43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Probalj berakni egy kepet forumra egy kibontott palyar, istantban meg jar erte :))) -
Az autókat is kilophatnák ha akarnák, vagy talán ki is lopták nem tudom, franc se tudja nem nézem.
Nem hinném hogy őrjöngene, neki kell egy ilyen Spa, és lesz neki egy. -
De majd Kunost is meg lehet nezni, mit fog orjongeni, ha a szkennel Spa bekerul rf 2 - be...... -
A kapu nyiva allt, barki megvehette volna az f1 jogokat.... :)
Az en joerzesem azt diktalja, hogy teljesen igaza van CM nek.
Kovetkezo lepes az lesz, hogy eloszedik Kunost, higy ne lehessen online hasznalni a modot. -
Kezdek lassan én is erre az álláspontra jutni, mert pl. ott van az URD az EGT moddal...őket miért nem cseszegetik? -
endy papp #19391 Üdv.
Lesz ma valami fun race???
Ha igen ,hol és mivel? -
Én látom előnyét ennek az Esc használatnak, mert korábban még a CH-s időkben nem 1x volt, hogy menet közben vmit matatni kellett a billen és véletlen az Esc lett megnyomva és kuka lett a verseny. :D
rF-ben is mi eleve úgy állítjuk be a MOD-okat, hogy ne lépjen ki Esc-re azonnal. Sztm ez hasznos, bár AC-nál elvileg Esc után pitből is lehet folytatni a versenyt, de azért nem rossz h így van.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.09.03. 12:53:43 -
Tyuki80 #19389 Ahogy mondod!Fosnak,mert van mitől.Biztosra veszem a CM szerepét ebben.
-
Csori23 #19388 100% hogy a CM van a dolog mögött. Fosnak az F1 2014 értékesitésétől.... de ezt kb megirtam vagy 2 hete... -
Jackal #19387 Az a baj, hogy már a készítő is eléggé el van keseredve emiatt chargingcar nick-el írt a fórumba. Privátban folytatják a fejlesztést, remélem ha kész lesz valami úton módon nyilvánosságra kerül. Elég gyanus hogy a buzi codemasters van az ügy mögött, mert már gyakorlatilag átnevezték az összes kocsit/mod címet fiktív névre.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.09.03. 12:36:31 -
Csori23 #19386 Erre is van megoldás. Lehuzódsz a pálya szélére/fűre, és ESC. pár mp-n ez már nem múlik sztem..
-
Ez már röhejes és szánalmas, komolyan mondom.... -
Jackal #19384 Megint szaroznak a formulacorsával, thread bezárt, formulacorsa.net sem elérhető... :S
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/fcm-closed-as-requested-by-op.11921/page-236 -
Látom nem vettél még részt versenyen. 
Sok más helyzet is van, amikor be kell ugrani a boxba, mert például seten szeretnék változtatni, amihez pont egy apokalipszist kell előidéznem azzal, hogy indokolatlanul lassítok és megállok. -
Igen, van. Az iR-bol vette at ezt a marhasagot;) Ott sem latom semmi ertelmet, de ott meg akkor is szivat, amikor egyedul korozok a palyan:D -
Csori23 #19381 Igen, van. Vezess ugy, hogy elkerüld az apokalipszist... -
Indítani kellene egy petíciót a mozgás közbeni Esc menü használhatóságáért. Nem értem miért kell a pályán maradnom, mikor látom, hogy másodperceken belül apokalipszist csinálok.
Van erre valamilyen logikus magyarázat? -
GPx8 #19379 Ez tetszik! -
Roteiroo #19378 Mintha valami már megint hiányozna :D
Utoljára szerkesztette: Roteiroo, 2014.09.03. 08:39:58 -
-
Semmi gond, ez ilyen:) -
Ha ilyen hangja lenne a játékban mindig ezzel tolnám :) -
a mai bajnoki forduló:
-
volt szerencsém párszor 599XX-et látni és hallani.. brutális.. magasan a legjobb autóhang amit valaha hallottam :) -
Ezek után mondja valaki, hogy a hangoknak nincs nagy szerepük...percek óta a hideg ráz.
-
goldboy #19371 Bocs Alex a lökésért, ezt nagyon benéztem 
Sokan szidják a GT3-as sínautókat, mégis teltház van, ha azok vannak (jó lett volna az SLS GT3 harmadiknak)
-
endy papp #19370 Lotus Evora GX?
Lotus 98T?
De igazából mind1 csak ne guruljon vissza az emelkedőről
Pálya?nem tudom,mind egy ,majd legfeljebb előtte betanulom ,ha totál ismeretlen.
Ezen a redbull ringen se mentem sokat,ez előtt,de a végére egész jól ment.
Mondjuk a tegnapi "hycomat" mindigdriftelekktm,
nem annyira gyerebe,még a pálya csak hagyján ,pedig azt se láttam eddig még soha.
-
Es ez csak az, amit en lattam realtime, mert nincs visszajatszasom, ezt menetkozben veszem fel:) Ennel vaszeg tobb akcio volt;) -
endy papp #19368 Szépen össze vágtad,a legjobb jeleneteket. 

Na igen nem árt ha a pályán tudja valaki tartani a vasat és még a másikat se tolja le-ki
-
-
Zoldert visszavonom, 2 box van csak. -
A 3 versenybol action movie:DDD
-
endy papp #19364 Teljesen helytálló amit írsz...de nagyon nehéz megtalálni a megfelelő pálya-kocsi kombót még ha vagyunk is 15-20-an hogy mindenkinek legyen versenytársa.
No meg persze nem az első kanyarba(de a másodikban se)kell megnyerni egy versenyt,még ha ilyen "rövid" mint ez akkor se. -
Nincs vele semmi gond, teljesen atlagos konvert palya, mukodott rendesen. Volt mar ennel rosszabb is, minosegre es fps-re is. Azert sokat javultak a konvertek a kezdetek ota, van ami mar jol nez ki, van ami mukodik, van ami teljesen hasznalhato. Meg kell nehany honap, hogy kialakuljon a keszitokben is egy igeny (plusz kapjanak normalis infot Kunosektol), hogy az 1.0 jobban megkozelitse az AC minoseget.
Jelenleg, ezek a fun race-ek azert is jok, mert vegig lehet tesztelni ezeket a palyakat, be lehet gyujteni a jobbakat, es talan lehet latni, melyikbol mi lesz kesobb. Sajnos gyari palyakbol keves van, hosszutavon uncsi lenne, igy marad a mod, de ezeknek ido kell, hogy kialakuljon valami normalisabb minoseg. Sajnos egy normalis palyat osszerakni, meg ha konvert, akkor sem ket perc, akkor is hetek lehetnek. -
"Originally created by WCP series
Converted by Mitja Bonca"
Teljes forrás - link
Megmondom őszintén nem tudtam teljes mértékben kipróbálni a pályát, mert reggel melóban (kávé szünet alatt) állítottam be a szerót és lőttem pár képet az AI-król. :-) Szerverre tudtam csatlakozni (nem akartam a tegnapi malőrt elkövetni), illetve billel mentem egy kört és nem röpködtem semerre, így gondoltam jó lesz és majd Ti részletesebb képet alkottok ma este. Remélem azért nem volt olyan szörnyű....
Várom az ötleteket holnapra, melyet szintén kv szünetben fogok kalibrálni. :-) -
Ne vedd szemelyesnek, nem azert irtam, nem akartam megbantani a palyat:))))
De sajnos nyomvonal szempontjabol, "egyforma" autokhoz, rovid versenyekhez nem biztos hogy idealis. Tul sok a hosszu padlogazas egyenes, autotol es szelarnyektol fuggoen, csak a bevetodos kifekezes marad. Keves az olyan kanyar, ahol megtervezve, elo lehet kesziteni egy-egy tamadast, elozest.
Valszeg nagyobb es stabilabb letszamnal sokkal jobb lenne. De amig az elso kanyarban a mezony hatso fele szethulli, utana egyesevel mennek az emberek a susnyasba vagy teszik ki egymast a palyaszelere, gyorsan egyedul marad az ember:) Az elso versenyen ki is leptem amikor mar egyedul maradtam kozepen, egyedul korozgeti barmikor tudok:D Addig csinaltam mast:P
Elol a top pilotaknak valszeg jo, 3-4 egyforma gyors ember osszejon, kimaradnak a zuzasbol, kergthetik egymast a vegeig.
De nem attol esz jo egy online verseny, hogy 15-20 emberbol elol 3-4 ufo jokat csatazik, a tobbi toltelek meg boklaszik a palyan, es a verseny vegen jol nez ki, hogy 15-bol 1. :)
Felolem maradhat ez a palya, en nem vagyok finnyas, se autora se palyara. Barhol elvezetgetek barmit, csak legyen legalabb 2 kereke:) Mindent szeretek. Emberek kellenenek meg, hogy meglegyenek a 3-4 hasonlo kepessegu/lehetosegu/tudasu csoportok, es mindenki vegigbirja a versenyt.
-
Zolder valami jó kis autóval? -
Thread #19359 Nekem pl. most az elobb tetszett a NUrburgring, mp4-el.
Nem ertem, nem vezettem meg sportkocsit, de pl. itt a 3as kanyar ahogy a balban vissza 3-ba, es mar csuszik a segge ahogy kell, vissza2 be meg jobban csuszik, koveti a szukulo ivet, aztan padlogaz hogy a 4es jobbosba beforduljon, es az addig kicsi terhelestol is csuszo kerek a padlogaztol betapad, tobb autonal is. A sperrdiffit leggyengebbre veve is. Hmm. -
endy papp #19358 Tény hogy vannak hibái...ez nem vitás.
De miért is uncsi verseny szempontból.......én egyik versenyen sem unatkoztam,a harmadikat meg hagyjuk,ki lettem pöccintve az első kanyarban így már nem érdekelt annyira no meg kevesen is voltunk, akkora .
Nos akkor szerinted melyik pálya kellene ...mondjuk holnapra ami nem uncsi,és melyik kocsi mellé??? -
En imadom az elso, kanyart, konnyunek latszik de talan meg soha nem sikerult tokeletesen bevennem ...:))