43023
  • Alexease
    Az elso versenyenyemen 2.-nak indultam, Norbi mogott, esemenytelen volt, vegig uldoztem 1-2 masodpercen belul, nem akart elhuzni, en meg nem ertem utol:D Hatul nem tudom mi tortent:P

A kovetkezon katasztrofa-versenyt jatszottam, a video-lehetoseg miatt, vagyis hatulrol indultam;))))
    A 6. helyig "gyorsan ment", utana kellett egy kis szerencse, hogy 4-en kiussek egymast (:D), utana kicsit vedekeztem, de nem birtam minden kombot levedeni, meglettem elozve;)

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.06. 21:37:12
  • Alexease
    Az emberek neha eleg optimistak:)

Nem tudom, mennyire szamolnak bele olyan "bonyolult" dolgokat, mint: a verseny elejen rosszabbul tapad palya; hidegek a gumik (ezeknek 1-2 kor kell, amig hasznalhato lesz); valtozik/novekszik a palyatapadas (jobb fektav DE alulkormanyzottsag, bicskazas, drift:P); az 5-6. kortol meg mar a gumik is elkezdenek fogyni, nehezebben hul vissza.
    Raadasul erosen balos palya, sokszor 10-15 fok kulonbseg van ket oldalt a gumik kozott, meg egyenesben is nehezen hull vissza 5-10 fok kulonbsegre. 85 fok felett meg kezd erosen alul kormanyzott lenni. Nem gyilkolva, legalabb 2%-ot kopik, ami a vegere mar soknak szamit.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.06. 21:31:47
  • lac coo

Jah, jó duma, Mercivel szoktam így érezni kb :))
  • Tomsteel
    Egyik versenyen én mértem el csúnyán egy féktávot, azt hittem, hogy a nyerges vontatóval megállok ott ahol a sebészkések, nem jött össze. Elnézést az érintettektől!
  • Roteiroo
    Mostanában a futamok kezdenek egy roncsderbire hasonlítani :/
  • Alexease
    "( én baxtam el, semmi)": Ezt meg en baxtam el, nem tudok olvasni:DDD
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.06. 20:13:55
  • Alexease
    Korlatozottak az autoszamok. Elvileg van 7 Meki, 7 Ferka es 8 Merci. Csak olyan autoval tudsz belepni, ami eppen szabad. Ha lefrissited a listat, kiirja melyikbol eppen mennyi szabad (szabad/osszes).

Most eppen a Merci szabad:)
  • Gry01
    Üdv! Mercivel nem enged be.....

( én baxtam el, semmi)
    Utoljára szerkesztette: Gry01, 2014.09.06. 19:52:50
  • Alexease
    Multi replay elmentes meg nincs (erthetetlen, de ez van:P). Amugy lementi a vinyora, csak jatekon belul nem lehet elmenteni kulon.
  • Totti5
    Multiplay visszajátszást hogy lehet elmenteni?

Onboard kamera dölöngél akkor is amikor minden G hatás le van 0ázva.... mitől?!
  • lac coo
    Kösz majd megnézem .
  • barcalaci84
    ja igen persze...
    megváltozott a gépem Ip-je és ugye a régire voltak forwardolva a portok...
  • lac coo
    Mi volt a baj a forwarddal, végül megoldottad ezek szerint ...?
  • barcalaci84
    Már az is valami h saját serveren működik :)
    Remélem szervergepen is ilyen egyszerű :)
  • Alexease
    En is csak a taskkill-re emlekeztem fejbol, a kapcsolokra mar nem:) Azert is adtam a linket, mert szerveren es egyeb jogosultsagu cuccon lehetnek egyeb tenyezok is:)
  • Alexease
    Az idoket tajekoztato jelleggel irtam, ha valaki belep, es mas idoket lat, ne lepodjon meg rajta, elol 4-5 masodperccel is mennek jobbakat:DDD De az csak 3-5 ember, a tobbi a RefTime kornyeken lesz:P
  • barcalaci84
    király vagy!!!!!

próbálgattam én a google-t így jutottam el a taskkill-ig is, de megakadtam... aki tud jól keresni az talál is:)
    én tudtam h jobb ha itt kérdezek tőletek:)
  • Alexease
    taskkill /f /im acServer.exe

http://www.computerhope.com/taskkill.htm
  • Alexease
    Valami kapcsolo tuti kell utana, mindjart megnezem (amugy Google, en sem hasznaltam mar ezer eve):P
  • barcalaci84
    taskill acServer.exe
    ezt írtam bele, de nem zárja be...mi lehet a gond?
  • Alexease
    TASKKILL vagy TSKILL vagy ilyesmi.
  • Alexease
    Megneztem a 3 autot, 3-3 kort mentem veluk, 1-1- beallitos korrel, online-os kezdo-gumizodo tapadassal, "normalis" kezelessel.

Merci: Olyan amilyen, orr-kozepmotoros, nagy nyomatekos, "keves" sebesseges, elolnehez-orrtolos:) Meggondoltan kell visszavaltogatni, inkabb mormogosan nyomatekkal kigyorsitani, az egyeneseket szereti:D
    Ref.Time: 2:07

Meki: Kozepmotoros, baratsagos, jol kezelheto, mormogos-nyomatekos de azert porog rendesen, kellemes a valtokiosztas, batrabban lehet betolni a kanyarba es visszavaltogatni, mindket hibat (aul- vagy tulkormanyzas) konnyu orvosolni.
    Ref.Time: 2:03

Ferka: Farmotoros, jo porgos, loerovel megy, sok sebesseges (7:P), jo beoszthato a kanyartipusokhoz, inkabb keresztbe all es driftel ha gaz van. A porgos motor miatt vigyazzni kell a motorra (rossz visszavaltas vagy tulforgatas es rinyal erte).
    Ref.Time: 2:03

Mindharomnal a visszavaltas a macera ("rossz" difi es/vagy kuplung, es eleve engedi visszavaltani, ha nem lehetne, akkor is, lenyegeben az extras kuplungbol semmit sem erezni), foleg a nyomatekos Meki-nel.
  • barcalaci84
    valaki okos tudja h milyen parancsokkal lehetne bezáratni az acserver.exe-t egy .bat fájlban?
  • barcalaci84
    na elvileg lesz stat a mai versenyekről:)
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.06. 18:48:30
  • Gadfly13
    Egy kis türelmet kérnénk most szervert illetően, mert Lacival épp a statot próbáljuk beállítani, így lehet 1-2 restart.
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.09.06. 18:10:55
  • bardocz
    DTM-es verziót kipróbáltam, elég jó. Pattog keresztbe, de szépen fogható.
  • barcalaci84
    Vagy booking nélkül extra listtel...
    Fülön jobb ez.így,mert ha mindenki a legerosebbel megy akkor nem beszelhetunk multiclass -ról...
  • trialboj
    Most raktam újra a wint, felraktam a steamet az A-t beállítgattam mindent, mikor belépnék valahova, megjelenik a töltőképernyő, de nem kezd el a bal felső sarokban kiirkálni minden félét hanem 3-4 mp után visszadob a menübe. A bellításoknál a felbontásnál nem jelenik meg a menü csak 1 fehér négyzet... ehhez lehet valami köze.?!

Esetleg valaki találkozott már a problémával? Első steam indítás volt másodjára hátha megjavul.
  • Alexease
    Koszi, akkor megyek trackday-ezni egy felorara, kiprobalom a 3 autot;P
  • lac coo
    Azt is lehet csak akkor szervezetten kell, és bookingal .
  • Alexease
    Engem nem zavar, nekem jo igy, foleg amire hasznaljuk. De azert csak korrektebb lenne, ha egy multi-class versenyen vagy trackday-en mindenki olyan autoval mehetne amivel szeretne, es nem olyannal ami eppen marad?:)
  • lac coo
    Bakker, szemléltetésként írtam, hogy ott állnak az autók aki kapja marja alapon abba szál ami jut ! :DD
  • Gadfly13
    Újralőttem szervert. Most már jó (teszteltem is)! ;)
    Pálya linkje itt van újra, mert elég sokat kell visszalapozni: Barcelona
  • barcalaci84
    fixen feltölti , de miért zavar ez téged:) örüljünk neki h feltölti...nem dobott le a server még soha...
    remélem ez így is marad...
  • Alexease
    Valszeg nincs hozzaferese olyan szinten a szerverhez. Estig meg van ido;)
  • HUN_Senya
    TeamViewer, LogMeIn? :)
  • Alexease
    A boxban nem allnak, de ugyanugy fixen feltolti;) Ezzel foleg a rajtracson es palyan ragadast oldotta meg. De legalabb nem szamolja ha nincs bent vele senki.
    Talan/valszeg elobb-utobb ugy is megoldja, hogy kozben is tudjon toltogetni a progi. A klasszik TEMP autos megoldas teljesen jo. De ahogy a fejlesztes menetet elnezem, felvaltva foglakozik a "hasznalhatosagi" (fizika, ffb, mukodes, onlline stb) es a "promozhato" (grafika, latvany, effektek) fejlesztesekkel. Amivel nincs gond, igy logikus, egyedul nem tud kette szkadni;)
  • barcalaci84
    még nem váltott a szerver , mert nem műkszik a progi amit használunk...írtam Ákosnak majd biztos indítja nem soká manuálisan...:)
  • barcalaci84
    már nem állnak a boxban :) de persze a maradékból lehet választani... ami nem is baj...ha többféle kocsit akarunk a serverre akkor nem sok értelme van ha mindenki a legerősebbel menne...
  • Alexease
    Az autovalasztast mar leirtak (fix autok vannak, abbol valasztasz ami van/marad).
    Korabban voltak hivatalos AC szerverek (50-100db), mostanaban nem tudom mi a helyzet. Valszeg meg mindig vannak. De belepesre, mukodesre azok sem kulonboznek a user szerverektol (de valszeg az AC szerverek csak booking-osok?!).