vissza.Ez igy semmire nem jo, lehet higy egy perc van meg hatra lehet higy 25 :)
Azt meg nem ertem verseny kotlzben miert csatlakozna barki is. -
tényleg ennyire értetlen vagy ? nem el lett mondva?
istenem... -
Ne beszélj már ökörséget...
Freejoinos is ugyanúgy látod h mi hol tart...csak itt meg tudsz is pluszban egyből belépés... -
Ez a freejoin egy fos :)
Itt dekkolok, nem merek elmenni, mert nem.irja a hatralevo koridot.
Bookingnal legalabb lattam hol tart az event.Ez azoknak jo, akik orakhosszat ulnek egy jatek elott :) -
No most mi a rák van !? :)
Gondoltam megyek a 8 órási ,Fiatra erre Lotus verseny van .... -
No mibe fogadunk tömeghalál lesz a 16-osban ? :))
-
Heh, pont ilyeneket próbálhatsz, amikor a fanatecben kihalt az ffb, egy ideig úgy használtam, se középrehúzás, se semmi, formula autókat sokkal egyszerűbb volt vezetni, mint dobozos autókat. -
Nekem most csak egy ilyenem van :D
ezer éves, tegnap azzal mentem a Fiat500-ra
érdekes volt FFB nélkül. Ilyeneket sajnos meg sem próbálhatok, csak lassabb kocsikat. -
Nekem így kisautók után agyatlan gyors :) Öreg vagyok én már ezekhez . -
Megneztem en is ezt a GP2-ot, es ez teljesen jol, tisztessegesen ossze van rakva! Vegre nem alpha/beta/tesst/preview es hasonlok.
Teljesen jo a modell, de ami lenyegesebb, van rendes cockpit.
Vezetesi elmenyre teljesen jol igazodik az AC tobbi reszehez, boven hiheto a dolog. -
És tényleg :)
De most nézem h nem is csak a látottak miatt vartak ki a silverstonei gp2-s futamig...ugye gyári AC pálya és az egyik segítő indult a valóságban is...
Már írta is h gyors kanyarokban már jól viselkedik, viszont a lassú kanyarokban, és kigyorsitaskor nincs akkora tapadás mint az ő gp2 -és autójában... -
Dehogynem, már patch is van azóta . -
a korábban linkelt gp2 mod leszedhető már valahonnan, nem nyitja már meg:S
videó róla
-
nagy891229 #16625 Csak leírtam a hiányosságokat, hogyha előfordulna majd ilyen a versenyen. -
Hát akinek ezen jár az esze..... -
nagy891229 #16623 És a pályát is le lehet vágni. Az egyik kanyarba jobb helyett balra fordultam és a célegyenes előtti kanyarnál lyukadtam ki, pedig a felénél se jártam..:P
-
fényképezd már le, mi a baja !