43023
  • neilszab
    A GTL nekem is legnagyobb kedvencem a mai napig, és nagyon bízom benne, hogy a Corsa 1-2 éven belül eljut odáig, hogy képes legyen átvenni a helyét.

Viszont a GTL csillaga sajnos már leáldozóban, egyre fogy az érdeklődők száma, viszont talán még egyszer utoljára össze lehetne trombitálni egy komolyabb mezőnyre való társaságot (amíg a Corsa felnő a feladathoz), ezért akinek szívügye a GTL az jelentkezzen itt, hogy összejöjjön a létszám az utolsó méltó menetre.

(Én a komolyabb szimes pályafutásomat még a GTL-el kezdtem már vagy lassan 10 éve, de az offline karriert azóta sem fejeztem be soha, miután kimerészkedtem vele online)

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.08.17. 22:55:27
  • Alexease
    A GTL a mai napig a legjobb, atlag 2 evente felrakom es ujra kezdem a karriert;)
  • MooneyR
    Egyelőre kiélvezem a H-váltót, erre meg a GT Legends tökéletes.. (mentem most Imola 8 kör, naplementében indult a mezőny és fokozatosan sötétedett, pályafények ahol van felkapcsolták).. nagyon hangulatos : )
    Ezért is mentem volna "tömegnek" ktm-ezni, nem a 38perc körözgetésért.. annyit elég végigkoncentrálni egy iR-ben :D
  • alma2
    na most nezem az elso ket helyezet, aki 25 masodperccel elhuztak a mezonytol, hasznaltak abs-t... (a tobbieket nem neztem)

Lehet az uj pedal atka, vagy mindig is igy volt, de regen ment a filozas, abs nelkul hamarabb meg lehet allni, ktm-mel biztosan nem sikerul ezen a palyan, a legjobb hotlapomhoz kepest 1:46:02 az elso eles kanyarkombinacional , egybol nyerek vele 0,22 masodpercet, ha hasznalok abs-t.
  • alma2
    Mert ugyesek Kunoseknal :)
  • nagy891229
    Nekem is ugrálnak az autok szélárnyékban. Az miért van? fps szám jó. nem esik le.
  • alma2
    Belenezve a replaybe szepen elmenti azt is, ahogy masnak ugyanugy ugral az auto elotte szelarnyekban. (Vagy kozel ahhoz)
  • Gadfly13
    Seat Leon MOD

Tommy munkához látott nálunk!

További részlet ill. csevegő itt!

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.08.17. 21:29:59
  • Gadfly13
    Nem tudom melyik szerveren voltam, de ahol voltam, annak itt az eredménye. :D

• alma2
    na itt vegre voltak gyors versenyzok, nagyon gyorsak. es 21 kort is vegig tudtak menni az emberek :)

Ha a jatekbol nyomok alt+tab-ot, majd vissza, neha nem erzekeli a driver, hogy 3d uzemmodba kell valtani es alap frekin megy a jatek.
    Most az elejen nem volt baj, majd talan a harmadik korben, leesett az fps-em 15-re, ugy toltam vegig, nem volt egyszeru.

Viszont itt is elojott ami kulfoldin nem szokott, hogy amikor szelarnyek kozelben voltam ugralt elottem az auto, pont amikor nem kellene ugye.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.08.17. 21:07:31
  • neilszab
    Amit én indítottam ez nem bookingos volt, bármikor beléphetsz.
    Szedj ki minden szűrőt és írd be a keresőbe, hogy "masters", meg fogod találni... ;)

De amúgy 21:00-tól indul az újabb menet a fő szerveren, arra is be lehet jutni ha jókor vagy jó helyen, vagy nevezel előre a Rank App-pal...
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.08.17. 20:54:35
  • laszlo barzo
    Nem számítottam rá hogy befog telni a szerver, 20:02-kor indítottam egy tartalékot.
    Legközelebb tartaléknak majd pickup szervert indítok.
  • b-type
    Erről is lecsúsztam :))))
    azt írtad 20:10-kor indítasz, most 20:12 van, és letelt az 5 perc booking :)
    De nem akkora problem, a lényeg, hogy az adatok jöjjenek, majd lesz még alkalom.
  • MooneyR
    Nyomjátok neki Szabi, örülök, hogy tele van a szerver, pozitív dolog! : ) Miattam nehogy indíts újat :D
  • neilszab
    Indítok még egyet 20:10-től.... GTR-Masters.hu FUN néven, jelszó ugyan az lesz
  • precise
    hát lekéstem, "B" szeróra nem akarok menni.
  • b-type
    de jó hír hogy pikk-pakk betelt...ez jó. a nyitotton tudtam menni egy kört. :)
  • Alexease
    En meg az rF2-ben az F1 1992-ot, eleg jol sikerult!!!
  • alma2
    de az van, amugy mar reg tele, szoval mindegy :)
  • b-type
    filtert kell állítani, de tök mindegy, én sem tudok csatlakozni a megadott jelszóval.
  • MooneyR
    Ez betelt egy pillanat alatt : ) ... jó tesztelést! Tolom tovább a GT Legends kupákat :D
  • Alexease
    Kapcsold ki/be hogy a BOOKING szervereket mutassa!
    De igazabol telejsen mindegy, mert tele van, 20:01-kor mar nem lehetett belepni:P Ezert kellett (volna) a GTRM Rank:P
  • nagy891229
    Nem látom a szervert.
  • precise
    GTR-Mastesr.hu #E0 szerón nem ktm van...
  • alma2
    Csak ugy kivancsisagbol ezen mit teszteltek?
  • barcalaci84
    :)
  • laszlo barzo
    Mára üzemanyag fogyasztás tesztet terveztem így az itteni kiírástól eltérően, az eredetileg meghirdetett futam táv lesz.
    21 kör / 39 prec.
  • Gadfly13
    Nyugi Laci! Tényleg nincs értelme ennek a "szurkolódásnak" a továbbiakban, letelik az 1 hét és csókolom! ;-) Sztm kibírod! :P
    Ha így könnyebb elfogadnod, akkor le is írtad "modor". :P

Este megpróbálok jönni, mert már több mint két hete nem indítottam el az AC-t...
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.08.17. 18:45:04
  • barcalaci84
    Azért mert 1 ember szerint a "más liga" kifejezés reklámozásnak minősül, holott leírtam h nem fogok semmilyen infot közölni róla...
    Ennek fényében és bekules jegyében furcsa h nem lett visszavonva...
    A modorom miatt megertenem...

• Adam Jonas
    1 hetes ban-t kaptál...
  • barcalaci84
    Screenshotot a verseny vegeredmenyrol csinaltassatok...
    Az megmutatja h pontos e a logotok vagy sem...

Látom sokan hivatkoznak rám odaát :)
    Majdcsak letelik a jogtalan buntim, amit nem is a motorom miatt kaptam és segítek majd békésen :)
    Ptracker 1.4 -et rakja fel valaki...az is logolja az egész mezőny koridejeit is...na meg verseny közben mutatja a távolságokat stb...
  • neilszab
    Sziasztok, ma este rendezünk egy teszt/fun futamot az KTM X-Bow-val Vallelungában!
    A futam az egyik utolsó előkészület a hamarosan induló teszt bajnokság előtt, ezért örülnénk ha minél többen eljönnétek, valamint elküldenétek majd nekünk a replay-eket!

Időpont: 2014.08.17 (vasárnap)
    Autó: KTM X-Bow R
    Pálya: Vallelunga
    Nevezés: 19:30-20:00 (Masters Rank app-pal)
    Booking: 20:00-20:05 (annak, aki nem nevez előre)
    Qual: 20:05-20:20
    Táv: 15 kör / 30 perc.
    Szerver beállítások: minden normál (gumi, fogyasztás, tapadás, stb)

Szerverjelszó: masters
    Szerver: GTR-Mastesr.hu #E0

Nevezés: http://www.gtr-masters.hu/event
    Eredmények: http://www.gtr-masters.hu/eventresult

Kérjük aki elindul, az menjen is végig a futamon, mert szükségünk van az adatokra (replayek, log, terhelés, stb), emellett ha vki használ vmiylen log készítő app-ot, annak az eredményeit is megköszönjük ha elküldni nekünk a futamról, hogy össze tudjuk vetni a szerver log-gal.

További infók itt, illetve ide várjuk a feltöltött cuccok linkjeit is:
    Assetto Corsa - Tesztfutam 2014.08.17

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.08.17. 16:04:13
  • lac coo
    Sebring még nincsen ?
  • neilszab
    Sziasztok, nem követtem az eseményeket az elmúlt hétben, de láttam, hogy sajnos közben lett egy kisebb perpatvar. Beszéltem erről barcalacival, és sikerült rendezünk a nézeteltéréseket, de ezt már ő is leírta, ha jól láttam.

Nem is ezért írok, hanem amit én személyesen szeretnék kérni mindenkitől, hogy lehetőleg próbáljuk meg elkerülni a fölösleges feszkó generálást, ha két félnek egymással nézeteltérése van, annak még nem kell két táborra osztani az amúgy is szűkös hazai AC közösséget és más fórumok is elindítani a perpatvart. Laci és mi is ugyan azért az ügyért dolgozunk, ugyan nem egyformán gondolkodunk és mások a preferenciáink, amit el kell tudnunk fogadni, de attól még ez nem jelenti azt, hogy ne tudnánk kölcsönösen támogatni egymást.

A saját és a külsős tagjainkat is szeretném kérni, hogy minden körülmények között kerüljük ellenségeskedést és a szurkálódást akár itt, akár más AC fórumokon. Balhézni bármikor és bármiről lehet, ez mindig a levegőben van, csak rajtunk múlik, hogy belebonyolódunk-e, vagy inkább baráti mederbe tereljük a dolgokat.
  • Csori23
    A KTMNorbi masterses srác. Rendes tag és fair is.
    Én eléggé belenyultam a settbe. mivel gyors pálya ,3as h.szárny de stabil futómű kellett. a végére meg is lett a 2:06 vége
  • macleody
    Nem szeretem azokat akik gyorsabbak nálam. Szóval utálok mindenkit :))
  • Alexease
    Ha jol lattam nekem 2:10 volt talan a legjobb, a leggyorsabb talan 2:07. De valszeg mostanra meg gyorsultak nehany masodpercet:)
  • macleody
    Milyen időket mentetek? És ki az a ktmnorbi? :) Csak nem az ócsai ktm szaki?
  • Alexease
    Igen, ha nem allitottal semmit, akkor biztos gazosabb volt a helyzet, foleg a hosszu szakaszokon. De ha eggyel kevesebbet allitottam volna vagy meg eggyel visszabb veszem az aerot (azt is lehuztam 6-ra, lejjebb vakon nem mertem allitani), akkor valszeg megjobb lett volna a helyzet;)
  • VikingPingvin
    Akkor ezért voltam olyan lassú a hosszú egyenesekben...az a kis kattingatás anynit ért, hogy egy viszonylag jó kilépősebességemhez képest is ellőttél mellettem úgy középtávon :D