43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
A palya nyomvonal jo, de verseny szempontbol kicsit uncsi. Max hosszutavu versenyekre jo. De a konvert elegge ossze van csapva, kicsit szaggat, pixeles. Nem tudom honnan szedtek, de az alap nem lenne olyan rossz, csak rendbe kellene rakni. Bar 2-3 helyen elegge dimbes-dombos;DDD -
A keszito, ha jol emlekszem, irta is, hogy o csak Civic fan es a modelt csinalta/szerezte, a tobbi bemasolta ala:) Es nyugodtan barmi piszkalja szet, hogy jo legyen:)
Annyi elonye van a jo engine-nek, hogy ha valamit nem baltaznak el nagyon, mindenkeppen jo lesz. Max nem olyan mint az igazi, de az mar mas kerdes:D -
Na kipróbáltam, és egyébként nem is olyan rossz. Szerintem a futóművet kb. az E30GrA-ból szedték (merevség, pattogás). A kormányzás kicsit furcsa, az FFB nekem erős és a féktávok túl stabilak még íven tartva is. A hang amit valaki nemrég linkelt hozzá nagyon jó, a kinézetre sincs panasz.
Ver. 0.7 ha jól tudom, lesz ez még jobb is...de nekem már most tetszik. -
Kupás Fiat500 nem lesz ? Az ha kell ha nem háromlábon megy :) -
Azzal biztos könnyű kétkerekezni :) -
Van mar tobb tucat mod, ha jol lattam, talan gyarialg 3-kereku is, azzal nem lesz gond:)))) -
Én sem igazán használom, lehet hogy setup-ból nem tudja, én biztosra mentem és a suspensionban változtattam meg az első és hátsó merevítést. Csak arra voltam kíváncsi hogy tud-e 3kerekezni a fizika, mert ritkán megyek AC-ban első kerekes autóval.
Az hogy Tommy78 Seat-ja fog 3 kerekezni vagy sem, azt ő tudja, mert ez a modell egy elég kemény autó, nincs akkora csavarodás ami egy látványosan elemelkedő hátsó kerékhez kell.
Tehát én azon sem lepődnék meg ha csak egy nagyon minimális lenne.
régen sokat piszkáltam hogy valami életet verjek az rF-s FWD-be, az elején és a végén elég látványos a háromkerekezés, a videó milyenségéért meg elnézést :)
Egyébként a videó második felében az a pálya, Euroring után a Toy Dolls dongója alatt, az egy qva jó kis pálya, brutál rövid, nagyon intenzív..most hogy megnéztem a videót újra, elő is fogom keresni az RF alatt valahol...
-
Én kérek elnézést. :)
Nekem ez a mod idáig kimaradt, pedig nagyon érdekel. Csak hát idő híján... -
pedig tudja:
Magione:
Nürburgring:
-
Jackal #19347 Már csak a nyancat-es fogat hiányzik róla :) -
-
De, regen mar teszteltem, teljesen jo, de ez korabban inkabb „csak” engine demo volt mint jatek. Profi, van benne anyag rendesen.
Elofordulhat hogy keverem, nem sokat foglalkoztam vele, de talan a CarX az alap, mint techdemo, es talan annak a „jatekvaltozata” a XMR?!
Talan volt topic-ja (vagy akkor a masiknak, XMR), majd valaki megmondja a tutit. -
19292:))) tök jóez az új SG:PPPP egyébként tök lényegtelen:) -
Nem talaltam topikot itt hozza, Alex meg nem csaptal le ra? :)
botranyosan szar menu, hangok, de 2 kor alatt nem zavart a fizikaja, szoval teljesen jatszhato!
x motor -
-
Nagyon jól néz ki. Kíváncsi leszek a beltérre és persze a fizikára. Ez egy tipikusan 3 keréken kanyarodó autó, amilyet még AC-ben soha nem láthattunk. :D -
endy papp #19340 Nálatok is akadozik a pálya bizonyos részein,mármint fps esés van.
A legdurvább a célegyenes utáni jobbos utáni "egyenes"emelkedőre fel az éles jobbos előtt,no és a cél előtti pit bejárati fás résznél,de az nem annyira vészes.
Nem tudom sok ellenféllel milyen lesz....
Mellesleg a pálya olyan, ha nem tudnám hogy konvert ,simán lehetne,az AC is
A kocsi is nagyon jól vezethető.
1:33:7-et sikerült összehoznom,hogy ez mennyire jó nem tudom ,de majd a versenyen úgy se ez fog számítani
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.09.02. 11:51:39 -
Jackal #19339 Bakke, már fél naponta jön frissítés... :) -
Rendesen próbára teszti az autó futóművét a pálya második fele.
-
Korábban írtam, hogy Tommy78 elkezdte készíteni a Seat Leon mod-ját, amit rF és rF2-őn kívül, AC alá is tervez "beilleszteni".
Nos, íme a modell AC alatt.
Ha bárkinek, bármi kérdése van, a csevegőt ITT találja.
-
Mai program:
SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 2014-09-02 ~20:00
|Q|R|: |10|8|
FÉRŐHELY: 20
PÁLYA: Red Bull Ring 1.0 - Letöltés
AUTÓ: Ferrari 458 S3
-
-
goldboy #19334 RsrLiveTiming 2.0.016 (ez már működik a frissités után)
-
Azt jovolna ha tudnank ezt mire mondod :))) -
Minősége teljesen rendben volt, nem kell túl komolyan venni semmit:)) főleg az SG-n.. -
Nem, vegul nem mentem fel, mikor neztem meg ketto embervolt, kesobb mar nem volt hangulatom, mast csinalok..... -
Jackal #19330 Hard reset és default jelszó -
laccoo nem lattalak a szerveren, vagy te futottal "gyávanyúl" néven? :p -
bahh hiaba irom a szerveremen, hogy megy mar, nem latnak, olvasnak. A maszim szerver meg ures most megneztem..
na mindegy meg egy meccet letolunk akkor itt. -
Én is, ezt akarnám begyakorolni : :DDDD
-
Most értem haza. Javítottam a szerót 16-ra ill. megkapta az új frissítést is! Sry, de kapkodás volt és nem gondoltam, h 20-nál kevesebb hely lesz itt. -
most nekem sincs hangulatom hozzá...:) amúgy is AC mentes napot terveztem:) -
Akkor nem is kínlódok, szar az egész :DDD -
nekem is azt írja hogy port forwardoljak...
de mit, mert a beállított portok meg vannak nyitva...:) ? -
Router jelszóval mit lehet kezdeni ,elfelejtettem :DDDd -
cstibikeee #19321 Valamelyik nap majd lehetne pl. Imola + GP2 Ha nincs FPS probléma. És remélem az FIA ellenőrei nem kopogtatnak hamarosan az ajtómon,h le mertem írni a GP2 szót az engedélyük nélkül.
-
megeint apor forwarddal van baja, tököm tele van, hogy nem lehet legalább ezt normálisan megcsinálni, ne kelljen szopn ivele :DDDd -
lacconak a neve, jelszo nincs egy meccs erejeig azert hagyom futni -
indíts mert nálam nem megy, most nincs kedvem piszkálni -
en is inditottam majdnem egyet....
mi a neve?