43023
  • trialboj
    Szóval ha nekem belső nézetből visít a szél, pedig 0-ra le van húzva akkor nálam van a gond? Akkor is ha a többi nézetből normálisan működik?

• BooMiller
    Alapból is van ilyen app ami a legjobb köridödhöz írja hogy mennyire vagy minuszba vagy pluszba realtime
  • alma2
    A szel hangot siman le lehet venni a menuben, es a gumi hangjat is lehet allitani.
    Sot meg a kocsi ini-jeben is kezzel at lehet irni motor hangerejet.
    Amugy mindenre van app, ha kitolod jatek kozben az egered jobbra bejon vagy 20 darab. Ha nem talalsz neked tetszot, akkor meg az ismrtebb oldalakrol le lehet tolteni ezer felet kb.
  • Alexease
    1. Ez a resze meg eleg fapados, nem lehet allitani semmi ertelmest. Xaudio2 engineüt hasznal, nezz utana hogy a "kartyad" mit tud bele kezdeni. Talan raferne a driver frissites. Valszeg a pozicionalt hangokkal lesz gond, meg ha papiron nem is tudja, de az XA2 tuti valamit kavarna a kartyan.

2. Talan valamelyik gyari APP kiirja a szektorknal a reszidoket?! Nem elmelkeszem. De pl. a MiniStatsBarPlus realtime irja hogy eppen menntyivel van a legjobb idodhoz kepest. A banner alol a Asetto Corsa Files letoltheto.

3. Az online verseny vegen, az elso befutotol szamitva, a bellitott ideig var a progi, aztan ujra kezdi a sessiont. Vagyis ha valaki nagyon lassu, akkor a palyan eri a restart:) Nem erdemes hosszura allitani, igy meg persze gyorsnak kelle lenni, hogy legyen ido nezegetni:D

4. Van valami uj APP, az grafikusan, palyarajzon mutatja ki hol van eppen. A nevet majd Barcalaci mondja:D
  • Tyuki80
    Eredeti vásárolt példány?
  • trialboj
    A szoftverrel kapcsolatban lennének kérdéseim, nagyon hálás lennék ha valaki segítene megtalálni rájuk a választ és nem kellene mindegyikkel szenvednem míg rá nem jövök hogy a hiba.

1- Az első és legnagyobb gondom a belső nézetből a motorhang. Nagyon remélem hogy csak nálam rossz valami, de szinte egyáltalán nem hallom a motort, csak a süvítő szelet és a gumihangokat. Ezért sajnos kénytelen vagyok motorháztető nézetből menni, ahol viszont tökéletes az összhang a gumi és motorhangok között, és nincs szélsuhogás sem (szerencsére)

2- Ez is elég fontos kérdés, nem találok olyan widget-et (nem tudom hungárischül hogyan fordítják) ami a szektoridőket kiírná nekem, szóval csak kör végén tudom meg hogy javítottam vagy sem... Találtam valami táblázat félét de az online nem működik, szóval semmire sem jó.

3- Az online versenyek tényleg úgy érnek véget hogy az első befut a többinek elsötétül a képernyő és egyből egy új session indul? Nincs rá lehetőség hogy megnézzem a köridőket vagy legalább mindenkinek a leggyorsabb körét stb?

4- Online versenynél van olyan lehetőség hogy mutassa az előttem és mögöttem lévőkhöz mért távolságot?

Amúgy a szoftver nagyon élvezetes, szerencsére csak elsőre tűnt nevetségesen szarnak, amíg nem találtam setupot a kormányhoz, + egy kicsit azért szokni kellet a Race07 után.

• t.thomas
    Ebben én is reménykedem. Tegnap este írtam nekik, valami tapasztalat esetleg van mennyi időn belül válaszolnak? Nem vagyok regisztrálva, mivel nem tőlük vettem közvetlenül, hanem második tulaj vagyok.
  • neilszab
    Sziasztok, hamarosan beindítjuk az Assetto Corsa Tesztkupánkat, a pontos részletek kihirdetésével viszont szeretnénk még megvárni a most pénteki AC frissítést, mert nem tudjuk mit kavarnak még a multiplayer-t is érintő részeken. Szavazni viszont a futamok napjára és a meghajtani kívánt autóra most is lehet, eddig igen szép számú az érdeklődő gyűlt össze, így biztosan jó nagy lesz a mezőny és mindenki talál majd magának méltó ellenfelet!

Szavazni a következő linken lehet:
    AC Teszt Kupa - autóválasztás
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.08.27. 18:43:52
  • Jackal
    Fanatec support segíteni fog neked, biztos vagyok benne, hogy újra lehet valahogyan flashelni.
  • t.thomas
    Sziasztok! Off lesz elore elnezest kerek de szamomra igen fontos lenne amiben a segitseget kerem:
    Tegnap szerettem volna kiprobalni a kormanyom de mibel a legfrisebb drivert akartam telepiteni ahhoz pedig a legujabb firmwaret javasoltak igy gondoltam flashelek...kar volt. Nem futott le a frissites azota sem tudom vegigcsinalni a frissitest mas verzioju firmwaret se enged fel..a kormany hasznalhatatlan en pedig ketsegbe vagyok esve...forumon olvastam hogy mas is jart igy sokszor kell probalni...nos szerintem kb 50szer mar nekiestem de nem fut le a flashelés.
    Egy fanatec porsche gt3 rs v2 kormanyrol van szo. Valoszinuleg gyari rev657 volt rajta de nem neztem mert rogton a frissiteshez fogtam hozza. Bocsanat az offert de itt talan hasznal vki ilyen kormanyt es hatha tud segiteni!!
  • bardocz
    Már van bajnokság?
  • Jackal
    Mámint a maszim-os fun összejövetel kellékére gondoltam.
  • Totti5
    Igen! Jön, írták is.
  • Jackal
    Akkor meg is van a pénteki futam kocsija? :)
  • b-type
    ..hát ha automata akkor tök mindegy úgy is :))
  • Szabi #18937
    a műszerfallal én nem büszkélkedtem volna a helyükben.. illet volna a sebességfokozat kijelzőt megcsinálni, km számlálóról már álmodni se merek.. :D
  • MooneyR
    A videó végén az milyen "pálya"?
  • Totti5
    Na végre valami fun car :)
  • lac coo
    Belenztem az sls videoba, legrik a kerekvetorol es nam pattan ahogy eddig, remelem piszkalva lett a felfiggesztes :))))
  • alma2
    A postprocessz effektek ugyanugy eroforras igenyesek mint minden mas extra, minosegtol fuggetlenul. Ha nem birja a grafkartyad, akkor termeszetes, hogy belassul a jatek.
  • barcalaci84
    tegnapi bajnoki:
  • oneal1
    pénteken jön az sls:)
  • barcalaci84
    ESTI FUN RACE SZERVER:
    MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun

KEZDÉS: 2014.08.27. 20:00 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Sepang (Maláj GP) AUTÓ: BMW GT3 és Mclaren GT3

https://www.dropbox.com/s/ge0z8vphvbjeqme/sepang.rar?dl=0

a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
    a pálya tapadása időmérőn 94 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk

TeamSpeak IP: 87.229.108.129
    Jelszó: maszim
    TS szoba: ASSETTO CORSA
  • attila46
    A postproces effectek bekapcsolásával nálatok is leesik az FPS.Nálam leesik 30 köré és akadozgat a kép.VAlaki tapasztalt hasonlót??

köszi
  • lac coo
  • b-type
    Dolgozgatok ezen a Ladán, eddig mérsékeltem a hintóhatást, de megszüntetni nem akarom(!), tehát kapott pár tipusidegen, de méretazonos lengéscsillapítót és rugót, kapott egy kicsit erősebb kuplungot, és nagyobb féket, és egy csöppet dolgoztunk a motoron is.
    Teljesen sufnituning, a cél hogy Joux Plane-n használható menettulajdonságokat mutasson, de ne legyen még versenyautó.

ezt imádom:
  • Thread
    jo szerveren jartam en most? Most lett vege, 5-ik lettem, Sipos Attila volt az elso, teamspeaken senki nem volt.
  • Thread
    csak neztem, hogy nem allitottam be inrace music-ot, aztan megis pansipon jatszik valaki. :)
  • Thread
    koszi,
    mi ez a szornyu gumihang a KTM-nel? frissites volt?
  • Alexease
    DLC-t csak tartalom vedettkent erdemes kiadni, mashogy nincs ertelme:)
    Attol meg a modolas mukodik, az nem erinti az egyeb tartalmakat. A Steam-adatbazisban (Steam szerver) kell tarolni a felhasznalo/DLC statuszt, a core inditaskor letolti, ellenorzi es csak azt futtatja. Persze fe lehet torni, de ha rendszeresen adnak ki frissiteseket, nem fogjak a warez csapatok hetente kovetni a dolgokat. Es persze a gyari tartalmakat sem artana jobban vedeni, most lazan kicsomagolhatok, kiveve az adat file-ok (legalabbis publikusan/ismerten nem, de tuti vannak akik mar megoldottak):P Persze ha a tartalmakat is rendszeresen frissitik, meg ha csak a tartalmak ellenorzo kodjak valtoztatgatjak, mar az is boven jo.
  • lac coo
    Pedig lenne ertelme, Aris gumija helyett sokszor jobb lene egy jol sikerult mod gumi :)))
  • Timbu
    Nem, támogatják a moddolást. Viszont annak sincs semmi értelme, hogy ők kiadnak védelem nélkül egy DLC-t, a felhasználók meg csinálnak belőle egy ingyenes modot.
  • Thread
    Van esely, hogy az AC tartalomvedett lesz, es DLC-s dolgok fognak csak mukodni?
  • attila46
    nálatok......nem álatok bocsi
  • attila46
    A postproces effectek bekapcsolásával álatok is leesik az FPS.Nálam leesik 30 köré és akadozgat a kép.VAlaki tapasztalt hasonlót??

köszi
  • lac coo
    Lotus Eleven Gt, plusz egy uj nyomvonal, mondjuk Silverstone :)))
  • lac coo
    Hat mennyi legyen, 14,5 korul van fullon, nem ? :))
    Mindegy ne offoljunk, felgyujtom azt jovan :)
  • BooMiller
    12 az lofac:)
  • Jackal
    Végre, már hiányzik egy új Lotus S[valami] :)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.08.26. 12:16:21
  • cstibikeee
    Stefano azt írta twitteren, h pénteken szeretnének egy új autót és pályát is adni.