43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Majd ha gazdag leszek, veszek egy szervo motoros kormányt :D -
csubi1985 #17000 Sziasztok
Az autótörést azt be lehet valahogy kapcsolni vagy sem? Gondolom még nem Aktív.
A másik, hogy a szerveren lehet azt állítani, hogy mindenki ugyan azzal a feltételekkel induljon. Értem ezalatt ,hogy nincs ABS....Stb-Stb
Olyan Hardcore szinten szeretném a szervert indítani :))
Üdv
-
Valszeg a "szimes autokezelesi igeny" gyorsan tonkre tudja tenni az ilyen autokat:DD
Azert az "FFB" is eleg kemeny lehetett akkoriban, kellett kapaszkodni rendesen:P
-
Ha nem rúgom a kuplungot, és tépem a váltót, sokkal tovább bírja a motor...
-
Jacksonville oval, játszani kellett nekem is a fokozatokkal.
-
Akkor nem volt rossz a sejtesem, hogy az nem volt korrekt reakcio a mugellon padlogazzal a celegyenesben. Most mar nem repul el az auto ebben az esetben. -
Szerintem fordítva csináltam, mert szerver oldalon megadtam a jelszót, majd ezt követően a kliensben is ekkor természetesen beengedett. Ezt követően kipróbáltam úgy h nem írtam be jelszót ill. úgy is h mást írtam be kliens oldalon és akkor is beengedett. Ez után lelőttem a szervert, majd egy másik jelszót adtam meg és kliens oldalon ugyan úgy be tudtam lépni jelszó nélkül, de más jelszóval is. Vmi sztm nem stimmel, de az lenne a jó ha vki más is kipróbálná, hogy fel tud e most lépni. A jelszót direkt nem írom most le... :P
cfg átírásos dolgot nem néztem még, de azt majd úgy is neked kell :P, de van egy olyan érzésem, hogy nem a megszokott módon fog menni, de majd kiderül... -
Lehet-e már servert atallitani cfg atirassal? Tehát szükséges e az ujrainditas reggelente? -
Előbb próbáltad jelszó nélkül?
Mert ha fordítva akkor freejoinos-nnal is visszaengedett hisz az Idei-de megjegyzés... -
A loop az működik, mert futam után újra időmérőre váltott, viszont a jelszavazás nem úgy néz ki, hogy működne, mert akármit adok meg szerver oldalon jelszónak, kliens oldalon akkor is fel lehet lépni, ha nem adok meg jelszót ill. akkor is ha mást írok be! :D -
wright #16991 Másnak is összeomlik a progi ha AI ellen akar menni az új lotus-al? -
Teljesen jol irja h hanyan vannak jelenleg a szerveren, csak ugy jeleniti meg, hogy hany szabad hely van. Tehat ha nincsenek a szerveren akkor azt irja h 24/24 viszont ha vannak 4-en, akkor 20/24-et ir. -
Valahogy lehet két monitort használni, úgy, hogy a második nem is ugyan olyan felbontású? Látom van fasza dev app a kerékhőmérsékletre, jelenleg vakon használom kb... Ami eddig működött már nem. -
Jelszavad le szerintem mmajd:)
De ha Loop nem működik akkor semmire való az egész... -
beklikkeltem a loopot, de egy picit várunk és kiderül, mert az idegenek már tolják rajta. :D -
ahogy nézem elég sok külföldi be is támadta a szervert. jelszavazzuk v. jó így? -
Loop működik itt is?
Mert ha nem az gáz akkor... -
Jaaa tényleg az entry list... így már működik! :P
Nos, akkor a szerver ismét zakatol! Adatok:
Név: MAGYAR AC FUN SERVER [MASZIM]
Autó: Lotus 98T
Pálya: Imola
Férőhely: 24
Qual: 8 perc
Race: 8 kör
Loop: yes
Szerver szűrésekor legyen aktív a következő ikon: -
Nemmintha amugy gond lenne, mert nem letolteni es nem hasznalni eleg egyszeru:D
-
Shelby Cobra v0.2
Ez jo cucc, a GP2-vel egyutt. A modolt autokat nem igazan vartam, de ezek jok lettek. Lehetett latni, "egyszeru" lesz autokat csinalni, raadasul nepszeru is a progi. Ha ilyen lenne a tobbi is, nem lenne vele gondom. -
Mármint én arra értettem,h eddig is dinamikusan változott a pályán tapadás a versenyen (erre mondtam én mindig h mintha gumizodna fizikailag)
Most lehet ez a derült amit írsz, de eddig a lentebb leirt értékekkel működött a korábbi preset betoltese alapján... -
Eddig is lehetett valtoztatni a palya tapadasat, valtozott is, az ujdonsag, hogy most mar rndesen allithato, lathato, hasznalhato.
En csak a default szerver beallitast neztem, nem piszkaltam, nem inditottam szervert, de ott alapbol 60 korre ir 1%-ot. De lenyegtelen, mert barmit be lehet allitani, ez a lenyege:) -
Hotlapnál is lehet változtatni a pályát, az optimum tűnik a legtapadósabbnak, a fast track lassabb nála. -
Szerintem ez nem új dolog...
Eddig is így volt h folyamatosan javult a pálya... Csak most már server oldalról allithatjuk az értéket, ütemét...
Én csak Belekukkantottam,de az alap érték rajtnál 90% és körönként 1% javulás az alap...a tizedik körben van még a maximum 100%...ezeket lehet változtatni serveroldalril... -
Nem volt időm reggel kipróbálni, de...
Entry list-et letrehoztad,h lehessen választani?
Mert szerintem itt is kell h működjön a bármikor kapcsolodhassunnk... -
Én most azzal szenvedek, hogy nem tudok ilyen "Pickup" szervert indítani, mert ha így indítom, akkor egyből átugorja az összes sessiont és race-re lép. Race-n viszont nem engedi a csatlakozást, sőt még autót sem lehet választani. A sima bookingos szerverindítás működik, viszont ez az új freejoint helyettesítő megoldás nem. Próbáltam a maszim szerón és a saját gépemről is indítani, de ugyan az a jelenség. Pedig vhogy működnie kéne... Tippek?... mert akkor indítanám is a szokásos szerót. ;) -
Profilerben a gombokhoz rendeljetek hozzá a kívánt billentyűket és kész is:)
-
De hogyan, meg hol tudod beállítani? Én nem találtam a menüben. -
Dfgt-n mehet a fékerő szabályzóra, viszont azzal kezdhetnének valamit, hogy pillangós autóban a pillangóváltóval lehessen váltani, tologatosnál meg a tologatossal.. Rohadtul idegesítő a főmenüben állítgatni 2 verseny között ... -
Billentyűn számok. Menő lenne, ha lehetne a kormányra rakni. -
dfgt-m van és mindegyik gombra állítottam valamit :D -
Most 1,5 honapig (aug. 29.) nem lesz update, de kozben igertek Spa kepeket es videokat. -
A tapadas valtozast mar korabban megigerte Kunos. Most sikerult beletennie.
De ahhoz mar tobbkoros verseny kell, hogy ertelme legyen;) Persze be lehet allitani 5 korre is, de nem sok ertelme van:P
A palyak eredeti statikus beallitasai is eltertek (logikusan mindegyik palya kicsit mas:), altalaban az "aszfalt" 0.95-1.0, a kerekveto: 0.92-0.95, a "palya szele" 0.90-0.92 tapadasu volt.
Az aranyokbol latszik, hogy 1-2% mar eleg sok valtozast jelent. Igy az alap multi INI-ben 60 koronkent javasol 1%-ot, ami realis lehet.
Mar csak az a kerdes, hogy a groove-ot hogyan jeleniti meg hozza? Eddig a groove-nak, tipustol fuggoen (egyenbes, kanyar, apex), es palyankent mas-mas volt a "szorzoja" (gyorsabban-lasabban sotetedett az aszfalt).
Ha osszedrotozta rendesen, akkor meg jo is lehet. A groove a palya default tapadasan lenne 0%, a beallitasnal megadott verseny vegen 100%.
Mivel ezek csak egyszeru szamok, szorzasok, aranyok, igy valszeg megcsinalta:)
Ezzel majd el lehet szorakozni, tesztelgetni, mennyi korre hany szalek valtozas a hasznalhato. -
GPx8 #16968 Sziasztok!
Turbó-nyomást mivel állítok (menet közben?)?
Elég gáz, hogy a DFGT gombjainak nagy részét még mindig nem tudja kezelni a program. :(
-
érdekes új opciók vannk a server fájlban...
pl a kezdeti tapadását a pályának be lehet állítani...
meg a server minőségén is lehet állítani h minél kisebb ping legyen -
A poén hogy nem lehet egy körben elérni, 4 kör kellett hogy a célegyenesben elérje.
Első blikkre a 'hátsó' egyenesre tippeltem volna, mert ott lett meg a 350, és a célegyenesben csak 3:47-8
Aztán minden körben egyre jobb végsebességet ért el a célra, aztán itt ellőttem a képet, meg abba kell hagyjam, me' kaja és pest :(
De érdekes volt, és nem a kigyorson múlt, mert addigra már beletekertem párat a beállításokat és a váltóáttételt próbálgatva.:
-
Az Indy oválon elérhető a 350km/h 100% turbóval de úgy már csak az ovál egyik kanyarja marad teligázas. Érdekességnek jó csak a 350. -
Felfuggesztes javult valamit, vagy fickosabb lett a gumi ?
Talan holnap ki tudom probalni, most megyek Paksra, hogy legyem aramotok jatszani... :)))) -
-
Nekem, csak Practice mdban, nullára húzott első-hátsó szárnyakkal, maxra fújt kemény gumikkal, 100%-os Turbóval sikerült, de csak a régi Monzán.