43023
  • alma2
    Szerintem olyasmi mint minden jateknel, masododpercenkent hanyszor kuldjon infot a kliens. (vagy itt fogadjon a szerver)
    25-el ment a battlefield idaig.
  • barcalaci84
    rég nem mentem itt az igaz...:) de én csak üres lelátókra emlékszem , meg ennyi pályabíróra stb-re sem...de lehet csak nem tűnt fel...:)
  • alma2
    Marmint melyik palya, imola?
    Az aprilis ota nem valtozott a file datum szerint
  • alma2
    jelszavas a szerver, szoval azt is pipald ki, ha latni akarod.
    1 ember van most rajta
  • barcalaci84
    A pálya is sokat változott, mintha rengeteg + object lenne...
  • barcalaci84
    Kicsinalt :)
  • BooMiller
    Előbb mentünk kettő 8 köröst, 70% nyélen mentem pillangozva:)) blip és kuplung volt de így végig kiforgatva is kibírta a célegyenesben meg kapta a 100-as turbót:)
  • barcalaci84
    Az ötös helyett hármas engem is kicsinyített:)
  • bardocz
    Legjobb, amikor sérült motorral indulsz a versenyen...
  • Alexease
    Furcsan szamolja ezt a meghibasodast. 60%-os turboval 12000 kornyeken kell elvaltani, mert afolott mar vilagis a serules jelzo. Bevillan neha, de sokaig birja. 80%-on mar 10000-nel elked villogni.

Raadasul az elvaltasra is jobban kell figyeni, az elso hibanal azonnal pukkant a motor:DDD
  • barcalaci84
    valami változott az ütközéssel?
    nekem jöttek és se én se a mögöttem lévő nem repült el...
  • barcalaci84
    viszont nem is 24-en vagyunk a serveren:)
  • barcalaci84
    tényleg:)
  • Alexease
    Eppen most loopolt, te is bent vagy:)
  • Alexease
    Ha mas nem megy a szerverukon, akkor igen:) De valszeg masra is hasznaljak, es ha alapbol 15-ot adnak meg, akkor a 30-50Hz jo lehet.
  • barcalaci84
    a server nem loopol... ez így használhatatlan számunkra...
  • BooMiller
    Nekem akkor sem jött elő:)
  • BooMiller
    írd be a keresőbe hogy "magyar" nekem így került elő:P
  • barcalaci84
    ezért mondtam h mehet 100-ra szerintem...
  • barcalaci84
    balszélső szűrő legyen bekapcsolva és úgy keress
  • Samec
    Sziasztok! Mióta kijött a frissítés azóta nem találom a Magyar AC szervert.. Valaki tudja az okát? Mert azt látom , hogy gyárilag nem kell már bookingolni de akkor sem jelenik meg a szerver a listán!
  • csubi1985
    ha szabad megkérdeznem ezek a Hz -s beállítások mik???
  • Alexease
    24 jatekossal:
    15Hz: ~7Mbits
    30Hz: ~14Mbits
    stb.
  • Gadfly13
    Köszi a leírást/választ, így gondolom akkor a 22 1 99 beállítás helyénvaló. Mondjuk nem tartom rossz 5letnek ezt a plusz beállítási funkciót, viszont egyben feleslegesnek is tartom, mert sokkal jobb és logikusabb lennem ha a tapadási viszonyok a hőmérsékleti adatok szerint változnának.

Akkor a HZ-n most milyen értéket állítsak be?
  • Alexease
    Megvan, rossz topic-ba irtam:DDDDDDD

Ezek a gyari beallitasok az offline-os dinamikus tapadasokra. At lehet irkalni, de inkabb boviteni erdemes (../Documents/Assetto Corsa/templates/tracks.ini).

[DUSTY]
    SESSION_START=83 (83%-os kezdo tapadas)
    RANDOMNESS=10 (a kezdo tapadas veletlenszeru elterese, valszeg ezrelekes)
    LAP_GAIN=18 (ennyi koronkent novekszik a tapadas 1%-ot)

[OLD]
    SESSION_START=86
    RANDOMNESS=30
    LAP_GAIN=50

[SLOW]
    SESSION_START=94
    RANDOMNESS=15
    LAP_GAIN=60

[GREEN]
    SESSION_START=92
    RANDOMNESS=20
    LAP_GAIN=10

[FAST]
    SESSION_START=97
    RANDOMNESS=20
    LAP_GAIN=20

[OPTIMUM]
    SESSION_START=100
    RANDOMNESS=
    LAP_GAIN=1

[ALEXEASE]
    SESSION_START=80
    RANDOMNESS=1
    LAP_GAIN=1
  • Alexease
    Amugy errol a palyatapadasrol, allitasokrol es egyebekrol irtam egy hosszabb hozzaszolast, de nem talalom:) Nem kuldtem el, masik topicba irtam, vagy eltevedt?!:))))
  • Alexease
    A szerver gepek altalaban 100/100-asok, ritka esetben szoktak felfele 10-re es kulfoldre (regebben) 0.5-1-re korlatozni.

lapGrain: ennyi koronkent no a palya tapadas 1%-ot
    randomness: a kezdo tapadas veletlenszeru elterese (valszeg ezrelekben)
    sessionStartGrip: a kezdo tapadas szazalekban
  • Gadfly13
    A szerveren mértem most! Viszont megnéztem és a hálókártya is csak 100 Mbit-es benne. Lehet az korlátoz le, ennek majd utánanézek, hogy a szolgáltatás mennyi valójában...

A szerver konfigurátorban a pálya szabályoknál mi az a 3 dolog ill. mit mutatnak pontosan azok az értékek?
  • Alexease
    Sokaknal latom a SweetFX-et, az mire jo? Megeri hogy lassitson?:) (Tudom mi az, csak a hasznalati ertelme erdekel:P)

Szerintem a most bevezetett es mukodo PostProcess cuccal ki lehet valtani, eleg jol allitgathato. Valszeg hamarosan lesznek egyedi beallitasok hozza.
  • b-type
    uhh...Mugello-n mentem ezzel a szörnyeteggel egy 8 körös versenyt, hát emlékezetes lett.
    Nagyon kemény, az egész mezőny meghalt sokszor, én kb. kétszer. 22-n voltunk, A mezőny eleje nagyon jó volt, a lejtős döngetős részen csúnyán kaptam, nekem röcögött a kép (új sweetfx is befigyelt), de a többin nagyjából tapadtam. A mezőnyből 3-4 arc irgalmatlan lassú volt, gyakorlatilag bóját játszottak, egy volt aki állt a rajtrácson, és pont mi vertük ki....jól sikerült a kigyorsom a célra, bebújtam mintha lenne szélárnyék, és mögöttem meg jött egy jóval gyorsabb srác, ö meg mögém bújt, az elől haladó nem tudom mit képzelt de becélozta az álló autót, én kibújtam, mögöttem kibujt a srác, én elmentem az álló autó mellett, a srác centizve próbálta kikerülni, belerántotta a mögöttünk érkező jóval gyorsabb srácba...amiből lett egy olyan jó kis pattogás, hogy engem aki mindenki előtt voltam hátulról telibevertek. :))))
    ..
    utána összeszedtük magunkat aztán hajrá tovább, onnan már eseménytelen volt. :)
  • Alexease
    Elvileg:)

Feltoltesi_Febesseg (Mbit) = jatekosok * (8000000/30) * (CLIENT_SEND_INTERVAL_HZ/15)
  • barcalaci84
    Ja igen, a jelszó nem működik, ahogy többféle eseményt se tudunk beallitani :(
    Értéknél meg ne szarozz és 100...a szervernek gondolom durva upload sebessege van...
  • Gadfly13
    Mondj egy számot és beállítom arra! ;)

A szerver jelszavazás viszont tuti nem müxik, mert ahogy látom vannak szerveren és jelszót nem írtam itt le sehol. :D
  • Alexease
    Ma is jott update. Kunosek toltak bele 5-fele postprocess cuccot. Egyelore inkabb csak HDR-szeru alapbeallitasok vannak, nem a CARS-fele effektezo, hanem az rF2-szeru HDR lehetosegek.
    Ez is szerkesztheto es bovitheto szabadon, ebben is megtalaltak a legegyszerubb megoldast (../Documents/Assetto Corsa/cfg/filters/).

• barcalaci84
    Meg mindig nem tudtam egy kört se menni,de a menüben lehet drs-t meg kers -tt állítani..
  • csubi1985
    Köszönöm az Infót
  • b-type
    Nem vágom Kunos behozta ezt a gyönyörű autót, de nem hozta vele a qva nagy szikrákat amikor leveri az alját....nagy ziccer pedig elég látványos effekt lenne..
  • barcalaci84
    Ákos! a Hz értéket fel kéne majd venni 15-ről valami komolyabbra ...
  • Alexease
    Es ha nagyon gazdag leszel, epitesz egy ilyen autot, es kijarsz a ringre korozgetni:D
  • Alexease
    Meg nincs rendes/vegleges auto serules, kopas, tores (se vizualis se semmi). Auto koszolodas van:P

Nincs semmi szerver korlatozas, egyelore csak a palya elhagyast lehet allitani. kesobb biztos lesz, a lehetoseg meg van ra.