43023
  • szancsopanza
    Megvettem :D Egyéb hardver adott csak a videokártya volt ősrégi + kapott egy új seasonic tápot. Így remélem már élvezhető lesz...
  • MooneyR
    Szuper volt :) Jó volt ez a gyári kombó azért..

Itt nagyon elmentem :D (úgy átvágott, ahogy kicsit megcsúsztam mint a huzat)

3perc hírnév (első helyre tett rajtnál mikor leszavaztuk a kvalit)

Srácok nem sok esélyt adtak, nagyon jól nyomják.. :)
  • TeeBeee
    Igen kell alá a hardver. Új gen i5, 8GB ram stb. De hogy ciceregjen minden mert magas az fps, ráadásul el is füstölhetem azért nekem új volt.
    Na azóta csak a fix 60 fps. :D
  • lac coo
    Első versenyen meg mért kör nélkül utolsó helyről indultam, azért rendes ez a program, hogy kihagy 8-10 rajtrácsot és a végére rak le :DDDD
  • lac coo
    fórumon nincs róla szó ?
    mondjuk nekem is remeg a kép ott, de gondolom a videókártya valahogy kiizzadja. azt nem látom esik-e az fps mert fix 60 -ra van beállítva .
  • Alexease
    Nalam az akadozas meg mindig megvan az Ascariban es a Parabolikaban:/ Pedig kiirtottam nullara a felhoket (hatga:P), meg allitgattam ezt-azt. De ez valami memoria kezelesi gyokerseg lehet, mert csak 3-4 kor utan jon elo.
    Amikor beleptem, mert egy verseny, talan a felenel tartott. Mentem 3-4 kort (talan), semmi baja nem volt. Utana Qual, az elso korben semmi, a mert korben mar beszaggatott. Kileptem, gyorsan versenyre vissza, 3-4 korig ismet jo volt, tana elkezdett szarakodni:/ A kovetkezo versenyen (qual nelkul, jo betett elore:D), mar az elso kortol szaggatott.
  • Alexease
    Azert az uj kartyakhoz eros gep es sok/tobb memoria is kell, azt is erdemes beleszamolni. Ha az alaplap, proci, busz sebesseg es egyebek nem tudjak kiszolgalni es/vagy fogadni a kartyat, nem jon ki belole az izom:)

A kartya sipolasra (tul sok fps) vigyazzni kell!!! En eppen a Kunos fantasztikus nKP editoraval egettem le az egyik kartyamat, mert csak ablakban ment, 3-5000 fps-sel:D Sipoltak az alkatreszek a kartyan:D Aztan megadta magat a memoria resze:P Mondjuk az meg egy 8800GTX volt.
  • lac coo
    Most először bepróbálkoztam az ABS-el, de ez nem nekem való :))
    Semmit nem érezni hol tart a gumi, plusz fogja a motorféket is, vagy mi az istent csinál :)))
    Inkább ki is léptem, mert nem volt élvezetes :)
  • bardocz
    Ez nagyon jó kombó, nem is számítottam rá hogy ilyen jó lesz:)
  • Jackal
    Ma észrevettem hogy online játéknál automatán beáll 60 fps-re a játék, pedig nincs bekapcsolva a vsync, másnál is ez a helyzet?
  • TeeBeee
    Nekem 770 van, de 4GB-os verzió. Én jelenleg gyermeteg felbontáson játszom (1280x1024), hát azt 300 FPS-sel toltam, de irgalmatlanúl cicergett tőle a kártya így V-Sync ON és fix 60 FPS. Viszont nem tud olyan történni, hogy az lentebb essen. :D
    Egy japán sráccal beszéltem anno YouTube-os videója kapcsán, ott ő 70-80FPS-t produkált 3 HD monitorral (5760x1080) high beállításokkal...de az még a TP volt ( Magione + Lotus).
    Amúgy Nvidia szereti ezt a programot, semmi anomáliáról nem tudok és a 770 röhögve fogja vinni mindig 1 HD monitorral, a triple screen már erősen beállítás függő lesz.
  • szancsopanza
    Üdv! Használ valaki gtx 770-es kártyát? És ha igen, mik a tapasztalatok az AC-vel?
  • lac coo
    Online-offline különbség nem lehet, hogy a pálya hőmérséklet miatt van ?
  • neilszab
    Indul az Assetto Corsa tesztkupa, eddig már több mint 40-en futottak köridőt a prekvalifikáción, holnap és vasárnap este futam, gyertek!

A tesztkupa elsődleges célja - amellett persze hogy jól érezzük magunkat -, hogy egy rövid, pörgős 6 futamból álló sorozatban komoly versenykörülmények között is kipróbáljuk az Assetto Corsa-t, tehát olyan szituációkban, amikor minden centi és minden tized számít és nem babra megy a játék!

A futamok csütörtök és vasárnap esténként kerülnek megrendezésre, a részvétel teljesen NYÍLT és a tesztkupának igen impozáns FŐDÍJA is van, a nyertesek kipróbálhatják a SimHouse high-tech motion cockpit-jét az Oculus Rift DK2-vel!

Első verseny most csütörtökön és vasárnap, részletek itt, gyertek!
    http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5073

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.09.17. 17:39:21
  • bardocz
    Blackwood-on énis ugyan azt mentem, de valamelyik este volt olyan pálya, ahol sokkal jobb időt mentem online. Meg nem mondom melyik volt :S
  • barcalaci84
    Igazából ritkán hotlapozk,de itt blakwoodban toltam kicsit...5 ezred különbséget mentem a legjobb online koromhoz kepest...tényleg mintha jobban tapadnak online egy idő után,de hotlapon is simán olyan időket lehet menni,csak ott már egyből :)
  • barcalaci84
    Nem ott akartam előzni, hanem jobban akartam ragyorsitani ahogy te is, en csak mentem szépen egyenesen a külső iven,te meg hirtelen kijottel külsőre...szerintem én nem hibáztam itt
  • Tyuki80
    Tudtam,hogy ott vagy.Nem éreztelek előzési pozícióban.Lehet azért is mert épp előzni készültem az engem kicsit feltartó versenyzőt.Ezt meglehetett volna oldani ez nélkül is,mert a 3.körben azért ilyen élezett helyzetben harmadikként nem ugrottam volna be egy másik csatába így.De ez én vagyok.
  • alma2
    Akkor megnyugodtam, nem en lassultam ennyit az utobbi idoben, nem is Barcalaci gyorsult be mostansag, egyszeruen csak nem versenyeztunk manapsag egy szerveren :)
  • bardocz
    Szerintem is így van.
  • HUN_Senya
    Én azt vettem észre, hogy hotlapon teljesen optimális körülmények között (100% tapadás) sem tapad úgy egy pálya, mint a szerveren a felgumizódás után. De lehet, hogy csak beképzelem.
  • alma2
    Vajon a palya tapadasa, tud 100 % felett lenni is, amit szamol, figyelembe vesz a program?
  • barcalaci84
    szerintem nem voltam türelmetlen simán belső ívre akartalak kényszeríteni(én belülről is így éreztem , meg így videóból is úgy tűnik h rámhúztad, mert nem láttad h ott vagyok) , csak te ezt nem vetted észre mert te is az előzésre koncentráltál...hirtelen nem is akartam folytatni, aztán csak nekieredtem egy hosszú egyenesnyi hátrányból az utolsónak:)
    és végülis nem bántam meg, utána jókat csatáztam...:)
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.17. 10:53:38
  • Gadfly13
    A szerveren már Monza megy az Exige 240R S3-al!
  • Tyuki80
    Kár hogy az elején nagyon türelmetlen voltál.Épp ki akartam gyorsítani a sikánra Nagy előzésére,de nagyon rossz ütembe nyúltál bele.Itt véget is ért a verseny számomra.Amúgy 3 körrel később ugyanezt kaptam,talán az durvább volt:)Ezután sajnos nekem csak a lol kategória volt "verseny"
    Amúgy érdekes,hogy funokon is ritka az ilyen,hogy ennyi baleset legyen..
  • barcalaci84
    tegnapi bajnoki :
  • Adam Jonas
    Ha meg mégse kapnád meg, akkor sem kell betojni. Írj erre a címre egy levelet, hogyha nem kaptad meg, Ales elég gyorsan válaszol: unitedracingdesign[kukac]gmail[pont]com
  • lac coo
    Jah, tenyleg az lehet.... :)
  • Adam Jonas
    A PayPal-es mail címedre. (Nekem legalábbis arra jött)
  • lac coo
    Es milyen emailre ? :))))
  • Adam Jonas
    Ne fossál, majd e-mailbe küldik az update-t, ha van.
  • Jackal
    Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadnak el :)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.09.16. 22:57:30
  • lac coo
    Ezt az UGT-t ( vagy mi ...) ezt majd hogy lehet frissíteni, vagy hol kell ezt nézni ?
    Mert regisztrálnom sehol nem kellett, kifizettem azt jónapot, adta a letöltőlinket .
  • Alexease
    Ott valszeg az volt a gondom, hogy elkoszor nem vette be a sebesseget a kuplung miatt, reszeget, masodjara, kapkodasbol meg csakazertis betoltam kettesbe, de mar blip nelkul:D

Regen minden jobb volt. Meg autokkal is latvanyos gepeszkedni, de motorokkal bruttalis.
  • b-type
    megfordulni csak akkor fog ha a hajtás kapcsolásnál a kerék az autó lendületéből adódóan gyorsabban forogna mint amilyen fordulaton van a motor, ...ha kiveszed sebességből akkor a hajtott keréknek tök mindegy, a fék a kormányzás vagy más dominál, de a hajtás nem.
    kis különbségnél hasznos motorfék, nagy különbségnél első kerekesnél azt jelenti hogy megfejeled a kormányt :D , hátsókerékhajtásnál, meg mintha hátratolnád a fékerőd. Kanyarodás közben halál...én is megforogtam.
    mondjuk 6ezres fordulatnál visszaváltasz alsóbb áttételbe, akkor laza menetnél felugrik a fordulat 8ezerre, keményebb visszaváltásnál még nagyobb a különbség, elforogna tetőig is.
    ...emlékszem mikor a MotoGp-ben áttértek kétütemű motorokról négyütemű motorokra, volt egy év hogy a két technika egymás ellen ment, 500cc kétütem, és 900cc négyütem. A négyütemű motorok tekeregtek féktávon, és mint elefánt a porcelánboltban a kanyarokban...el is lettek verve technikásabb pályán.
    Aztán elektronikából megoldották a motorfékhatást féktávon, egy darabig furcsa 'fingó' hangjuk volt a motoroknak féktávon, ...mostanra meg már nyoma sincs (személyes véleményem meg az, hogy az utolsó igazi királykategóriás motor az a 2ütem 500cc volt, imádtam :).)

itt van egy McCoy féle drift egy zöld Kawasaki-n, bitang volt egy nyomtávon

• MooneyR
    Jól mentél, én érkeztem kicsit gyorsabban meg féken állva :) Kritikán aluli ez az ütközésmodell, egy porszem áthullik a másik autóról, már keresztbe is vág :D
  • Thread
    Nem emlekszem, lehet tulovatoskodtam a fektavot, amugy is lassu vagyok, setup nelkul, puszta kezzel joy-jal, :)
    Ugye kb. az van, hogy ha nem lekoroznek, es nincs az uldozo elso tengelye legalabb a hatsomnal, akkor maradhatok az idealis iven?
    nem mintha latnam az uldozot, majd oculussal...
  • Alexease
    A megforgasnal nem a sebesseggel, a sebessegvalasztassal, blippel vagy ilyesmivel volt gond, hanem nem nyomtam ki teljesen a kuplungot (kapkodas:P), csak nagyon alul fog, es olyankor kiveszi sebessegbol vagy haosnlo, es azonnal korbefordult. Az vedhetetlen;) Mas autonal csuszik elore vagy driftel, van ido gepeszkedni, de ezzel nincs.

Amugy az a resz eleg szivatos. Boven ki lehet huzatni a negyediket, meg be is lehetne menni temposan a kanyarba, de eppen ezzel volt problemam. Ha a felhajto sikan elott akarok gyorsan kettot visszavaltani, tuti az egyik szar lesz (vagy nagy a lehetosege:P). Harmasban meg szarul gyorsit ki, azt is probaltam. Vagyis maradt az a lehetoseg, hogy lefele padlo 4, a bevezeto kanyar elott minimal fel, harmas, utana ismet gaz, aztan mehet a kettes. Igy tuti lassabb, de biztonsagosabb.
  • Thread
    A formula autok elso kereke ne forogjon visszafele! Szerintem meg lehet csinalni, mintha rF2-ben elmosna. Amugy ne mosson el semmit, de ezt igen. Vagy ritkan, de olyat is latok, hogy az ut texturaja kezd el megelozni. Nem kell a stroboszkop.
  • MooneyR
    Köszönjük a kombót, élvezetes volt.. mondjuk én szerintem pont nem jófelé setuppolok, de egyszer majd csak eltalálom (bocs Szali Sanyi, pont sikerült megpöccinteni)