43023
  • Gadfly13
    Várom a pályajavaslatodat! A mai Vallelungat mar kertek korabban, azert lett ez...
  • lac coo
    Ez az autó most hányas URD verzióból való azt lehet tudni ?
  • Krunky
    Fut a szerver Donington és az alant említett 3 autó!
    Ha valakinek van kedve próbálja!
    Krunky's Donington Teszt
    Donington 1.03!!!
    Gyertek! :)
  • Tyuki80
    Ahogy mondod.Tapasztaltam én is a saját gépemen,hogy akár technikai problémák is gyakran előfordulnak a mod mod kombónál és ráadásul valahogy senki nem szereti ezeket.
  • Tyuki80
    Akkor örülök,hogy nincs harag,nem is annak szántam!Az ötleted szerintem kiváló!Nagyon jó elgondolás ez a hétközi 2 és hétvégi etap.Még azt lenne jó valahogy kitalálni milyen módszerrel lehetne szelektálni,hogy tényleg mindig mindenkinél működő autó pálya együttes legyen.Valami szavazás szerű-leginkább az autókról,mert a pálya ami működik és autózható az sztem a nagy átlagnak tök mindegy milyen vonalvezetésű,mert előbb utóbb mindet megtanulja az ember,a kérdés a legideálisabb autó megtalálása az adott pályához.Pl kis fiattal monzan,ami volt már,de azért 3 napon keresztül a végén az ember befonja a szemöldökét mire egyszer körbeér.Nem úgy mint a múltkor bathrust a gt 2 vel ami hatalmas siker volt.
  • Jackal
    Ez a pálya nagyon szar lesz annak a porsche-nak. (meg kb minden m30 meg gyangébb lótusnál gyorsabb kocsinak)
  • lac coo
    Memoriaban jobb, de ugyanugy a full modellt szamolja mindenhol.
    Mondjuk egy lod van, ha messze van az auto, eltunik es csak a pilota marad :)
  • Alexease
    Annal valszeg jobb, Ha jol emlekszem, a Shelby-nel eredetileg voltak LOD beallitasok (4 db), de mindegyiknel ugyanazt az |A| LOD-ot toltotte be:) Az URD-be meg nincs LOD beallitas sincs, igy csak 1 modelt hasznal.
  • lac coo
    Nem lesz ez kicsit szaggatos ma ? Az urd ben nincsenek meg lodok, kb shelby szeru futas lesz.....
    Sajat velemenyem meg az, hogy koze nincs egy farmotoros P hez :)))
  • Alexease
    Egyszerre tul sok autot nem erdemes betenni (az osszes auto meg lehetetlen, valaki azt is irta:D), foleg nem mod cuccokbol. Egyreszt a szerverre fix autok vanak beallitva, minden auto feltoltodik, igy csak addig szabad az autovalasztas, amig el nem fogy;) Sajnos ilyen a rendszer, ezzel nem lehet mit kezdeni. De nem is hinnem, hogy a tobb (+3-4) autonak sok ertelme lenne. Akkor sem lenne jo/tokeletes, es ha elfogy az auto (negyfele autonal csak 5-5 darab van a pit-tol fuggoen), akkor meg az a baj;)
    Max 2-3 auto, ha mar valasztast akarnak az emberek.

Es a gep terhelese (memoria, fps) sem mindegy! Tobbfele autonal, foleg a mod cuccoknal, ahopl meg LOD sincs, durvan zabalja a gepet a progi.
  • Krunky
    Ha hazaértem munkából kipróbálom. Csináltam már szervert otthon Doningtonon és nálam ment frankón, igaz 3-an voltunk bent.
    Ha teszteltem írok.
  • Alexease
    Mar korabban is irtam, hogy sajnos az emberek gyorsan hozzaszoknak a johoz es a kenyelmesez. Az hogy estenkent van kulon fun-szerver lehetoseg, kifejezetten ide az SG-forumra, raadasul VALODI szerveren es nem home gepen, ami egesznap megy, extra ajandek az ittenieknek.

Ha nem lenne, nagyon nem jonne ossze semmi fun, mert magan ember a sajat gepen, messze nem fog/tud ilyen lehetosegekkel inditgatni! Senki nem fogja/tdja bevallani, meg ha gyors net-e is van hozza, hogy szervert inditson, es ha eppen nem er ra menni, attol fuggetlenul mukodjon a gepe es ne terhelje le az otthoni net-et massal, hogy ne legyen gond a tobbieknek.
    Voltak probalkozasok, tutom hogy nem muxik:)

A lenyeg, kicsit jobban meg kellene becsulni, es elfogadni, hogy ezek az itteni esti fun beallitasok nagyerszt tesztek (autok, palyak) es plusz/egyetlen lehetoseg. Ha nincs, akkor is lehet menni, van MASZIM/GTRM/stb., de ott komolyabb, nem "beleszolos", fix rendszerek vannak.
  • Gadfly13
    Doningtonnal az a baj, hogy múlt héten már szerettem volna beállítani esti programnak, viszont vmi nem stimm vele, mert a szerver szét errorozta magát mikor fel akartam lépni vele. Ha jól emlékszem, akkor a surface.ini-vel volt vmi baja. :-(
    EZT a verziót próbáltam.
  • Krunky
    Szerdára szeretném:

Posche GTE + Corvette C6R + M3GT2 @ Donongton :)

Köszönöm
  • Gadfly13
    Ma esti program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun
    KEZDÉS: 2014-09-22 ~20:00
    |Q|R|: |10|8|
    FÉRŐHELY: 20
    PÁLYA: Vallelunga
    AUTÓ: URD EGT DARCHE (Porsche)
    - Letöltés (tartalmazza a skin packot is)

A kombó szerdáig fog menni! Pálya ötleteket írjatok, keddre és szerdára.

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.09.22. 13:55:38
  • szancsopanza
    Tudom, hogy a tesztkupát Ők szervezik, azt nem tudtam, hogy ez a lényege ennek a szervernek. Lagg és Bug-ok miatt írtam a minél inkább "mod" mentes autó tartalmat. Egyébként nem ugyanazok az arcok vannak itt is , mint ott? Legalábbis minden assetto fórumon?
  • macleody
    És itt egy skin pack a Porsche-hoz: skin
  • macleody
    Itt van a pálya ami a kombós videóban szerepelt, nem emlékszem honnan töltöttem le, ezért feltoltam tárhelyre: ac_gilles-villeneuve
  • Gadfly13
    A tesztkupát a Masters szervezi! Ha valaki azzal a kombóval szeretne gyakorolni online, arra ott vannak a saját szervereik (van külön FUN is erre náluk). Az itteni FUN szervernek az a lényege, hogy az új dolgokat kipróbáljuk, illetve azoknak az embereknek biztosítva legyen a lehetőség, akik esetlegesen nem tudnak részt venni az egyéb bajnokságokban.

más:
    Megnéztem most gyors ennek a Porschenak az adatait, és ezek alapján sztm a BMW M3 GT2 ill. talán a Lotus Evora GTC illene hozzá. A GT3-as MP4 és Z4, az adatok alapján picit erősebbek és könnyebbek mint a Porsche.
  • szancsopanza
    Szerintem ugyanazokat lehetne használni amivel a Tesztkupában mennek tehát Csütörtöktől vagy Péntektől Vasárnapig. 1 Héten max 2 fajta így nem kell új autót és/vagy pályát tanulgatni (ha ez vki számára gond). És szerintem ezek a gyári autók jók, a mod-osba úgyis könnyebben belepiszkálhat bárki. A jelszót pedig csak pl este 7-től kellene bekapcsolni (amikor van verseny). Így elképzelhető, hogy növekedne a népszerűsége a szervernek és talán jönnének más országból is.(beszélgetés,ötletelések, setupok, vagy csak gyors-fun verseny)
    Kérdés: Csak ts-en keresztül lehet beszélgetni vagy terveznek vmi appot erre is? Van vkinek infója?
  • Krunky
    Ha pedig MOD-FUN-ról van szó... szvsz a Corvette hihetetlen jó, kicsit dolgozósabb a Cobra, esetleg a Civic nagyon ütős, élvezetes...
    Én is szeretném ha lenne hétköznapokon Fun-szerver, legutóbb a Lotus Exige futamok is jók voltak.
    Mod pálya fronton aminket preferálok: Castlehill, Donington, Brands Hatch Indy, Montreal, Catalunya... RaceDepartment-en minden fentvan.
  • Gadfly13
    Az a baj, hogy sokszor teljesen mindegy, hogy milyen verziószám van odaírva az adott "termék" mellé, mert ugye nem 1x láttunk olyat, hogy vmiből egy 1.x teljesen használhatatlan volt még, viszont más 0.x meg teljesen rendben volt.
    A hétvégi F1 / Singapore kombót csak azért tartottam érdekesnek, mivel ez volt a valóságban is most.

Amint lesz egy kis időm, megpróbálom felpakolni ezt az ingyenes Porsche-t a szerverre. Annyit segítsetek, hogy pontosan milyen autót szeretnétek még mellé (sztm max 2-3 legyen), mert jelenleg letesztelni nem tudom, hogy erőviszonyok tekintetében mi illene a Porsche mellé. Továbbá ha gondoljátok, ez a kombó menne most 3 napig, és akár a pályákat változtathatjuk naponta. Mára lenne akkor Vallelunga. Kedd és szerdára mi legyen?
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.09.22. 11:07:44
  • Krunky
    Esetleg a Venom/Viper nincs fent valahol? :)
  • lac coo
    Az urg , vagy mi, szerintem felejtos, arkad fele hajaz, 0, 4 - es beta, sok mindenre nem valo.
    A hetvegi kombora be is irtam, higy egy F1 azon a palyan egy hetest gyakorlast igenyel, nem jo otlet, de aztan megsem irtam mert megint fektekbarany leszek :)))))
  • sertrex #20453
    A maira lenne is javaslatom. Pálya; Vallelunga. Autó; Ez az URD Porshe/RUF, akármi, #20449, mert ez rohadt jól megvan csinálva és mehetne még hozzá néhány GT autó, McLaren, 458 Italia stb...

És egy észrevétel. Ha az autó mod, akkor jobb gyári pályát választani hozzá, de legalábbis 1.0-ás pályamodot, ha meg a pálya mod, akkor nem ártana gyári autó hozzá, de lagalábbis 1.0-ás autómodot. Tapasztalatom szerint, ha két ilyen gyengébb modból álló kombót összeeresztünk, mint az utóbbi kombó is volt, akkor a kutya se fogja a szervert látogatni, mint az ábra is mutatta. :)))
  • Gadfly13
    Azért tartom furcsának, mert amikor a GP2-es MOD-ot próbáltuk (ami ugye szintén ow kategória), akkor elég sokan voltak. Amúgy nem vettem magamra, meg igazából jók ezek a visszajelzések, mert hetente kb. ha 1 fun-ra el tudok menni (lehet ezzel is sokat mondtam), így nem látom az adott kombó sikerességét. Szerencsére melóból PC-ről elérem távolról a szervert (végszükség esetén menet közben mobilról is), így sokszor nem tudom kipróbálni az adott kombót (csak néha melós PC-ről, de az meg nem AC-ra lett kitalálva :D, így max annyit tudok leellenőrizni, hogy fel lehet e lépni szeróra v. sem).
    Csak annyit kérnék Tőletek, hogy ha továbbra is szeretnétek élni ezzel a FUN szerver lehetőséggel, akkor néha segítsetek, hogy mit szeretnétek. Arra gondoltam, hogy egy hetet 3 "etapra" lehetne felosztani:
    Hét közben 2 kombó pl. hétfő-szerdáig ill. csütörtöktől-péntekig, majd ez után jöhetne egy hétvégi kombó.
  • MooneyR
    Én szeretném ha maradna az esti fun, és szerintem az is tökjó lenne ha mondjuk kétféle autó lenne, persze hasonló erőviszonyokkal.. lehetne az egyik pillangós, a másik H-váltós. Nordon nagyon jókat kergetőztem a sima F40-ben ülve egy SLS mercissel, de az 1M és Z4 kombó is jó lehet..stb.

• Tyuki80
    Nem kell félre érteni a mondanivalót!A kritikámat nem a szervert biztosító személyeknek szántam,hanem azoknak,akik kitalálták pl ezt az F1 et is,mert korábban sem mozgatott meg szinte senkit egyik formulás este sem,pangás volt,maradtunk 6-7-en a második versenyre.Arról nem is beszélve,hogy jópár mod szinte használhatatlan,de azért játszanának rajta.
    Ha ezt magadra vetted volna,Elnézést kérek érte!
    Persze,maradjon az esti fun.Szerintem a két nap egy kombó ideális.De azt is látni kell mindenkinek,hogy a versenyszervezésben mindenkinek ki kell vennie a részét,mondjuk azzal,hogy ötleteket ad,életjelet ad magáról-hogy aktív és lehet vele számolni,és jön is esténként.
    Nem lenne szabad szétszélednünk,mert eddig nagyon jól működött a rendszer,nem egyszer 20 körüli iduló volt.
  • barcalaci84
    szerintem ez a fizetős modból van ....ingyen:)autó

• Szabi #20448
    hetente váltakozva 1-1 alap pálya és engedélyezve az összes alap autó :D
  • Gadfly13
    Urak!

Eddig is olyan kombók lettek beállítva, amit vki szeretett volna. Nem 1x lett kiírva, hogy mondjátok, hogy ki mivel szeretne menni, de sokan úgy néz ki, hogy némasági fogadalmat tettek azzal kapcsolatosan mikor erről volt szó. Persze amikor kritikáról van szó, akkor egyből megered egyesek nyelve....miért is csodálkozom ezen?

A lényeg!
    Az elsődleges kérdés, hogy szükség van e a továbbiakban a FUN szerverre? barcalaci a továbbiakban már nem kíván foglalkozik ezzel, Ő elérte a célját azzal kapcsolatosan, hogy nyáron biztosította számotokra az AC szükségletet.
    Ezért volt az, hogy az utóbbi időben én írtam/állítottam be a kombókat, mert attól független, hogy elindult 1-2 bajnoki, úgy gondoltam, hogy hátha szükség van még erre a rendszerre, ill. továbbra is legyen egy olyan opció, hogy ki lehessen próbálni onlineban is a frissen megjelenő releaseket. Ha esetlegesen vkinek nem teszik az adott kombó, az kérem inkább tartsa magában, mert lehet, hogy másik x embernek meg bejön (mint tudjuk nem vagyunk egyformák), továbbá a kritika helyett inkább javaslatok jöjjenek, talán könnyebb lesz a közös nevező megtalálása is. ;-)
    Viszont visszakanyarodva ismét a fő kérdésre: "szükség van e a továbbiakban a FUN szerverre?"
  • Szabi #20446
    az autó a fizetős URD-s GT csomagba van
  • Gadfly13
    Letöltési linkek a pályához és autóhoz?
  • macleody
    Kombó?
  • Tyuki80
    Beindultak a ligák szerintem!Én is ránéztem valamelyik nap,de mostanában borzasztóan rossz kombók vannak napirenden,nem is csodálom,hogy nem nagyon mentek.Sajnos.
  • szancsopanza
    Nem volt verseny? Ma és tegnap néztem a szervereket, de nem volt mozgás...
  • twinr
    Már meg van a pálya! Következő szezonban jön, a 24 órás versennyel együtt.
  • b-type
    A PS GT Academy szvsz a legkomolyabb jó ideje, sok jó versenyző kerül ki, akik aztán vagy 'elvesznek' ázsiai bajnokságokban, vagy maradnak a Nissan mellett valahol, és jópáran WEC akár a 24h-s Le Mans-ig.. ..és egy részük 'kirepül' más márkához.
  • Alexease
    Amugy "vicces", hogy a verseny nevado tamogatoja az iRacing (akinek se a palyaja se a legtobb autoja nincs meg), kint van a SimBin, aminek sok cucca van, de a szimes resze mar kerdeses, az AC nincs kint, es a valodi versenyt MOST, a Playstation-os GT Akademia Nissan vezeti:DDDD
  • Alexease
    Ez meg a LiveTiming: http://www.blancpain-gt-series.com/live#live-timing
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.21. 13:08:53