43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
jól mondod!:) ott véget is ért az autógyártás mármint ami földi halandónak megadatott:)
-
Az ilyen nincs benne cső,nekem is volt VTS-em nem akarom ajnározni csak meg kell érteni mitől is jó:)) lényegtelen hogy beton a futómű stb. mitől jó ha csak 122 le szériában..
Na attól hogy bele raktak egy kurva rövid váltót ami tényleg nagyon rövid:DD Majdnem rallycross feeling.. városban agyon basztam vele 530D.. többször megvártam annyira ideges volt a faszi hogy Budaörs fele a kivezetőn kb nyélen ment le a virágpiac felé mert én mentem 210(óra szerint) a kis fossal:D de ennyire felbaszta az agyát.. jó kis feelinges cucc egyébként..
Bocs az offért Alex:) -
akkor nem az,, csak kommentben látom hogy azt írta :)))
mindenestre ezt tapasztalatból mondom, kanyargós uton jóval nagyobb erősebb autókat bealáz :DD egyenesben az 1,3 az nyilván nem sok . -
Az A-oszlop(?) mellett picit úgy néz ki, mintha bukócső lenne, amit be lehet rakni gányolás nélkül, de kétlem, hogy annak a végét ilyen szépen ellapolnák, mint ahogy itt van, gondolom ilyen alapból belülről.
Edit: meg a másik oldalon látszik is, hogy nincs benne cső.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2014.09.13. 19:32:07 -
Jah a kormány ? :))
Vagy mi ? a telefonra kötött számítógép. :)
Persze azt mond amit akar a feltöltő, de ez valóban kb ilyesmi. -
a full stock az már a betöltőképernyőn bukott :D
Laccoo ebbe ne menjünk bele. Tiszteletben tartom hogy tetszik, és nagyon jónak tartod.
ON: -
Ha úgy alakul, én majd egy mx-5-öst akarok. Persze előbb melót kéne találnom. Tényleg, nem kell valakinek járműmérnök? :DD -
full stock :
Legjobb 3 percnél a Lotus :DDD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.13. 19:19:27 -
én örülök neki :)
Az az igazság hogy nagy bajban vagyok a 2000 utáni autókkal, nem igazán akarok. Meg nálam nagyon fontos honnan 'jött' az autó, milyen előző modellben volt már a motorja ha volt, meg minden szir-sz@r.
Magam részéről a patika 80'-s karburátoros autók, és még a 90'-s évek bizonyos befecskendezős kocsija érdekel, inkább ezek fiatalítva, mint a mai autók.
Ez nem az autód ellen irányul, biztos vagyok benne hogy nagyon élvezed, és jó is. ..és legyen is az.
A lényeg hogy nehezen vennék... kivéve ha az egzisztenciám megugrana :) -
Annyi pénzárt, csak simán dobozból az maga a csoda :)) -
Nem ismerem, de pályára csodák nincsenek ..legalábbis a tárgyaknál, pláne a költséghatékonyság világában. :)) -
Vegyé C2 VTS-t ! :DD -
Van, de a legtöbb még is más pályára járó ismerősök saját sz'pásaiból jön....tegnap pl. hallottam beszélgetni két arcot hogy beraktak egy keményebb lengéscsillapító egységet a kocsiba és azóta túl gyakran kell cserélni a szilenteket, ezért visszateszik a gyárit, csak vágnak a rugóból, így viszont két személyes lesz az eredetileg 5 személyes autó,..mert ugye terhelés alatt beüt.
ilyenkor mindig összefonom a szemöldököm, mert vannak ökölszabályok, és nem fér a fejembe hogy hogyan lehet elvárni logikátlan dolgokat. Keményebb futómű hozza magával a problémákat a közúton, ahogy én is megszívtam mikor túlméretes bazi széles gumikat tettem fel, és hát persze hogy fél év és kiverte a kerékagycsapágyakat.
De annyi sz'pás van hogy hihetetlen. Pláne kis pénzből nagy álomnál :D
-
Nem is neked írtam :)
Inkább hiszek neked ilyenekben, tudtommal te jártál pályára, gondolom nyomtad slickgumival is, van összehasonlítási alapod. -
Az nem én voltam :D
Én az miatt mentem vérre menő vitáig, hogy egy utcai specifikációjú autó sz@rul viselkedik a versenypályán, és ez így is van.
A nagy kedvenc olvasmányom ebben a témában egy bömösről, alapnak tartom:
„….minden autónak az az álma, hogy versenyautó legyen……” Synio -
Az abs-es autók egy részét én sem tudom használni abs nélkül, mert nagyon hamar blokkol, hiába a loadcell. De eleve minek szopassam magam nélküle? Azért tervezték úgy, hogy használják. Persze hogy blokkolni fog korán nélküle. -
Igazából elég jól hozzászoktam, hogy csak simogatni kell a fékpedált néhol :)
De manapság minden topikban ez megy :))
Kicsit rossz az ffb...akkó ne jáccá vele köcsög, hanyagoljad ha nem tetszik ! :DDDD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.13. 18:29:57 -
Ezt azert atirhatod, ez a file nem fog valtozni az update-tol, megmarad, 1db szam az egesz:D Legalabb probald ki;)
-
überérzékeny vagy szvsz, valahol valamelyik topikban nagyon bánthattak :))
Most ugye arról beszélünk, hogy mit kellene az 1.0 verzióra beletenni. De felőlem beleteheti a fékerőállítást is, vagy fékérzékenység..nem tudom mi volt a neve más szimekben. Nekem azért fontosabb az ütközés, meg a segítségek rögzítése, mert ez mindenre vonatkozik, kemény fékes autó meg asszem 2 van, de lehet van még. Mármint ami nekem kemény fékes persze. -
Ma jó napom van, nem tudnak felbosszantani ...:D -
Én már belefáradtam a átírogatásba :))
Kamerát is át tudnám, de kínlódjon vele a halál, majd csak megcsinálja egyszer normálisra ...
Nem a féknyomatékkal van bajom, hanem hogy ami elég vagy egy kicsit sok mert már blokkol, az még a pedál elején van ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.13. 18:27:39 -
Ne kezdjetek:) -
??? :)
az mindenhol van, meg lesz is :)) -
Ja, es miutana atirtad a config file-t, azert a jatekon belul toltsd be;DDD -
Be lehet allitani igazabol szelesebb gorbet, ami tl lo a pedal tartomanyony, csak kicsit trukkos;)
A sajat elmentett konfigodban (c:\Users\TE_NEVED\Documents\Assetto Corsa\cfg\controllers\savedsetups\) a [BRAKES] resznel a MAX-ot kell atirni "nagyobbra" (ami igazabol kissebb:D), az eredeti -1 helyett, pl.:
[BRAKES]
JOY=0
AXLE=5
MIN=1
MAX=-1.15
GAMMA=3.00
Probalkozz a -1.05 es a -1.20 kozott. Ezek a pedal 80-95%-at fogjak kihasznalni. Vagyis ha padlogazt nyomsz, akkor csak "addig megy le a pedal", annyi fekerot ad (a bekapcsolt APP-pal nezegetheted:P).
Ez barkacs megoldasnak jo, de vannak autok, foleg az utcai/GT3 es egyeb ABS cuccok, ahol szukseges lenne a full feknyomatek, mert csak akkor lehet hatekonyan fekezni.
Persze, ha az autoban ulve is lehetne Options reszt piszkalni, foleg a kontrollers, kibirhato lenne, nem csak a kulonfele valtokhoz, hanem a fekbeallitasokhoz is kulon-kulon konfigot betolteni:DDDD Igy persze cumi a ki-belepegetes:D -
Miután pár hónapja az elakadó autó(amikor leért az alja) normális volt neked, ne is várj mást
-
gondolom, hogy segíteni akarsz, de egyúttal némi oltást is érzek, ha nem is pont nálad, meg nem is pont most, de ha valmit beböfögök, hogy rossz rögtön gyökér vagyok :DDD
A görbe amúgy nálam is fel van tolva, talán 2.5 -re, az segített, de jobb lenne egy állítás ... -
már megint ezzel jössz, pedig az ember segíteni próbál
-
Nem kell, nekem van, mégis szvsz a féktávon vernek el leginkább a jobbak legjobban....már ahogy észrevettem.
Egy ilyen problémás kocsinál kirakod a pedál app-ját és nézd meg hányszor használod maximális értékig, és ha nem használod 100%-ig ott lehet lapítani a görbét, én legalábbis nagyon ritkán, csak a leglassabb autóknál használom ki 100%-ra. Bármennyit segít, segít.
Ezeknél az autóknál, ahol ennyire kemény a fék, ott sztem Kunos szándékosan írta keményre.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.09.13. 18:17:41 -
Mert így jobb.Meg hát egy biztosíték kérdése az egész :)) -
Minek kapcsolod ki ott, ahol a valóságban sem tudnád..:) -
El tudom vezetni, ne izguljatok, soha nem használok abs-t , de így se sokszor láthattok blokkolni, de így nem a legjobb, minek kell magyarázkodnom megint ....
Mindegy. :) -
Milyen kormányod van? Nálam még momon is jó volt a fék, igaz olyan puha volt mint a fos :) Mondom most ezt, a g27 kemény fékpedálja után :) -
De most komolyan ez trendi, hogy senki semmi negatívumot ne mondjon, mert a fórumozók fele személyes sértésnek veszi ???
Nemááá! :DD -
Most gondolod nem próbálgattam :) A baj az, hogy potméter útjának az elején eléri a 100 %-os féknyomást, sima gagyi pedálon kicsit nehéz adagolni ( mondjuk már megszoktam ...)
szerintem a görbe se a legjobb megoldás, mert ha kitolom, akkor meg a magasabb fékerő tartomány még kisebb pedálútra tömörül össze.
Jah loadcell ,rohanok máris venni egyet ...:)
amúgy egyszerű. ha csökkenteni tudnám a fékerőt, hogy ne a pedálút egynegyedénél blokkolja le a kereket (gondolom tovább is nő a fékerő ha nyomom tovább a pedált , csak ugye minek ...? ), hanem a pedálút végén ,akkor sokkal jobban tudnám adagolni . Mindenféle görbe alapból nem lineáris eredményt ad, az meg megint csak nem a legjobb ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.13. 18:02:18 -
a kép lemaradt..:
kép
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.09.13. 17:56:52 -
Azt írod, hogy alig érsz hozzá a fékpedálhoz és már blokkol, mert erre jó.
Ott ahol nagyon kemény a fék, mert van ilyen, ott vagy használni kell az ABS-t, vagy Loaqd Cell-s pedált kell használni, legalábbis én azokon visszatekerem 8-ról 5-re a pedál potiját.
...ezen kívül még az van hogy egyszer talán átírja...mert ha egy görbe nem elég akkor sztem mindegy. Emlékszem amikor a Momo-m pedálja behalt ott is csak ezt használtam a DXTweak-ben, egy görbét, és el tudtam tüntetni azt a jelenséget hogy állandóan fogott a fék.
Szal egy görbén túl nem tudom milyen más megoldás lenne az ABS bekapcsolásán, vagy az értékek megváltoztatásán kívül, amikor a görbét lapítod, azzal gyakorlatilag a Maximum értéket növeled ahogy szeretnéd.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.09.13. 17:57:46 -
az jobb volt, ott nem mozgott fél métereket alattad az autó :))
De vezetni én sem tudtam úgy :)) -
Az FVA-ban a dinamikus fejkamera volt hasonlo. Vaodi videon jol nezett ki, amikor Alonso tepert a Ferrarival, de abbol a nezetbol vezetni teljesen hasznalhatatlan:D -
Szerencsere nem kotelezo hasznalni:) Igazabol nincs azzal gond, sot, attol profi/korrekt, hogy sokffele keppen be lehet allitani, ki-bekapcsolni. Akkor van gond, ha raeroltetnek az emberr egyfele nezetet es/vagy nulla/minimal allitas van csak.