43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Totalisan semmi:D Foleg, miutan osszevagtam, en butitottam le 4Mbps-re, hogy kevesebbet kelljen feltolteni:DDDDD -
Semmi flém, csak érdekességképp -
mi értelme van a 30 Mbps-nek egy 720 p -s youtube videónál?
a youtube lebutítja úgyis 720p-nél kb 6-8Mbps-re... -
Én KTM-et gyűrtem egész nap, amennyi időm volt, még mindig az a best a játékban :) -
Meg van a masodik verseny is, de ott nem nagyon volt akcio. Elsokent indultam, 4.-nek fordultam az elsoben, ket kicsuszas volt elottem, masodik lettem. Ennyi, ezt nem toltom fel:DDD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.30. 22:16:42 -
amg just kicked in yo!
-
Igen, a kep az szenzacios!:) -
Tyuki80 #19189 Láttam már sok ilyet,de ennél jobb képet képtelenség lenne csinálni. -
volt akció bőven :P -
Ez csak egy 3,5 perces akcio-osszefoglalo:) Hogy leszek az 5. starthelybol az elso kanyar vegen utolso, es a verseny vegen ismet 5. :D Es ez elozes nelkul:P -
Felvettem a versenyeket, kivancsi voltam, mekkorak lesznek. 17:20, 1280×720, 60fps, 30Mbps: ~3,7GByte
-
Ilyet sokszor latni, foleg komolyabb kerekvetozesnel vagy toresnel. Roteiro (#19176) torese is eppen elottem volt, meterekre elemelkedett a kerekeitol amikor megpattant az auto;)
Ennel job kep nem lesz rola:DDDDDD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.30. 21:55:45 -
Tyuki80 #19184 Az utolsó kép az büntet!
-
Tores meg nincs, veletlenul vagy bug-kent ilyesmi bent marad neha. Serules kikapcsolasa egyelore csak a motorra ervenyes (magas fordulatok). Lathato serules meg nincs. Videot kulso progival (pl. Fraps), vagy nVidianal a ShadowPlay-jel es ATI-nal "nem tudom mivel";)
-

-
MooneyR #19181
odalépett neki
-
Thread #19180 Kosz a versenyt, tenyleg ki tud torni futomu? Hol lehet ezt allitani?
meg 2 kerdes, versenynel van pipa arra, hogy utkozes, az mit csinal?
na es hogyan csinaltok videot a replaybol?
kulso progi? fraps? -
Nincs annak semmi baja, nyomjad neki :) -
Ezt szerintem, eppen lattam, amikor fustolt elottem a jobbelsod:)
-
A tegnapi fix 50fps (es monitor frissites) problemam megoldodott. Ezert nem eroltettem tul, biztam Kunosban:P -
Roteiroo #19176 A jobb első megadta magát úgy érzem :P
Utoljára szerkesztette: Roteiroo, 2014.08.30. 20:44:55 -
En meg nem mertem elinditani, egesznap gorcsol az agyam, tuti kiegyenesitek minden kanyart;) -
monzában nem egyszerű megtalálni a féktávot ezzel a Mercivel :DDDD -
Egész pöpec lett a Merci! RACE07 után mondjuk kicsit fura volt, de önmagában nekem tetszik. :) -
Upsz ez nem ide :)) -
Gtl ben nincs jo minta ? -
ha van valami nem kell törölgetni, csak jelezd hogy kinek osszak büntipontot! :D -
Ja az más volt, ott az bosszantott, hogy én rááldozom az időmet arra a vitára, te meg ezt nem értékelted. ..pontosan már nem emlékszem mit nem csináltál 'jól', de akkor nagyon felhúztam magam azt tudom. Van amikor nehéz lenyelni, hogy a neten pont lehet szrni a fejemre :)
Na séta megvolt mindjárt fürdetünk és akkor ennyi volt az off.
Ma is egész nap (MotoGp kivéve) az egész nap elvileg a Lada hangján 'dolgoztam', és nevetségesen keveset haladtam, kell vennem a egy fülhallgatót.. -
Van nálam egy Samsung note tablet, tök jól lehet rá rajzolni, valami Wacom liceszes érintőkijelzője van, nyomás érzékeny, marha nagy felbontással, tök élvezetes atextura detaileket ráfestegettni :DDD -
De szemed van, látod, illetve láttad, tudtad milyen :)
mondtam, hogy nics semmi videoeditor, feltöltésem lassú ( 50 kb ! :)) ), nem adok videót, erre azt mondat nem jössz töbet ide...
Nem értem mire jók ezek a dolgok, még ha nem is értek egyet valakivel, akkor se asszonykodok itt :))
-
Mert nekem az kevés hogy hülyén pattog, egyébként már nem nagyon emlékszem rá, ezért lehet hülyeségeket fogok írni.
Azt tudom hogy egy utcai autó, még ha spéci is (Mpacket,AMG..mittomén) a versenypályán nagyon bénán tud viselkedni, ezért is találták ki a futómű elektronikát, mert így egyszerűbb, átváltod sportba, fekeményíti és kész...még úgy sem lesz patent, hiszen azt nem tudja hogy a kasztnit összeköti merevítésekkel, de amit futóműből lehet azt nagyjából.
tehát ha egy utcai autó hülyén viselkedik versenypályán, az nekem nem elég, a tökéletesen valóságos kocsim, ami alapból egy sportos(?) kocsi a maga alap136LE-vel, egy bohózat amit leművel. -
De, besértődsz, rám is megsértődtél egyszer mert mondtam. hogy hülyén pattog ... :)
Nem kell, ezt gondolja, és még csak vitatkozni se lehet vele, hogy nincs igaza :)))
Se ő se én nem mondtam, hogy szar az AC vagy hogygagyi, nem is értem min rágtatok be ennyire, ha szar lenne nem használnám :)) -
Nem sértődöm meg :)
Nekem nem gagyi....nem olyan bonyolult ez. egyáltalán nem zavar, ha dicséri az rF2-t, örülök annak is ha mások használják, versenyeznek vele, nem írom le nekik feleslegesen hogy nekem nem tetszik, ..mert az ő örömük és szórakozásuk.
Amiért írtam az rF2 topikba az az volt, hogy 'elfogytak alóla a szimesek' ,mert szimes vagyok és használtam, és már nem használom...azaz megszólítva éreztem magam, márpedig én nem csak úgy elfogytam, erre írtam hogy nem fújt el a szél, és nem tudok visszatalálni. Tudatos döntésem volt.
Igen 'ismerem', és becsülöm...de akkor is vitázom vele, ...pl. megvan a jó oka arra hogy ne csatázzon versenyeken, de én akkor is arra akarom rábírni hogy de, csatázzon a pozíciójáért, tudja mit csinál, és én még sem értek vele egyet. Jó kihívás vele csatázni...na jól van, nem beszélek róla úgy mintha itt se lenne :)))
Szal igen, simán vitázom, még ha nagyobb koponya is a témában. Mert nekem más gondolataim vannak pont abból eredően hogy nem programozó szemmel nézem.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.08.30. 17:27:36 -
Veled értekeznék gumiről, megcsúszásról ,mert értesz hozzá, de nincs kedvem hozzá.
Mentél sokat rF2 -vel, szerintem pontosan tudod melyik az ottani gumimodellnek az a tulajdonsága, mi bizonyjól jöne ide is.
nem is értem, milért utolsó hülye itt az, aki valamit írni mer... mintha nem mentem volna már életemben sok száz vagy ezer órát szimulátorral ...:D
De az hogy megúszik, korrigálok, kb egy másodpercen át majd kész, nem ugyan az, hogy aprókat csúszik és picit-picit bele kell rángatnom ... Ez igen is hiányzik ide, és lassú tempónál még mindig 15 éves szinvonalon van sajnos AC, hajlamos taknyolni , az ember azt hiszsi soha nem fog megállni :) -
De mintha nem ismernéd ezer éve Alexet, ha azt mondja , hogy gagyi, akkor gagyi. :D
Nincs igazam , :) ahogy neked is van más véleményed neki, is meg másnak, de ne úgy kezeld már, hogy megsértődsz megint, de komolyan ! ;) -
miért hogy kell kezelni azt ha nem értek egyet? Sztem úgy hogy elmondom azt ahogy én látom. Ez nekem nem megy nehezen általában, ha van elképzelésem. :)
Egy gyorsabb versenyző, gyorsabban megy a kanyarokban, másként viselkedik az autója féktávon, ráfordulásnál, kigyorson, valszeg többet korrigál, vagy jobban.
Sztem ezt nem érdemes boncolgatni, az én autómmal is tudtak gyorsabban és szebben menni...el is mondták mire kellene költenem még.
, lehet hogy én jobb gumikat, nagyobb erőt mondtam volna (nem így volt! kussoltam), és nem azt mondták.
-
Tyuki80 #19160
-
Megfordult a fejemben , de most mar lejatszom. A nagy spilerektol biztos tanulok valami okossagot, ha mar ennyire arra megy ki a jatek, hogy hulyere legyek veve, mert arra megy ki nem vitas....:)))) -
goldboy #19158 Hogy mikor kell abbahagyni!!!
-
Es mirol nem tudok ? :)))Legalabb valamit tanulok :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.30. 16:39:36