43023
  • Alexease
    Nagy nehezen megneztem, de majdnem elment a kedvem az egesztol;) 20 perc volt, amig el tudtam indulni az autoval.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Game start, auto nincs meg (meg jo hogy en tettem be a linket:DDDD), kilep, letolt, betesz, start. MiniStat regi. Kilep, letolt, betesz, start. Melle kattintottam, kitaszkolt, reszetelte a gepem amikor betoltott;D 2-3 perc vinyo daralas amig elindult a gep:P Steam update:D Game start, MiniStat nem mukodik. Kilep, torol, masol, indit, mukodik. MiniStat beszel, indegesit. Kilep, torol, regi bemasol, start;) Gooo! :DDDD

Aztan tudtam nenni nehany kort.
    A start necces, lenyegeben a 3. fokozattol lehet csak (ovatosabban) gyorsitani. Ha a startnal elporog a kerek, akkor meg kell varni amig megtapad, semmi ertelme tovabb nyomni.
    Hideg gumikon eletveszelyes, 1 kor kell amig bemelegszik. Hatul gyorsan melegszik, figyelni kell ra, mert ha tul melegszik es kopik, akkor mar gaz van. Elol nehezebben melegszik, de arra is figyelni kell, mert hidegen es tul melegen is letolja az elejet a parabolikaban.

A fekezes is huzos, a loadcell-esek elonyben lesznek:D Kell a brutal fek, ki lehet-kell hasznalni nagysebessegnel, aeroval egyutt. De mar "3. fokozat alatti" temponal tojashej:)
  • Alexease
    GP2 v0.9.9
  • lac coo
    Race Department ....
    Ott minden megvan , ha valami épp hiányzik .
  • endy papp
    Esetleg kérhetnék valakitől egy GP2 kocsi letöltő linket ,mert enélkül érdekes lesz az esti futam.....
    Ugyanis a fenti kiírás megtörtént de ez valahogy lemaradt,gondolom már mindenkinek megvan ez a kocsi csak én vagyok az egyedüli akinek hiányzik.....
    Előre is THX
  • lac coo
    Felvezető kör nélkül elég érdekes rajt lesz ez, hidegen elindulni alig lehet vele :D
  • lac coo
    Jah tényleg, azt nem is figyeltem, azt hittem jobb és bal :)))
  • Alexease
    A beallitasoknal a baloldal az elso a jobboldal a hatso allitas (csak majdnem :P szimetrikusan lehet allitani), igy az ARB normalis hogy kulonbozik.
    A camer-t realtime szamolja, annal szamit a palya egyeletlenseg es a kormanyallas is. Az is normalis.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.07. 16:21:47
  • lac coo
    Most ilyen, ennél jobbra nekem nem sikerül :)))

• lac coo
    a képen az antirollok, de a kerékdőlés is felemás, az értékek szerint . Vagy valamit benézek ? :))
  • Alexease
    Mi a feloldalas?
  • Alexease
    Nem tudok rola, hogy ebben lenne DRS (az igaziban sem). Az F2-ben tuti volt, de az megszunt.
  • goldboy
    SLS GT3 biztos lesz
    Ha kiderül mi van az Audis borítékbanj jöhet az R8(Esetleg Lambo is)
    Plusz jön a GT-R GT3(Nissan GT-R Nismo 2014 will be included in future as upgrade of the game, while the Nissan GT-R Nismo GT3 will perfectly match the Nurburgring Nordschleife circuit, scheduled to be completed and released for Assetto Corsa on September 2014)
    Ruf-tól a 997 GT-3 R, na meg a Chevy Camaro, és már nyomhatjuk is Spa-ban a 24 órást!
  • Szabi #19664
    jöhetne a teljes mezőny a játékba.. :D
  • VikingPingvin
    Blancplain Sprint
  • lac coo
    A setup résznél mit kell nézni hogy ne legyen féloldalas?

• lac coo
    Ebben a GP2 ben van valami mukodo drs ? Illetve hany kor lesz a verseny este ?
  • bertino
  • goldboy
    " Sajnos én csak tegnap tudtam megnézni őket élőben "
    Én kérek elnézést !
  • Jackal
    Tegnap nagyon elmentél mellettem a célegyenesben.
    UI: Semmi, már látom, a McLaren jobban mehet egyenesben az f458-nál.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.09.07. 13:54:45
  • szancsopanza
    A mai izgalmasabb volt és eredményekben is jobb. :) Sajnos én csak tegnap tudtam megnézni őket élőben, ma már nem volt időm kimenni! De majd legközelebb... ( Nagyon jól szólnak :D )
  • Thread
    http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/ac-feels-like-driving-in-slow-motion.14342/

vajon ha en is beleirok ebbe az eleg?
    vagy erdemes ugyanerrol az ISSUE-rol ujat nyitni?
    [nem irom hogy thread-et, mert az az en nevem :) ]
    Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.09.07. 12:48:09
  • macleody
    Monza, 20 AI.
    CPU, GPU összegzés.
    CPU, GPU részletes.
  • goldboy
    Aki nem látta annak ajánlom figyelmébe:
    Mai Seat Leon Eurocup:
  • Tomsteel
    Kérdezgettem a szerveren lévőket, náluk is ugyanakkor jelentkezett ugyanez a jelenség.
  • Tomsteel
    Nálam se volt soha ezelőtt Cpu üzenet túlterhelésről, hibátlanul ment minden.
  • tonio2006
    Valaki tudna olyanba segíteni, hogy pontosan hogy kell konvertálni autót a játékba. Odáig eljutottam, hogy a showroomban kiírja milyen texturák hiányoznak, de hát jelen pillanatban megáll a tudomány. Egyelőre csak saját kútfőre gyakorlom a dolgot. :D Nincs valami leírás róla?

Előre is köszi.
  • Tyuki80
    Mondjuk nálam nem volt erre példa.
    Én anno mikor kíváncsi voltam rá mi hogy dolgozik,megnéztem egy progival,eléggé fura volt,hogy pl ai val olyan szinten leterhelte,hogy 12 autó felett 95% és a gpu 40-50% on ment,online meg fordítva.De online megy nekem 24 autóval fix 40-45 fps-sel
  • BooMiller
    Nézte már valaki hogy terheli a magokat??
  • macleody
    Megijedni nem kell, csak lassított felvételnél nem lehet játszani.
  • Tyuki80
    Nem kell megijedni!Nekem fél éve szinte folyamatosan írja.Minimális fps eséssel jár,a cpu dolgozik mint állat,a gpu meg 50- 60 % on.Néha meg megfordul a helyzet a gpu dolgozik mint a barom a cpu meg 60% on.Vicces.
  • Tomsteel
    Pont ezt szerettem volna leírni, Nürburgringen GT3-mal versenyeztünk tömött szerveren mikor előjött ez a 95%-os lassított felvétel. Már kezdtem aggódni, de most megnyugodtam. :) Először azt hittem leállt a ventilátor a procin.
    Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.09.07. 11:22:34
  • Thread
    pont Monzan neztem tegnap, mitol van az, hogy offline, 5 AI ellenfel felett a CPU occupancy > 95% es nem beszaggat, az fps megmarad 70-80, de lasssiiiiiiiitotttttt felvetelt nezek?
    ugyanitt onlineban 20 autoval az occupancy 50%.
    Az AI ennyire beterhel? De ezt a lassitott felvetelt nem ertem.
  • barcalaci84
    Mai kombo a gp2 0.99 lesz Monzan...
    Fel 7 körül érek majd haza akkor vált majd a server...
  • BooMiller
    Days of Thunder-en szocializalodtak:))))
  • Tyuki80
    Egy két embernek kötelező tananyag lehetne a videód!
    Mármint nem kell állandóan tövig nyomott gázpedállal közlekedni amikor valami pity-puty van az ember előtt,meg az előzéseket meg lehet kicsit tervezni,mint a mellékelt ábra is mutatja.Nagyon sokan úgy vannak vele,hogy valahogy beesek melléd aztán lesz valami,meg nyomják a nagy füstfelhőben,mint süket a csengőt,aztán meg telibevernek vagy 2 autót és panaszkodnak mi megy a pályán.
  • HUN_Senya
    Kijött az új (4.1) MiniStatsBar:
    Letöltés
  • Tomsteel
    Én is azzal voltam...vesztemre.
  • Alexease
    Ja, es 1:00-tol a lag is vicces:)
  • Alexease
    Nalam 30fps es 50fps kozott ugralt. Neha akadozott kicsit. Rosszabbra szamitottam. Persze ha rendes verseny lett volna (elozesek, egymas mellett kanyarodasok), akkor vissza kellett volna venni, mert azert eleg zavaro. Foleg a valtasok, amikor elegge megakad, plusz az egesz mintha "csuszna" is (be akarja hozni a lemaradast:P). Plusz amikor ki-belepnek a szerverre akkor is megakadna kicsit (valszeg akkor pakolja ki-be az autot a memoriaba).
  • tjoe
    Az első verseny edzésén és az időmérőn fasza volt az fps-em, de a verseny első körén olyan szinten elkezdett szaggatni hogy mire észrevettem hogy megcsúszik az autó már keresztbe állt. A másodikra visszább vettem a grafikát. Így már nem volt gond az fps-el, csak az meg rocsderbi volt. A harmadik viszont élvezetes kis verseny volt. Csak a térdem állt be addigra, hogy alig bírtam felállni a székből a végén.
    Utoljára szerkesztette: tjoe, 2014.09.06. 21:47:19