43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Én nem, mert van hogy fékezés közben is adagolom a gázt :)
Brutál különbség van a két kormány között :) -
neilszab #18993 Nem jó ha a kormányba kapaszkodsz, lehet kapni fékezhető kerekeket, vagy lehet rá húzni cipőt (komoly!), vagy egy nagyobb szőnyeggel isbe lehet támasztani a hátsó kerekeket... -
VikingPingvin #18992 Én Momo-n is csak jobb lábat használok :D Valamikor ráeröltettem magam hogy meg kéne szokni, és azóta már gondolkodás nélkül megy. -
Jah,kozben sikerult ertelmeznem, de a torles gomb nem mukodik nalam :)) -
Nem kell kuplung, csak most cseréltem le a momo-t g27-re és ugye bal lábbal fékezek, nem találtam el a fékpedált. A momon csak két pedál van :) -
Corvette nek minek kuplung ????:) -
Corvettet első kanyarban lezúztam. Kuplungot tapostam a fék helyett :D -
Valakinek nincs kedve Lada hangot csinálni? :)) Ma egész nap azzal kínlódtam hogy összehozzak valamit hangszerkesztővel.
-
nincs idejük rá, az álomautó dlc-t csinálják :D -
Kunosek nem mennek?!
-
En is gurulos szekkel nyomom, de mar hozzaszoktam, hogy a kormanyba kapaszkodom:DDDD -
Bakker, nem mondtátok, hogy ilyen kemény a fékpedál a G27-en. Valahogy ki kell támasztanom a gurulós széket. -
VikingPingvin #18980 Van valakinek tapasztalata autó készítésben? Milyen programot használtok hozzá, esetleg valami tutorial gyűjteményt tudtok linkelni? -
Ezt mar 6-7 eve fejlesztik:) Meg az FVA kornyeken kezdtek el. Eredetileg 2012 vegen jelent volna meg:DDDD
Az iR szofisztikaltabb progi, nagyon belemesznak a reszletekben, emiatt eleg korrekt es pontos, de eppen emiatt (autotol fuggoen) kicsit csuszkalosabb es/vagy kiszamithatatlanabb.
Az AC-vel megtalaltak az egyensulyt a szim es fun kozott;) -
trialboj #18978 Na egy kis gyakorlás után ugyan azon a pályán meg is van az első győzelem. Szerencsére nem volt dodzsemezés, konstans köridővel utolsó helyről feljöttem 2.-nak majd hibára kényszeríttetem az addig zavartalanul vezetőt. Viszont a végén a semmi lezárás nincs ugyan úgy elsötétül és már a pitban is vagyok. Az táblázat meg amit kapok nem mutatja senki leggyorsabb körét, milyen segítségeket használ stb stb stb. Sajnos még nagyon kezdetleges ez az egész szoftver pedig már 2 éve minimum fejlesztik. De legalább a fizika tökéletes, nem olyan jégen siklós mint az iRacing(lehet nekem nem elég jó a kormányom de ott még egyenesben sem éreztem stabilnak az autót). -
Thread #18977 Mint szimulatoros kozosseg, nem tudnank kupont szerezni a sim-citybe? -
Tyuki80 #18976 Nekem érdekes módon,nagyon jól futott a pálya.Én teljesen laikus vagyok,nem is értem sokszor amit írtok,de nekem ez a sepang tetszik egyenlőre a legjobban,meg az aosta.Ez a kettő sztem simán mint a gyári tartalmak.Ellenben az autók rendszerint akadást és kevés fps produkálnak.Főleg a cobra és a civic. -
Monaco-t majd még kipróbáljuk egy gyári autóval, mert ott szerintem a Civic is bezavart...(nálam Mugelloban is gond volt a Civiccel) -
Ez a Sepang valoban jo, hasonloan az utobbi F12013 konvertekhez, de azert egy kis optimalizacio nem artana, mert ha ez nem is annyira, mint Monaco, de beszaggat ez is rendesen:)
Remelem aki ezeket konvertalta, tovabb foglalkozik majd veluk. Mar az is elony, hogy meghanyta az eredeti groove texturakat, es bar Sepang-on meg statikus, de Monaco-nal bar elnevezte es betette dinamikusnak. Mar ez is pozitiv a korabbi copy-paste palyakhoz kepest. Meg valamelyik elozo F1-es palyan, irta az egyik update-ben, hogy lecserelte a 3D-s fakat 2D-sekre (F1-nek a LOD-os cucca), ami ismet pozitiv hozzaallas.
A lenyeg, hogy ezek a palyak boven jok lennenek, de mivel ezek mar nem a 10 eves rF-bol vannak athuzva, igy cseppet reszletesebbek, tobbet kellene foglalkozni veluk.
Keszulgetnek nullarol is palyak (talan az Ausztral es a Kanadai GP), de ha jol lattam, teljesen felesleges. Ugy sem tudjak megcsinalni azt, foleg nem olyan minosegben, mint a Codies-nal tobb tucat ember:D Nullarol olyat csinaljanak, ami mostanaban sehol sincs es nem is nagyon lesz:) -
jól tetted:) -
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.28. 20:00 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Salzburgring 1.01 AUTÓ: BMW E30
salzburgring 1.01
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 94 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
TeamSpeak IP: 87.229.108.129
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA -
Tyuki80 #18971 Szóltam a versenyszervezőknek is,hogy nagyon jó lett ez a mod,érdemes lenne rajta elgondolkozni,pl fuji helyett:) -
már változtattam:) kis gyakorlas lesz keddre...:)
de hetvegen előveszzük ha ilyen jó volt...
holnap pedig az új Mercedes a terv Nürburgringen
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.28. 09:18:35 -
Tyuki80 #18969 Ma mi lesz a kombó?Szem a pálya maradjon,mert nagyon jó mod.Valami formula? -
páran kérdeztétek privátban, itt válaszolnék:
ptracker 1.9
hivatalos fórumra érdemes beregisztrálni mert jó kis appokat , modokat lehet találni... -
ctrl + i vagy n ...Valami ilyesmi :)) Vagy L...:) -
Közel fél év után ismét AC... hát, Uraim ez a progi rengeteget fejlődött az elmúlt hónapokban. Lehet, hogy aki non-stop tolja, annak fel sem tűnik, de ennyi kihagyás után, mintha egy teljesen más - sokkal jobb - szimmel lenne dolga az ember kormányos fiának. Nagyon tetszik. Persze messze nincs még készen, de azért szépen lassan sikerül majd megoldani minden kis finomságot. Ami viszont idegesít, az a rengeteg f* minőségű konvert (mod, pálya), de szerencsére megvan az a helyzeti előnyünk, hogy nem kötelező foglalkozni velük.
Hol lehet kikapcsolni az ellenfelek nevének kiírását az autó felett?
Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2014.08.28. 08:05:46 -
ez igen, nagyon jó az a .gif! -
1. hangok: nem lehet h stereo-ba hallgatod véletlenül a hangokat és ezéért nem hallasz csak bizonyos effekteket...(a hangzás egyébként hamarosan teljesen megváltozik majd, de most is jónak kéne lennie)
2.miniapps -t én is kedvelem...a deltat mutatja folyamatosan , na meg gumihőmérsékletet is...
3. errre is válaszoltak már:) esti funoknál 90 mp-re van állítva a váltás az első helyezett célba éréséhez képest...
4. ptracker nevű app mutatja online is...sok állítási lehetőség van...akár mutatja live is a távolságot vagy beállíthatod h szektor mérőpontoknál írja a különbséget...nem csak a közvetlenül előtted mögtted lévőket hanem mindenki egymáshoz vistzonyított távolságát stb...
ráadásul egy database-t is csinál mindenki eredményeiről, (szektoridejeiről is mostmár)
ingame meg lehet nézni h adott kombón akikkel mentél azoknak mi a leggyorsabb körük az adott kombón (mikor futották, milyen szektoridők stb...ja és persze ez is live deltat is ír , hanyadik körnél jársz, mennyi van még a q-ból stb..
de itt egy kép a statisztikas részről:
-
bb -
:))) FHD mar teljesen jo, mondjuk hogy nem lehet meretezni oket az egy vicc:( -
Thread #18961 Mar most is van multi controller tamogatas?
A pansip szeru gumihangok is a F1 mod miatt voltak, a 0.30-as lecserelte az eredetit globalisan. -
Tyuki80 #18960 Nagyon jó a sepang!Mindenkinek ajánlom aki nem volt ma!Szép,jól is fut és nagy versenyek voltak ma is!Ja a lényeg!:szinte teltház volt! -
mardal #18959 Köszi,ha gép elé tudok keveredni kipróbálom. -
Pedig régen még valami tabletes remote cuccot is mutogattak ! :DD -
1. Ha az autoban ulsz, a kepernyo jobbszelere huzod az egeret, ott megjelennek az APP-ok.
2. Elvileg lekezeli egyszerre a 2 kontrollert, de az inditas es egyeb muveletek szerintem csak egerrel mennek. -
Ezek a konvert palyak mar eleg jok, jo a forras, normalisabban ossze vanbak rakva. De nekem online-ra eleg gazos. Meg lehuzott graffal es kisfelbontassal is ~20fps a cegegyenes. Vagy eltalalom a kerekbetot vagy nem:D
Foleg hogy csak 720px magas a kep, elsimitasok nelkul, jonehany kanyart egyaltalan nem latni. A pixel-haboruban nem tudomk kivenni hol kezdodik a kanyar:) Igazan fekezos kanyarnal nincs gond, de itt Sepang-ban is van 1-2 dupla kanyar, amit egyiven lehetne bevenni - ha latnam:) Igy eleg lassitos es kockas az ive:D -
mardal #18955 Sziasztok
Nekem lenne kettő nagyon amatőr kérdésem,előre is bocsánat érte, de mivel csak ismerkedem a programmal meg most nem lesz időm pár napig játszani így megkérdem hátha tudtok segíteni.
1. Ezeket az appokat mindenki emlegeti,ezeket a játékban hol lehet megtalálni vagy beállítani mert olvastam is már hogy pedál állást és millió egy dolgot ki lehet jeleztetni vele
2.Azt meg lehet oldani a játékban hogy ha a kormány van kiválasztva akkor pl egy xbox controllerer lehessen a játékot indítani mert a billentyűzet nincs megoldva a kormány mellé -
Gondolhatod, hogy nem ilyenre csinaltak, vagyis valszeg nbalad vana gond:) En meg nem olvastam ilyen problemat, talan a hivataos forumon talalsz valamit. -
Igen van, de a gyari APP-okat 4K monitorra talaltak ki:D Poen, hogy lehet mozgatni, redezgetni, de meretezes nelkul egy vicc. Nalam 1280x720px-ben, ha csak az alapveto infokat bekapcsolom (mind kuon van es/vagy duplan, de egyutt sehogy sem:P), akkor 3db kitakarja az egesz kepet szeleesegben, magassagban a harmada, es raadasul meg egymasra is lognak:D
Ha legalab lehetne meretezni oket...