43023
  • lac coo
    A gumik tapadásán emelt most rendesen, a kis autóknak szerintem jót tett, a lotusok sem ladásan orrtolósak most pl, de a McLaren GT az már szerintem a kétgombos árkád kategória lett :)) A Lotus GTC is eddig jó volt, főleg féktávon, most az is atom stabil.
    De az irány jó, a kis autókon élvezhető ez így, remélem még dolgozik rajta .
  • lac coo
    Nekem nincs bajom vele, nem szoktam kimenni a pályán kívülre, ha meg kimegyek, akkor már úgy kimegyek, hogy ott már nem a lassítás a legnagyobb bajom :))

De amúgy igen, kicsit fapados így .
  • trialboj
    Ez a pályaelhagyásért járó 5mp vagy <50kmph büntetés a legidiótább megoldás amit eddig láttam. Időmérőn teljesen felesleges, ha levágsz egy kanyart vegye el az időt és kész (levágás négy kerékkel elhagyni a pályát) Versenyen már több értelme van, mert így fel lehet zárkózni valakire, és lényegtelen az elvett koridő, Viszont engem eddig 99%-ban akkor büntetett(verseny alatt) mikor pl első körben hideg gumin megcsúsztam egy kanyarban és kiengedtem a fűre, amivel eleve időt vesztettem, és akkor még jön a büntetés is hogy egyből 5 helyet bukj na csak 2-őt. De olyan is előfordult hogy utolértem valakit majd mivel hamarabb fékezett mint én, nem volt mit csináljak és kirántottam a pálya mellé, és megint én lettem büntetve, pedig mire visszaértem már engem is megelőztek.

Annyi okos megoldást kitaláltak más helyeken nem értem itt miért nem fordítanak különös figyelmet az ilyen apró de annál jelentősebb dolgokra.
    Egy gyors kanyarban való hiba, majd 50 re való visszalassítás után egy szoros mezőny végére kerülök, ahonnan már abban az idegállapotban nem érzek késztetést a folytatásra. Verseny közben sem lenne nehéz megoldani hogy csak akkor büntessen ha elhagyod a pályát és az adott szektor mérésénél gyorsabb időt futottál mint az addigi legjobb.

Valaki írta hogy már lassan 6 éve fejlesztik, hát nem hiszem el hogy rajtam kívül mindenki másnak megfelel ez a fajta büntető rendszer.

A másik hogy verseny végén nem írják ki a versenyzők leggyorsabb körét. Ha első körben kilöknek az az egyetlen értelme a további körözgetésnek ha odateszed magad és olyan köridőket mész, hogy a végén egyértelmű legyen hogy a dobogóra is felértél volna ha nincs dodzsem az elején.

Szektoridő kijelző appot még mindig nem találtam, nagyon hálás lennék ha valaki linkelne eggyet.
  • lac coo
    http://www.sensadigit.com/media/plugins_dmp/DashMeterCom_for_AC_pCars_v1_0_4.zip
  • Ginger17
    Most nézem, hogy úgy lőtték be, hogy az autoblip haszálatnál a váltás tovább tart, mint amit anélkül lehet produkálni. Ezzel kompenzálnak... de mi van a visszaváltásoknál? Ott lehet csúnyán bukni. :)
  • Ginger17
    Írták a changelogban, hogy lehet majd kapcsolgatni az auto blipet a H váltós autóknál. A lényeg, hogy meglegyen a "szimulátoros" élmény... Igaz? Gondolom otthon, az autóban sem veszitek el a gázt amikor váltotok. :P Aki meg "heel and toe" kínlódik kap vagy 5 másodpercet... bár halkan megsúgom: sztem jobban élvezi. Most már csak azt nem tudom, hogyan lehet a két technikát összeereszteni egy online versenyen. :P nincs erre vmi szűrő?
    Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2014.08.30. 06:33:04
  • lac coo
    A lengéscsillapító is végre csillapító ...:))

• lac coo
    Az most tok mas lett, vegre nem turja az orrat, nem csuszik ha kell ha nem negy kerekkel, igazi kisordog !:))
  • Tomsteel
    Rendesen letolt Nordschleifén mikor SLS-sel mentem, holnap azzal a görkorival kezdek.
  • lac coo
    A kis Lotus roadster az most atom kemény lett !!! Érdemes kipróbálnotok !!!! Pfúúapám ! :DD
  • lac coo
    Jah, értem. Hát ez sok játékban ilyen, sokan nem szeretik ha el kell venni ...
    Ha bekapcsolta akkor valahol ki is lehet kapcsoln iszerintem ...
  • bardocz
    Auto blip vagy ilyesmi be lett kapcsolva akkor.
  • macleody
    Laccoo, a botváltósokra gondoltam. Úgy mentünk pl. a 98T-vel, hogy elvettük a gázt váltásnál - momoval - mert ha nem, akkor felpörgött a moci. Most már nem kell, mert átvariálták a váltást.
  • w77d
    persze nem kell... nyomom a gázt, pöccintek és vált... miért is kéne elvenni??
  • lac coo
    Hat az utcai pillangos autoknal tuti nem is kell elvenni...
    Amugy nekem ugy remlik eddig sem kellett elvenni.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.29. 22:24:19
  • macleody
    De jó, hogy már nem kell pillangózás közben levenni a lábat a gázról. Ez így tök béna. Mármint a kétpedálos cuccoknak. Fel voltak téve a magyar nyelvi fájlok, frissítés után angol lett a cucc. Havernál meg maradt magyar.
  • lac coo
    Valamit nem nullazott le a frissites ?
  • Alexease
    Annal jobb:) De eddig fix 60 volt (alapbeallitas a monitor frissiteshez). Az hogy kozben leesik 30-ra, az mar maskerdes:D
    De lehet hogy en benazom mar megint:D
  • lac coo
    Hát jobb mint a 10 . nem ? :)
  • Alexease
    Es nalam beallt valamiert fix 50fps-re?!
  • Alexease
    OK, de akkor nem lenne Kunos, ha csak ugy egyszeruen mukodne:D Megneztem, nalam 2 centivel volt alacsonyabban az auto. Valszeg valtoztatott globalisan a gumin (profil, torzlas, akarmi) es 1-2 egyeb erteken, es nagyon leult. Nem neztek at az osszzes autot. Majd most a hetvegen a nehany patch-ben:)
  • lac coo
    jah értem .
    bár a gyári setup azért lehetne instant vezethető :DD
  • Alexease
    F9: 2-3 fele kijelzes + off (update log, 11. sor;D).
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.29. 20:44:54
  • Alexease
    Ja, iR-style, ha valami nem stimmel, akkor piszkalni kell a setup-ot (pirossal jelzi mi a gond, a garage info kepernyon). Valszeg a hasmagassag. De talan tobb alkatreszhez is megadtak vegertekeket.
  • Thread
    Ezt a verseny alatti piros kockas helyezes-kijelzot nem lehet eltuntetni alul?
  • Adam Jonas
    Ez olyasmi, mint az iRacing-be. Gondolom vannak olyan beállítás-variációk, ahol pl. az autó alja nekiütközne az aszfaltnak és hasonlók, sztem ezzel ezt szűrik ki.
  • lac coo
    mondjuk KTM-el én is bukok, a kanyarokban sokkal stabilabb, látom ahogy a szellemautóm állandóan keresztbe áll lassú tempónál a kanyar bemenet után,ez most eltűnt ...
  • b-type
    más lett, pl. Magione-ban én buktam a KTM-s időmön.
    A Lada meg kevésbé dobja magát keresztbe, de nem mondanám hogy rosszabb lett, mert Joux hajtűiben jobban lehet 'bedobni' az autót.
  • lac coo
    sokkal jobban az eleje szerintem most.
    nekem így jobb mint a két métereket taknyoló régebbi.
    a tapadás vesztés- visszanyerés is más, szvsz az is jobb, nem vágódik olyan könnyen át alacsony sebességnél .
  • cstibikeee
    Eléggé megváltozott a tapadás. Csak azt nem tudom, h eddig volt kevés, vagy most túl sok. Monaco-ban a formula abarth-al minden megerőltetés nélkül 1,7 mp-et javítottam a saját legjobb időmön. Pedig nagyon sokat mentem eddig.
  • lac coo
    Ez a setup ellenőrzés ez micsoda ??!!

mondjuk M3 GT-nél bármit csinálok nem enged vezetni :

• Ginger17
    Jaaaaa... Viszont az akadást megfejtettem: a rivali app akad össze a frissítéssel.
  • w77d
    Az én Mercim is pillangós automata. Van a váltó programnak egy Manual beállítása, amikor tudsz füllel váltani. Sima normálban is tudsz, de ott felülbírál ha a fordulat nem tetszik neki. Sportban pedig csak ő pakolgatja. Legalábbis az enyémben így van.
  • Jackal
    A legújabb frissítésssel tényleg jó lett a gumi, azt sls-el nagyot drivteltem nemrég. (és nem álltam keresztbe a végén mint eddig :) )

Ja, ha valaki bennfentes olvassa, a pálya nagyonb nem jó ehhez a kocsihoz, meg a 12 kör is sok.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.08.29. 19:48:24
  • lac coo
    He, há ottvan rajta a pillangó ! :)

• Ginger17
    Ha ez a merci automata váltós, akkor miért tudok pillangózni? Ki kellene kapcsolnia a váltót, mint a félautomatáknál a kuplungot. He?
  • Alexease
    Szerintem a replay-t meg jobban butitotta, hogy meg kissebb legyen. Az elozonel is felere vette az infokat, talan most is valamit trukkozott. Lehet hogy visszajon a fix 30fps nKP replay:)))))
  • Alexease
    Nalam nagyon lassu temponal (alapjarat kozeli), ha elvettem a gazt, blokkoltak a kerekek, 1 masodpercig ugy maradt, es masszivan elhuzta az autot valamelyik iranyba:D Most nem tudom milyen, de valszeg nem valtozott.
    Kuplung es diffi miatt van. Plusz trukkozve vannak egyelore (a kuplung miatt), nulla fordulaton is van bennuk nyomatek rendesen:DDD
  • Ginger17
    Ezzel a frissítéssel megint kinyírták. Majd jön a Fanaleds frissítés, aztán megint jó lesz. Viszont nekem a frissítés után a pálya be- ki-lépésnél kimerevedik a képernyő néhány másodpercre. A replay pedig használhatatlan, úgy akadozik... valamit elb...intottak.
  • Gadfly13
    Urak!

A Maszim FUN szerver ismét megy! Paraméterek az oldal fejlécében!

@barcalaci84
    Változhatott vmi a multi kódban is, így manuálisan kellett belőnöm a szervert. Majd értekezzünk, hogy ismét automatizálni tudjuk a dolgokat. ;)