43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
En csak a MiniApp-ot hasznalom, de anelkul is, nulla APP-pal is csinalta multkor. Ez inkabb valami render vagy fizikai "elszamolas" lehet. De elobb rosszul irtam, csak balra es kozepre nezve szaggatott:P Plusz az Ascari elott a "hid" ala beerve kicsit elmulik, aztan ujrakezdi. Nem ertem:P
Most persze nem csinalja:) Megneztem GP2-vel Monza-t, most semmi. Multkor meg ossze-vissza allitgattam, es ugyanott mindig szivatott:/ Meg kell varni hogy megint szar legyen, majd akkor lehet kiserletezni. Valszeg holnap a versenyen tuti elojon megint:DDDD -
Nekem addig volt ilyen gyilkos beszaggatás (lag) míg le nem szedtem az összes python appot... egyedül az OV1 info maradt és a better delta.
Azóta nagyon ritkán csinálja de nálam is a kanyarokban, mintha direkt szopatna :D -
:)) felhőgyilkos.
Biztos tudod, de nagy gázokat nyomj, sőt talán jobb ha ki is tartod, amikor megyünk a völgyből abba a dupla jobba, ahol megforogtál, na ott a bemenetnél nekem szinte üvölt a motor (bírja), és a felmenetre még egyet vissza kell tenni, na ott még egy nagy fordulatemelés.
ha nagy a fordulatkülönbség akkor bármilyen kuplung sem ment meg, csak ha megfékezed annyira hogy váltás után ne a kerék akarja forgatni a motort ha újra összekapcsolod őket.
Megfékezni nem akarod, tehát nagyobb fordulatra kell pörgetni. bírnia kell a motornak, ha meg nem bírja akkor nem sportkocsiba való..úgy is kuka lesz. -
Kockasodas Monzan :) -
Teljesen jo a mai kombo, valszeg a holnapi is jo lesz. Bar ott a fektavok miatt cumisabb a dolog;) Vigyazni kell a kuplungra, mert ha nem veszi be rendesen a sebesseget, ez nem elore csuszik es recseg, hanem azonnal korbefordul:D Kicsit ovatosabban kell, de teljesen jo.
De a beszaggatas idegesit:/
Az elso versenyen semmi baja nem volt, es a masodikat is kibirta majdnem a vegeig. Az utolso korben kezdett szarakodni. Nem fps eses, hanem valami bug lehet vagy anomalia, amitol itt-ott, de inkabbkanyarok elott es benne (:D), 5fps-sel adja a kepeket:/
Multkor Monzan volt ilyen, GP2-vel, egyedul is, de ott csak 1 kanyarban (Ascari). Es ott is csak akkor, ha elore es jobbra neztem:) Ha balra, semmi baja nem volt;D
Mar arra is gyanakodtam, hogy a szuper Kunos-style korbe forgo kismillio felholapok itt-ott osszernek, es attol hulyul meg:D
Kiprobalom Monzan (ha meg az is kockazik), mit csinal, ha kiirtom belole a felhoket:) -
na, két nagyon jó kis futam volt, még jó hogy volt erről a pályáról egy setup-m.
Az első futam újraismerkedés volt, de a végén nagyon jó volt Jack@l-l a csata, csak az utolsó körre kerültem helyzetbe, maradtam a fenekemen (pozíciómban) :))
A második futam más volt, feszülős volt, meg is futottam a legjobbam, de nem tudtam hiba nélkül menni, detto maradtam a fenekemen.
király volt mindkettő.
-
Köszi a versenyt frankó volt minden! Gratulálok mindenkinek! -
Eredetileg mára ezt az új Doningtont terveztem, csak vmiért nem működött rendesen. Szerver szépen elindult vele, viszont amikor fel akartam rá csatlakozni, hogy kipróbáljam egyből ki is dobott. Megnéztem szerver cmd-ben és a surface.ini-vel errorozott vmit, amit nem értettem, mert ugyan azt a pályát használtam szerveren ill. a saját gépemen is. Így maradt 100%-osan Mooney kérése Imolával ill. a holnap Monzával. -
Mire valamit zabálok, meg ilyenek már senk inem lesz :))
Majd holnap, nem lesz dolgom már este . -
Én megnéztem a mai fun-t, igaz körhátrányból indúlva, de pár kör után az életemről lejöttem olyan lassúnak tűnt. :)
No persze azért mert előtte futottam jó pár kört az új Formula3 moddal. Na az gyors és gépészkedős is egyben, próbáljátok ki. Nagyon setupolni kell a kocsit, mert alapból kb vezethetetlen. Ja és persze van Donington update (az ami nem a gagyi konvert), nagyon jó lett, mehetnénk majd rajta.
Donington Park GP Circuit
International Formula Series 3 - 0.8 -
Meg bent vagyunk, igazabol 1 verseny volt csak;) Csak a szokasos emberek voltak 3-4-en mar 7 ora elott bent;) -
Hát most értem haza , buktam ...:D -
Forza 5ben is lézer a Nord ( de sajnos nem használták ki az abból adódó előnyt, ahhoz illő FFB híján )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.16. 18:44:36 -
Eredetileg tavasszaj jelent volna meg a progi, azert igertek nyarra (nyar vegere) az elso DLC-t (Spa es autotok), ami ingyenes lett volna az Early Accesss elofizetoknek. De mivel csusztak egy kicsit (:P), igy azt mar hozzacsapjak ha megjelenik;) A kovetkezo, de mindenkinek fizetos DLC-ben Nord lesz, a DreamPack autocsomaggal.
Kiveve, ha elcsusznak jovo nyarig, akkor talan azt is hozzacsapjak ingyen:DDDD De ezt erosen ketlem:P Nord annal tobbet er, sok munka van benne, az elso ceg akinel lezeresen megjelenik, es az tuti mindenkinek kell, mindenki megvenne (ha le lenne vedve a tartalom:P). Mar igy is buktak 1 DLC bevetelet, meg ha szereny is lett volna. Most mar tuti belehuznak.
Lenyegeben ha a nagyon durva hibakat kijavitjak/megoldjak (pl. AI lassitott felvetel:P), es bekapcsoljak latvanyszeruen a torest (valszeg/talan meg az ODE-t is kimaradhat), akkor lazan lehet 1.0 nehany heten belul. -
...éppen állok Imolában a boxban, default settel nem enged ki, mert valószínűleg a feneke épp egy mélyedésben pihen, így nincs meg a 6 centi a földtől...Kunos én így szeretlek!
-
Ez jonak tunik, talan estere mar nyugtom lesz, es tudok menni . -
Kedd és Szerdai program:
SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: ~20:00
|Q|R|: |10|8|
FÉRŐHELY: 20
PÁLYA: Kedd - Imola | Szerda - Monza
AUTÓ: Lotus Exige 240R S3
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.09.16. 17:28:09 -
Nord meg valami halom autó, asszem, de nagyon én sem foglalkozok vele, mert itt úgy megy, ahogy éppen sikerül nekik :)) -
És mi lesz az az ingyenes DLC? Marhára nem követem az eseményeket, nem járok az AC fórumra mióta bevezették a steam-fórum összekötős bizbaszt. -
Akkor lemaradtam valamiről :)) Bár atököm se tudja már mi mikor jön, szeptemberben kellene jönni az első DLC-nek, ami nekünk ingyenes . -
Nem olyan szűk az a Bathurst élőben, ha megnézel egy tv-kamerás felvételt.
Ebben a szarban is ilyen "széles"
-
Jo az, az itteni fun versenyekre meg az is tulsagosan keskeny: assetto-corsa-09.13.2014---20.21.16.02.mp4 :DDDD -
Zsoltee_a_bator #20255 Ez a lejjebb belinkelt Bathurst olyan jo lenne, ha nem lenne olyan szeles, mint egy autopalya. GT autoban is olyan, mintha gokartoznek. Lesz belole javitott verzio? -
cstibikeee #20254 http://www.assettocorsa.net/dev-blog-en/
The modeling of Spa-Francorchamps has been almost completed: as you might know, this track will be included in the 1.0 version of Assetto Corsa (and this might suggest you that 1.0 version isn’t too far). During this summer we will release some videos and pictures that will give you an idea of what to expect from this awesome and legendary circuit. -
Spa biztos nem, talan egy ket auto ami kesz vanes.elorehozzak, de nagyon az sem.... -
cstibikeee #20252 Én arra emlékszek, hogy azt mondták,h a LaFerrari és Spa is az 1.0 része lesz. A nem tervezett csúszások és stb miatt. -
Jackal #20251 Lake Louise 1.2
Kezd egyre igényesebben kinézni. -
Na szóval:
Mastersesek indítottak pickup servert, úgyhogy lehet menni funolni , gyakorolni stb esténként a szokott módon...
Szerver: GTR-Masters.hu #FUN
Pass: masters -
Picit ellentmondásos nekem ez a sok Spa és P1 - LaFerrari mutogatás. Ha jól emlékszem az első DLC-vel megvárják a hivatalos megjelenést, ami az eddigiekből és a verziószámból kiindulva jövő ilyenkor kellemes meglepetés lehet, viszont már nyíltan mutogatják a láthatóan kész tartalmat még törötten is. -
-
-
MooneyR #20246 Lehetne egyszer ez is, Imolán vagy Monzán..
-
E30 drift változata magionen :p -
Tyuki80 #20244 Egész hétre ne maradjon már egy kombó légyszi!Jó az így 2 naponta!Legyen azért valamennyire változatos. -
na akkor mi legyen holnap?maradjon ez vagy mondjatok valami kombót és holnap átrakom... az marad egész hétre ... -
MooneyR #20242 Mentem korábban két futamot, valóban elég ingerszegény a pálya, már a rázóra ráhúztam ahol csak volt, hogy legalább érezzek valamit.. :)
Mondjuk volt lökdösődés, útról letolás, dudálás is amit nem nagyon értek minek, semmit nem lehet hallani belőle menet közben, max replayből :D
Találós kérdés, rajt utáni első combos kanyar.. melyik autó kanyarodik kimondottan szar íven? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Tyuki80 #20241 Hanem?
-
Sziasztok!
Most már talán sikerül irkálnom is ide néha mert a friss regesek nem írhatnak.
Jelentem sikerült az RSR problémámat megoldanom, de nem penalty problem volt.
-
Valamiert elkezdett szaggatni a fektavokon, amitol farolos fekezesek lettek:) Amig "egyedul" voltam, nem volt gond, de amikor kozel ertel, nem akartram kockaztatni, inkabb kileptem allitgatni.
De a kovetkezo futamra elfogytak az emberek:) A telthazbol alig maradtunk talan 8-an. Raadasul volt 1-2 "gyanus" gamepad vagy arkad-style ember is. Az elso futamon is beragadtam, mert nem tudtak elottem menni (csuszkal, szital, farol, kicsuszik), de elozni nem lehetett. Ahol meg igen, oda ket ember kellene, de nem volt nagy bizadalmam:D
A masodikon valakivel egy rovid ideig jot lehetett meni, sokaig egymas mellett, a nagy fektavokon es szuk kanyarokban is el lehetett fordulni, de aztan a csiki-csuki tenmpos reszen megerkezett hatulrol 2 torpedo:D Mert fekezes nelkul tempos reszen konnyu elszaguldani, de utana meg is kellene allni valahogy, de az mar nem megy:D
Aztan en is kileptem, egyedul maradtam kozepen, hatul gyurtek egymast, nem volt kedvem lemaradni, elol meg addigra nagyon elhuztak. Raadasul beszeldultem egy pillanatra, valszeg csolatasom lett vagy hasonlo, inkabb kileptem:D
Pedig jo palya, a mai kor "remeke":) Az auto is jo lenne, mert egyszeru mint a bot (padlofek, padlogaz). Csak bele kell szamolni hogy nehez, nincs aero, el kell talalni a fektavot es a kanyariveket. Ha valamelyik nem jon ossze, akkor persze bukta van:P Eppen azert is egyszeru, mert itt nem kell allitgatni semmit, nem lehet "trukkozni" az aeroval, fekkel es egyebekkel, es a kezelese is mindenkinek azonos. -
Tyuki80 #20238 Ez a mai kombó mekkora egy nagy baklövés volt!Ilyen sem volt még,de annyira felháborítóan unalmas ez a pálya-ráadásul ezzel az autóval-hogy ki is léptem rögtön a második futamból vezető helyről.Pff..Holnap szerencse liga futam így nem bosszankodom ezen.De ettől függetlenül az ilyen kombókat nem kéne erőltetni a jövőben.