43023
  • tobias88
    Ott az oldaluk: 260+20 euró, azaz 280 euró. SHH váltót megkapod 87+18, azaz 105 euróért és a többség szerint egy szinten van a kettő. Igaz, az SHH-ra kell 2 hónapot várni, de nekem is az van, bőven megérte
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.05.17. 13:20:02
  • lac coo
    Mennyire jon ki most egy Fanatec valto szallitassal, usb adapterrel ?
  • goldboy
  • Fehercsoki
    Azt írták, hogy a napokban rakják ki hogy mi jön még.
  • lac coo
    Az nem jon, gondolom azt irtak volna ....
  • Fehercsoki
    Remélem jön valami kis fék szimuláció is a szél mellé, mert azt már régóta ígérgetik...
  • lac coo
    Aerot azt szerintem most is tudni fogja, az most is jo. Ha hattal forditasz egy formulat a forditott hatsoszarny siman megemeli a hatuljat az auzonak. Legellenallas azbaj meg gondolom egyszeru, az lesz.
    Hutes az meg nekem nem lenyeg, meg soha sehol nem tudtam se kiautozni, se erezni semmit egy fekhutonyilas szukitesbol :)))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.05.13. 10:55:24
  • Alexease
    Valszeg eloszor "csak" legellenalast szamol ("tologatja" az autot), aztan aero/diffuzor, es a vegen huteseket is (gumi, fek, motor).
    Elsore nincs is ertelme mindent belezsufolni, maceras a teszteles es hibakereses. Nem is hinnem, hogy itt annyira fontosak lennenek az ipari legaramlas szamitasok;D
  • lac coo
    Ijjj...azt azert csak nem ! :))))
  • Alexease
    Vagy felinstallalja maga helyett a CARS-t:DDDD
  • lac coo
    Vagy csak kamu csúszka lesz ... ;)
    De az is lehet , el se indul majd a jaték...Vagy tönkreteszi az egész gépet . :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.05.13. 10:32:56
  • tobias88
    A szél gondolom majd az elején lefúj a pályáról, aztán jön majd a 14.1, 14.2, stb... patch
  • atiwrc
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A hétvége TV-s és netes nézni valói:
    http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?p=499772&sid=f0fcda4db2e229ec8e356b29fdd5cbf0#p499772
    Röviden:
    F1, GP2, GP3, PSC, WTCC, ETCC, ELMS, MLMC, WSR3.5, TCR Int., (talán) ETRC, F-E, BES, BGTS, FR2.0, LSTE, TCR Asia, (talán)GT Asia Indycar, Nascar, JF3, TCR Rus.+RTCC(SP, TC Light, Junior, National), WSBK, WSSP, WSSP300, SWGP, WRX, RX2, ERX-S1600, ERX-TC.

(Elnézést, hogy több topicba berakom csak nehogy azért ne lásson valaki valamit, mert pont azt a topicot nem olvassa...)
  • Adam Jonas
    Ready To Race DLC

Ready to Race DLC Contents:
    - Audi R8 LMS 2016
    - Audi R18 e-tron Quattro
    - Audi TT Cup 2016
    - Audi TT RS (VLN)
    - Lotus 3-Eleven
    - Maserati MC12 GT1
    - McLaren 570S
    - McLaren P1 GTR
    - Toyota Celica ST185 Turbo
    - Toyota TS040 Hybrid
  • lac coo
    Lesz szél....:))
  • Totti5
    MórMór kár! Kár hogy a pályák és a kondíciók nem változnak.
  • lac coo
    18.-a : DLC.
  • barcalaci84
    egy kis zenés video a tegnapi futamokról:
  • neilszab
    Porsche 911 RSR - Riverside

Most csütörtök este újabb nyílt futammal jelentkezünk, ahol ezúttal az oldschool Riverside-ban kell helytállniuk a részvevőknek a 911-es volánja mögött!

Jövő csütörtökön pedig bajnoki futam, most még nem késő csatlakozni, hiszen az eldobható futam miatt még mindenki egyenlő eséllyel szállhat harcba a bajnoki címért!

A gyakorló szerver 0-24 mindenki részére elérhető!

Futaminfók: LINK
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.05.10. 21:03:33
  • goldboy
  • Thread
    Mixed reality
  • GeriDoc
    Jó vele menni, persze, csak nekem kell, hogy teljes legyen a kép, és annyira jellegzetes a DSG váltó működése, és az az elnyújtott gázfröccs visszaváltáskor, hogy anélkül nekem nincs olyan érzésem, hogy azzal az autóval megyek. És igen, kicsit valóban porszívó hangja volt - mint az életben is. De TCR autónak picit javított hanggal jó, már csak a többi autót kellene megcsinálni, és mehetne egy TCR bajnokság.
  • lac coo
    En igy nem ertek hozza, jo menni vele azt kesz.... :)))
    Inkabb a TT cuora ferne ra egy javitas, de az meg lesz gyari, nem sok ertelme van.
  • TeeBeee
    Így visszagondolva tényleg nem ezek a hangok voltak. Pl a fék is faszán visított úgy emlékszem, viszont porszívó hangja volt a motornak. De maga a fizika nekem most tetszik, akkor nem fogott úgy meg...azért gondoltam az ac fejlődésre (is) mert akkor még nem volt v10 gumi pl. :)
  • GeriDoc
    Kipróbáltam, a gumi tapadása/első kerekes autó az jó, de egyébként lényegesen jobb volt az eredeti verzió. A hang sem jó, a váltó pedig egyáltalán nem jó. Köze nincs a DSG váltóhoz, ez inkább a TCR-es szek. váltó szimuláció, az viszont nincs a Cup verzióban. Szóval ez inkább egy TCR-es Leon, nem túl jó hanggal. Meg is kérdezem Tomitól, nem akarja-e inkább ő megcsinálni.
  • lac coo
    Ma probaltam ki en is, full tapados palya nem all jo neki, green az igazi es hard gumi.
  • TeeBeee
    Ez a mod még megjelenéskor nem nagyon tetszett, most vagy csiszolgatták, vagy "hozzá nőtt" az ac de valami iszonyatosan élvezetes. Imádom.
    Kár hogy szervert nem lehet vele találni.
  • goldboy
    Eddig a depressziót lehetett állítani, most majd lehet az agressziót is...
  • ToMy_
    Hát akkor vagy én maradtam le valamiről vagy túltoltam a cuccot, de a jelenleg aktuális verzióban a karriermód elején a Fiat 500-as futamokat végigpróbálgattam 90-100% AI erősséggel, és kb. úgy közlekedtek az autók, mintha ott se lettem volna: satuzgattak előttem, kiforgattak, belémjöttek oldalról/hátulról, stb...
    Szóval ha van AI, akkor az valahogy nálam nagyon el van dugva...
    Ettől függetlenül lehet ám csak, hogy én nézem túl kritikusan, de majd többet megyek public szerverekre, hátha akkor inkább jobban megszeretem az AI-t...
  • Alexease
    Azert Kunos nullarol (sose volt korabban AI-ja) eleg jot rakott ossze.

Az "alap" kesz, lehet fokozatosan okositani oket. Most az aggresszios beallitasok jonnek, aztan majd a tobbi (vedekezes, tamadas, hiba faktor, startolas stb.). Es elobb-utobb majd a pilotankenti beallitasok (pilota file-ok, veletlenszeru kiosztas) is bekerulnek.

Bar veletlenszeru erossegu AI-t mar a kezdetek ota "lehet csinalni", ha eppen AC-val megyek es AI-val, akkor azt bele szokam piszkalni a kodba:) De egyszer majd lesz hivatalosan is;)
  • ToMy_
    Úgy érted, hogy lesz AI?
    Mert ez a mostani AI-nak barokkos túlzással nevezhető csak.
  • lac coo
    Most latom...lesz uj AI ?
  • lac coo
  • goldboy
    Elkészült az új verzió!

V3.0
  • Skypack
    ""lots of noise" is basically 2 lines by me and a FB post by Marco . Yes hopefully the AI is showing improvements, betatesters are giving very positive feedbacks so finger crossed.
    The biggest new is the addition of the "aggression" parameter to influence AI, for now the parameter is global for every driver... but there are also tweaks around for AI algorithms such as downshifting, steer and so on that will offer an improvement.. again HOPEFULLY, it's always very hard to predict the reaction of such a big audience... we're definitely having a great time testing the new AI.

Laguna Seca work hasn't started yet, I know there are some problems on the licensing side of the matter, don't know what the problems are nor if and when they can be sorted out.. hopefully work can start as soon as possible.

A new update + paid DLC is going to be released, hopefuly this May. The content will be announced by Marco as usually when time is right and everything is confirmed and approved.

hope that fills you in ;)"

Assetto fórumról Kunos írta.
  • lac coo
    Senki nem temette, csak arrol volt szo, hpgy valoban annak a kiszoben allunk, hogy napszak, realroad ey eso nelkul mar nem igen lesz szim.
    Ez pedig bolond lenne ingyen a jelenlegibe megcsinalni. Raall a kovetkezo jatekara es hajra. Igazabol mar igy is telteljesitett, az volt a terv, hogy egy modern ki ezetu szimet csinaljon...
  • Krunky
    Ugyanígy látom én is!
    A mai napig találok újabb és újabb embereket az ismerőseim közül, akik játszanak vele a kezdetektől és ki is tartanak mellette... pedig azt hittem kevesen ismerik :) Az utolsó DLC (Porsche Pack) elég hamar jött egymás után, talán azért érzik úgy most a felhasználók, hogy 3-4 hónapja nincs igazi új tartalom de ha belegondolok, kaptunk közel 30 autót! Türelem rózsát terem! :D
  • barcalaci84
    tavaly is ment a sirám h jajj a konzolok miatt vége az AC-nak, most a felvásárlás miatt van van vége:)
    amúgy elég vicces amiket írtok:) én elég sokat kihagytam és nem játszottam egy szimmel sem..
    brutális mennyit fejlődött és mennyi plusz funkció került bele...halott a DLC-s üzleti modell , mikor az emberek már az AC haláláról beszélnek hisz 2 hónapja nem kaptunk új DLC-t (amivel persze jönnek valószinűleg új funkciók , javítások)
    pl ahogy néztem a szerverindítót hamarosan pilótaváltás is lehet

nincs éjszaka...felőlem jöhetne , de nyilván nem mennénk rajta , mert az emberek már akkor sokkot kapnak , ha felhős időt állítok be LOL de a túl napos se jó persze , mert akkor meg elvakít...

eső is jöhetne felőlem : szerintem ez megoldható lenne ha nagyon akarnák már AC1-ben is...egyelőre még nem akarták..

szóval szerintem nagyon jól működik a DLC-s modell, hisz a játék is rohamosan fejlődik mellette...van egy felhasználóbázis aki kitart mellette pont ezért is...új felhasználók is mindig lesznek...az emberek panaszkodnak h mikor jön már a britt pakk, mikor jön Laguna,mikor jön a ferraris DLC stb? mi ez ha nem működő modell? csak el kell venniük a pénzünket...

• tbazsi95
  • lac coo
    Audi TT is esedekes lassan..